چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۴ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۷۷۲۶
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۳/۳۰

قیمت دلار و سکه ( چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷) / قیمت واقعی دلار ۷۴۰۰ تومان!

قیمت دلار امروز 30 خرداد و قیمت سکه,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا؛ روز گذشته، بازار غیررسمی ارز دو علامت هشداردهنده از خود مخابره کرد؛ اولی رشد نرخ حواله درهم به بالای هزار و ۹۰۰ تومان و نزدیکی بیشتر به مرز ۲ هزار تومانی بود و دومی تثبیت دلار بالای مرز روانی ۷ هزار تومانی بود. روز سه‌شنبه، دلار در ابتدای روز حدود ۷ هزار و ۷۰ تومان بود و  پیش از ساعت ۳ بعدازظهر تا نرخ ۷ هزار و ۱۹۰ تومان بالا رفت. این دومین روز پیاپی بود که شاخص ارزی بالای مرز روانی ۷ هزار تومانی بسته می‌شد. عده زیادی از فعالان باور دارند، تثبیت بالای این مرز به معنای آمادگی برای رشد به سطوح بالاتر خواهد بود. پیش از این چند بار دلار به بالای این مرز رفت، ولی بازگشت از آن به کانال ۶ هزار تومانی انتظارات افزایشی را کمی کمرنگ کرده بود. در روزی که دلار صعودی بود، سکه تمام بهار آزادی در گیر و دار مرز ۲میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نوسان می‌کرد. سکه در ساعات ابتدایی روز به بالای مرز یادشده رفت، در اواسط روز به کانال ۲میلیون و ۴۹۰ هزار تومان بازگشت و در نهایت ساعت  ۴بعدازظهر با قیمت ۲ میلیون و ۵۰۲ هزار تومان به کار خود پایان داد. این قیمت ۲۷ هزار تومان بالاتر از روز دوشنبه بود. در سومین روز هفته، سکه ۷۰ هزار تومان افزایش را به ثبت رسانده بود. با وجود افزایش به بالای ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، عده‌ای از فعالان همچنان باور داشتند ماندگاری سکه بالای این مرز همچنان شکننده است. از نظر آنها، باید دید سکه در روزهای آینده می‌‌تواند خود را بالای مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تثبیت کند یا بار دیگر بازگشتی به عقب خواهد داشت. بالا بودن قیمت‌ها در معاملات سکه آتی دی ماه یکی از عواملی است که معامله‌گران نقدی را به افزایش قیمت امیدوار می‌کند. سکه در معاملات آتی دی‌ماه در مقطعی به بالای سطح ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رفت.

 

نوسان در فصل کم تقاضا

پس از چند روز رفت و برگشت بین کانال‌های ۶ و ۷ هزار تومانی، روز گذشته دلار گام بلندی برای تثبیت خود بالای مرز روانی برداشت. روز گذشته، دلار در بازار غیررسمی برای دومین روز متوالی بالای مرز ۷ هزار تومانی نوسان کرد؛ این در حالی است که  بازار از یکسو در فصل پرتقاضایی قرار ندارد و از طرف دیگر اخیرا اتفاق سیاسی و انتظاری خاصی رخ نداده است. به‌طور سنتی انتظار می‌رود بازار ارز در ۲ مقطع فصلی با افزایش نوسان مواجه شود؛ مهم‌ترین مقطع نوسانی در سال‌های اخیر در حوالی آغاز سال جدید میلادی و بین دو ماه شمسی آذر و دی رخ داده است. آغاز اعزام زائران اربعین دومین مقطعی است که انتظار رشد نوسانات در بازار وجود دارد. با این حال در سال جاری بازار پیش از رسیدن به این مقاطع زمانی، چند کانال قیمتی رشد کرده است. به گفته فعالان، هم اکنون معدود تقاضاهایی که وارد بازار می‌شود، با قیمت‌های بالاتر از حد تعادلی پاسخ داده می‌شود. به‌عنوان مثال، روز گذشته در شرایطی که دلار در مقطعی در سطح عمده میان دلالان ۷ هزار و ۱۵۰ تومان معامله می‌شد، به مشتریان عادی با قیمت‌های بالاتر فروخته می‌شد. به گفته یکی از فعالان، مشتری عادی که اطلاعات بالاتری نسبت به وضعیت بازار دارد و از توان چانه‌زنی نیز برخوردار است، می‌تواند با قیمت‌هایی از دلالان ارز را خریداری کند که فاصله چندانی با بازار ندارد ولی بعضا شنیده شده است، افراد عادی که شناختی از بازار ندارند، با قیمت‌هایی اقدام به خرید کرده‌اند که فاصله معناداری با نرخ این ارز در حجم عمده داشته است.

 

بازارهای جهانی؛ سقوط مجدد طلا به کف ۲۰۱۸

قیمت طلا روز سه‌شنبه تحت‌تاثیر تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین قرار گرفت و برخلاف جهت شاخص دلار بازدهی منفی از خود به‌جا گذاشت. هر اونس از فلز گرانبها تا ساعت ۵ بعدازظهر دیروز تا کف ۱۲۷۲ دلاری به پایین کشیده شد؛ در حالی که شاخص دلار به سقف ۱۱ ماهه صعود کرد. دلار آمریکا در برابر سبد ارزهای معتبر بین‌المللی دیروز بالغ بر ۵ دهم درصد تقویت شد و به بالای سطح ۲۵/ ۹۵ واحدی رسید.

 

صحبتهای مسئولان در همايش سالانه سياست‌هاي پولي و ارزي

همايش سالانه سياست‌هاي پولي و ارزي، روز گذشته آغاز به کار کرد و همان‌طور که از نام اين همايش پيداست، قرار بود متخصصان و مسئولان اين حوزه درباره سياست‌هاي پولي و ارزي حال حاضر سخن بگويند؛ اما روز اول اين همايش به سخنراني برخي از سياست‌گذاران پولي گذشت، بدون اينکه تحليل و توضيحي درباره سياست ارزي حال حاضر کشور ارائه شود. حتي احمد عراقچي، معاون ارزي بانک مرکزي، نیز در اين همايش حضور نداشت. رئيس بانک مرکزي نیز در سخنراني اصلي خود بيشتر به ارائه عملکرد بانک مرکزي در حوزه نقدينگي و دستاوردهاي تورمي پرداخت و در جمع خبرنگاران توضيح کوتاهي درباره ماجراهاي پيش‌آمده در حوزه واردات با دلار چهارهزارو ۲۰۰ توماني داد.

 

در روزهاي اخير خبرهايي متفاوت از تصميم جديد ارزي دولت براي محدودشدن کالاهاي وارداتي  براي دريافت دلار چهارهزارو ۲۰۰ توماني يا ورود نرخ جديد به بازار منتشر شده بود که از سه‌نرخي‌شدن دلار حکايت داشت... به طوري که در کنار نرخ سه‌هزارو ۸۰۰ تومانی کالاهاي اساسي و چهارهزارو ۲۰۰ تومانی برخي از کالاهاي وارداتي، گفته مي‌شد قرار است بخشي از کالاها از زمره اين نرخ‌ها خارج شده و با نرخ جديدي ارز دريافت کنند؛ اما رئيس بانک مرکزي در حاشيه سخنراني خود به ابهامات هرچند کوتاه پاسخ داده و اعلام کرد بر اساس تصميم جديد اتخاذشده، قرار است واردات کالا براي دريافت ارز اولويت‌بندي شده و سه گروه کالاهاي اساسي و حياتي، مواد اوليه و ضروري و ساير کالاهاي مورد نياز ارز دريافت کنند. هرچند او توضيحي نداد که جريان فعلي بازار ارز و مابه‌التفاوت ارز رسمي و غيررسمي چگونه است و با وجود محدوديت در عرضه ارز، چطور به اين سه گروه کالايي ارز چهارهزارو ۲۰۰ تومانی اختصاص مي‌يابد، بدون اينکه از محل توزيع رانت باشد. در اين همايش، برخي خبرهاي غيررسمي از سوي مديران و مسئولان تأييد شدند؛ پيمان قرباني، معاون اقتصادي بانک مرکزي، از افزايش ۳۲درصدي قيمت مسکن خبر داد و معاون اقتصادي وزارت اقتصاد ميزان بدهي دولت به بانک مرکزي را ۱۶۲هزار ميليارد تومان اعلام کرد؛ مطالباتي که باعث افزايش ۱۷.۴واحد درصدي پايه پولي شده و خطر انفجار تورمي نقدينگي را جدي کرده است.

 

رئيس شوراي پول و اعتبار با اشاره به اينکه بانک مرکزي با هدف ثبات‌بخشي به بازار طلا و ارز، در اواخر سال ۱۳۹۶ به اجراي طرح پيش‌فروش سکه در سه مرحله مختلف اقدام کرد، گفت: در مراحل مختلف، در مجموع ۷.۶ ميليون قطعه سکه طلا در سررسيدهاي مختلف زماني پيش‌فروش شد.

 

رئيس بانک مرکزي درباره حذف برخي کالاهاي وارداتي از فهرست دريافت‌کنندگان دلار چهارهزارو ۲۰۰ توماني نيز توضيحي کوتاه داشت. بنا بر آنچه سيف عنوان کرد، قرار بر اين شده تا کالاهاي وارداتي مشمول ارز چهارهزارو ۲۰۰ توماني در سه گروه اولويت‌بندي شوند؛ به اين صورت که يک‌سري از کالاها اساسي و حياتي بوده و بر اساس درآمدهاي نفتي تأمين ارز مي‌شود. دومين گروه مواد اوليه کارخانجات و کالاهاي ضروري هستند که از طريق صادرات کالاهاي غيرنفتي تأمين ارز خواهند شد؛ اما سومين گروه آنهايي هستند که بر اساس درآمد ارزي از محل ۲۰ درصد صادرات غيرنفتي و همچنين ارز صادرکنندگان خرد، به آنها ارز اختصاص يافته و در اولويت بعدي قرار دارند.

 

۱۸:۰۰ ۳۰ خرداد ۹۷

دلار از مرز ۷ هزار و ۳۰۰ تومان عبور کرد

روز چهارشنبه، دلار در بازار غیررسمی از مرز ۷ هزار و ۳۰۰ تومان عبور کرد و در مقطعی حتی تا نقطه ۷ هزار و ۳۵۰ تومان بالا رفت. دلار پیش از این چنین ارقامی را به ثبت نرسانده بود. به گفته فعالان، عبور شاخص ارزی از مرز ۷ هزار و ۳۰۰ تومان در مقطعی برخی معامله‌گران را سردرگم کرد. با این حال، از اواسط روز قیمت این ارز از سطوح یادشده عقب‌نشینی کرد و به سوی محدوده ۷ هزار و ۲۵۰ تومان حرکت کرد.

۱۱:۳۲ ۳۰ خرداد ۹۷

قيمت فروش سکه و طلا در بازار ايران

 

قیمت دلار امروز 30 خرداد و قیمت سکه,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۰:۲۶ ۳۰ خرداد ۹۷

نرخ ارز رسمی/ دلار قدم قدم به جلو می‌رود (چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷)

ارزش ۱۵ ارز بین بانکی در حالی روند افزایشی به خود گرفته که ارزش یورو با کاهش روبه‌رو شده است.

برای دیدن نرخ سایر ارزها کلیک کنید.

۹:۰۰ ۳۰ خرداد ۹۷

تصمیم مهم ارزی سران ۳ قوه/ پرداخت دلار به واردات کالاهای غیرضرور متوقف شد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خبر داد، در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا تصمیم خوبی اتخاذ شد و آن این است که از این هفته برای کالاهایی که در کشور تولید می‌شود و کالاهای غیرضروری نباید ارز از کشور خارج شود، با این کار از تولید حمایت می‌شود. وی با تأکید بر اینکه بازارهایی مانند ارز، طلا و سکه بازارهای نوسان‌گیری و کوتاه‌مدت است و بلندمدت نخواهد بود، اضافه کرد: مردم باید به‌سراغ بازدهی‌های واقعی اقتصادی از جمله بازار سرمایه بروند. پورابراهیمی با ابراز اینکه قیمت نفت نسبت به سال‌های اخیر ۲ برابر شده و به‌تبع آن درآمد ارزی افزایش یافته است، افزود: میانگین واردات کل کشور در ۵ سال گذشته حدود ۴۵ میلیارد دلار بود در حالی که درآمد ارزی سالانه کشورمان بیش از ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیارد دلار است یعنی بیش از ۲ برابر مصارف، ​منابع ارزی داریم بنابراین چرا باید التهاب ارزی داشته باشیم؟

۰۸:۰۰ ۳۰ خرداد ۹۷

دستور روحانی برای توقف گرانی‌های غیرمتعارف

سخنگوی دولت با بیان اینکه ارز کافی در کشور وجود دارد گفت: از تخصیص ارز به کالاهایی که در داخل تولید می شود و یا واردات آن ضروری نیست جلوگیری می شود. وی درباره واکنش دولت به افزایش حبابی قیمتها در بخشهای مختلف گفت: رئیس جمهور دیروز با تشکیل جلسه ای با مسئولان و فعالان بخش خصوصی، بطور رسمی درخواست کرد که این بخش ها به بازار ورود پیدا و افزایش غیر متعارف قیمتها را متوقف کنند. نوبخت خطاب به کسانی که به قصد دلالی و احتکار از فروش اجناس خود خودداری می کنند گفت: دولت سیاست ارزی اخذ شده را کنار نمی گذارد و دلار افزایش قیمت غیر متعارف نخواهد داشت. وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از ضرر تولیدکنندگان از طریق ثبت سفارش، واردات کالا را کنترل می کنیم گفت: بر اساس قوانین جدید هر کالایی بخواهد وارد شود باید از مجرای ثبت سفارش وارد گردد درحالی که در گذشته فقط کالاهایی که ارز دولتی می گرفتند باید ثبت سفارش می شدند.

 

  • 36
  • 22
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
دولت با زرنگی وعده پوچ شش ماههه فروغته و تا شش ماهم هیچ سکه ای را هم به بازار تزیق ننموده ودر قانون و عرف چیزی که دست نیافتنی اس باطل میباشد مثال ماشین شما را می خرم به پرنده های در حال پرواز چون پرنده ها دست نیافتنی است پس باطل است الان قضیه فروختن سکه شش ماهه وعده و هوای پوچ است و این باعث ارزان شدن سکه نمی شودچون عملاً در بازار سکه ای وجود ندارد اگر راست می گویند پنجتا پنچتا با کد ملی افراد برای کسانی که احتیاج دارند بفروشند.
باسلام: دولت وعده پوچ به فروخته آن هم برای شش ماه بعد چطوری با وعده می خواهد سکه ارزان شود آن وقت سکه ارزان می شود که به بازار سکه وارد کند
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش