جدول قطعی برق تهران برای تاریخ سه شنبه ۲۶ تیرماه اعلام شد.
جدول قطعی برق تهران، به گزارش سرپوش پس از عبور میزان مصرف برق از ظرفیت عملی تولید و ورود وضعیت شبکه به محدوده قرمز، تعداد بروز خاموشی های پراکنده در کشور زیاد شد و پیرو این مسئله، تصمیم گرفته شد تا خاموشیها مدیریت شود و پیش از بروز خاموشیهای چندساعته، مردم از زمانبندی قطعیهای برق مطلع شوند.
در تهران نیز همگام با دیگر نقاط کشور، برنامه روزانه قطع برق در تاریخ ۲۶ تیرماه اعلام شده است.
شرکت توزیع نیروی برق از شهروندان درخواست کرد که با تنها ۱۰ درصد صرفهجویی در مصرف برق بهویژه در ساعات اوج مصرف "۱۲ الی ۱۷ و ۲۰ الی ۲۳"، و انتقال مصارف غیرضروری به دیگر ساعات، مجموعه صنعت برق را در تأمین برق پایدار یاری رسانند.
جدول قطعی برق تهران (۲۶ تیرماه ۹۷)-دانلود کنید
*راهکارهای ساده برای کاهش مصرف برق:
درساعت های اوج بار(پیک مصرف) تا حد امکان در کولرهای آبی از دور کند استفاده نمائیم.
در صورت استفاده از کولرهای گازی، ترموستات را بین ۲۳ تا ۲۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنیم.
در ساعات های اوج بار (۱۲الی ۱۸ و ۲۰الی ۲۳) به ازای هر دو ساعت، کولر را نیم ساعت خاموش کنید. زمانبندی در این خصوص به صلاحدید مشترکان کمک شایانی به مدیریت مصرف برق و پایداری شبکه برق خواهد کرد.
در ساعت های اوج بار، تا حد امکان از لوازم پرمصرف برقی مانند اتو، لباسشویی، ظرف شویی و جاروبرقی به طور همزمان استفاده نکنیم.
استفاده از وسایل برقی یادشده را به روزهای تعطیل یا ساعت های غیرپیک منتقل کنیم.
خاموش کردن لامپ های اضافی و استفاده از روشنایی طبیعی در روز، ساده ترین راه صرفه جویی در مصرف برق است.
قطعی برق دست کم تا دو هفته آینده در کشور ادامه دارد
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: قطعی برق مرتبط با گرمای هوا و افزایش مصرف است و بنا بر پیش بینی هواشناسی، شدت گرما تا دو هفته آینده در کشور وجود دارد و از این رو قطعی برق هم دستکم تا همین زمان ادامه خواهد داشت. وی ظرفیت نیروگاه های برقابی کشور را ۱۴ درصد مجموع ظرفیت نیروگاهی کشور دانست و گفت: این نیروگاه ها پنج درصد برق کشور را تأمین می کنند.
کردی با اشاره به کاهش نزولات جوی از سال گذشته تا کنون افزود: پارسال تا ۹۵۰۰ مگاوات از ظرفیت نیروگاه های برقابی استفاده کردیم که امسال ظرفیت استفاده از آنها بیش از پنج هزار مگاوات کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت توانیر افزود: در زمان اوج مصرف تابستان پارسال بیش از ۵۵ هزار مگاوات برق مصرف می شد که این میزان هم اکنون به ۵۷ هزار مگاوات افزایش یافته است. کردی تصریح کرد: از سال ۸۷ تا کنون ظرفیت نیروگاه های برقابی کشور به این حادی نبوده است.
وی عدم توازن در قیمت تمام شده و فروش هر کیلووات برق را از جمله مشکلات این صنعت دانست و گفت: قیمت تمام شده هر کیلووات برق ۱۱۰ تومان است در حالی که ما آن را کیلوواتی ۶۷ تومان می فروشیم. وی افزود: در حال حاضر صادرات برق به خارج از کشور نداریم بلکه برای کمک به شبکه ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات برق واردات داریم.
- 26
- 52
کاربر مهمان
۱۳۹۷/۴/۲۶ - ۹:۱۶
Permalink