پنجشنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۲۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۱۴۵۰
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۵/۰۶

قیمت دلار و قیمت سکه (شنبه ۰۶ مرداد ۹۷) / آينده قيمت دلار بعد از سیف!

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

بیشتر بخوانید:

 

قیمت دلار و قیمت سکه ۹۷/۰۵/۰۶؛ به گزارش سرپوش، روز پنج شنبه سکه تمام بهار آزادی در ساعات ابتدایی روز به کانال ۳ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان رفت؛ با این حال، از اواسط روز خریداران بیشتر در بازار فعال شدند و سرانجام قیمت ساعت ۴ بعدازظهر روی عدد ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان قرار گرفت. با ثبت این عدد، میزان بازدهی سکه در هفته گذشته به بالای ۱۵ درصد رسید. در بازار ارز، هر دلار آمریکا با رشد هفتگی ۹/ ۰ درصدی به نرخ ۴۳۹۵ تومان معامله شد. پس از خروج دلار غیررسمی از بازه ۷۷۰۰ تا ۸۲۰۰ تومانی (پنج‌شنبه ۲۸ تیر) تردیدها به عوامل سیاسی و تشدید نوسانات بازار آتی سکه رشد حدود ۱۳۰۰ تومانی دلار غیررسمی را تا سه‌شنبه (تا لمس سقف ۹۵۰۰ تومانی) رقم زد. اما از چهارشنبه با احتیاط معامله‌گران در سمت خرید و تغییر رئیس بانک مرکزی صعود دلار متوقف شد. با وجود افت دلار تا کف ۹۱۵۰ تومانی روز پنج‌شنبه، خودداری برخی شرکت‌های هندی (دومین مقصد صادرات نفت ایران) از خرید نفت ایران  به دلیل نبود امکان بیمه با تحریم‌های آمریکا و تنش‌های منطقه، رشد دلار تا ۹۳۰۰ تومان را رقم زد. با وجود احتمال افت دلار با کاهش هیجانات، دورنمای کاهش سمت عرضه و نزدیک شدن به دور اول تحریم‌ها مانع از افت قابل‌توجه دلار است.

 

بازار طلای جهانی ؛ طلا در انتظار سیگنال اقتصادی آمریکا

دیروز ساعت ۱۶ هر اونس طلای جهانی به قیمت ۱۲۱۸ دلار معامله شد. پس از نوسان طلا در کانال ۱۲۲۰ دلاری پنج‌شنبه در میانه معاملات روز جمعه طلا زیر ۱۲۲۰ دلار قرار گرفت. رشد شاخص دلار و رشد بازارهای سهام با کاهش تنش‌های تجاری و گزارش‌های مناسب شرکت‌ها بر طلا فشار آورد. در نشست اخیر رئیس کمیسیون اروپا و ترامپ، اعمال تعرفه بر خودروهای اروپایی تعلیق و دورنمای تداوم مذاکرات برای کاهش تعرفه کالاهای صنعتی ارائه شد. آمریکا برای مذاکره با مکزیک و کانادا نیز اعلام آمادگی کرد. اما همچنان کارشناسان نسبت به تعرفه‌های چین تردید دارند. روز جمعه، رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) فرانسه کمتر از پیش‌بینی‌ها، پیش از انتشار GDP آمریکا از شاخص دلار حمایت کرد. بانک مرکزی اروپا دورنمای پایان خرید اوراق قرضه را اعلام و عدم تغییر نرخ بهره حداقل تا پایان تابستان ۲۰۱۹ را اعلام کرد.

آينده قيمت دلار

علي ديني‌تركماني در كانال تلگرامي خود در خصوص تغيير رييس كل بانك مركزي نوشته است: «تغييرات مديريتي مانند تعويض بازيكنان تيم‌هاي ورزشي در زمان خود لازم و ضروري است. اما، اگر تيمي بنيه ضعيفي داشته باشد و از منظر راهبرد و تاكتيك، درگير ضعف‌هاي اساسي باشد، تعويض بازيكنان، در نيل به اهداف، از جمله تغيير نتيجه بازي، كارگر نمي‌افتد. افزايش نقدينگي در اقتصاد ايران بيش از آنكه تحت تاثير سياست پولي بانك مركزي باشد، متاثر از ساخت قدرت تو در تويي است كه نقدينگي را به اجبار رشد مي‌دهد. مادام كه تو در تويي نهادي باقي است گريزي از رشد نقدينگي نيست. ناتواني در تبديل نقدينگي تزريق شده به اقتصاد، به ظرفيت‌هاي توليدي مولد، مشكل ساختاري ديگري است كه خود را در فرآيند انباشت سرمايه بسيار ضعيف با بهره‌وري پايين تشديد‌كننده تورم نشان مي‌دهد. اين نيز تحت تاثير سوء مديريت شديد پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري، فساد نهادينه شده، نبود سياست صنعتي آينده‌نگر و موازي‌كاري‌هاي بيش از اندازه است. تنش‌ها و تضادها در عرصه بين‌المللي و تشديد آن در شرايط كنوني، مشكل زيربنايي ديگري است كه از طريق تشديد انتظارات موجب ركوردزني‌هاي جديد دلار بر بستر اقتصاد بيمار و نحيف مي‌شود. بنابراين، همچنان بايد منتظر افزايش نرخ دلار بود.

 

سياست ارزي چيست؟

در هر كشوري متناسب با ساختار اقتصادي آن كشور، سياست ارزي و رژيم ارزي متفاوتي وجود دارد. بين سياست‌هاي ارزي كشورهاي مختلف تفاوت‌هاي زيادي وجود دارد ولي مي‌توان گفت با گذشت زمان در مجموع كشورهاي مختلف به سوي ايجاد انعطاف بيشتر در رژيم‌هاي ارزي حركت كرده‌اند. عوامل مختلفي بر طراحي سياست‌هاي ارزي كشورها تاثير مي‌گذارد: از جمله حجم و تنوع تجارت خارجي، عمق بازارهاي مالي، ثبات اقتصاد كلان و احتمال وقوع شوك‌هاي خارجي.

 

اكثر اقتصادهاي كوچك و بي‌ثبات، به ويژه كشورهاي داراي سابقه تورم‌هاي بالا، از يك لنگر اسمي ارز براي ثبات پولي و كنترل تورم استفاده مي‌كنند و تابع رژيم‌هاي ارزي «ميخكوب سخت» هستند. اين كشورها، پول ملي خود را به يك ارز خارجي مانند دلار يا به سبدي از ارزهاي خارجي ميخكوب مي‌كنند. گروه دوم كشورهايي هستند كه تنوع اندكي در ساختار توليد و تجارت خارجي دارند ولي در مقابل از ذخاير خارجي بالايي برخوردارند. اين گروه از كشورها از جمله قطر، عربستان، امارات و كويت، چارچوب سياست پولي خود را بر اساس لنگر اسمي ارز تعيين مي‌كنند و از رژيم ارزي «ميخكوب متعارف» حمايت مي‌كنند. گروه سوم، اقتصادهاي نوظهور و كشورهاي در‌حال توسعه هستند مانند چين، سنگاپور و مالزي كه داراي بازارهاي مالي قوي و انضباط در سياست‌هاي كلان هستند. اين گروه از كشورها اغلب داراي رژيم ارزي «ميانه» هستند.گروه چهارم، تعدادي از اقتصادهاي نوظهور مانند برزيل، هند، كره‌جنوبي، تركيه، آرژانتين و اندونزي را شامل مي‌شود كه از تنوع كافي در توليد و تجارت برخوردارند. اين كشورها مي‌توانند از رژيم ارزي «شناور» حمايت ‌كنند. گروه پنجم، اقتصادهاي بزرگ و صنعتي و كشورهاي داراي بازارهاي مالي عميق مانند ژاپن، نروژ، سوئد، بريتانيا، آمريكا، اتريش، فرانسه، آلمان و ايتاليا هستند كه داراي رژيم ارزي «شناور آزاد» هستند.

 

 رژيم ارزي در ايران، نه يك رژيم ارزي ميخكوب است و نه يك رژيم ارزي شناور. شايد بتوان با كمي اغماض رژيم ارزي ايران را يك رژيم «ميانه» دانست. در گذشته، طي چندين دهه نرخ ارز در ايران مستقيما توسط دولت تعيين مي‌شد تا اينكه در ابتداي دهه هشتاد، رژيم ارزي ايران به رژيم ارزي «شناور مديريت شده» تغيير يافت. در هر اقتصادي، نرخ ارز توسط عوامل مختلف تعيين مي‌شود كه مهم‌ترين آنها تراز پرداخت‌هاي كشور، تفاوت تورم داخل و خارج، انتظارات، ذخاير خارجي، بدهي‌هاي خارجي و بازده مورد انتظار بازارهاي مختلف است. سوالي كه مطرح مي‌شود آن است كه چرا دولت‌ها در اقتصاد ايران پايبند به رژيم ارزي شناور نبودند و هميشه سعي كردند كه نرخ ارز اسمي را تثبيت كنند؟پاسخ آن است كه در اقتصاد ايران، يك سياست پولي كارآمدي براي كنترل تورم و ثبات پولي وجود ندارد و بانك مركزي ناچار است با تثبيت نرخ ارز، انتظارات تورمي را كنترل كند. در واقع بانك مركزي از لنگر اسمي نرخ ارز براي كنترل انتظارات تورمي استفاده مي‌كند. 

 

در يك اقتصاد تورمي مانند ايران، تثبيت نرخ ارز اسمي به مدت طولاني منجر به كاهش نرخ ارز حقيقي، كاهش ذخاير ارزي بانك مركزي، كاهش صادرات، افزايش واردات، افزايش قاچاق و كاهش توان رقابت‌پذيري اقتصاد ملي و تضعيف رشد اقتصادي مي‌شود. مشكل بزرگ ديگر آن است كه تثبيت نرخ ارز اسمي در يك اقتصاد تورمي، در فواصل زماني مختلف زمينه جهش نرخ ارز و بحران سفته‌بازي را به دنبال دارد. همان‌طور كه مي‌دانيم، اين بحران در اوايل دهه هفتاد، اوايل دهه هشتاد و همچنين در سال‌هاي ١٣٩١ و ١٣٩٧ رخ داده است. تثبيت نرخ ارز اسمي و سركوب نرخ ارز، بارها مورد تجربه قرار گرفته است و خسارت‌هاي فراواني نيز از اين محل به اقتصاد ايران تحميل شده است.

 

درواقع چرخه معيوب «سركوب نرخ ارز- جهش نرخ ارز» بارها در اقتصاد ايران تكرار شده است. ريشه اصلي اين چرخه معيوب، رشد بالاي نقدينگي و تورم مزمن در اقتصاد ايران است. منشا رشد بالاي نقدينگي و شكل‌گيري تورم مزمن در اقتصاد نيز عواملي مانند فقدان يك سياست پولي كارآمد، عدم استقلال بانك مركزي، مشكلات ساختاري نظام بانكي، كسري بودجه دولت و فقدان انضباط مالي و بودجه‌اي دولت است. بنابراين براي اصلاح سياست ارزي در ايران ابتدا بايد مساله رشد بالاي نقدينگي و تورم مزمن حل شود. يك سياست ارزي مناسب بايد به گونه‌اي باشد كه ضمن كمك به ثبات اقتصاد كلان و مديريت شوك‌هاي ارزي، زمينه افزايش رقابت‌پذيري اقتصاد ملي و كمك به رشد اقتصادي را فراهم كند.

 

۲۱:۳۰ ۰۷ مرداد ۹۷

گزارش نهایی بازار

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۲۰:۵۸ ۰۷ مرداد ۹۷

حباب سکه ۱ میلیون تومان شد:

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۲۰:۳۰ ۰۷ مرداد ۹۷

نفت ۲۰۰ دلاری یا ۴۰۰ دلاری؟

نشریه فرانسوی فیگارو: با بسته شدن تنگه هرمز، قیمت نفت می‌تواند به بیش از ۲۰۰ دلار برسد. *الجواهری، کارشناس نفتی عراق احتمال داد که چنانچه تنگه هرمز به دلیل تنش های به وجود آمده در منطقه بسته شود، قیمت هر بشکه نفت به ۴۰۰ دلار خواهد رسید.

۱۸:۳۰ ۰۷ مرداد ۹۷

رئیس کل جدید بانک مرکزی: برای بازار ارز برنامه دارم/ رانت ارزی حذف می شود

عبدالناصر همتی در اولین اظهاراتش در سمت ریاست کل بانک مرکزی از برنامه‌های خود برای کنترل بازار ارز خبر داد و گفت که رانت ارزی را حذف خواهد کرد. رئیس کل بانک مرکزی که در شرایط نه‌چندان مساعد ارزی بانک مرکزی را تحویل گرفته است، در سخنانی که در مراسم معارفه خود داشت با اشاره به برنامه‌ها و اهداف خود در شبکه بانکی موضوع ارز را به طور جدی مطرح کرد و با اشاره به برخی دلایلی که موجب ایجاد شرایط کنونی در بازار ارز شده است، گفت: این وضعیت ناشی از ناترازی‌های ترازنامه نظام بانکی، بی‌تدبیری در استفاده از ابزارهای سیاست پولی و سردرگمی در اعمال سیاست‌های ارزی است که همین امر نابسامانی در بازار ارز، عدم کنترل و هدایت جریان نقدینگی و ایجاد نقدینگی بی‌ضابطه از سوی شبکه بانکی را به دنبال داشته است. در عین حال نبود ابزارهای جایگزین مناسب برای دارایی‌هایی نظیر سکه، طلا و ارز و از سوی دیگر وجود انتظارات منفی که از سوی دشمنان ایجاد شده فضای کنونی را رقم زد. وی ادامه داد: برای تغییر در بازار ارز و سیاست‌های ارزی برنامه‌هایی را دارم که با رئیس‌جمهوری مطرح شده و بعد از نهایی شدن در این زمینه اطلاع‌رسانی مناسب را انجام خواهم داد. رئیس کل بانک مرکزی مبارزه با فساد و رانت‌خواران در نظام پولی و ارزی را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: این موضوع از مطالبات جدی مردم است که به طور حتم در صدر برنامه‌های من قرار خواهد گرفت.

۱۸:۳۰ ۰۷ مرداد ۹۷

سیف: عملکرد پنج ساله‌ام را منصفانه نقد کنید

رئیس کل سابق بانک مرکزی با مروری بر عملکرد پنج ساله خود ضمن درخواست برای نقد و بررسی آن، از ساماندهی موسسات غیرمجاز به عنوان یکی از مهترین دستاوردهای این بانک در دوران فعالیتش نام برد. سرپوش اقتصادی - به گزارش ایسنا، ولی الله سیف که امروز در مراسم تودیع خود در بانک مرکزی حضور داشت به عنوان اولین سخنران این مراسم صحبت‌های خود را در سه بخش مطرح و بر عملکرد بانک مرکزی در این پنج سال پرداخت و درخواست کرد تا کارشناسان آن را بررسی و نقد کنند. وی ساماندهی موسسات غیرمجاز، مهار تورم و همچنین برگرداندن ثبات به بازار ارز را از دستاوردهای مهم خود در بانک مرکزی عنوان کرد. ارتقای شفافیت در حوزه نظارت دیگر و حرکت به سمت شفاف سازی صورت‌های مالی بانکها به عنوان پیش نیاز اصلاح نظام بانکی موضوعی است که سیف از آن به عنوان عملکرد مثبت بانک مرکزی یاد کرد. سیف همچنین در اظهاراتش از شرایط موجود گله کرده و با اشاره به اینکه استقلال بانک مرکزی یکی از چالش‌های آن به شمار می رود گفت: در شرایط موجود نباید انتظار عملکرد مناسبی همتراز بانک‌های مرکزی دنیا را داشت. باید اختیارات لازم به این بانک داده شده و قوانین اصلاح شود. وی به پدیده فساد در نظام اقتصادی و پولی و بانکی نیز اشاره داشت و گفت: متاسفانه ریشه دواندن فساد به تهدیدی جدی برای نظام بانکی تبدیل شده که مقابله با آن به تجدید نظر درقوانین نیاز دارد. ما گزارش‌هایی را در این چند سال به حضور رئیس جمهوری ارائه کردیم. رئیس کل سابق بانک مرکزی در بخش پایانی اظهاراتش خطاب به کارکنان شبکه بانکی گفت: در طول این پنج سال نگران بودم تغییر رفتارم که ناشی از جایگاهم در بانک مرکزی بود باعث دوری من از روابط قبلی با شما شده باشد که این گونه نبود و خشنودم که همچنان روابط ما حفظ شده است.

۱۶:۳۰ ۰۶ مرداد ۹۷

اختصاص ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی/ تامین ارز دولتی محدود شد

مسعود کرباسیان با اشاره به مشکلات تخصیص ارز دولتی، گفت: *رییس جمهور شفاف سازی اسامی دریافت کنندگان ارز دولتی را ابلاغ کرده و این موضوع تا اعلام اسامی کامل از سوی بانک مرکزی پیگیری می شود. *در یک بازه زمانی مشخص محدودیتی برای ارائه ارز دولتی وجود نداشت. *در این مرحله از مکانیزم تخصیص ارز دولتی، عنوان شد به هر آنچه ثبت سفارش می شود ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تخصیصص داده شود؛ البته در آن زمان محدودیتی برای ثبت سفارش وجود نداشت. *پس از این بازه زمانی تقسیم بندی چهارگانه کالا صورت گرفت. *براساس این تقسیم بندی برخی کالاها گروه یک هستند که به آنها ارز نفتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تعلق می گیرد و بالغ بر ۱۸ میلیارد دلار به آنها ارز تعلق یافته که شامل کالاهای اساسی، دارو و بخش های صنعتی که کالای نهایی آنها همردیف با کالای اساسی است، می شود.

۱۶:۲۰ ۰۶ مرداد ۹۷

قیمت سکه و طلا در بازار:

سکه نقدی تا این لحظه دو رکورد برجای گذاشت: * دستیابی به قیمت ۳.۷ میلیون تومان * افزایش بیش از ۳۰۰ هزار تومان در یک روز

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۶:۱۰ ۰۶ مرداد ۹۷

شرایط بازار سکه و طلا به گونه‌ای شده که حتی تا یک ربع دیگر هم قابل پیش‌بینی نیست

کشتی‌آرای در رابطه با اثر توقف معاملات سکه آتی در بازار می‌گوید به هر حال این توقف موجب حرکت سرمایه از این بازار به سمت بازار روز سکه و طلا شده و حداقل امروز تا حدی بر افزایش قیمت موثر است. اما اینکه در آینده چه تاثیری بر کاهش قیمت سکه خواهد داشت باید منتظر واکنش بازر بود، هر چند که می‌تواند اثر مثبت داشته و قیمت‌ها را تا حدی تعدیل کند.

۱۵:۳۰ ۰۶ مرداد ۹۷

لوازم‌خانگی ایرانی تا ۴۰ درصد گران شد | انگشت اتهام به سمت تولیدکنندگان

در حالی انگشت اتهام فروشندگان لوازم خانگی به سمت تولیدکنندگان لوازم خانگی نشانه رفته است که شاهد افزایش تا ۴۰ درصدی قیمت لوازم خانگی تولید داخل از ابتدای سال جاری تا کنون هستیم. * واحدهای فروش مدعی هستند که تولیدکنندگان داخلی نه تنها محصولات خود را به بازار عرضه نمی کنند بلکه با تزریق قطره چکانی به واحدهای فروش آن هم به قیمت مصرف کننده، بازار لوازم خانگی را با بحران روبرو کرده‌اند

۱۵:۰۵ ۰۶ مرداد۹۷

نرخ ارز در بازار:

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
۱۴:۵۰ ۰۶ مرداد ۹۷

خروج سالانه ۹ میلیون ایرانی/ کنترل محدود بازار با حذف ارز مسافرتی

یک اقتصاددان معتقد است: در حالت کلی تا زمانی که دولت بشکل دقیق کنترل، نظارت و برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی و رانت خواران نداشته باشد و همچنین نتواند تعادل بین عرضه و تقاضای ارز را ایجاد کند، راه اندازی بازار ثانویه و یا حذف ارز مسافرتی اگر چه سبب کنترل بازار پرنوسان افزایشی ارز می‌شود ولی تاثیر چندانی بر کاهش قیمتها در بازار نخواهد داشت. طبق آمار هر ساله حدوداً ۹ میلیون ایرانی از کشور با هدف گردشگری، سفرهای کاری و غیره خارج می شود، که با توجه به جمعیت حدوداً ۸۰ میلیونی کشور، چیزی حدود ۱۰ درصد مردم جامعه را تشکیل می دهد، افزود: اگر این ده درصد را جز دهک های بالایی جامعه در نظر بگیریم، حذف ارز مسافرتی تاثیری بر بودجه درآمدی آنها نخواهد داشت، هرچند که وظیفه دولت برقراری تعادل در عرضه و تقاضا و قیمت ارز است و در شرایط فعلی برگشت تحریم و کاهش درآمدهای ارزی و نفتی که به افزایش قیمت ارز منجر شده، دولت حداقل با حذف ارز مسافرتی می تواند تا حدودی بازار پرنوسان و افزایشی ارز را کنترل کند. وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیشتر متقاضیان ارز مسافرتی را دهک های بالای جامعه تشکیل می‌دهد حداقل با حذف ارز مسافرتی و انتقال آن به بازار ثانویه جلوی خروج حدود ۷ میلیارد یورو ارز به قیمت دولتی از کشور در سال گرفته می‌شود و دولت می‌تواند این مقدار ارز را به بخش‌های مورد نیاز انتقال دهد. این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: طبق آخرین بخشنامۀ در حال اجرای بانک مرکزی، ارزهای مسافرتی به وسیله بانک ملی و تنها برای یک بار سفر در سال به میزان ۱۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها، به مسافران در مرزهای خروجی هوایی پرداخت می‌شود و میزان ارز مسافرتی پرداختی به مسافران هوایی به کشورهای هم مرز و کشورهای مشترک‌المنافع به غیر از عراق ۵۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها است. وی تصریح کرد: طبق چانه‌زنی در دولت احتمال دارد ضوابط ارز مسافرتی تغییر و ارز مسافری با دو نرخ بازار ثانویه و نرخ دولتی عرضه شود و سقف ارز مسافرتی با نرخ دولتی، از هزار یوروی فعلی تقلیل یافته و به جای آن تا یک سقف بالاتری، امکان تامین ارز مسافرتی از بازار ثانویه بوجود بیاید که شیوه مناسبتری نسبت به حالت فعلی پرداخت ارز مسافرتی به وسیله بانک ملی و به میزان ۱۰۰۰ یورو است. سلیمی یادآور شد: متوقف کردن ارز مسافرتی، چندان نمی‌تواند بر عرضه و تقاضای ارز در بازار و بر نرخ ارز آزاد داشته باشد که بخواهد به بازار شوک وارد کند و یا باعث تغییرات قیمتی در بازار شود ولی در شرایط فعلی بخاطر عدم اطمینان نسبت به آینده و وجود تحریم های اقتصادی و کاهش درآمدهای ارزی، قیمت ارز خود به خود روند افزایشی را طی می‌کند.

۱۴:۳۰ ۰۶ مرداد۹۷

نرخ سکه و طلا در بازار آزاد

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۴:۳۰ ۰۶ مرداد۹۷

احتمال دو نرخی شدن و سهمیه‌بندی بنزین وجود دارد

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «احتمال دو نرخی شدن بنزین و سهمیه‌بندی وجود دارد»، گفت: در صورتی که مصرف بنزین کاهش پیدا نکند و یا از ناحیه تحریم‌ها تحت فشار قرار گیریم، بنزین دو نرخی شده و سهمیه‌بندی اعلام می‌شود که قیمت جدید را هم وزارت نفت تعیین خواهد کرد.

۱۴:۱۰ ۰۶ مرداد ۹۷

طرح تضعیف معاملات آتی سکه از بورس کالا بسیار شوک برانگیز است

دهدشتی نژاد: *در دنیایی که بورس دیگر کشورها به مزایای معاملات آتی و ابزارهای مشتقه پی برده اند و نیاز آن در ایران برای سایر کالاها نیز احساس می شود، طرح تضعیف معاملات آتی سکه از بورس کالا بسیار شوک برانگیز است. *این در حالی است که اگر در التهابات اخیر بازار نقدی سکه، امکان انجام معاملات آتی در بورس کالا نیز وجود نداشت، قیمت سکه بیش از این ها افزایش می یافت؛ چراکه تحت تاثیر ویژگی های بازار آتی، برخی افراد که انتظار کاهش قیمت ها در آینده را دارند، با در اختیار گرفتن موقعیت فروش، به حجم عرضه ها در بازار آتی دامن می زنند که این امر برقراری تعادل بیشتر در بازار نقدی سکه را در پی دارد. *در بورس های کالایی دنیا معاملات آتی و بازار مشتقه تقریبا روی تمام محصولات و کالاها انجام می شود. *همچنین بورس های دنیا برای کالاها با ماهیت انرژی، بسته های مالی، سرمایه گذاری های بازار سهام و شاخص های سهام، ابزارهای نرخ بهره، ارزهای خارجی از معاملات مشتقه و فیوچرز بهره می برند.

۱۳:۵۰ ۰۶ مرداد۹۷

نرخ ارز و سکه در بازار آزاد

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۳:۳۰ ۰۶ مرداد ۹۷

رسالت: دلار ۲۵ هزار تومان می‌شود!

روزنامه اصولگرای سیاست پیش‌بینی کرد که در مرداد سال ۱۴۰۰ قیمت دلار به ۲۵ هزار تومان خواهد رسید.مجتبی توانگر اقتصاددان در یادداشتی در روزنامه رسالت به مشکلات اقتصادی اخیر اشاره کرده و در بخشی از یادداشت خود پیش‌بینی کرد: "اگر همین رویه و نگاه تا پایان دولت نیز استمرار داشته باشد بدون هیچ تردیدی با سونامی نقدینگی مواجه خواهیم بود و تلاطم‌های وحشتناک‌تری را در بازارهای سوداگری (سکه، ارز، مسکن و..) شاهد خواهیم بود. با این رشد افسارگسیخته نقدینگی، احتمال وقوع یک شوک ارزی و سخن از دلار ۲۵ هزار تومانی در مرداد سال ۱۴۰۰، پیش بینی خوش‌بینانه تلقی می‌شود."

۱۳:۰۰ ۰۶ مرداد۹۷

نرخ ارز و سکه در بازار آزاد

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۲:۴۵ ۰۶ مرداد ۹۷

احتمال حذف رانت ارز مسافرتی تا چند روز آینده

برآوردهای تازه از تصمیم رئیس کل جدید بانک مرکزی و دولت نشان میدهد که احتمالاً طی چند روز آینده رانت ارز مسافرتی که تنها عده ای خاص از آن بهره مند شده اند، حدف خواهد شد.

۱۲:۵۵ ۰۶ مرداد۹۷

ضربه نهایی دولت و بانک مرکزی به اقتصاد کشور: سکه آتی از فردا به کار خود پایان می دهد

طبق بخشنامه اخیر سازمان بورس از فردا گرفتن موقعیت فروش جدید ممنوع میباشد؛ گفتنی است از هفته گذشته با توجه به التهابات بوجود آمده گرفتن موقعیت خرید نیز ممنوع شده بود و عملا از فردا هیچگونه موقعیت تعهدی جدیدی اعم از خرید و فروش نمیتوان گرفت تا موقعیت های باز باقی مانده نیز بسته شوند

۱۲:۴۵ ۰۶ مرداد ۹۷

افزایش روزانه قیمت لبنیات/ ناظران در خواب غفلت

، در چند وقت اخیر بازار طلا و سکه با هر نوسانی در حوزه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی افزایش قیمت را به خود دید، افزایش قیمتی که به صورت لحظه‌ای در این بازار به ثبت رسید که به نظر می‌رسد در روزهای اخیر این نوسانات لحظه‌ای به محصولات لبنی هم سرایت کرده است! محصولات لبنی به خصوص شیر، ماست و پنیر از سوی کارخانه‌های مطرح این حوزه به صورت روزانه با افزایش قیمت‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومانی مواجه می‌شوند، این موضوع در حالی رخ می‌دهد که در هفته های گذشته کارخانه‌ها با وجود دریافت ارز دولتی و بدون هیچ دستورالعملی از سوی دستگاه‌های نظارتی اقدام به افزایش قیمت قابل توجه کردند و همچنین ۷۰ درصد قیمت محصولات لبنی که شیرخام بوده تغییر قیمتی نداشته است. در این زمینه یک منبع آگاه با تائید افزایش قیمت محصولات لبنی به ایسنا گفت: شرکت‌های تولیدی بدون هیچگونه مجوزی از سوی دستگاه‌های نظارتی به ویژه سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان اقدام به افزایش قیمت محصولات کرده‌اند. همچنین یک توزیع کننده محصولات لبنی به ایسنا گفت: شرکت های بزرگ و به نام تولید محصولات لبنی، با وجود انکه در هفته‌های گذشته قیمت همه محصولات شان را افزایش داده‌اند، در روزهای گذشته هم بدون کوچک ترین اطلاع رسانی، روزانه به طور متوسط ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومان افزایش قیمت را برای محصولاتی همچون شیر، پنیر و ماست اعمال کردند. به گفته وی، برخی از تولیدکنندگان از افزایش قیمت‌های روزانه پیروی نکردند و در ابتدای هر هفته با ارائه بار جدید افزایش قیمت ۵۰۰ تومان بر قیمت محصولات خود به خصوص شیر لحاظ کرده‌اند. بررسی‌های میدانی در شطح شهر از واحدهای لبنیاتی سنتی نشان از آن دارد که این واحدها به صورت هماهنگ افزایش قیمتی را اعمال نکرده‌اند و تنها برخی از واحدهای صنفی با کسب اطلاع از افزایش قیمت محصول کارخانه‌ها، افزایش قیمتی را برای محصولات خود لحاظ کرده اند.

۱۲:۳۵ ۰۶ مرداد ۹۷

حباب سکه به ۸۰۰هزار تومان رسید

ابراهیم محمدولی، رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران: *سکه در حال حاضر ۸۰۰هزار تومان حباب دارد که این به شدت نگران کننده و غیر عادی است. *رییس جدید بانک مرکزی اگر بخواهد می‌تواند بازار را به آرامش برساند چرا که شرایط برای کنترل بازار مهیا است. *اگر به تعهدات طرح‌های داخلی مانند پیش فروش و اوراق سکه در بورس به طور کامل عمل نشود، تاثیر منفی بیشتری نسبت به عوامل خارجی خواهند گذاشت. *با توجه به افزایش بی رویه قیمت سکه، گذر از مرز سه میلیون قابل پیش بینی بود اما بنابر شرایط احتیاطی قابل بیان نبود.

۱۲:۱۰ ۰۶ مرداد ۹۷

افزایش وجه تضمین اولیه قراردادهای آتی سکه طلا به ۹ میلیون و ۵۰ هزار تومان/بورس کالا

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۲:۰۰ ۰۶ مرداد ۹۷

وزیر صنعت فهرست کالاهای مشمول طرح تشدید مبارزه با احتکار و اختفا را ابلاغ کرد

شریعتمداری در نامه‌ای به روسای سازمان‌های تعزیرات حکومتی و حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان؛ فهرست کالاهای مشمول طرح تشدید مبارزه با احتکار و اختفا را برای انجام اقدامات لازم ابلاغ کرد: *غلات (گندم خوراکی، گندم دامی، جو و برنج سفید) * کالاهای اساسی (روغن نباتی ساخته شده، روغن خام، شکر خام، شکر سفید، کره) * مواد پروتئینی (گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم‌مرغ و شیر خشک صنعتی) *نهاده‌ها (جوجه یکروزه، تخم مرغ نطفه‌دار، ذرت دامی، کنجاله سویا، سبوس گندم و دانه‌های روغنی شامل سویا، آفتابگردان، کلزا و کانولا) *مواد اولیه تولید * حبوبات *لوازم خانگی (یخچال، یخچال فریزر، ماشین‌‌لباسشویی و تلویزیون تولید داخلی) * لوازم یدکی و لاستیک سبک و سنگین *کاغذ چاپ، تحریر و روزنامه * انواع پودر شوینده * مصالح ساختمانی (محصولات فلزی پرمصرف و سیمان)

۱۱:۵۰ ۰۶ مرداد ۹۷

نرخ ارز و سکه در بازار

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۱:۲۶ ۰۶ مرداد ۹۷

بانک صادرات و تجارت در حال رقابت در زیان مالی

زیان بانک صادرات به ۸.۵ هزار میلیارد تومان و بانک تجارت به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسید! *بر اساس گزارش ارائه شده از سوی بانک تجارت، این بانک نیمه دولتی – نیمه خصوصی ایران با زیان سنگینی مواجه شده، بدهی بانک یادشده به بانک‌ها و سایر موسسات اعتباری در پایان بهار ۹۷ نسبت به آخر سال گذشته ۲۱ درصد بیشتر شده و بانک تجارت بالغ بر ۱۰۷ هزار و ۳۸۱ میلیارد ریال به بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی بدهکار است. *بانک صادرات نیز با سرمایه ۵۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی نشان می دهد که این بانک نیمه دولتی – نیمه خصوصی ایران در پایان بهار امسال با زیان سنگین ۸۴ هزار و ۹۱۵ میلیارد و ۷۳۹ میلیون ریال مواجه شده که نسبت به پایان سال گذشته ۱۳ درصد بیشتر هم شده است.

۱۱:۱۶

سکه و طلا :

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۱:۰۱

پوتین: دلار را از معاملات کنار نمی‌گذاریم

رئیس‌جمهوری روسیه: *روسیه واحد پول دلار را به عنوان یک ارز ذخیره جهانی انکار نمی‌کند. * قصد نداریم هیچ‌گونه اقدام شدیدی انجام دهیم، قرار نیست دلار را کنار بگذاریم، ما از آن استفاده می‌کنیم و تا زمانی که مقام‌های مالی ایالات متحده مانع از استفاده از دلار در معاملات نشوند، از آن استفاده خواهیم کرد. *یورو هم کم و بیش می‌تواند به عنوان یک ارز ذخیره جهانی در نظر گرفته شود اما نه کامل.

۱۰:۵۱

نعمتی: اگر نظام تصمیم بگیرد با آمریکا مذاکره می‌کنیم

بهروز نعمتی، سخنگوی هیات ريیسه مجلس: *ما همواره اهل مذاکره بوده‌ایم و نمونه آن موضوع هسته ای است که دوازده سال مذاکرات هسته ای را در دولت های مختلف داشته ایم. *اینکه ما با آمریکا پای میز مذاکره می رویم تصمیمی است که نظام باید بگیرد که مجموعه حاکمیت باید به این نتیجه برسند و اگر به نتیجه برسند که باید مذاکره ای انجام شود قطعا انجام می شود.

۱۰:۳۱

نرخ ارزهای رایج

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۰۹:۵۵

شایعه آزادسازی نرخ ارز پتروشیمی ها صحت ندارد

صبح امروز خبری مبنی بر تصویب فروش ارز پتروشیمی ها به نرخ آزاد در شورای پول و اعتبار در بورس تهران شایع شد. *این خبر سبب رشد شدید بورس تنها در ۲ ساعت اول معاملات شد. *اما بررسی های خبرنگار بورسینه و اقتصاد آنلاین و کسب خبر از مقامات مطلع نشان می دهد که این بحث صرفا در برخی ارگانهای دولتی مطرح شده و در حد طرح موضوع است. لذا هیچ گونه مصوبه ای در این خصوص صادر نشده است. *همچنین شورای پول اعتبار هیچ وجاهت قانونی برای تصمیم گیری در این خصوص ندارد و این امر قطعا نیاز به مصوبه هیات دولت و ستاد مقابله با تحریم دارد.

۰۹:۳۵

نرخ ارز رسمی/ دلار از ۴۴۰۰ تومان عبور کرد (شنبه ۶ مرداد ۹۷)

ارزش ۲۳ ارز بین بانکی در حالی روند افزایشی به خود گرفته که ارزش یورو با کاهش روبه‌رو شده است.

برای دیدن نرخ سایر ارزها کلیک کنید.

۰۹:۰۵

واکنش بورس ترهان به خبر حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی:

 

قیمت دلار و قیمت سکه امروز 97/05/06,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۰۸:۵۰ ۰۶ مرداد ۹۷

احتمال حذف کامل دلار ۴۲۰۰ تومانی

دولت چند وقتی هست که به دلیل وخامت اوضاع ارزی و احساس دیرهنگام ضرورت حفظ منابع ارزی کشور در شرایط کنونی، بر مدار دور زدن از جاده تصمیمات غلط ارزی قرار گرفته و تلاش دارد تا منابع ارزی کشور را به نحو بهتری مدیریت کند. *حال خبرها از درون دولت حکایت از آن دارد که تصمیم گرفته شده تا دلار دولتی دیگر به مواد اولیه و واسطه‌ای تولید، اختصاص نیابد و این بخش هم از شمول دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی مستثنی شده و به بازار ثانویه هدایت شود. *آنگونه که منابع دولتی و بانک مرکزی می‌گویند، قرار بر این است که دلار ۴۲۰۰ تومانی، تنها به واردات دارو و کالاهای اساسی اختصاص یابد و مابقی نیازها، با نرخ بازار ثانویه که محلی برای تعامل صادرکنندگان و واردکنندگان است، تامین شود.

  • 77
  • 42
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۲۵
غیر قابل انتشار: ۲۹
جدیدترین
قدیمی ترین
حالا چیکار کنیم .. این سهمِ ما نبود ..
من مهریه ماهی یه سکه میدادم خدا لعنتتون کنه دیگه ندارم باید برم زندان
ای ول دلار ای ول حسن روحانی
جهنم برای مردم ایران حرامه
امریکا هر گلتی می کنه بکنه دلار اگ دو برابر این ک هست بشه ما ب وطنمون پشت نمی کنیم
امریکا هر گلتی می کن...
مثلااگه پشت کنی اتفاقی میفته. خیلیا هستن که پشت کردن ولی اتفاقی نیوفتاده باکمک هم ازاین بحران رد میشیم ولی دست همو محکم بگیریم هم وطن
امریکا هر گلتی می کن...
جمع نبند. فقط از طرفه خودت حرف بزن
امریکا هر گلتی می کن...
شما به نمایندگی خودت حرف بزن نه ملت
فرقی نداره . تا بوده خودمون بر سر خودمون آوردیم . الانم هر چی بیاد خودمون بر سر خودمون میاریم !!!
دلار به بالای ۱۲هزارتومان میرسد
دردود بر احمدی نژاد حداقل دلار زمانش سه هزارتومان بود نه ده هزارتومان
دردود بر احمدی نژاد ...
البته اون موقع ترامپ نبودش
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش