پنجشنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۰۸ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۳۴۶۷
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۶/۱۳

قیمت دلار و قیمت سکه (سه شنبه ۱۳ شهریور۹۷) / ورود چراغ خاموش دلار به کانال ۱۳ هزارتومان

قیمت سکه و قیمت طلا 97/06/13,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

بیشتر بخوانید:

 

قیمت دلار و قیمت سکه ۹۷/۰۶/۳؛ به گزارش سرپوش، روز گذشته سکه به بالای مرز مقاومتی ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی رفت و دلار نه تنها قدم به کانال ۱۲ هزار تومانی گذاشت، بلکه به آستانه مرز ۱۳ هزار تومانی رسید. روز دوشنبه، بازارها از همان ابتدای روز فعالیت خود را با هیجان آغاز کردند. دلار که ساعت ۴ بعدازظهر روز یکشنبه روی عدد ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان قرار گرفته بود، روز دوشنبه را با نرخ ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان آغاز کرد؛ فاصله ۳۰۰ تومانی قیمت بسته شده با نرخ بازگشایی روز بعد اولین نشانه هیجان خریداران بازار بود. 

 

روز دوشنبه سکه نیز معاملات خود را در حوالی ۴ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان کلید زد که ۸۰ هزار تومان بالاتر از قیمت ساعت ۴ بعدازظهر یکشنبه بود. روند افزایش ابتدای روز با سرعت زیادی پیگیری شد و قیمت فلز گرانبهای داخلی تا آستانه ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بالا رفت. در بازار ارز نیز قیمت دلار تا نرخ ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان رشد کرد. ساعت ۴ بعدازظهر دلار روی عدد ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان قرار گرفت و سکه روی مرز ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ایستاد. قیمت سکه ۲۳۰ هزار تومان بیشتر از روز قبل بود و بهای دلار ۱۲۰۰ تومان بالاتر از قیمت روز یکشنبه.

 

بازار طلای جهانی؛ نوسان طلا حول ۱۲۰۰ دلار

دیروز ساعت ۱۶ هر اونس طلای جهانی به قیمت ۱۱۹۹ دلار معامله شد. در شرایط نوسان شاخص دلار در سقف یک‌هفته، طلا حول ۱۲۰۰ دلار نوسان داشت. در شرایط تعطیلی بازارهای آمریکا، بازارهای سهام دو مسیر متفاوت داشتند. احتمال اعمال تعرفه از سوی آمریکا بر ۲۰۰ میلیارد دلار کالای چینی در کنار تداوم نگرانی‌ها نسبت به اقتصادهای نوظهور با نگرانی‌ها نسبت به ترکیه و آرژانتین، بر بازارهای سهام آسیا و نوظهور فشار آورد. سیگنال بانک مرکزی ترکیه برای احتمال افزایش نرخ بهره تا حدی از لیر حمایت کرد. کمترین رشد شاخص خرید مدیران کارخانه‌ای اروپا بازارهای سهام اروپا را نزولی کرد. نگرانی‌ها از نحوه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا با فشار بر پوند از شاخص دلار و بازار سهام انگلیس حمایت کرد. دورنمای رشد شاخص دلار، دارایی‌های بزرگ‌ترین‌ صندوق طلا (SPDR) را با کاهش ۱۳ درصدی از آوریل مواجه کرده است.

 

 آنچه زمینه‌ساز بازگشت نوسانات به بازارها شد، ناشی از ورود دوباره تقاضای سفته‌بازی و احتیاطی به بازار بود. از سوی دیگر، به گفته فعالان، شکست پی‌در‌پی سطوح قیمتی موجب شده است که تقاضای فنی زیادی روز به روز وارد بازار شود؛ برخی دیگر از فعالان باور داشتند، تقاضای فصلی مهاجرت دانشجویی نیز در بازار وجود دارد؛ تحت‌تاثیر این نوع از تقاضا، روز گذشته قیمت دلار کانادا به حدود ۹۸۰۰ تومان رسیده بود. این قیمت ۹۰۰ تومان بالاتر از روز یکشنبه بود.  بسیاری از کارشناسان باور دارند، بازارساز باید با مداخله هدفمند در بازار دامنه سطح نوسانات را کاهش دهد و در گام دوم تصمیم بگیرد که انتظارات افراد را چگونه به سمت بازارهایی غیر از ارز و سکه رهنمون کند. از نظر برخی فعالان، تا زمانی که روند قیمتی کمی تغییر نکند، فروشنده‌ای در بازار وجود نخواهد داشت که تقاضای هجوم آورده به بازار را آرام کند. سرکشی تقاضا در سطح قیمتی ۱۲ هزار تومانی، از نظر معامله‌گران فنی می‌تواند زمینه‌ساز صعود دلار به کانال‌های بالاتر نیز شود.

 

در این میان، یکی از عواملی که در روزهای اخیر در افزایشی شدن قیمت دلار در بازار آزاد نقش داشته است، رشد نرخ حواله درهم بوده است. روز گذشته نرخ حواله درهم بالای مرز ۳ هزار و ۴۰۰ تومان نوسان کرد. با این حال، ارزش دلار در بازار تهران از معادل درهمی آن نیز بیشتر بود؛ امری که نشانه‌ای از افزایش تقاضای فیزیکی اسکناس در بازار داخلی بود.  در این میان، برخی سایت‌های خبری نیز بخشی از آشفتگی بازار ارز را ناشی از صحبت‌های رئیس‌کل بانک مرکزی دانستند. به گزارش سایت فرارو، رئیس‌کل بانک مرکزی بی‌توجه به اهمیت سکوت به‌موقع و سخنرانی به موقع برای یک مدیر عالی‌رتبه پولی مالی، از قبل بحث‌های ساده درباره وضعیت ارزی کشور به گونه‌ای ناشیانه حرف می‌زند و بازار‌ها را سریعا به هم می‌ریزد. از نظر آنها سخنان رئیس‌کل پیرامون ناموسی بودن ذخایر بانک مرکزی در نوسان بازار نقش داشته است.

 

شکست‌های پی‌در‌پی سطوح مقاومتی

یکی از مهم‌ترین عواملی که تقاضای احتیاطی و سفته‌بازی در بازار نقدی را بالا برده است، به شکست پی‌در‌پی سطوح مقاومتی دلار در بازه زمانی نه چندان طولانی و تحریم‌های آمریکا مربوط است. دلار در ۵ ماه ابتدایی سال‌جاری بالای ۱۱۰ درصد افزایش قیمت را تجربه کرد و در یک سال گذشته بالای ۱۷۰ درصد به ارزش آن در برابر ریال افزوده شده است. به گفته فعالان، میزان افزایش قیمت به اندازه‌ای بوده است که بسیاری از سرمایه‌گذاران و افراد معمولی جامعه را نگران کرده است. یکی از فعالان ارزی عنوان می‌کرد، بیشتر مردم  به این دلیل به بازار مراجعه می‌کنند که ارزش دارایی خود را حفظ کنند. برخی از آنها عنوان می‌کنند، داشتن ریال در فضای کنونی تنها بر اضطراب آنها می‌افزاید و با خرید دلار یا سکه خیال خود را راحت می‌کنند که قرار نیست ارزش پولشان از دست برود. به گفته برخی کارشناسان از آنجا که بازارها و ابزارهای متنوعی برای سرمایه‌گذاری برای افراد جامعه در گذشته فراهم نشده است، بیشتر مردم رفتارهای سنتی قبل را ادامه می‌دهند که در آن بازارهای نقدی و فیزیکی سکه و دلار بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری آنها است. البته بخشی نیز به سوی بازارهای مسکن، خودرو یا بورس رهسپار شده‌اند؛ ولی بررسی بازدهی بازارها نیز حاکی از آن است که دو بازار سکه و دلار بیشترین تقاضا را به خود دیده‌اند.  معامله‌گران فنی بازار اعتقاد دارند، شکست هر سطح مقاومتی در بازار، نگرانی‌ها را افزایش بیشتری داد و افزایش نگرانی‌ها، هجوم تقاضایی را در بازار ارز به‌دنبال آورد که موجب می‌شود در بازار آزاد دلار بالای ۱۱ و بعضا ۱۲ هزار تومان خریدار داشته باشد؛ حال آنکه وارد‌کننده در خرید دلار با قیمت ۸ هزار تومانی نیز احتیاط می‌کرد.

 

نگرانی از تحریم‌های آینده

یکی دیگر از عواملی که موجب شده است تقاضا در بازار داخلی افزایش پیدا کند، شروع تحریم‌های آمریکا از ۱۳ آبان است. بسیاری از افراد و فعالان باور دارند، با آغاز این تحریم‌ها صادرات نفت ایران به میزان زیادی افت خواهد کرد. به‌طور طبیعی این انتظار وجود دارد که با کاهش صادرات نفت، میزان درآمدهای ارزی نیز کاهش پیدا کند. این موضوع موجب شد که انتظارات افزایشی در میان معامله‌گران برجسته‌تر شود و آنها زودتر برای خرید ارز به بازار مراجعه کنند؛ از سوی دیگر، سخت‌تر شدن جابه‌جایی‌های پولی دیگر متغیری است که معامله‌گران را نگران کرده است. در این شرایط، برخی نیز باور دارند، دولت بخشی از درآمدهای ارزی و ذخایر طلای خود را در پیش‌فروش سکه و عرضه دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی از دست داد و همین موضوع موجب می‌شود که در برابر کاهش صادرات نفتی آسیب‌پذیرتر باشد.

 

۱۵:۲۰ ۱۳ شهریور ۹۷

قیمت دلار و قیمت سکه (۹۷/۰۶/۱۳)

امروز سه شنبه سیزدهم شهریور ماه هر سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با نرخ... کلیک کنید.

۱۵:۲۰ ۱۳ شهریور ۹۷

سکه ۴.۷ میلیون تومان/ بازار نیازمند ورود بانک مرکزی

براهیم محمدولی - رییس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر - در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت قیمت سکه و طلا در بازار، اظهار کرد: در بازارامروز سکه تمام بهار آزادی طرح جدید معادل چهار میلیون و ۷۲۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، نیم سکه دو میلیون و ۲۲۵ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان و سکه یک گرمی ۶۰۵ هزار تومان قیمت دارد. وی ادامه داد: این در حالی است که هر اونس طلای جهانی ۱۱۹۵ دلار، یک مثقال طلای ۱۷ عیار یک میلیون و ۵۶۵ هزار تومان، یک مثقال طلای ۱۸ عیار یک میلیون و ۶۶۵ هزار تومان، یک گرم طلای ۱۸ هزار و ۳۶۱ هزار تومان قیمت دارد. رییس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر با اشاره به این‌که قیمت سکه نسبت به روز گذشته نوسان جزیی و معمولی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومانی را تجربه می‌کند، گفت: این نوسانات کاهشی بوده و در ارتباط با طلا نیز اتفاق خاصی رخ نداده است. محمدولی همچنین در مورد وضعیت بازار خاطر نشان کرد: وضعیت دادوستد مناسب نیست و تقاضا در حوزه مصنوعات طلا پنج تا ۱۰ درصد بوده و نسبت به طلای آب شده که مردم طی این روزها به جای مصنوعات ساخته شده به سمت خرید آن اقدام می‌کنند ۲۰ تا ۲۵ درصد است. وی ادامه داد: در مورد سکه باید خاطر نشان کرد که با توجه به رشد قیمت‌ها مردم به سمت خرید روی آورده‌اند و احساس می‌کنند با توجه به گران شدن قیمت سکه بهتر است خرید کرده و پس از چند روز آن را بفروشند و سود کنند. رییس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر با بیان این‌که قیمت سکه دنباله‌روی قیمت ارز در بازار است، گفت: در صورتی که مسکن لازم توسط بانک مرکزی و کلان اقتصاد کشور مدنظر قرار نگیرد و بازار با مدیریت روبرو نشود، رشد قیمت‌ها ادامه دارد و به نظر می‌رسد که روند کاهشی صورت نگیرد.

۱۲:۰۰ ۱۳ شهریور ۹۷

ارز مورد نیاز کالاهای اساسی تامین می شود/ تقویت معاملات یورویی در بازار ثانویه

بنا بر سیاست های جدید ارزی، تامین ارز کالاهای اساسی و ضروری بر مبنای نرخ ارز مصوب دولت به صورت معمول در حال انجام است و از ابتدای سال تاکنون بیش از ۵.۵ میلیارد یورو ارز بابت ورود کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز مردم عزیز کشورمان تامین شده است. *همچنین عملکرد بازار ثانویه با ورود ارزهای حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی و سایر کالاهای صادراتی از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳ میلیارد یورو بوده است. ارز تامین شده در این بازار برای واردات مواد اولیه، ماشین آلات و سایر کالاهای مورد نیاز کشور توسط واردکنندگان بر مبنای مکانیزم بازار با نرخ توافقی خرید و فروش شده است.

۱۱:۱۰ ۱۳ شهریور ۹۷

۵ کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا عرضه شد

تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی بورس کالا روز سه شنبه ۱۳ شهریور ماه میزبان عرضه ۹۴ هزار و ۵۴۶ تن مواد پلیمری، وکیوم باتوم و گوگرد است. بر اساس این گزارش، ۳ هزار تن مس کاتد و ۵ کیلوگرم شمش طلا در تالار محصولات صنعتی و معدنی عرضه می شود.۱۱ هزار و ۲۰۰ تن گندم، ۹۰۰ تن شکر سفید و ۶ هزار تن سبد گندم دوروم نیز در تالار محصولات کشاورزی بورس کالا عرضه می شود. افزون بر این، ۵۰ تن نخ پلی استر نیز در بازار فرعی بورس کالا عرضه می شود.

۱۰:۲۳ ۱۳ شهریور ۹۷

نرخ ارز دولتی/ قیمت پوند کاهش و یورو افزایش یافت (سه شنبه ۱۳ شهریور ۹۷)

قیمت ۱۵ ارز امروز در بازار بین بانکی در حالی کاهش یافت که قیمت یورو با رشد مواجه شده است. (برای مشاهده نرخ ارزها کلیک کنید)

۰۹:۱۰ ۱۳ شهریور ۹۷

بانک ها نیز می توانند ارز مسافرتی و دانشجویی عرضه کنند

عمومی بانک مرکزی: این بانک پیرو بند (۱) بخشنامه شماره ۱۷۱۹۶۸‏‏‏/۹۷ مورخ ۲۰‏‏‏/۵‏‏‏/۱۳۹۷ در خصوص خرید و فروش ارز به نرخ بازار، طی بخشنامه شماره ۲۰۱۰۶۸ مورخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، بانک‌ها را مجاز به فروش و پرداخت ارز مسافرتی و دانشجویی اعلام کرد. بر این اساس بانک‌ها مجازند از محل ارز‌های خریداری‌شده و با تأمین اسکناس از محل منابع خود، نسبت به فروش و پرداخت ارز مسافرتی به نرخ بازار در سطح شعب داخل شهر با اخذ مدارک مثبته از قبیل: گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران، بلیط مسافرت هوایی، ویزای کشور مقصدـ در مورد کشور‌هایی که نیاز به ویزا دارند اقدام کنند. همچنین لازم است مدارک مزبور به منظور نظارت بازرسان بانک در سوابق نگهداری شود. طبق مفاد این بخشنامه بانک‌های عامل مجازند از محل ارز‌های خریداری‌شده و با تأمین اسکناس از محل منابع خود، نسبت به فروش و پرداخت ارز دانشجویی اعم از شهریه و اقامت به نرخ بازار با اخذ مدارک مثبته شامل تأییدیه وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (حسب مورد)، صورتحساب دانشگاه محل تحصیل که اصالت و اعتبار آن توسط نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل تحصیل تأیید شده باشد، اقدام کنند. خاطر نشان می‌سازد لازم است به منظور دریافت تائیدیه وزارتخانه‌های ذی‌ربط برای ایجاد دسترسی به سامانه‌های مربوطه، هماهنگی‌های لازم را با وزارتخانه‌های یادشده به عمل آورند. همچنین در رابطه با فروش و پرداخت ارز مسافرتی و دانشجویی، اخذ تعهد کتبی از متقاضی مبنی بر خرید ارز صرفاً از یک منبع اعم از بانک و یا صرافی مجاز و معتبر الزامی است.

۰۸:۴۰ ۱۳ شهریور ۹۷

۳ شرط فروش خودرو اعلام شد

رئیس شورای رقابت با بیان اینکه بازار خودرو ایران در انحصار دو خودروسازی است، ۳ شرط فروش خودرو در مرحله جدید را اعلام کرد و گفت:‌ خودروسازان درخواست بازنگری در قیمت خودرو را دارند که در شورای رقابت قیمت خودرو بازنگری خواهد شد.* **رضا شیوا رئیس شورای رقابت با حضور در برنامه تیتر امشب دوشنبه شب درباره قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در جلسه شورای رقابت قیمت خودرو بازنگری خواهد شد. وی افزود:‌ دستورالعمل بازار و قیمت خودرو هرسال در خرداد انجام می‌شود اما با توجه به اتفاقات چند هفته گذشته قیمت مواد اولیه بالا رفته و نرخ ارز نیز تغییر داشته است که خودروسازان درخواست بازنگری در قیمت خودرو را دارند که در شورای رقابت قیمت خودرو بازنگری خواهد شد. رئیس شورای رقابت با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون اصل ۹۰ و حضور دو خودروساز در این کمیسیون، ‌بیان کرد: مشکل اصلی نیاز به قطعه است که خودروسازان در انتظار قطعه هستند تا خودروهای دپو شده در پارکینگ‌ها در بازار عرضه شود. شیوا با بیان اینکه توقف در عرضه خودرو برای خودروساز هزینه دارد بنابراین عرضه متوقف نشده است، اظهار کرد: تقاضاهای کاذب مشکلات در بازار خودرو را افزایش داده است. بر اساس دستورالعمل هر بازاری که انحصارگر باشد باید دستوری با او برخورد کرد. ما دو خودروساز داریم که ۸۸ درصد تولید خودرو کشور را در دست دارند که این انحصار است؛ در تمام دنیا فرمول hhi استفاده می‌کنند که hhi ما بالای ۴ هزار و انحصار کامل است.** وی با بیان اینکه بازار خودرو به شورای رقابت مربوط نمی‌شود، ‌افزود:‌ روش ما این است که به خاطر مشکلات و هزینه‌های اضافی خودروسازان و براساس سقف قیمتی، قیمت‌ها براساس اعلام تورم بخشی بانک مرکزی انجام می‌شود. در بازاری که انحصار وجود داشته باشد، شورای رقابت باید قیمت‌گذاری را انجام دهد. رئیس شورای رقابت گفت: قیمت تمام شده برای قطعه ساز نباید بر دوش مصرف کننده باشد. بنابراین باید قیمت‌ها سقف داشته باشد و بهره وری باید به نفع مصرف کننده باشد. بارها اعلام شده اگر به فرمول قیمت‌گذاری شورای رقابت انتقادی وارد است اعلام شود که تاکنون انتقاد علمی به فرمول قیمت‌گذاری نبوده است. شورای رقابت در هر بازاری که انحصار باشد ورود می‌کند حتی در پتروشیمی که بزرگ‌ترین بازار است ورود کرده‌ایم.** شیوا با بیان اینکه حاشیه بازار فعلی خودرو کاذب است که استفاده از حاشیه بازار فعلی برای قیمت‌گذاری و فروش خودرو کار اشتباهی است، افزود: پیشنهاد شورای رقابت برای فروش خودرو که در جلسه (امروز دوشنبه) مطرح می‌شود به این شرح است که فروش خودرو بر اساس شرایط زیرانجام شود؛ ۱- به هرکس فقط یک خودرو و بر اساس شماره ملی فروخته شود. ۲- سن خریدار بالای ۱۸ سال باشد. ۳- خریدار خودرو تا یکسال حق فروش خودرو را نداشته باشد.

۰۸:۴۰ ۱۳ شهریور ۹۷

شافعی: به جای ارز ۴۲۰۰ تومانی یارانه نقدی بدهیم

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: *تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به نفع افراد برخوردار و پولدارتر است تا اقشار آسیب‌پذیر، به همین منظور پیشنهاد می‌شود تا تخصیص ارز به این شیوه حذف و به‌جای آن یارانه نقدی به اقشار آسیب‌پذیر پرداخت شود.

۰۸:۲۰ ۱۳ شهریور ۹۷

رویترز:رزش ریال ایران به پایین ترین رکورد تاریخی خود، ۱۲۸ هزار ریال برای هر دلار رسید

در پی شرایط بحرانی اقتصادی و اعمال مرحله دوم تحریم های آمریکا بر علیه ایران، روز دوشنبه (١٢ شهریور ماه) ریال در بازار غیر رسمی ایران به پایین ترین رکورد تاریخی خود در مقابل دلار رسید. *نگرانی مردم ایران بابت خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم ها ، سبب افزایش تقاضای اسکناس دلار در بین ایرانی ها شد و همین امر در ماه های اخیر باعث سقوط شدید ریال شد.

 

  • 23
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
روحانی باید محاکمه شود
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش