شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۳:۲۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۵۷۴
لیگ برتر و جام حذفی

شفر به ترکیب چرخشی بیشتر اعتقاد دارد

وینفرید شفر,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

آیاندا پاتوسی که از آفریقای جنوبی آمده است، بازیکن به‌درد بخوری نشان می‌دهد و اسماعیل گونسالوس و حتی گادوین منشا نیز خریدهای خوبی در نیم فصل جلوه کرده‌اند اما بسیار عجیب و غیر قابل هضم است که ۴ هفته بعد از آغاز نیم‌فصل دوم لیگ هجدهم و به‌واقع یک سال و نیم پس از شروع زمامداری وینفرد شفر آلمانی در جمع آبی‌ها، این مربی آلمانی همچنان ترکیب ثابتش را نمی‌شناسد و هنوز که هنوز است در حال بالا و پایین کردن آرایش تیم و ارزیابی نفرات آن است و در هر دیدار نسبت به مسابقه قبلی تغییرات محسوسی را در استقلال اعمال می‌دارد.

 

تغییرات مکرر شفر نه فقط در خط دفاعی که پیش‌تر از نقاط ضعف استقلال بود و این فصل از نقاط شاخص کار آنها بوده، بلکه در خطوط میانی و حمله این تیم برقرار بوده و حتی اگر اطرافیان شفر و هواداران به جمع‌بندی‌هایی در این زمینه رسیده و مناسب‌ترین ترکیب را در ذهن خود ترسیم کرده باشند شفر هرگز راضی نبوده و برای رسیدن به معبودی که معلوم نیست چیست همچنان به آزمون و خطا مشغول است و این را می‌برد و آن را می‌آورد و به‌عنوان مثال پس ‌از آزمایش ده‌ها ترکیب متفاوت برای مرکز خط دفاعی‌اش نمی‌داند کدامیک از نفراتش در این منطقه، هماهنگ‌تر هستند. این در حالی است که شفر در ۱۸ ماه اخیر امثال منتظری، مجید حسینی، لئوناردو پادوانی، سید محمد دانشگر و روزبه چشمی را برای دفاع وسط در اختیار داشته و هرچند حسینی امسال برای ترابزون در لیگ ترکیه به میدان آمده و پادوانی برزیلی هم پس‌از جراحت شدید وارده به وی برای ادامه مداوا به کشورش بازگشته است اما شفر همیشه از مهره‌های لازم در این منطقه برخوردار بوده و اگر به ترکیبی که باید می‌رسید، نرسیده این را در پایه‌ها و بنیادهای فکری او جست‌وجو کنید و در این باور غلط که به مربیان اطمینان می‌دهد هر چقدر آزمایش و نفرات را جابه‌جا کنید ایرادی ندارد زیرا با همین آزمون‌ها لاجرم به راه‌حل‌های بهتری خواهید رسید.

 

ترکیبی که وجود ندارد

تجربه طولانی شفر در این زمینه و تعدد انجام این کار توسط او در اردوگاه آبی نتایجی غیر از آن‌چه گفتیم برجای نهاده و برخی شکست‌ها و توقف‌ها را هم در پی داشته و او حتی بارها در ترکیب برنده هم دست برده و برخلاف بسیاری از مربیان که معتقدند یک ترکیب ثابت باید داشت و فقط براساس نیازها و ضروریات روز در آن دست برد، گاه جابه‌جایی‌هایی داشته که ضروری نبوده و آشکارا به ضرر تیمش تمام شده است و فوران این قضیه در خط میانی که عملاً هیچ‌کس و حتی طارق همام تکنیکی و کارگشا در آن ثابت نیست و دفعات زیاد تغییر در ترکیب تهاجمی تیم می‌گوید که یا شفر کلاً به ترکیب ثابت معتقد نیست یا بر این باور است که در هر دیداری بر اساس مقتضیات آن مسابقه باید در ترکیب دست برد و برای هر مسابقه‌ای به افراد و روشی روی آورد که مناسب‌تر نشان می‌دهند.

 

 

تشنه اما...

بر اثر شیوه‌های فوق هیچ‌کس تکلیف قطعی خود را در استقلال نمی‌داند. شاید گفته شود که این امر باعث شده انگیزش و تلاش برای رسیدن به آرایش ثابت دائماً در جمع آبی‌ها بیشتر شود و همین امر بر اشتها و تحرک آنها افزوده و یک تیم تشنه را ساخته است اما استقلال در روزی که در تبریز به تراکتور باخت، دقیقاً از همین بابت متضرر شد و چهره تیمی را داشت که نمی‌داند چه می‌کند و هنوز در حال آزمون خویش است. البته در این فصل سید مهدی رحمتی مهره بی‌گفت‌وگوی درون دروازه و تنها فرد مجزا از تغییرات مورد بحث بوده و همه می‌دانند که اگر وریا غفوری، پژمان منتظری و روزبه چشمی آماده باشند، بعید است شفر آنها را ثابت نگذارد اما بقیه هیچ حاشیه امنیتی ندارند و کسی نمی‌داند زکی‌پور دفاع چپ نفوذی است یا آرمین سهرابیان و تکلیف فرشید اسماعیلی و فرشید باقری همانقدر معلوم است که نامشخص است و رویکرد به صیادمنش و قائدی در موج جوانگرایی‌های شفر همانقدر جاری و ساری و متداول است که روی آوردن به تبریزی بلاتکلیف، گونسالوس تازه وارد و منشای کوچ کرده از پرسپولیس.

 

 

غرق در ابهام کلی

غیبت‌های علی کریمی بیشتر محصول مصدومیت‌های پایان ناپذیر وی بوده و آبی‌ها پذیرفته‌اند که نباید از خسرو حیدری انتظار هفت، هشت سال پیش را داشت که حتی وقتی مصدوم بود ثابت بازی می‌کرد اما سایرین در یک ابهام کلی غرق‌اند و نمی‌دانند چگونه باید باشند تا در افکار سرمربی ۶۹ ساله تیم‌شان که البته آدمی هوشمند اما ارباب تغییرهای الزامی و غیر الزامی است ثابت شوند و هر کس بگوید این روش مرضیه و میمون و در بردارنده نتایج همیشه نیکو است، لزوماً قصد خدمت به استقلال را ندارد.

 

 

۱۸۰ درجه تفاوت در اردوگاه رقیب

بدون اینکه قصد قیاس مستقیم و نتیجه‌گیری‌هایی را در این زمینه داشته باشیم باید بگوییم در اردوگاه رقیب قدیمی وضعیتی ۱۸۰ درجه متفاوت برقرار است و ترکیب سیدجلال و خلیل‌زاده در دفاع وسط پرسپولیس عوض نمی‌شود مگر آنها مرده باشند (!)، کمال کامیابی‌نیا و احمد نوراللهی هافبک وسط‌های فیکس‌اند مگر زیر ماشین رفته باشند (!) و عالیشاه بال کناری و علیپور مهاجم هدف هستند مگر اینکه در بمباران هوایی معدوم شده باشند (!) در دفاع چپ حالا که انصاری مدت‌ها است مصدوم و مشغول مداوا است، براساس صلاحدید برانکو ایوانکوویچ، شایان مصلح یا محمد نادری بازی می‌کنند و دفاع راست به شیری سپرده شده که اگر قضیه محرومیت مقرر توسط فیفا نبود به‌جای شروع خدماتش در نیم فصل دوم، از همان نیم‌فصل اول بازیکن ثابت این پست می‌شد. احتمال بازی نکردن سیامک نعمتی و بشار رسن نیز بسیار کمتر از بازی کردن‌شان است و رادوشویچ برای ایستادن درون دروازه باید در انتظار نازل شدن صاعقه آسمانی بر سر بیرانوند باشد. همه می‌دانند که محصول این ثبات‌های فکری در پرسپولیس چه بوده و نتیجه آن ناپایداری‌های گزینشی در استقلال چه.

 

وصال روحانی

 

 

iran-newspaper.com
  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۱۲ خرداد
    جی لیگ ژاپن
    کاشیما آنتلرز - یوکوهاما مارینوس
    ۰۹:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    کیوتو سانگا - سرزو اوزاکا
    ۱۳:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    خور فکان - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۵۰
  • لیگ برتر ایران
    پیکان - استقلال
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - آلومینیوم اراک
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    صنعت نفت آبادان - تراکتور
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    گل گهرسیرجان - ذوب آهن
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    سپاهان - شمس آذر قزوین
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - مس رفسنجان
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - فولاد
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - هوادار
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    شارجه امارات - الوحده امارات
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    رئال مادرید - دورتموند
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۳ خرداد
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - سنت لوئیس
    ۰۳:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الجزیره امارات - العین امارات
    ۱۷:۵۰
  • سری آ ایتالیا
    آتالانتا - فیورنتینا
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    شباب الاهلی امارات - حتا
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    النصر دبی - الوصل امارات
    ۲۰:۳۰
ویژه سرپوش