شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۳۹ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۱۷۴۰
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

آیت‌‌الله موسوی تبریزی:

برخی کاندیداها از مقدسات مذهبی و فقر مردم سوءاستفاده می‌کنند/ همین شعارهای به‌ظاهر «شدنی» ۸ سال مملکت را به بدبختی کشاند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,حسین موسوی تبریزی
دبیر کل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم از وعده‌های تبلیغاتی برخی نامزدها انتقاد کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب گفته‌اند که کاندیداها در تبلیغاتشان وعده‌های غیرقابل تحقق و بدون در نظر گرفتن واقعیات کشور را نگویند با این وجود عده‌ای که از قضا داعیه‌دار طرفداری از رهبری هستند به این سخنان عمل نکرده و بر خلاف آن اقدام می‌کنند.

به گزراش ایلنا، آیت‌الله سیدحسین موسوی تبریزی صبح امروز در آیین رسمی افتتاح ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام حسن روحانی در استان قم که با حضور علما و اقشار مختلف مردم در خیابان صفائیه این شهر برگزار شد، اظهار داشت: در آیات قرآن و روایات اهل بیت بر مساله تعقل تاکید فراوانی شده و از این رو باید در زندگی خود به این مهم توجه کنیم.

 

او با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه زمر گفت: خداوند اول عقل انسان را آفرید و بعد از آن بود که به انسان قدرت بیان داد؛ بیان برای این است که عقل‌ها و فهم‌های مختلف همدیگر را تکمیل کنند و البته این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که آزادی بیان و اندیشه و همچنین آزادی پس از بیان وجود داشته باشد.

 

دبیر کل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با بیان اینکه قرآن کریم به انسان‌هایی که سخنان مختلف را می‌شنوند و پس از آن انتخاب می‌کنند وعده می‌دهد که بهترین انتخاب را خواهند داشت، گفت: انتخاب هر انسان، انسانیت او را نشان می‌دهد و از این رو تمام این انتخابات در تمامی عرصه‌های زندگی ما اثر می‌گذارد.

 

آیت الله موسوی تبریزی در ادامه سخنان خود با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار کرد: خیلی‌ها امروز می‌توانند حرف بزنند و طبق قانون اساسی هم این فرصت برای آنان فراهم است که به صورت مساوی از بیت‌المال و امکانات عمومی برای تبلیغات استفاده کنند اما این که برای یک قشر و گروه تمامی مساجد و سالن‌های شهر در اختیار آنها باشد اما برای گروهی دیگر یک زندان هم وجود نداشته باشد اینجا نه عدالت است و نه انصاف؛ متاسفانه غالب انتخابات کشور ما همین طور بوده که امیدواریم انتخابات پیش رو با رعایت عدالت، مساوات و انصاف همراه باشد.

 

او با اشاره به وعده‌های مختلفی که از سوی برخی از کاندیداهای انتخاباتی مطرح می‌شود، گفت: خیلی‌ها وعده می دهند که چنین و چنان می‌کنیم اما ما باید در فکر خود و در عقل خود ببینیم که این حرف درست است یا دروغ؛ اصلا فرض را بر این می‌گیریم که دروغ نیست و او می‌خواهد این کار را انجام بدهد اما باز هم در عقل خود ببینیم که اصلا این وعده‌ها با توجه به شرایط امکان‌پذیر و شدنی است یا خیر.

 

او افزود: باید آمار و ارقام و شرایط کشور را بسنجیم و ببینیم که چه وعده‌هایی قابل تحقق است و چه وعده‌هایی در راستای فریب مردم مطرح می‌شود.

 

دادستان کل انقلاب در زمان امام خمینی با اشاره به خاطره‌ای از حضرت امام گفت: روزی به همراه آقایان جنتی، امامی کاشانی، مهدوی کنی، عبایی و جعفری گیلانی که عضو شورای عالی تبلیغات اسلامی بودیم خدمت حضرت امام رسیدیم؛ بنده موسس دفتر تبلیغات اسلامی و آیت الله جنتی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بود و پس از پایان جلسه همین آقای جنتی به امام خمینی گفت که ما برای امورات سازمان تبلیغات از شما کمک می‌خواهیم؛ امام خمینی هم در پاسخ به آقای جنتی گفتند من به شما کمکی نمی‌کنم؛ شما در شرایطی که کشور در جنگ به سر می‌برد بیش از دو میلیارد تومان از دولت آقای میرحسین موسوی بودجه خواسته‌‌اید که برای مثال ۲۰۰ میلیون آن برای ساختن مراکز سازمان تبلیغات است در حالی که وقتی کشور در شرایط جنگ به سر می‌برد شما می‌توانید از مساجد برای امورات خود استفاده کنید؛ همچنین شما ۸۰ میلیون تومان برای چاپ عکس‌های من بودجه تعریف کرده‌اید در حالی که من نمی‌خواهم حتی هزار تومان برای این کار صرف کنید.

 

آیت الله موسوی تبریزی تصریح کرد: امروز هم همانند آن زمان عده‌ای هستند که وعده‌های نشدنی می‌دهند و همان گونه که در گذشته آقایانی نمی‌دانستند دو میلیارد تومان یعنی چه و شرایط کشور را در نظر نمی‌گرفتند امروز هم عده‌ای بدون در نظر گرفتن امکانات کشور و شرایط وعده‌های غیرممکن داده و فقط شعار می‌دهند که شدنی است در حالی که همین شعارهای به ظاهر شدنی است که ۸ سال کشور ما را بیچاره کرد و مملکت ایران را به بدبختی کشاند.

 

دبیر کل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب گفته‌اند که کاندیداها در تبلیغاتشان وعده‌های غیرقابل تحقق و بدون در نظر گرفتن واقعیات کشور را نگویند و همچنین افراد دیگر را تحقیر نکنند در حالی که عده‌ای که از قضا داعیه‌دار طرفداری از رهبری هستند به این سخنان عمل نکرده و بر خلاف آن اقدام می‌کنند.

 

او افزود: وقتی کاندیدایی وعده‌هایی می‌دهد که با توجه به شرایط فعلی کشور اصلا قابل تحقق نیست بزرگترین ضربه را به اعتقاد مردم و به اصل نظام جمهوری اسلامی می‌زنند. برای مثال وقتی کاندیدایی وعده ۲۵۰ هزار تومان یا ۳۰۰ هزار تومان یارانه را به مردم می‌دهد فرض می‌گیریم که او رای می‌آورد و رهبری هم حکم او را تنفیذ کند. حال اگر با توجه به منابع و شرایط کشور این وعده را عملی نکند ، در نهایت اعتقاد مردم به اصل نظام جمهوری اسلامی را خدشه‌دار می‌کند به گونه‌ای که مردم می‌گویند کل مسئولان نظام دروغ می‌گویند؛ پس چرا باید وعده‌هایی بدهیم که اصلا شدنی نیست.

 

آیت الله موسوی تبریزی افزود: دشمنان نظام جمهوری اسلامی، این نظام را کم لگدمال نمی‌کنند و در این شرایط حداقل شما با خدشه‌دار کردن اعتماد مردم به اصل نظام آن را لگدمال نکنید؛ راحت بگویید در حال حاضر امکانات ما در همین حد است.

 

او در ادامه سخنان خود با اشاره به شخصیت فردی و سیاسی حسن روحانی اظهار داشت: جناب آقای روحانی را از سال ۱۳۴۱ می‌شناسم و تقریبا با هم هم‌سن هستیم و با توجه به سال‌ها همکاری ما در طول تاریخ انقلاب و به ویژه در مجلس شورای اسلامی می‌گویم که ایشان آدم بسیار فعالی است و می‌خواهد برای کشور کار کند و البته کارها را به صورت سرسری رد نمی‌کنند.

 

استاد خارج فقه حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: ممکن است در آرزوهای ما افراد بهتری برای ریاست جمهوری باشد اما با توجه به شرایط موجود کسی بهتر از ایشان وجود ندارد؛ یعنی در بین این شش نفر نیز حالا یا نیامده و یا نگذاشتند که بیاید.

 

او با انتقاد از سوءاستفاده برخی از کاندیداها از مقدسات مذهبی گفت: متاسفانه برخی کاندیداها برای رسیدن به قدرت دنیا از مقدسات مذهبی و ملی و نام بزرگان سوءاستفاده می‌کنند و حتی از فقر مردم فقیر نیز سوء استفاده می‌کنند.از این رو ممکن است اگر ما هشیار نباشیم به قدرت برسند و این کشور و نظام را به ورطه هلاکت بکشانند اما اگر ما با هم باشیم و به صورت آگاهانه با مسائل برخورد کنیم این افراد راه به جایی نخواهد برد.

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش