یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۵۲ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۱۱۷۵۳
صنعت و معدن

ساخت بوته گرافیتی چگونه است؟

ساخت بوته گرافیتی

در صنایع مختلف ممکن است به ذوب کردن یا شکل دادن فلزات نیاز داشته باشید. از آن جایی که نقطه ذوب فلزات بالا است، این کار به سادگی امکان‌پذیر نیست و ظروف معمولی توانایی نگهداری آنان در حرارت بالا را ندارند. تنها چیزی که می‌تواند به شما کمک کند، بوته گرافیتی است. این ظرف با مواد اولیه ای که دارد می‌تواند به راحتی فلزات را در خود نگه دارد. ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که ساخت بوته گرافیتی چگونه است؟ برای پاسخ به این سوال در ادامه با ما همراه باشید.

بوته گرافیتی چیست و چه ماهیتی دارد؟

بوته گرافیتی ظرفی است که برای ذوب و ریخته گری فلزات و ساخت آلیاژها استفاده می‌شود. مقاومت در برابر دمای بسیار بالا، کمترین میزان انبساط حرارتی، رسانایی حرارتی و سرد کردن سریع ویژگی‌هایی هستند که بوته‌های گرافیتی را به ابزاری ایده‌آل برای گرما دادن به فلزات تبدیل کرده است. بوته گرافیتی از گرافیت طبیعی که از کریستال‌های کربن است، به همراه خاک رس مقاوم در برابر حرارت یا کربن دی اکسید ساخته می‌شود.

گاهی اوقات به جای به کار بردن گرافیت طبیعی، با پالایش نفت گرافیت مصنوعی را به وجود می‌آورند. این نوع گرافیت دارای کربن با ناخالصی بسیار کم است و همچنین گوگرد زیادی ندارد. از آن جایی که بوته‌ها تحت تاثیر شرایط محیط قرار نمی‌گیرند، در برابر خوردگی و مواد شیمیایی مقاوم هستند. در نتیجه دوام بسیار بالایی خواهند داشت.

محصولاتی مانند بوته گرافیتی و شمش روی در شرکت ذوب فلزات محسنی ارائه می‌شوند که برای دریافت قیمت روی می‌توانید با شماره تلفن درج شده تماس بگیرید.

فرآیند تولید و نحوه ساخت بوته گرافیتی

برای ساخت بوته گرافیتی مراحل مختلفی باید طی شود که به شرح زیر هستند:

انتخاب مواد اولیه و متریال موردنظر

از آن جایی که حرارت زیادی به بوته‌ها وارد می‌شود، پس به مواد قوی هم نیاز دارند. فولاد، کاربید سیلیکون، سرامیک و گرافیت موادی هستند به خوبی در برابر گرما مقاوم هستند. بوته‌هایی که از این مواد ساخته می‌شوند دارای خواص عالی هستند که به افراد اجازه می‌دهند آن‌ها را در معرض دمای بالا قرار دهند. موادی که برای ساخت بوته‌ها استفاده می‌شود، در طول سال‌ها تغییرات زیادی پیدا کرده‌اند.

در ابتدا، از خاک رس برای ساخت بوته‌های سفالی استفاده می‌شد، اما با پیشرفت صنایع مواد مقاوم‌تر و بهتری برای ساخت این ابزار انتخاب شد. هر ماده خواص مخصوص به خود را دارد. پس بهتر است بوته‌های مختلف را امتحان کنید تا بهترین گزینه را پیدا کنید.

فرآیند ریخته گری

زمانی که مواد اولیه به طور کامل انتخاب شدند، فرآیند ریخته گری آغاز می‌شود. بسیاری از بوته‌ها، به ویژه آن‌هایی که با استفاده از گرافیت ساخته می‌شوند، در ابتدا به شکل پودر هستند. سازنده باید در مرحله اول گرافیت را به شکل یک کاسه بلند در بیاورد و آن را در کوره به طور کامل بپزد. در مرحله بعد، آن را به قیر آغشته می‌کنند تا محصول به طور نهایی تکمیل شود.

گرافیت چرب چیست؟ | کلیک کنید.

تست کیفیت بوته ساخته شده

مرحله آخر که برای همه محصولات صدق می‌کند، تست بوته ساخته شده است. این کار به شما کمک می‌کند تا مطمئن شوید که بوته در برابر دمای بالا مقاوم است. تولید کنندگان کیفیت، دوام، مقاومت در برابر دما و دقت اندازه‌گیری را بررسی می‌کنند.

بسته به مواد اولیه ای که انتخاب می‌کنید، دمای کوره ممکن است به ۱۰۰۰ درجه فارنهایت هم برسد. انتخاب مواد و فرآیند ساخت بخشی از نحوه ساخت بوته‌ها برای مقاومت در برابر درجه حرارت بالا است. اگر به دنبال تولید بوته‌هایی با کیفیت بسیار بالا هستید، باید با مواد اولیه به طور کامل آشنا باشید.

متریال‌های قابل استفاده در ساخت بوته گرافیتی

برای ساخت بوته گرافیتی از متریال‌های مختلفی در دسته فلزات و آلیاژها استفاده می‌شود. بوته‌هایی که از گرافیت- سیلیکون ساخته می‌شوند، برای آلیاژهای مبتنی بر آلومینیوم و مس مناسب هستند. بوته‌های گرافیتی برای ذوب طلا و نقره استفاده می‌شوند، زیرا دارای ضریب حرارتی پایین و مقاومت در برابر گرمایش هستند. اگر قصد دارید برنج را در ظروف مناسب ذوب کنید، بوته گرافیتی کاملا ایده آل خواهد بود.

گرافیت کم سولفور چیست؟

کاربردهای بوته گرافیتی در چه مواردی است؟

در سال‌های اخیر، استفاده از فلزات ذوب شده در صنایع مختلف رونق زیادی یافته است. اگر در کارگاه‌های خود از کوره ذوب فلزات استفاده می‌کنید، بوته گرافیتی انتخاب خوبی برای ذوب آن‌ها است. از طرفی، برخی از مجموعه‌ها به طور اختصاصی نسبت به ذوب فلزات اقدام می‌کنند و سپس آن‌ها را به فروش می‌رسانند. ساخت بوته گرافیتی در این صنایع کاربرد زیادی دارد.

نکات قابل توجه در هنگام خرید بوته گرافیتی

در فرآیند ساخت بوته گرافیتی نکات زیادی در نظر گرفته می‌شود که برای خرید یک بوته باکیفیت به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

در درجه اول، متریال به کار رفته در بوته‌های گرافیتی از اهمیت زیادی برخوردار است. فلزات و آلیاژهایی که در بوته‌ها ذوب می‌شوند باید به گونه ای باشند که نقطه ذوبشان با متریال بوته تداخل نداشته باشد و از آن پایین‌تر باشد. گرافیت، از مواد اولیه دیگر گران‌تر است و بیشتر صنایع به دلیل داشتن نقطه ذوب بسیار بالا، ترجیح می‌دهند این گزینه را خریداری کنند. قیمت بوته گرافیتی به مواد اولیه آن بستگی دارد.

بوته‌های گرافیتی باید در برابر اکسیداسیون بسیار مقاوم باشند، زیرا در معرض هوا و مواد شیمیایی دیگر قرار می‌گیرند و با یکدیگر واکنش می‌دهند.

در هنگام ساخت بوته گرافیتی باید از کربن بیشتری در ترکیبات استفاده شود. این ماده قادر است که پایداری بوته در برابر دماهای بسیار بالا را افزایش دهد.

برای ذوب فلزات و مواد مختلف به جنس بوته توجه کنید. برخی مواد ممکن است با یکدیگر واکنش دهند و سبب تولید کاربید یا آسیب رساندن به بوته می‌شوند.

قیمت شمش آلومینیوم ریخته گری چقدر است ؟

گروه ذوب فلزات محسنی، بهترین و برترین شرکت در حوزه ذوب فلزات

ذوب کردن فلزات مختلف به ابزارآلات مختلفی نیاز دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به بوته گرافیتی اشاره کرد. ساخت بوته گرافیتی فرآیند بسیار مهمی دارد و از آن جایی که می‌توان مواد مختلفی را در ترکیبات آن به کار برد، انواع مختلفی نیز خواهد داشت. این بوته‌ها قادر هستند که اکثر فلزات را به صورت کامل ذوب کنند و برای اهداف دیگر آماده سازند.

شرکت ذوب فلزات محسنی، با داشتن چندین سال تجربه در زمینه ذوب فلزات و تولید بهترین بوته‌های گرافیتی به شما در زمینه‌های مختلف کمک می‌کند. همچنین فرآورده‌های نسوز از مهم‌ترین تولیدات این مجموعه به حساب می‌آیند. شما می‌توانید برای استعلام قیمت انواع مواد نسوز با کارشناسان ما در ارتباط باشید. برای خرید بوته گرافیتی می‌توانید از طریق تکمیل فرم ثبت سفارش، نسبت به تهیه این محصول اقدام کنید.

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
ویژه سرپوش