یکشنبه ۰۹ دی ۱۴۰۳
۱۱:۳۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۰۱۲۳
فیلم و سینمای جهان

فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت
آلفرد هیچکاک جایی گفته بود: «تا آن جا که می توانید، بیننده را آزار بدهید.»

به گزارش سینماخبر، آلفرد هیچکاک جایی گفته بود: «تا آن جا که می توانید، بیننده را آزار بدهید.» بسیاری از ما با ژانر وحشت آشنا هستیم، از فیلم «جن گیر» گرفته تا «فرزند رزمری»، در این بین، برخی از فیلم ها هستند که نه کاملا ترسناک اند نه کاملا درام. این دست از فیلم ها را با واژه آزاردهنده توصیف می کنند.

 

آلفرد هیچکاک جایی گفته بود: «تا آن جا که می توانید، بیننده را آزار بدهید.» بسیاری از ما با ژانر وحشت آشنا هستیم، از فیلم «جن گیر» گرفته تا «فرزند رزمری»، در این بین، برخی از فیلم ها هستند که نه کاملا ترسناک اند نه کاملا درام. این دست از فیلم ها را با واژه آزاردهنده توصیف می کنند. فیلم هایی که به جای استفاده از هیولاهای ترسناک، وحشتی روان شناسانه را در دل مخاطب ایجاد کرده، و بدترین و شنیع ترین اعمالی را که از یک انسان بر می آید، به تصویر می کشند. نمونه این انسان ها، در جامعه و در میان ما حضور دارند و روزانه بدون این که متوجه باشیم، بی تفاوت از کنارشان عبور می کنیم.

 

فهرستی که در ادامه به آن خواهیم پرداخت، فیلم هایی از ژانر وحشت هستند که هم زمان آزاردهنده هم تلقی می شوند. در ژانر وحشت، شاهد تصاویری هستیم که باعث شوک و آزار بیننده می شود. صحنه هایی از جنایات واقعی، قاتلان زنجیره ای، تجاوز، انتقام، شکنجه و خون ریزی های وحشتناک، جزو موضوعات همیشگی ژانر وحشت هستند.

 

این ژانر، ما را با ژرف ترین و تاریک ترین بُعد انسان آشنا می کند. جایی که همه ما امیدواریم هیچ وقت شاهد آن نبوده یا جزئی از آن نباشیم. از دید منتقدان، فیلم های این لیست جزو فیلم های بحث برانگیز ژانر وحشت بوده و پخش تعدادی از آن ها در برخی کشورها ممنوع اعلام شده است.

 

۱- In My Skin- 2002

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

این فیلم فرانسوی، درباره زنی است که بعد از زخمی شدن پایش طی حادثه ای، به شدت از آسیب رساندن به خودش لذت می برد و به این کار اعتیاد پیدا می کند. علاقه و درگیری ذهنی او تا جایی پیش می رود که کم کم، تکه های بیشتری از پوست بدن خود را جدا می کند.

 

رفتار غیرطبیعی کاراکتر اصلی این فیلم را می توان در حوزه روان شناسی اعتیاد، مورد بررسی قرار داد. اما از جنبه دیگر، به دلیل اعمال خشونت و آسیب رساندن فرد به خود، تماشای این صحنه ها  ممکن است برای بیننده به شدت آزاردهنده باشد. مطمئنا مشاهده فردی که قسمت هایی از گوشت بدن خود را جدا می کند، به افرادی که روحیه شعیف و آسیب پذیری دارند، توصیه نمی شود.

 

 

۲- Grotesque- 2009

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

پادشاه فیلم های نامتعارف و آزاردهنده ژاپنی، اغراق نیست اگر این فیلم را، به عنوان شنیع ترین و نامتعارف ترین فیلم تاریخ ژاپن معرفی کنیم. کارگردان این اثر، کُجی شیرایشی، ساخت این دست فیلم ها را شغل و استعداد اصلی خود می داند. این فیلم، پزشکی سادیسمی را به تصویر می کشد که یک زوج جوان را دزدیده و مجموعه ای از شکنجه های روانی و فیزیکی را روی آن ها اعمال می کند. او بازی هایی ترتیب می دهد که در نهایت، به آزار و شکنجه روحی قربانیان ختم می شود.

 

این فیلم شامل صحنه های پر از خون ریزی و بسیار آزاردهنده است. فیلم برداری این اثر هم قابل توجه است و بخش هایی از صحنه های شکنجه، با سایه پردازی، از دید تماشاگر پنهان می شود. استفاده از موسیقی کلاسیک در این فیلم، فضای جالبی ایجاد کرده، به طوری که نوای زیبای موسیقی، در پس زمینه ای از وحشی گری پزشک به گوش می رسد.

 

به دلیل خشونت بیش از حد این فیلم، پخش دی وی دی آن در بریتانیا ممنوع اعلام شد و از فروش آن لاین آن نیز در وب سایت Amazon ژاپن جلوگیری به عمل آمد. شیرایشی در سال ۲۰۰۵، علاقه خود به خشونت را با موضوعات فراطبیعی و نیروهای اهریمنی ادغام و در نتیجه آن فیلمی به نام Noroi را که تقریبا در سبک و سیاق فیلم Blair Project Witch بود، روانه بازار کرد.

 

 

۳- Africa Addio- 1966

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

«این جا آفریقاست، جایی که نام بازی، خون است، یا می کشی یا کشته خواهی شد.» مستندی که تغییر و تحول آفریقا در اوایل دهه ۶۰ میلادی را به تصویر می کشد. تغییراتی که طی آن، این کشور از استعمار سفیدپوستان رها شده و به کشوری مستقل تبدیل می شود. این مستند، صحنه های ناراحت کننده و زشتی از کشتارهای دسته جمعی، قتل و عام های قبیله ای و پوست کندن و سلاخی کردن حیوانات را نمایش می دهد.

 

اگر از دیدن تصاویری که در آن، حیوانات بی دفاع را به طرز وحشیانه ای از پا در می آورند، آزرده می شوید، دیدن آن اصلا به شما توصیه نمی شود. این مستند با وجود وحشتی که در دل تماشاگر ایجاد می کند، مثل سایر مستندها، تنها صحنه هایی را نشان می دهد که واقعا اتفاق افتاده، و رسالت یک فیلم مستند، همین است.

 

نسخه های مختلف ۸۳، ۱۲۸ و ۱۴۰ دقیقه ای از این فیلم منتشر شده است. بحث و گمانه زنی هایی در رابطه با واقعی نبودن برخی از صحنه های این فیلم وجوددارد، اما هر دو کارگردان ایتالیایی این اثر، این ادعاها را رد کرده اند.

 

 

۴- In a Glass Cage- 1986

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

این فیلم اسپانیایی، روایت گر زندگی یک پزشک سابق آلمان نازی به نام کلاوس است. کلاوس مبتلا به بیماری پدوفیلی است و سال ها، به هتک حرمت و قتل پسربچه ها مشغول بوده، او طی اقدامی، تلاش می کند با پریدن از ارتفاع، خودکشی کند، اما از این خودکشی جان سالم به در می برد و در نهایت فلج شده و برای همیشه، در یک ریه آهنی محبوس می شود.

 

همسر او، پسر نوجوانی به نام اَنجلو را استخدام می کند تا برای نگه داری از کلاوس به او کمک کند. انجلو یکی از قربانیان قبلی کلاوس است که به شدت از رفتار او دچار آسیب های روحی شده. انجلو تصمیم می گیرد تمام کارهایی را که کلاوس انجام داده و داخل دفترچه خاطراتش ثبت کرده، بازسازی کند. انجلو کلاوس را مجبور می کند که شاهد تمام ماجرا باشد. آزاردهنده بودن این فیلم بیشتر به دلیل به تصویر کشیدن سوءاستفاده جنسی از کودکان و آسیب های روحی و روانی است که قربانیان تا ابد، با آن دست و پنجه نرم می کنند.

 

 

۵- Audition- 1999

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

این فیلم ژاپنی اثری است از کارگردان افسانه ای، تاکاشی میکه، که فیلم معروف و جنایی Ichi The Killer را نیز در کارنامه هنری خود دارد. فیلم Audition براساس رمانی نوشته ریو موراکامی ساخته شده است.

 

داستان فیلم درباره مرد میان سالی است که به پیشنهاد پسرش، مصاحبه های ساختگی ترتیب می دهد تا از بین زنان مراجعه کننده، همسر ایده آل خود را انتخاب کند. او خبر ندارد زنی که انتخاب کرده، گذشته تاریکی داشته و برنامه های وحشتناکی را برای او ترتیب داده است. با وجود ریتم کند این اثر، میکه در بخش پایانی فیلم، ناگهان با نمایش صحنه های به شدت آزاردهنده و خشونت آمیز، تماشاگران را غافل گیر می کند. لذتی که قاتل حین اعمال شکنجه و قطع عضو تجربه می کند، او را به یکی از بی رحمت ترین قاتلانی که تاکنون در فیلم ها دیدم، تبدیل کرده است. این اثر در اکثر رتبه بندی های مربوط به بهترین فیلم های ژانر وحشت، معمولا بین ۲۵ فیلم برتر این ژانر قرار می گیرد.

 

نویسنده ای به نارم آرتور رابین وود، این فیلم را با فیلم Salo پاسولینی مقایسه کرده و گفته: «این فیلم تقریبا به اندازه صحنه هایی که از قربانیان بی گناه فجایع هیروشیما و ناگازاکی، اردوگاه آشویتس و جنگ ویتنام که در خبرها پخش می شد، فجیع و ناگوار، است.»

 

۶- I Spit on Your Grave0 1978

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

پخش این فیلم بحث برانگیز، در چندین کشور ممنوع اعلام شده. جنیفر یک نویسنده نیویورکی است که برای کار روی رمانش، به کلبه ای در شمال نیویورک نقل مکان می کند. در آن جا با چهار مرد رو به رو می شود و مورد حمله آن ها قرار می گیرد. در این بین نوشته های او از بین می رود. در نهایت جنیفر بعد از بهبودی، تصمیم می گیرد انتقام خود را زا آن چهار مرد بگیرد.

 

شاید با خواندن خلاصه داستان، به نظر نرسد که این فیلم بتواند جزو یکی از منفورترین فیلم های تاریخ سینما باشد. موضوعی که باعث آزاردهنده شدن آن شده، صحنه های مربوط به حمله مردان به جنیفر است که حدود ۳۰ دقیقه از فیلم را به خود اختصاص داده.

 

وب سایت راجر اِبرت این فیلم را از لحاظ انسانی و اخلاقی ناراحت کننده توصیف کرده و ادعا می کند که دین صحنه های هتک حرمت، برای بسیاری از تماشاگران عادی به نظر می رسد. این فیلم را معمولا فیلمی زن ستیزانه می دانند با صحنه هایی بسیار دل خراش. اگر بتوانید فیلم را تا آخر تماشا کنید، متوجه خواهیدشد که این فیلم دیدی فمینیستی دارد. سکانس های مربوط به هتک حرمت، به عمد خشن و دردناک ساخته نشده، بلکه حقیقت تلخ و سیاه این مسئله را همان طور که هست، به تصویر کشیده است.

 

۷- Angst- 1983

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

این فیلم استثنایی و ساخت کشور اتریش، روایت گر قاتلی روانی است که به خاطر قتل یک زن سال خورده، پس از ۱۰ سال از زندان آزاد می شود. به محض آزادی اش از زندان، به سرعت به دنبال قربانیان تازه می گردد تا حس لذت و علاقه اش به خشونت و قتل را ارضا کند.

 

فیلم Angst، براساس داستان واقعی قاتلی به نام Werner Kniesek ساخته شده که به اندازه سایر قاتلان سریال مشهور است. این فیلم حتی از فیلم Henry: Portrait of a Serial Killer خوش ساخت تر است، فیلمی که Gasper Noe را هم تحت تاثیر قرار داده بود. این فیلم زیبا، نمایشی از حرکات غیرمعمول دوربین بوده، و شامل صحنه هایی است که از بالای جرثقیل یا به کمک دوربین دستی و نزدیک به کاراکترها گرفته شده است.

 

نقش آفرینی بازیگر اصلی فیلم، اِروین لِدر، که فیلم های دیگری مثل Schindler’s و Taxideramia را نیز در کارنامه خود دارد، مثال زدنی است. متاسفانه این آخرین فیلمی است که توسط جرالد کارگی ساخته شده است.

 

شیوه ای که لدر برای به تصویر کشیدن کاراکترش به کار برده، فیلم را آزاردهنده می کند. ترکیبی از روایت شخصی قاتل، که هم زمان به توصیف گذشته خود پرداخته و از بی عرضگی و بی دست و پا بودنش می گوید. همین مسئله، او را از شخصیت اصلی Henry: Portrait of a Serial Killer، منفورتر کرده. اضطراب و دستپاچگی او، تمام نقشه هایی را که برای خود و قربانیانش کشیده، نابود می کند.

 

۸- Snowtown- 2011

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم‌های آزاردهنده ژانر وحشت

زشتی سکانس های این فیلم استرالیایی به حدی است که برای همیشه در قبرستان ذهن شما باقی خواهدماند. فیلم Snowtown، نویدبخش ورود شکوهمندانه کارگردان جوانی به نام جاستین کورزِل به عرصه فیلم سازی است. این فیلم جانیی- درام، براساس داستان واقعی یک قاتل زنجیره ای ساخته شده. صحنه های دل خراش فیلم شامل خشونت علیه حیوانات، اعمال شکنجه و در نهایت به قتل رساندن افراد تحت شکنجه است.

 

وب سایت راجر رابرت آن را فیلمی اندوهناک به شکل غیرقابل تحملی دردناک توصیف کرده، روزنامه گاردین هم از Snowtown به عنوان فیلمی خوش ساخت و در عین حال نفرت انگیز، یادکرده است. در این فیلم، سکانس های محدودی از اعمال خشونت به چشم می خورد. خشونت های داخل فیلم، بیشتر شنیداری هستند تا دیداری، از طرف دیگر، موسیقی متن تاثیرگذار فیلم، سیاه بودن آن را به خوبی نمایان می کند. تشویشی که کورزل در دل بیننده ایجاد می کند، قبل از به تصویرکشیده شدن سکانس های آزاردهنده، اتفاق می افتد.

 

در حومه شهر آدلاید، جیمی ۱۶ ساله، با مادری پریشان حال و برادرانش، زندیگ می کند. بعد از اتفاقی که بین مادر جیمی و معشوق اش می افتد، جان با بازی بی نظیر «دنیل هنشال» وارد زندگی آن ها می شود. جان، به زودی، نقش پدر جیمی را ایفا می کند، اما او به شدت از هم جنس گرایان و افرادمتجاوز متنفر بوده و به دنبال پیدا کردن نام و آدرس محل زندگی آن هاست. جان عکس و مشخصات کامل این افراد را همراه با یادداشتی با این مضمون که: «میام سراغت.» را روی دیواری نصب کرده. آن ها قربانیان آینده جان هستند، و در این بین، او جیمی را نیز برای همکاری، وارد بازی خود می کند.

 

 

 

 

 

  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش