چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۲ - ۱۵ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۳۱۴۲
چهره ها در سینما و تلویزیون

کوروش تهامی: همه می دانند که چه نیت‌هایی پشت تبلیغات ماهواره‌ای است

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
بازیگر فیلم 'رگ خواب' گفت:متاسفانه جمله معروف سینما بی‌رحم است همچنان ادامه داشته و عرض اندام می‌کند.تاسف دیگر برای اینکه آدم‌های سینما نه تنها هوای همدیگر را ندارند بلکه زیر پای یکدیگر را خالی می‌کنند.

به گزارش میزان، کوروش تهامی بازیگر سینما و تلویزیون از سال ۱۳۷۵ با فیلم "سینما سینماست" ساخته "سید ضیاء الدین دری" به عرصه سینما پا گذاشت و پس از در آثار فراوانی به ایفای نقش پرداخت.

 

وی طی این سالها در آثار متنوعی همچون "مریم مقدس"، "به رنگ ارغوان"، "سرگیجه"، "آن مرد آمد"، "بی خداحافظی"، "گناهکاران"، "آشوب" و در انتها "رگ خواب" بازی کرد اما بازی وی در فیلم "رگ خواب" طی تمامی سالها حضورش در عرصه سینما به شکل ویژه‌ای مورد توجه قرار گرفت.

 

تهامی علاوه بر سینما در عرصه تلویزیون نیز فعالیت‌های قبال قبولی را ارائه داد و از سال ۷۶ با سریال "فردا دیر است" به کارگردانی "حسن فتحی" رسماً اولین تجربه تلویزیونی خود را انجام داد.

 

زیر تیغ، مشق عشق، خسته دلان، گمشدگان، شوق پرواز، شمس العماره و تبریز در مه از جمله مهم‌ترین آثاری هستند که تهامی در مدیوم تلویزیون در آنها به ایفای نقش پرداخته است.

 

وی همواره در انتخاب‌هایش دقیق بوده و به نوعی وسواس گونه نقش‌هایش را پذیرفته است اما تا قبل از فیلم سینمایی "رگ خواب" توجه ویژه‌ای به سالها حضورش در عرصه بازیگری داده نشده بود.

 

به همین مناسبت و موفقیت تهامی بعد از بازی در فیلم رگ خواب، خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در گفت‌وگویی تفصیلی درباره وضعیت سینمای ایران، معیارهای تهامی برای انتخاب نقش، آینده کاری این بازیگر و فعالیت‌های کنونی‌اش با وی به مباحثه نشست.

 

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

میزان: این روزها نام کوروش تهامی بسیار بیشتر از قبل شنیده می‌شود. بعد از موفقیت در رگ خواب و سریال گمشدگان مشغول کاری شده اید؟

تهامی: بله به تازگی بازی در فیلم سینمایی "بالن" به کارگردانی مسعود تکاور را به پایان رسانده‌ و چندین پیشنهاد دارم که فعلاً هیچکدام قطعی نشده است.

 

میزان: کمی در مورد فیلم بالن بگویید. آیا بعد از رگ خواب انتخاب درستی بود؟

تهامی: داستان فیلم سینمایی "بالن" به جوانانی می‌پردازد که می‌خواهند یک شبه ره صدساله را طی کنند اما حوادث بی‌شماری در مسیر آنها قرار می‌گیرد. این فیلم برای جشنواره فیلم فجر آماده شده و من امیدوار اتفاقات خوب سینمایی برای این فیلم هستم.

 

میزان: پس امسال هم با اثری دیگر منتظر حضور شما در فجر باشیم؟ آیا موفقیت تان تکرار می‌شود؟

تهامی: فیلمبرداری این فیلم در حال حاضر به پایان رسیده و برای انجام مراحل پس از تولید آماده می‌شود. این فیلم به جلوه‌های ویژه خاص و تدوین پیچیده‌ای نیازمند است و در ژانر اکشن و حادثه اتفاقی بسیار تازه محسوب می‌شود. سعی کردم آنچه مورد نظر کارگردان بود را در راستای متن به بهترین شکل ممکن ایفا کنم.

 

میزان: نگاه ویژه‌ای که در جشن منتقدان به شما شد کار را برای انتخاب‌های بعدی شما سخت نکرده است؟

تهامی: بعد از بازی در فیلم رگ خواب شاید توقعات کمی از من بالاتر رفته است. البته من همیشه سعی کرده ام تا نقش‌های متفاوت را بازی کنم و تا جایی که شده این تصمیم را عملی کرده ام. بازی من در بالن هم با توجه به اینکه تا به حال تجربه ژانر حادثه‌ای در سینما را نداشته ام تجربه خوبی است.

 

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

میزان: تا به حال همه نقش‌هایی که بازی کردید باب دل شما بوده یا بهتر بگویم تاکنون به خاطر مسائل مالی و یا دوری بیش از حد از بازیگری کاری را به اکراه پذیرفته‌اید؟

تهامی: سعی کرده‌ام که چنین اتفاقی نیفتد. با وجود اینکه به عنوان بازیگر همواره در بازی کردن وسواس داشته ام اما بخشی از این تصمیم به وضعیت فعلی سینمای ایران نیز وابسته است. اگر بخواهیم منتظر بنشینیم تا پیشنهاد خاصی به ما شود، شاید این انتظار سالها طول بکشد و اصلاً اتفاق نیفتد به همین خاطر بین تمام پیشنهادات همواره سعی کرده ام آن پیشنهادی را که با سایر آثار متفاوت بوده و از لحاظ کیفی بالاتر بوده را بپذیرم.

 

میزان: بازی در فیلم بالن در راستای همان انتخاب‌های درست بوده است؟

تهامی: بازیگری هستم که همیشه به دنبال تجربه‌های نو بوده و بازی در فیلم "بالن" هم در راستای همین تجربه گرایی بوده است. نقشم در بالن متفاوت است و در سینما تاکنون چنین نقشی را بازی نکرده ام.

 

میزان: نقشتان در فیلم بالن چقدر با سایر آثار تفاوت دارد؟

تهامی: نگاه این نقش نگاه خاصی است. کاری به مثبت یا منفی بودن این نگاه ندارم اما به هر حال این فرد روال و چرخشی را از سر می‌گذراند که برای من چالش برانگیز بوده و کاملاً به روز است.

 

میزان: برای حضور در یک پروژه چه معیارهایی دارید؟

تهامی: تا به حال در انتخاب‌هایم برای بازیگری بی نهایت دقت کرده‌ام و سعی داشتم در درجه اول در انتخاب‌هایم به خودم وفادار بوده و پس از مخاطبان به خودم احترام بگذارم. خوشبختانه بعد از رگ خواب، فیلم بالن این احترام را برای مخاطب قائل خواهد شد.

 

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

میزان: آیا همیشه می‌شود به خود وفادار بود و به مخاطب احترام گذاشت؟

تهامی: متاسفانه جمله معروف سینما بی‌رحم است همچنان ادامه داشته و عرض اندام می‌کند. تاسف دیگر برای اینکه آدم‌های سینما نه تنها هوای همدیگر را ندارند بلکه زیر پای یکدیگر را خالی می‌کنند. بالاخره هر بازیگری در برهه‌ای از زمان باید انتخاب کند و در این راه هیچ تلاش و کمکی از سوی دوستان سینمایی نمی‌شود تا کارهای خوبی را ارائه دهد.

 

میزان: پس باید گفت فشار سینمای روز گاهی بازیگران را مجبور به قبول یک نقش می‌کند؟

تهامی: بعضی مواقع پیش می آید که هر بازیگری بر مبنای نیاز مالی کاری را بپذیرد، گاهی اوقات هم بازیگر بعد از رد کردن تعداد زیادی اثر بالاخره برای اینکه از فضای سینما دور نشود، بالاخره  یکی را می‌پذیرد.

 

میزان: در سینمای ایران بازیگران از سن حدوداً پنجاه سال به بالا کمتر دیده می‌شوند و یا کلاً نقشی برای آنها وجود ندارد. این قضیه شما را نمی‌ترساند؟

تهامی: بله به این موضوع فکر می‌کنم. امیدوارم سینمای ایران در عرصه فیلمنامه نویسی دچار تغییر و تحولات عمده ای شود و پتانسیل بازیگرانی که یه میانسالی می رسند به هدر نرود. البته هنوز تا میانسالی فاصله دارم اما این را فراموش نکنیم که دوران بلوغ هر بازیگری بعد از سن پنجاه سالگی است و دقیقاً می تواند بهترین بازی هایش را در همین سن ارائه دهد و حیف است که در سینمای ما این سن دیده نمی‌شود. وقتی بازیگری بعد از چهل یا پنجاه سال با ایفای یک نقش همه را شگفت زده می کند در بخش فیلمنامه نویسی هم باید بستری برای بروز رسانی بیشتر این تجربه و پتانسیل وجود داشته باشد.

 

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

میزان: به همین خاطر کار در آثار جوانان را رد نمی‌کنید؟

تهامی: همواره با دوستانی که فیلمنامه نویس هستند در رابطه بوده و از ایده های تازه و شخصیت های دیده نشده در سینمای ایران استقبال می کنم زیرا همین شخصیت ها و نقش ها می توانند تاثیری بکر را در سینمای ایران به یادگار بگذارند. به همین علت همیشه از فیلمنامه‌های نو و ایده های بکر استقبال ویژه‌ای می کنم.

 

میزان: آیا سینمای ایران آمادگی ایده‌های نو و نوآوری مورد نظر شما در سینما را دارد؟

تهامی: این را فراموش نکنیم خلق ایده های جدید توسط فیلمنامه نویسان به تهیه‌کنندگان بستگی دارد. تهیه ‌کنندگان باید محیط و انگیزه مناسب جهت نوشتن اینگونه آثار را در فیلمنامه نویسان به وجود بیاورند. اگر اینگونه آثار حمایت شوند بدون شک تغییر عمده‌ای در فیلمنامه نویسی کشور ایجاد خواهد شد.

 

میزان: حضور شما در تلویزیون هم همواره رو به رشد بوده و در سریال گمشدگان نقش خوبی را ایفا کردید. نظرتان در مورد تحولات اخیر تلویزیون چیست؟

تهامی: چند وقت پیش در جلسه‌ای درخصوص ساخت سربال حضور پیدا کردم و خوشبختانه شنیدم که اتفاقات بسیار خوبی برای تلویزیون در راه است و تصمیمات ویژه‌ای برای ساخت آثار تلویزیونی اتخاذ شده ؛اعتقاد دارم می‌توان به جای ساخت ۲۰۰ یا ۳۰۰ سریال متوسط ۵۰ سریال درجه یک و خوب تولید کرد. همواره و در همه حوزه ها آمار کمی به ساختار تولید صدمه زده است.

 

میزان: زیر تیغ موفق ترین تجربه سریالی شما بوده است. چرا همچنین آثاری تا به این حد ماندگار شده اند؟

تهامی: آثاری مثل زیر تیغ که خود من هم در آن به ایفای نقش پرداختم محصول دغدغه‌مندی سازندگان اثر بود. دغدغه مندی که از یک سریال اتفاقی تاثیرگزار و به یادماندنی می‌سازد. خوشبختانه این روزها تلویزیون با همین نگاه به عرصه سریال می‌نگرد و امیدوارم بالا بودن تولیدات بر کیفیت آثار لطمه‌ای وارد نکند.

 

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

میزان: آیا فقط فیلمنامه خوب تمام مشکلات ما را در عرصه سینما حل خواهند کرد؟

تهامی: تولید کردن آثار نیازمند نظارت صحیح و درست است و صرف تولید کردن اتفاقی را حل نمی‌کند. ما باید بدانیم که چه کسانی تولید آثارمان را بر عهده دارند زیرا تک تک این عوامل در کنار یکدیگر کیفیت یک اثر را تشکیل می‌دهند. متاسفانه در سالهای اخیر آثاری ساخته شد که به از دست دادن مخاطب منجر شد و حالا برای بازگشت این مخاطب باید تمهیدات درستی در نظر گرفته شود.

 

میزان: تبلیغات بخش عمده این جذب مخاطب را بر عهده دارد. شما نگاه تبلیغات بر آثار سینمایی را چگونه می‌بینید؟

تهامی: در حال حاضر شبکه های معاند برای به دست آوردن مخاطب هرکاری را انجام می‌دهند و همین باعث شده تا ما در رقابت سخت‌تری قرار بگیریم. البته من اعتقاد دارم جذب مخاطب به هر طریقی کاملاً اشتباه است اما نباید چنین مشکلاتی را هم به فراموشی سپرد. ما در عرصه تولیدات آثار داخلی به غیرت، جرات و شهامت نیازمندیم.

 

میزان: چرا در این سالها کم ‌کار شدید؟ عمدی در کار بود یا پیشنهادی نداشتید؟

تهامی: در سالهای اخیر تله فیلم و فیلم‌های شبکه خانگی با کیفیت بسیار پایینی عرضه شد و همواره از دیدن چنین آثاری متاسف می‌شدم و سعی کردم هیچ وقت در آنها بازی نکنم. اما من یک نفر هستم و برای این اتفاق به تصمیمی جمعی نیاز است. من هم می‌توانستم بگویم که این تولیدات به سمت قهقرا رفته و بگذار در این میان پولی به جیب بزنم، اما هیچ وقت این را نگفتم و نمی پذیرم. خدا می‌داند تا چه حد از اینگونه آثار پیشنهاد داشتم و نپذیرفتم.

 

میزان: همواره دلیل اول انتخاب آثارتان فیلمنامه بوده است. مگر فیلمنامه خوب این روزها نوشته نمی‌شود؟

تهامی: هر فیلمنامه برای نگارش به زمان نیاز دارد. تعجب می‌کنم که برخی چگونه یک فیلمنامه را در طول یک تا دو ماه می‌نویسند. در حال حاضر در سطج جهان هم نوشتن فیلمنامه توسط یک فرد رو به منسوخ شدن است و گروهی به یک فیلمنامه منسجم می‌رسند. ما هم در فیلمنامه نویسی نیازمند این تحول هستیم تا با آثار با کیفیت روبرو شویم.

 

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

میزان: پس اگر فیلمنامه خوب باشد آن کار را قبول می‌کنید؟

تهامی: البته یادمان نرود که در گام بعدی فیلمنامه خوب به کارگردان خوب و بعد از آن نیازمند بازیگر توانمند است. فیلمنامه خوب را باید به دست کارگردان کاربلد سپرد چون همه چیز چیدن دکور و میزانسن و دوربین نیست. بازیگر هم در گام بعدی نقش عمده‌ای دارد و باید برای ایفای یک نقش مسلح به دانش باشد.

 

میزان: به عنوان یک بازیگر چه چیزی را به عنوان یک کمبود اساسی در بازیگری می‌بینید؟

تهامی: متاسفانه در آثار سینمایی وقت کافی برای رسیدن به نقش را به بازیگران نمی‌دهیم اما در نمونه‌های جهانی اگر بازیگری بخواهد نقش پیانیست را ایفا کند .ماه ها قبل برای آموزش فرستاده می‌شود تا جایی که در فیلم به هیچ وجه متوجه نمی‌شویم که او بازیگر است و نقش یک پیانیست را بازی می کند.

 

میزان: در سینمای گیشه محور این روزها، الگوهای مورد نظر شما در حد یک رویا نیست؟ بین این همه فیلم تجاری جایی برای خواسته‌های شما هست؟

تهامی: متاسفانه سینمای ایران همواره با نگاه گیشه محور روبرو بوده است. سالیان اخیر با تبلیغات خوبی که انجام شد برخی از فیلم‌های غیر گیشه هم توانستند به فروش خوبی دست پیدا کنند؛ اما نمی‌دانم چرا سینمای ایران همواره به عنوان سینمایی تجاری شناخته شده و همه به این سینما نگاه تجاری داشته اند و حتی فیلم‌های غیر تجاری هم قربانی این برخورد شده اند.

 

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

میزان: پس کارگردانان حق دارند تن به سینمای تجاری بدهند؟

تهامی: همیشه مخالف تجاری شدن سینما بوده ام. همواره بحث ما این بوده که برای فیلم های غیرتجاری هم باید تبلیغات خاصی در نظر گرفته شود تا طیف‌های متنوعی از مخاطب به سینما کشانده شود اما متاسفانه هیچگونه حمایتی از آثار غیر تجاری وجود ندارد و اگر کارگردانی بخواهد در کارنامه خود به دنبال ایده ای خاص و ناب برود باز هم با نگاهی تجاری با فیلم وی برخورد می‌کنند.

 

میزان: بارها به تبلیغات موثر اشاره کردید. تبلیغات موثر را چگونه توصیف می‌کنید؟

تهامی: آثار سینمایی به تبلیغات نیازمند هستند و نهادها و رسانه‌های مختلف می‌توانند در این تبلیغات به فیلم‌ها کمک کند. به عنوان مثال تلویزیون بهترین بستر برای پخش تبلیغات و تیزرهای آثار است و اگر این اتفاق مداوم و به درستی بیفتد بدون شک استقبال ویژه ای از فیلم‌ها می‌شود.

 

سینما، اتفاق ویژه و جذابی است و وقتی این جذابیت را از آن بگیریم هیچ چیز از آن باقی نمی‌ماند. مثلاً در یک تیزر ساده تبلیغاتی ما باید اثری بسازیم که همه از ما راضی باشند و همین تمام جذابیت آن اتفاق را از بین می برد. هیچکسی هم سراغ یک اتفاق بدون جذابیت نخواهد رفت.

 

میزان: در این میان برخی سازندگان تبلیغات را به شبکه‌های ماهواره‌ای می سپارند. چرا؟

تهامی: همه می‌دانند که چه نیت‌های پلیدی پشت تبلیغات ماهواره‌ای است اما نباید کار را به جایی برسانیم برخی به جای تبلیغات داخلی به تبلیغات شبکه های خارجی مراجعه کنند.

 

کوروش تهامی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

میزان: به گفته اکثر کارشناسان و آمار، سینمای ایران همیشه در نیمه دوم سال افت زیادی در فروش دارد.مشکل کجاست؟

تهامی: یکی از دلایل افت فروش در سینما به بازشدن مدارس در مهرماه بر می‌گردد. یکی از دیگر مشکلات افت فروش سینمای ایران در نیمه دوم سال عدم برنامه و پخش درست آثار در دو نیمه سال است. به طوری که در نیمه اول سال تمام فیلم‌هایی که شانس فروش دارند روی پرده می‌روند و برای نیمه دوم در حق بسیاری از آثار ظلم می‌شود.

 

میزان: شاید حضور فیلم‌های کمدی در نیمه اول سال باعث استفبال مخاطب می‌شوند. اینطور نیست؟

تهامی: در نهایت اینکه چرا باید دوستان تصمیم گیرنده فقط فیلم کمدی را مناسب گیشه می‌دانند. خوشبختانه شاهد بودیم که در همین سال فیلم رگ خواب در نوع سینمای اجتماعی توانست بسیار خوب بفروشد و پرفروش ترین فیلم سینمای اجتماعی سال لقب گیرد. این فیلم ثابت کرد فقط فیلم کمدی قابلیت فروش ندارد و اگر همه چیز درست چیده شود می‌توان فیلم خوب پرفروش تولید کرد.

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش