دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۶:۴۰ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۲۴۲۲
میراث فرهنگی و صنایع دستی

«لوور» فقط هشت روز دیگر در تهران است

اثر تاریخی لوور پاریس,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,میراث فرهنگی
تهرانی‌ها فقط هشت روز دیگر امکان بازدید از "لوور شعبه تهران" را دارند و این آثار تاریخی قرار است بعد از ۱۹ خرداد برای نمایش در موزه‌ی بزرگ خراسان آماده شوند.

به گزارش ایسنا، یکشنبه ۲۹ بهمن – سال گذشته، ۵۶ اثر تاریخی لوور پاریس برای برگزاری نمایشگاه "گنجینه‌هایی از مجموعه‌ی ملی فرانسه" با عنوان "موزه‌ی لوور در تهران " از فرانسه به تهران رسید و ۱۵ روز بعد یعنی ۱۴ اسفند این آثار بعد از چیدمان ویترینی و تامین امنیت کامل آماده‌ی بازدید گردشگران و علاقمندان آثار تاریخی شد.

 

هر چند از بین آثار انتخاب شده برای نمایش در موزه‌ی ملی ایران فقط دو شیء تاریخی متعلق به تاریخ پیش از اسلام یعنی «تبر کتیبه‌دار» از کاوش‌های علمی باستان‌شناسی محوطه‌ی چغازنبیل و «شیء برنزی از لرستان» متعلق به بورس اوراق بهادار باقی‌مانده از عصر آهن و با حدود سه‌هزار سال قدمت بری نمایش در کشور خود انتخاب شدند، اما با نگاهی به آمار ارائه شده از سوی مسئولان موزه ملی ایران، این عامل هم باعث نشد تا از علاقمندی بازدیدکنندگان از آثار تاریخی لوور کم شود.

 

جبرئیل نوکنده، مدیر کل موزه ملی ایران، ۱۹ اردیبهشت امسال در اخرین آماری که از بازدیدها از لوور تهران و در کنار ان از موزه ملی ایران خبر داد؛ به ایسنا گفته بود؛ «در طول ۶۵ روز، بیش از ۱۷۰ هزار نفر به دیدن "لوور شعبه تهران" رفته‌اند. اما علاوه بر درنظر گرفتن این آمار، نکته‌ی حائز اهمیت، توجه بازدیدکنندگان "لوور کوچک در تهران" به موزه ملی ایران بود؛ توجهی که آماری قابل توجه را پشت خود دارد.

 

از ۱۴ اسفند سال گذشته و زمان افتتاح "لوور تهران" در موزه ملی ایران، تا ۱۶ اردیبهشت امسال؛ ۱۷۰ هزار و ۹۳۱ نفر همه طیف‌ها و اقشار جامعه از "لوور شعبه تهران" دیدن کرده‌اند و از سوی دیگر، درخواست‌های مختلفی از ادارات، موسسات تحقیقاتی و دیگر دستگاه‌ها برای حضور در موزه ملی ایران و بازدید از لوور تهران را داریم.»

 

از زمان آغاز نمایش این آثار تاریخی در موزه ملی ایران، مدت زمان نمایش آن‌ها تا ۱۸ خرداد امسال اعلام شده بود، تاریخی که هر چند ۱۰ روز تا پایان آن باقی است، اما با توجه به بخشنامه‌ای که ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ معاونت میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به همه‌ی موزه‌های زیرنظر این سازمان به همه‌ی موزه‌ها ابلاغ شده است، تعطیلی هفتگی موزه‌ها و اماکن تاریخی تحت پوشش سازمان میراث فرهنگی و گردشگری لغو و از آن تاریخ موزه‌ها فقط در ۶ روز از سال تعطیل خواهند بود.

 

براساس این بخشنامه، موزه‌ها، کاخ موزه‌ها و اماکن فرهنگی- تاریخی تحت پوشش سازمان میراث فرهنگی در روزهای ۱۴ خرداد به مناسبت رحلت حضرت امام خمینی(ره)، بیست و یکم ماه رمضان به مناسبت شهادت حضرت امام علی (ع)، بیست و پنجم شوال به مناسبت شهادت حضرت امام جعفر صادق(ع)، نهم و دهم محرم به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی و بیست و هشتم ماه صفر به مناسبت رحلت حضرت رسول اکرم(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) تعطیل است.

 

بنابراین دو روز از مدت زمان امکان بازدید از لوور شعبه تهران در این فرصت کم می‌شود وفقط هشت روز برای دیدن گنجینه‌ی انتخاب شده برای نمایش در موزه ملی ایران که توسط مسئولان لوور پاریس گزینش شده است، فرصت باقی است.

 

محمدرضا کارگر، مدیر اداره کل موزه‌ها، در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید مدت زمان باقی مانده برای نمایش لوور تهران می‌گوید: این مدت زمان تمدید نمی‌شود و براساس تفاهم‌های انجام شده باید آثار برای نمایش درموزه خراسان بزرگ آماده شوند.

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه

انواع ضرب المثل درباره امانت داری ضرب المثل ها ابزار ارزشمندی برای انتقال مفاهیم مهم اجتماعی و اخلاقی به نسل های بعدی هستند. انواع ضرب المثل درباره امانت داری نیز از این قاعده مستثنی نیستند و طی قرن ها، اهمیت حفظ امانت و درستی در روابط انسانی را به ما گوشزد کرده اند.

...[ادامه]
ویژه سرپوش