دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۴۰ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۳۱۴۵
دولت

چرا دلواپسان نگران دکتر شدن «فریدون» هستند؟

حسین فریدون,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت

برادر رئیس جمهور سوژه دیروز دلواپسان بود. آنها که مدتی بود درباره حسین فریدون سخنی بر زبان نمی‌آوردند و در سایت‌هایشان مطلبی نمی‌نوشتند، اما دیروز بار دیگر تیر هجمه‌های خود را به سمت حسین فریدون نشانه گرفتند و سعی در تخریب او کردند. بر همگان واضح و روشن است هدف اصلی این دلواپسان تخریب حسن روحانی است و برادر او را ابزار رسیدن به هدف قرار می‌دهند. رئیس جمهور بارها نشان داده که در برابر آنچه نزدیکان و برادرش انجام می‌دهدتابع قانون است و هیچ‌گاه خود را مسئول و پاسخگو در برابر اقداماتی نمی‌داند که ارتباطی با او ندارد.

 

۲۴ تیر ۹۶ حسین فریدون به زندان رفت و یک روز پس از آن یعنی ۲۵ تیر سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برادر رئیس جمهور بازداشت شده است؟ گفت: چندین مورد از این فرد تحقیق شد دیروز برای ایشان قرار تامین صادر و چون تامین نشده به زندان معرفی شده است. غلامحسین محسنی اژه‌ای افزود: قرار بازداشت موقت نیست؛ قرار تامین است و هرگاه وثیقه تامین شود، آزاد می‌شود. سخنگوی قوه قضائیه در خصوص پرونده و علت بازداشت فریدون مبنی بر اینکه آیا مرتبط با معوقات بانکی و یا مسائل مالی بوده است؟ گفت: این فرد معوقه بانکی نداشته است و مسائل مالی مطرح بوده است. ۲۴ دی سال گذشته هم اژه‌ای در خصوص آخرین وضعیت پرونده حسین فریدون گفت: «این پرونده تنها یک متهم ندارد، بدهی بانک در حال انتقال است، نسبت به مسائلی هم که این پول از کجا آمده و به کجا رفته بررسی‌ها ادامه دارد، اما هنوز منجر به صدور کیفرخواست نشده است.» بنابراین نه روحانی و نه برادر او گریزی از قانون ندارند و هر زمان لازم باشد حسین فریدون به نهادهای مسئول مراجعه خواهد کرد.

 

رسایی هم آمد!

حمید رسایی هم نتوانست دلواپسی خود را پنهان کند و نوشت: «به سلامتی، جناب حسین فریدون هم فردا دکتر می‌شوند. عنوان تز «گفتمان اعتدال در سیاست خارجی». تز دولت اگر برای مردم نان و آب نشد و دلار ۱۱ هزار تومانی و تورم افسارگسیخته را روی دست آنها گذاشت، اما برای متهم ماجرای مدیران نجومی بگیر، یک دکترا دست و پا کرد. دکتر فریدون متخصص ...»

 

دلواپسان نگران دکتر شدن فریدون

ظاهرا کیسه برنامه‌های اتاق فکر دلواپسان و مخالفان دولت به انتها رسیده که آنها در حال تکرار اجرای برنامه‌های قدیمی و از رده خارج خودشان هستند. چنان‌که تسنیم دیروز نوشت:«قرار است حسین فریدون فردا(دوشنبه، ۱۲ شهریور) در دانشگاه شهید بهشتی از پایان‌نامه‌اش دفاع کند، این در شرایطی است که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تخلف در پرونده تحصیلی وی را محرز اعلام کرده است.

 

اما سؤالی که مطرح می‌شود این است که چرا با وجود محرز شدن تخلف در پرونده تحصیلی حسین فریدون، وی قرار است فردا از پایان‌نامه‌اش دفاع کند؟ بر همین اساس، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره دفاع حسین فریدون از پایان‌نامه دکترایش گفته است که وزارت علوم باید هرچه سریع‌تر در این رابطه اطلاع‌رسانی و تا رفع ابهامات درباره این پرونده با احتیاط برخورد کند. همچنین سیدجواد ابطحی عضو کمیته ۳ نفره رسیدگی به پرونده تحصیلی حسین فریدون نیز در گفت‌و‌گوی دیگری با انتقاد از رویه این کمیته برای رسیدگی به پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور، گفت: قبلا که آقای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش مجلس بود، پیگیری‌های جدی‌‌‌ای از وی برای نهایی کردن گزارش پرونده تحصیلی حسین فریدون داشتیم.

 

این عضو کمیته رسیدگی به پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور پیش‌تر گفته بود که تخلف تحصیلی حسین فریدون محرز شده است.» دانشگاه شهید بهشتی از جمله دانشگاه‌های معتبر کشور است که ارائه پایان‌نامه در آن مستلزم سپری شدن مراحل لازم است. اگر ادعای دلواپسان صحیح باشد مشکل‌دار بودن مدرک فریدون با تردید مواجهه خواهد شد. به هر حال دلواپسان روز گذشته واقعا دلواپس برگزاری مراسم دفاع فریدون از پایان‌نامه دکترایش بودند و نوشتند: «حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور در سال ۹۳ و طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای تحصیل در مقطع دکترای روابط بین‌الملل به دانشگاه شهید بهشتی معرفی می‌شود؛ که شورای گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل این دانشگاه با این موضوع مخالفت و این موضوع را به سازمان سنجش اعلام می‌کند. پس از کش‌وقوس‌های فراوان بین سازمان سنجش و دانشگاه شهید بهشتی، سازمان سنجش طی نامه‌ای به دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد که فریدون در سال ۹۲ در آزمون دانشگاه گیلان امتحان داده و قبول شده، اما برای مصاحبه نرفته است و بر همین اساس برادر رئیس‌جمهور می‌تواند در این دانشگاه به ادامه تحصیل بپردازد و پس از پیگیری‌های سازمان سنجش نهایتاً تصمیم می‌گیرد برادر رئیس جمهور در«پردیس دانشگاه شهید بهشتی» به تحصیل بپردازد. در تاریخ ۲۹ اردیبهشت سال ۹۵ در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی و مقرر شد تا کمیته‌ای سه نفره(سید محمدجواد ابطحی، کارن خانلری و محمد قمی) این موضوع را بررسی و گزارشی در این زمینه به کمیسیون ارائه کند. محمد قمی رئیس کمیته سه‌ نفره بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور در تاریخ ۱۲ شهریور سال گذشته اعلام کرد گزارش این پرونده تکمیل و در اختیار رئیس وقت کمیسیون(محمد مهدی زاهدی) قرار گرفته است، اما محمد جواد ابطحی اعلام کرد که اختلافاتی در محتویات این گزارش وجود دارد که مقرر شده رئیس کمیسیون این موضوعات را بررسی و گزارشی را ارائه کند. محمدجواد ابطحی عضو کمیته بررسی پرونده «حسین فریدون» چند روز بعد اعلام کرد که براساس مستندات و مدارک موجود، تخلف در روند تحصیلی برادر رئیس‌جمهور محرز شده است. با این حال او گفت که بین اعضای کمیته بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون»، اختلافی وجود دارد مبنی بر اینکه درباره این پرونده چشم‌پوشی شود. بنابراین، طبق تصمیم اعضای کمیته، گزارش در اختیار آقای زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش مجلس قرار گرفته است. با گذشت چندین ماه از مسکوت ماندن پرونده تحصیلی حسین فریدون در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، طی انتخاباتی که در تاریخ ۲۹ خردادماه در کمیسیون برای انتخاب هیئت رئیسه آن برگزار شد، محمدرضا عارف رئیس کمیسیون شد.پس از این انتخاب، محمدمهدی زاهدی رئیس سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کرد که مدارک را در اختیار رئیس جدید کمیسیون قرار داده و باید وی پیگیر این موضوع باشد و رسانه‌ها از عارف در این‌باره پرس ‌و جو کنند. محمد قمی (عضو فراکسیون اصلاح‌طلبان و حامی دولت) رئیس کمیته سه‌نفره رسیدگی به این پرونده نیز گفت که باید این موضوع را از رئیس کمیسیون پیگیری کنید.

 

مطهره شفیعی

 

armandaily.ir
  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش