شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۵۸ - ۲۹ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۷۳۶۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

احمد كريمی اصفهانی: حركت احمدی ‌نژاديی ها شبيه گروهك ‌منافقين است

احمد كريمي اصفهانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

گروهي كه ديروز زنبيل به دست گرفتند و امروز نيز بست نشستند، فردا دست به چه كاري خواهندزد؟ در راستاي اقدامات تبليغاتي طيف نزديك و حامي رييس دولت‌هاي پيشين، هفته گذشته در بحبوحه كمك رساني به زلزله‌زدگان كرمانشاه خبري منتشر شد كه حيرت بسياري را به دنبال داشت؛ بست نشيني، آن هم در حرم شاه‌عبدالعظيم(ع) كه سنت مشروطه خواهان بود، سال هاي سال است كه در آرشيو تاريخ خاك مي‌خورد اما گروه حامي محمود احمدي نژاد با زنده‌كردن اين سنت، سعي كردند خودشان را نيز به سوژه رسانه ها تبديل كنند. احمدي نژاد، بي شك به غيرقابل پيش بيني بودن شناخته شده‌است اما اينكه چرا در وضعيتي كه كشور با آسيب‌هاي پس از زلزله دست به گريبان است، چنين اقدامي مي‌كنند نيز جاي تامل دارد.

 

البته همان‌گونه كه پيش‌بيني مي شد اين بست نشيني چندان ادامه پيدا نكرد و پس از دو روز به پايان رسيد. به نظر، تنگناي سياسي بيش از حد گروه انحرافي، آن ها را به اين سمت و سو سوق داده و به بازي از پيش شكست خورده، وارد كرده‌است. برخي، فرضيه‌هايي را بيان مي‌كنند و مي‌گويند كه سفر ناگهاني احمدي‌نژاد به كرمانشاه و درگيري‌هاي حرم حضرت ‌عبد‌العظيم(ع) براي رهايي از اشتباهي بود كه مرتكب شده‌ بودند و راهي براي بازگشت نداشتند و از اين طريق سعي كردند تا خود را برهانند.

 

اما سوالاتي كه ايجاد مي‌شود اين است كه بازي‌هاي خطرناك جريان انحراف تا به كجا ادامه پيدا خواهد كرد؟ اقداماتي از اين دست چه تاثيري بر امنيت ملي مي‌گذارد؟ آيا حاميان محمود احمدي نژاد از قبال رفتار‌هاي نامتعارف خود هدفي بيش از مطرح شدن در فضاي سياسي را دنبال مي‌كنند؟

 

در همين راستا به سراغ احمد كريمي اصفهاني، عضو شوراي مركزي جبهه پيروان خط امام(س) ورهبري رفتيم و نظر وي را درباره اقدامات نامتعارف ياران احمدي‌نژاد جويا شديم كه در ادامه مشروح گفت‌وگوي او را مي خوانيد.

 

علت بروز رفتارهاي اين چنيني از طيف نزديك به محمود احمدي نژاد را چه مي‌دانيد؟

به نظر مي رسد اين طيف قصد مطرح كردن خودشان را دارند. با توجه به انزوايي كه آن ها در جامعه با آن دست به گريبان هستند، احساس كردند كه با حركت خودشان، جمعيتي را با خود همراه كنند كه بنا بر دلايلي اين موضوع محقق نشد. موضوعي كه بيش از هرمساله‌اي براي آن‌ها در اولويت است، مطرح ماندن در سطح جامعه است. مطرح بودن براي آن‌ها از اهميت خاصي برخوردار بوده و هست. تقلا و تلاش آن ها در همين جهت است و تصور مي‌كردند كه با اقدامات اين‌چنيني مي‌توانند افراد ورقباي خود را كنار بزنند. متاسفانه از طرف ديگر خود بزرگ بيني نيز آن‌ها را احاطه كرده‌است.در همين راستا مي‌شنويم كه آن‌ها مي‌گويند فلاني را قبول نداريم. كسي كه چنين اظهارنظري مي‌كند خودش بايد از وزن سياسي برخوردار باشد. بنابراين به‌دنبال ايجاد وزن و جايگاه براي خودش در فضاي جامعه است.

 

آيا مماشات با وي باعث جسارت آن ها نشده است؟

متاسفانه رافت اسلامي در نظام باعث شده كه برخي‌ها جسور شوند و براي خود جايگاهي قايل شوند. بنده معتقدم كه مسائل بسياري پيرامون وي و اطرافيانش مطرح است كه بنابر ملاحظات و رعايت پيش آمده، آن ها به خودشان حق چنين اعمالي را مي دهند. حركت آن‌ها در راستاي مانع تراشي در جهت برخورد دستگاه قضا با تخلف‌هاي‌شان صورت گرفته‌است. در حالي كه قانون براي همه يكسان است و معتقديم قانون به طور صريح با هر شخصي كه متخلف بوده بايد برخورد كند.

 

نظام تا كجا با آن ها مماشات خواهدكرد ؟

نظام متاسفانه با بيشتر افرادي كه متخلف بوده‌اند، مماشات كرده‌است و همين نيز مزيد بر علت شده كه برخي از اشخاص پررو شوند. بنده معتقدم كه قانون و دستگاه قضا بايد در مقابل خلافكار بايستد. به خصوص افرادي كه چنين مي‌كنند و امنيت كشور را برهم مي‌زنند. نوع حركت احمدي‌نژادي‌ها، شباهت بسياري به رفتار گروهك‌منافقين دارد؛ اينكه كنار بايستد و اشخاص را تخريب كند و همه را زير سوال ببرد. از ابتدا نيز احمدي‌نژاد و طيف همراهش نشان دادند كه به ولايت فقيه اعتقادي ندارند و موضوع تازه اي نيست. پيش از اين مساله نيز كدهاي بسياري مشاهده شده كه بتواند گفته مرا تاييد كند. آن‌ها موضوعاتي را كه مورد احترام مردم است، هدف قرار داده‌اند. رخدادهاي اين‌چنيني، دشمنان و بيگانگان را بي‌شك شاد خواهدكرد.

 

اقداماتي از اين دست چه تاثير مخربي بر امنيت كشور وارد مي‌كند؟

اين نوع مسائل، جامعه را ملتهب مي‌كند و معتقديم كسي كه آرامش جامعه و مردم را برهم مي زند، باعث مشكلاتي براي نظام خواهدشد. جرم اين طيف، بسيار بزرگ است. بيشتر تخلفات، سوءاستفاده‌ها و اشتباهاتي كه صورت گرفته، مربوط به دولت نهم و دهم است. اعتقادات مردم در دولت نهم و دهم سست شد. باوجود اينكه او تصور مي‌كرد كارهاي اصلاحي انجام مي‌دهد. كسي كه در سازمان ملل آن توهم را مي‌زند و مسائلي را به‌وجود مي‌آورد، حكايت از خودبزرگ بيني وي و فريب ملت دارد و خودش نيز از اين موضوع آگاهي داشته و دارد.

 

چه كساني گروه حامي و پشتيبان وي را تشكيل مي دهند؟

مدتي بود كه مردم تصور مي كردند وي اصولگرا است و از قبال اين تصور، برخي از او حمايت كردند. اما امروز در بست نشيني شاه عبدالعظيم(ع) مي‌توانيد مشاهده كنيد كه هيچ گروهي از وي پشتيباني نكرد. افرادي نيز كه آن‌ها را پشتيباني كردند از روي اعتقاد به شخص احمدي‌نژاد نبود؛ بلكه افراد به خاطر امكانات و تجهيزاتي كه از آن‌ها برخوردار مي‌شوند، دورش جمع شده اند. از همين رو مي‌توان گفت افرادي كه وي را همراهي كرده‌اند از روي اعتقاد با او همراه نشده‌اند. با توجه به اتفاقات صورت گرفته معتقدم احمدي‌نژاد محلي از اعراب ندارد و تاريخ مصرفش به پايان رسيده‌است.

 

براي شخص محمود احمدي نژاد مي توان بازگشتي به عرصه قدرت و حتي بازگشت به جناح اصولگرا متصور شد؟

با گذشت زمان، خيانت‌هاي احمدي نژاد و هويت وي بر ملت ايران آشكار شد. بنده معتقدم كه به‌علت مشكلات متعددي كه وي دارد نه تنها از بابت قانوني بلكه از لحاظ اجتماعي نيز در بين مردم جايگاهي ندارد. بنده هيچ نوع بازگشتي از او را به صحنه قدرت متصور نيستم.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش