شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۶ - ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۲۲۴۱
لیگ برتر و جام حذفی

این آخرین فرصت است آقای مجیدی/فرهاد مشاوران خوبی ندارد

فرهادمجیدی,استقلال

محبوبیت هرقدر هم که جایگاه متفاوتی برای فرهاد مجیدی پدید آورده باشد، در نهایت اهرمی پایدار برای تداوم حضور روی نیمکت پرتلاطم استقلال نیست و آنچه سرمربی استقلال را به سمت ثبات پیش می‌برد کسب نتایج مطلوب در فصل جاری است. حتی آن دسته از هوادارانی که در روزهای اخیر علیه مددی شعار دادند و سبب جدایی او از مدیریت باشگاه استقلال شدند و بر این باورند که مجیدی باید سرمربی بماند، بر این واقعیت صحه می‌گذارند که فصل بیست‌و‌یکم آخرین مجال برای فرهاد مجیدی است و چنانچه او نتایج امیدوارکننده‌ای با استقلال نگیرد، بدون شک آخرین مرحله از حضورش در این باشگاه را تجربه خواهد کرد و از استقلال خواهد رفت و چه‌بسا این جدایی همیشگی باشد و او دیگر مربیگری در این تیم را تجربه نکند.

مجیدی در سال‌های اخیر بشدت مورد توجه و وثوق هواداران استقلال بوده و حتی زمانی که مردی محبوب و اثرگذار همچون استراماچونی از استقلال رفت، نگاه‌ها به سمت او چرخید و هواداران این باشگاه او را گزینه مناسبی در میان همه نام‌های مطرح برای جلوس روی نیمکت استقلال برشمردند. مجیدی اما از تمام فرصت‌هایی که در این سال‌ها نصیبش شد استفاده حداکثری نبرد. او اول‌بار که جای شفر را گرفت در نهایت نتوانست با استقلال به موفقیتی در لیگ دست یابد. در مرحله برآینده اعتماد به مجیدی در فقدان استراماچونی هیچ دستاوردی نبود. مرحله سوم حضور مجیدی که تا همین امروز نیز به درازا کشیده به دوران بعد از برکناری محمود فکری مربوط می‌شود که فرهاد بار دیگر از دستیابی به جام محروم ماند و این‌بار هم لیگ برتر را از دست داد؛ هم جام حذفی و هم لیگ قهرمانان آسیا را. در واقع مجیدی بدون هیچ دستاوردی در استقلال همچنان مورد حمایت طیفی از هواداران این باشگاه است و همچنان در میان افکار عمومی اعتماد بیشتری نسبت به او وجود دارد.

در این میان یکی از مهم‌ترین دلایلی که در کنار محبوبیت، عرصه را همچنان برای مجیدی باز گذاشته تا هدایت استقلال را در دست داشته باشد، مدیریت نامناسب در پیش‌فصل لیگ بیست‌و‌یکم است و همانگونه که دیدیم بسیاری از بازیکنان استقلال را به مقصد دیگر تیم‌ها ترک کردند و مدیران باشگاه استقلال نتوانستند خریدهای ایده‌آلی به‌جای ستاره‌های جداشده داشته باشند.

مع‌الوصف در شرایط کنونی از نگاه هواداری فرهاد مجیدی هنوز هم بهترین گزینه محسوب می‌شود اما تردیدی نباید به دل راه داد که مجیدی نیز آخرین مجال دوران مربیگری‌اش را تجربه خواهد کرد و مدیر استقلال هرکس با هر ایده و نظری که باشد، نتایج ناامیدکننده او را برنمی‌تابد و دیگر اینگونه نخواهد بود که مدیران و اعضای هیأت‌مدیره یکی بعد از دیگری بروند و همچنان این مجیدی باشد که در سمت خود باقی می‌ماند.

مجیدی باید از سه فصل حضور خود به‌عنوان مربی روی نیمکت استقلال آنقدر باتجربه شده باشد که این‌بار به‌خوبی از پس مأموریت سخت در استقلال برآید و هرقدر هم که مهره‌های کلیدی از استقلال کوچ کرده باشند و این یکی دلایل تضعیف استقلال در لیگ بیست‌و‌یکم محسوب شود اما ادامه ناکامی‌ها بی‌هیچ اغماضی تصمیم‌گیران در باشگاه استقلال را به سمت کنار زدن او سوق خواهد داد و دیگر حامیانی هم در جامعه پشت او نخواهند بود.

سرمربی استقلال باید در روزهای باقی‌مانده تیمش را به طرزی مطلوب آماده و مهیای حضور در لیگ بیست‌و‌یکم کند. تیمی که او در مقابل الهلال عربستان قرار داد آنقدر هم ناامیدکننده نبود. دیدیم که استقلال در مقابل یکی از بهترین تیم‌های باشگاهی حال حاضر فوتبال آسیا توانست موقعیت‌های مناسبی هم ایجاد کند و حتی تا پای گلزنی پیش برود. نتیجه اینکه همین استقلال که نسبت به برخی خریدهایش نیز ایرادهایی وارد است اما قابلیت کسب موفقیت در لیگ بیست‌و‌یکم را دارد و دست‌کم اینکه می‌تواند فوتبال آبرومندانه‌ای را به معرض نمایش بگذارد که اگر اینگونه شود مجیدی تا آخر لیگ روی نیمکت استقلال خواهد بود و چه‌بسا فرصت‌های بیشتری هم خواهد داشت، اما چنانچه اتفاقات دیگری رخ دهد سرمربی استقلال باید خود را برای یک دوری بلندمدت از استقلال آماده کند و شاهد ریزش شدید هوادارانش نیز باشد. آیا فرهاد می‌تواند معادلات را تغییر دهد؟!

افشین حاجی‌پور: فرهاد مشاوران خوبی ندارد

پرونده مدیریت مردی که اصلاً مورد تأیید هواداران نبود سرانجام شنبه با استعفایش بسته شد. مردی با هیکل درشت که عادت داشت با شکایت از منتقدان رسانه‌ای و حتی داخل تیم خود پذیرایی کند آنقدر نتوانست در استقلال خوب کار کند و به‌نوعی با سرمربی محبوب آبی‌ها درگیر شد که با اعتراضات پی‌درپی هواداران در نهایت تصمیم گرفت استتعفا بدهد و از استقلال برود. در مورد مدیریت استقلال شایعات زیادی به گوش می‌رسد ولی بیش از سایر گزینه‌ها نام سردار آجرلو مدیرعامل سابق پاس به گوش می‌رسد؛ مدیری که به‌همراه پاس به قهرمانی رسید و از خودش رزومه خوبی به جای گذاشت. اما هنوز در مورد استقلال همه چیز در حد حرف است و باید منتظر تصمیماتی که گرفته می‌شود، بود. در مورد مشکلات اخیر استقلال، ناکامی این تیم در سه جام و هچنین آینده‌ای که پیش روی این تیم است با افشین حاجی‌پور هم‌کلام شدیم. بازیکن سابق استقلال مثل اکثر پیشکسوتان این تیم دل‌نگران آینده استقلال است.

فرهادمجیدی,استقلال

به نظر می‌رسد اوضاع و احوال استقلال بدجور آشفته است!

 در این هفت، هشت سال اخیر همیشه شرایط استقلال اینطور بوده است! نباید حتماً اتفاق بدی بیفتد تا به فکر این تیم بیفتیم. باید قبل از وقوع اتفاقات بد به فکر تیم استقلال باشیم. فقط کادر فنی و بازیکنان و یا مدیریت مقصر نیستند، حتی ما پیشکسوتان هم مقصر این ماجراها هستیم. ما همه مقصریم و باید مشکلات را در نطفه خفه کنیم. هر سال اجازه می‌دهیم تمام مشکلات به استقلال ضربه بزند و در آخر نگران می‌شویم که دیگر فایده‌ای ندارد. طی این سال‌ها هواداران زجر کشیدند، باید به فکر آنها باشیم و تلاش کنیم استقلال بعد از سال‌ها به جام قهرمانی برسد.

عملکرد فرهاد مجیدی را چطور دیدید؟

 استقلال در فصل بیستم با فکری در ابتدای لیگ خوب کار کرد و صدرنشین بود، اما رفته‌رفته این تیم افت کرد و جایش را در صدر از دست داد و بعد تیم را به دست فرهاد مجیدی دادند. منصفانه بگوییم تیم فرهاد بهتر از فکری کار کرد و از فوتبالی که استقلال بازی می‌کرد بیشتر لذت می‌بردیم. هرچند مجیدی در سه جام ناکام بود. به نظرم مشکل کار فرهاد این است که مشاوره خوبی ندارد. اما این را بگویم که ما و هوادار از این همه حاشیه خسته شده‌ایم.

نظرتان در مورد اختلافاتی که در فضای مجازی علنی شد چه بود؟ مثلاً اسکرین‌شات مکالمه‌ها.

فرهاد همیشه صحبت کرده که مسائل را مطرح می‌کند. اما به نظرم مجیدی به‌موقع و سر وقتی که باید حواشی را مطرح کند هیچ چیزی نمی‌گوید و کار اینطور به مشکل می‌خورد.

به نظرتان با تمام مسائلی که پیش آمده فرهاد می‌تواند در استقلال موفق شود؟

 اگر مشاوره درستی داشته باشد و نیمکتش را درست انتخاب کند بله. مثلاً افرادی مثل صالح مصطفوی را قبلاً نمی‌شناختیم. بهتر است در ادامه نیمکت سنگین‌تری داشته باشد.

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۱۲ خرداد
    جی لیگ ژاپن
    کاشیما آنتلرز - یوکوهاما مارینوس
    ۰۹:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    کیوتو سانگا - سرزو اوزاکا
    ۱۳:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    خور فکان - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۵۰
  • لیگ برتر ایران
    پیکان - استقلال
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - آلومینیوم اراک
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    صنعت نفت آبادان - تراکتور
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    گل گهرسیرجان - ذوب آهن
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    سپاهان - شمس آذر قزوین
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - مس رفسنجان
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - فولاد
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - هوادار
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    شارجه امارات - الوحده امارات
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    رئال مادرید - دورتموند
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۳ خرداد
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - سنت لوئیس
    ۰۳:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الجزیره امارات - العین امارات
    ۱۷:۵۰
  • سری آ ایتالیا
    آتالانتا - فیورنتینا
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    شباب الاهلی امارات - حتا
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    النصر دبی - الوصل امارات
    ۲۰:۳۰
ویژه سرپوش