شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴
۱۲:۴۸ - ۱۱ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۹۷۴
فیلم و سینمای ایران

معرفی بازيگران حاضر در جشنواره فیلم فجر

بازيگران حاضر در جشنواره فيلم فجر,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران
در فاصله يک ماه مانده به برگزاری جشنواره فيلم فجر، بازيگران حاضر در اين رويداد سينمايی را بشناسيد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک روال عادی در همه کشورها برای عرضه کالا و یا آثار هنری، وجود دارد که می‌توان این رخداد را به نوعی ویترین و یا رسانه‌ای به اسم جشنواره نام نهاد. هر سال چه در ایران و چه در دیگر کشورها، جشنواره‌های هنری مختلفی برای تبلیغ و یا عرضه آثار هنری اعم از تئاتر، موسیقی و فیلم های سینمایی برگزار می شود.

در ایران هم از دی ماه هر سال جشنواره فجر در حوزه های موسیقی، تئاتر، فیلم، ادبیات، تجسمی و مد و لباس آغاز به کار می‌کند.

اما در اين ميان، جشنواره فیلم فجر در میان همه فستيوال‌های هنری پر رنگ و خوش رنگ و لعاب‌تر به مردم معرفی می‌شود. شاید بتوان گفت این رنگ و لعاب و صدای رسای سیمرغ فیلم فجر به خاطر حضور بازیگرانی است که هرکدام طرفداران خود را در برهه زمانی ۱۰ روزه به سینماها می‌کشانند. بازيگرانی كه با قدم گذاشتن روی فرش قرمز فیلم فجر و شات های دوربین عکاسی، با مخاطبان اصلی سینما به تماشای فیلم خود می نشينند.

مخاطبانی که هم در آرای مردمی و هم در تصمیم هیئت داوران، سرنوشت پرواز سیمرغ را به دست هر بازیگر مشخص می‌کنند.  نباید از این غافل شد که جشنواره فیلم فجر همانطور که برای کارگردان اولی ها شانسی بزرگ محسوب می‌شود، برای بازیگرانی که برای اولین بار با فیلم خود به جشنواره فیلم فجر می آیند، هم امتیازی بزرگ است.

در این میان بازیگرانی هم وجود دارند که در کنار امضاي کارگردان‌های با تجربه، حضور آنها بی حاشیه و بی سر و صدا نيست. بازیگرانی مثل پرويز  پرستویی، نوید محمدزاده، هادی حجازی‌فر، مهتاب کرامتی، جواد عزتی، ساعد سهیلی، بابک حمیدیان و ... .

رقابت ميان اين بازيگران برای كسب جايزه بهترين‌های جشنواره فجر، همواره يكی از جذاب‌ترين بخش‌های اين رويداد فرهنگی بوده است.

شايد بد نباشد، در فاصله يك ماه مانده به برگزاری اين رويداد سينمايی نگاهی به ليست بلند بالای بازيگران حاضر در جشنواره فجر ۳۶ بيندازيم؛

درمیان کسانی که در این دوره حضور دارند بابک حمیدیان با ۴ فیلم به وقت شام، جشن دلتنگی، مصادره و سرو زیر آب بیشترین فیلم را دارد. هادی حجازی فر با سه فیلم لاتاری، به وقت شام و دارکوب و سحر دولتشاهی با سه فیلم عرق سرد، امیر، چهارراه استانبول به صورت مشترک در رتبه دوم قرار دارد. ساعد سهیلی با دو فیلم لاتاری و اتاق تاریک، محسن کیایی با دو فیلم چهارراه استانبول و جشن دلتنگی، مینا ساداتی با دوفیلم جشن دلتنگی و سرو زیرآب، جمشید هاشم پور با دو فیلم دارکوب و هایلایت، امین حیایی با دو فیلم دارکوب و شعله ور، هومن سیدی با دو فیلم مصادره و مغزهای کوچک زنگ زده، هادی کاظمی با دو فیلم مصادره و امیر، سیامک صفری با دو فیلم مصادره و بمب، امیر جدیدی با دو فیلم عرق سرد و تنگه ابوغریب، فرخ نعمتی با دو فیلم سرو زیرآب و امپراتور جهنم و سعید آقاخانی با دو فیلم ماهورا و کامیون در جشنواره فیلم حضور دارند.

*پرویز پورحسینی، مهتاب کرامتی و آتیلا پسیانی با بازی در فیلم سینمایی «جاده قدیم» به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر می آیند.

*در فیلم سینمایی «امیر» میلاد کی مرام، هادی کاظمی، بهدخت ولیان، مصطفی قدیری، روشنک سه قله گی، وحید منافی، مهدی عامل هاشمی، مونا قاسمی، کسری محبوبی، آرتین گلچین و سحر دولتشاهی با دیگر بازیگران به رقابت می پردازد. 

سحر دولتشاهی در سی و سومین جشنواره فیلم فجر توانست سیمرغ بازیگر زن مکمل را با ایفای نقش در فیلم سینمایی «عصر یخبندان» به دست آورد. 

*فیلم سینمایی «به وقت شام» با دو بازیگر ایرانی هادی حجازی فر و بابک حمیدیان از جبهه های مقاومت سوریه به جشنواره ۳۶ آمده است. 

بابک حمیدیان از جمله بازیگران پر جایزه ای است که در سی و دومین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم های سینمایی «چ» و «روز رستاخیز» جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل مرد را دریافت کرد. او امسال در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، علاوه بر فیلم حاتمی کیا، حضور در فیلم های «جشن دلتنگی»، «سرو زیر آب» و «مصادره» را تجربه کرده است. 

* هادی حجازی فر که با ایفای نقش در فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمد حسین مهدویان به سینمای ایران معرفی شد، توانست در دوره سی و پنجم فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را به دست آورد. او امسال با بازی در فیلم های «به وقت شام»، «دارکوب»، «لاتاری» در این دوره حضور دارد.

* ساره بیات، ساعد سهیلی، امیررضا رنجبران، مروارید کاشیان، محمد امامی، رضا احمدی، ژیلا دایی و سید علیرضا میرسالاری با ایفای نقش در فیلم سینمایی «اتاق تاریک» به جشنواره فجر امسال آمدند.

* محسن کیایی، بهنام تشکر، پانته آ پناهی ها، بابک حمیدیان، مینا ساداتی، ساغر قناعت، عرفان ناصری، علی دهبان، ندا عقیقی، اشکان منصوری، پریوش نظریه و امید روحانی با ایفای نقش در «جشن دلتنگی» به جشنواره فیلم های سینمایی رسیدند.

* «تنگه ابوغریب» به کارگردانی بهرام توکلی با بازی جواد عزتی، امیر جدیدی، حمید رضا آذرنگ، علی سلیمانی و مهدی قربانی در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر اکران می شود.

*مهناز افشار، امین حیایی، سارا بهرامی، جمشید هاشم ‌پور، هادی حجازی ‌فر، طوفان مهردادیان، نگار عابدی، شادی کرم‌رودی، ثریا حلی، آتیه جاوید، علیرضا کی‌منش، ندا عقیقی از جمله بازیگران حاضر در فیلم سینمایی «دارکوب» هستند.

در این میان، مهناز افشار تا به امروز کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فجر برای بازی در فیلم «پل چوبی» و برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن از بخش نگاه نو جشنواره فجر برای فیلم «برف روی کاج» شده است.

* در بین بیست و دو فیلم راه یافته به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، «هایلایت» با بازی پژمان بازغی، آزاده زارعی، سام قریبیان، مینا وحید، الهه حصاری، یزدان فتوحی، شیوا طاهری و جمشید هاشم پور به نمایش در می آید. 

* پدرام شریفی، الهام نامی، شاهرخ فروتنیان، لوون هفتوان و رضا فیاضی با بازی در فیلم سینمایی «کار کثیف» به جشنواره ۳۶ آمده اند و فیلم سینمایی «سوءتفاهم» با ایفای نقش هانیه توسلی، مریلا زارعی، اکبر عبدی، کامبیز دیرباز و پژمان جمشیدی شانس رسیدن به جشنواره امسال را پیدا کرده است.

مریلا زارعی و اکبر عبدی از جمله بازیگران نام آشنای جشنواره فیلم فجر هستند که هر کدام در ادوار مختلف این فستیوال سینمایی جوایز متنوعی را به دست آورده اند.

*باران کوثری که پیش از این در جشنواره بیست و پنجم سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن را برای دو فیلم «خون بازی» و «روز سوم» به دست آورد‌، امسال با «عرق سرد» سهیل بیرقی به جشنواره آمده است.

همچنین امیر جدیدی، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در فیلم سینمایی «من» شده، در کنار لیلی رشیدی و سحر دولتشاهی به جشنواره سی و ششم آمده است. 

*فیلم سینمایی «بمب» با ایفای نقش بازیگرانی چون لیلا حاتمی، حبیب رضایی، سیامک انصاری، سیامک صفری، بهادر مالکی‌پور، رامین پورایمان، معصومه قاسمی‌پور، صبا گرگین‌پور و شهروز آقایی‌پور به این جشنواره سینمایی آمده است.

* «سرو زیرآب» با حضور بابک حمیدیان، مسعود رایگان، رضا بهبودی، مینا ساداتی، همایون ارشادی، مهتاب نصیر پور، هومن برق نورد، ستاره اسکندری، شهرام حقیقت دوست، فرخ نعمتی، هادی قمیشی، سیاوش چراغی پور، حسن نجاریان، حسین فلاح و امیر دلفانی به دوره سی و ششم رسید.

* بهرام رادان، محسن کیایی، سحر دولتشاهی، ماهور الوند، رعنا آزادی ور، مهدی پاکدل، سعید چنگیزیان، پوریا رحیمی سام و کارن کیایی به کارگردانی مصطفی کیایی، پس از حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو، فیلم سینمایی «چهارراه استانبول» را به جشنواره فیلم فجر آوردند.

* فیلم سینمایی «خجالت نکش» با دو بازیگر اصلی احمد مهران فر و شبنم مقدمی به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر راه یافته است و «امپراطور جهنم» با ایفای نقش فرخ نعمتی، علیرام نورایی، علی نصیریان، عنایت شفیعی و کوروش زارعی به این فستیوال سینمایی آمده است.

* امین حیایی، دارا حیایی، زری خوشکام و پانته آ مهدی نیا با «شعله ور» به جشنواره فیلم فجر آمده اند و محمد حسین مهدویان در سومین دوره از حضور خود در جشنواره فیلم فجر، امسال با «لاتاری» به این جشنواره سینمایی آمده و بازیگرانی چون جواد عزتی، ساعد سهیلی، هادی حجازی فر، زیبا کرمعلی در آن به ایفای نقش پرداخته اند.

* «ماهورا» با نمایش بازی بازیگرانی چون داریوش ارجمند و کامران تفتی، بهاره کیان افشار، سعید آقا خانی، میترا حجار، علی اوسیوند، یوسف مرادیان، مالك سراج به بخش اکران فیلم های سینمایی در جشنواره فیلم فجر رسیده است.

* رضا عطاران امسال با فیلم سینمایی «مصادره» در این جشنواره حضور پیدا می کند و بازیگرانی چون هومن سیدی، بابک حمیدیان، مهران احمدی، میرطاهر مظلومی، هادی کاظمی، سیامک صفری، لوسینه گیراگوسیان، میلنا واردانیان و آلیسا میلکستیان در آن به ایفای نقش پرداخته اند.

* در جشنواره فیلم فجر امسال، سعید آقاخانی، نیکی کریمی، رامین راستاد، تروسکا جولا و نسرین مرادی با بازی در فیلم سینمایی کامیون به دوره سی و ششم آمده اند.

گفتنی است؛ سی و ششمين جشنواره فيلم فجر به دبيری ابراهيم داروغه‌زاده ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود.

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش