دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۳:۴۲ - ۱۳ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۳۸۳۰
شهری و روستایی

انتخابات شورایاری بهانه تخريب شورای شهر!

انتخابات شورایاری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

 انتخابات شورایاری که به‌زودی برگزار می‌شود تفاوت‌هایی با انتخابات‌های پیشین خودش دارد و به نوعی توجهات بیشتری را معطوف به خود کرده است. گرچه بارها تاکید شده که انتخابات شورایاری‌ها نباید سیاسی باشد، اما برخی از این فرصت انتخاباتی به نوع دیگری استفاده می‌کنند که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است. نخست اینکه طیفی درصدد جبران شکست خود در انتخابات شورای شهر پنجم تهران است؛ انتخاباتی که تمام کرسی‌های آن با رأی مردم به آگاهان به موضوعات آبادانی شهری و تسهیل زیست در کلانشهر تهران که دارای گرایش اصلاح‌طلبانه بودند تعلق گرفت. نباید چنین ادعایی را داشت که اصلاح‌طلبان در انتخابات سیاسی حائز کرسی‌های بهشت شدند بلکه عملکرد ضعیف اصولگرایان در شورای شهر قبلی بود که سبب رأی پایتخت‌نشینان به کاندیداهای دیگر شد. در چنین شرایطی طبیعی است که بازماندگان از ورود به بهشت درصدد آن باشند تا از یک سو جاده ورود به شورا را برای طیف پیروز در شورای شهر مسدود کنند و از سوی دیگر درصورت راهیابی به شورایاری از آن به عنوان یک رزومه موثر در انتخابات‌های بعدی استفاده کرده و اینگونه القا کنند که عملکرد ضعیف اصلاح‌طلبان در شورای شهر تهران سبب تغییر رأی پایتخت‌نشینان شده است.

ورود به شورا از هر راهی

پروژه دیگر نیازمند «ورود به شورا از هر راهی» چنین است که با طرح ادعاهای قابل تامل توسط دلواپسان و گاه شکایت از برخی اعضای شورای شهر مانند سیدمحمود میرلوحی، محمدجواد حق‌شناس، الهام فخاری و ناهید خداکرمى سعی در رسیدن به هدف خود دارند. نمی‌توان دستگاه قضا را به سبب این احضارها مورد انتقاد قرار داد چرا که وظیفه آنها رسیدگی به شکایات است. طیفی که از راهیابی به شورای شهر باز مانده و طیف دیگری که نگران علنی شدن عملکرد خود در بهشت هستند وقت خود را صرف متهم نشان دادن اعضای شورای شهر می‌کنند تا از این طریق چنین وانمود کنند که در انتخابات شورایاری نباید به کاندیداهایی رأی داد که به رغم توانایی دارای گرایش اصلاح‌طلبی هستند. اما بخش دیگری از هجمه‌ها به اعضای شورای شهر از سوی مدعیان اصلاح‌طلبی صورت می‌گیرد. آنانی که ادعای اصلاح‌طلبی خود را در بوق و کرنا می‌کنند اما زمانی که موعد انتخابات می‌شود وحدت و عملکرد واحد برای آنها به مثابه یک طنز نمود پیدا می‌کند. این طیف را نمی‌توان اصلاح‌طلب واقعی نامید بلکه افرادی هستند که مواضع خود را مطابق شرایط تغییر می‌دهند و درصدد هستند حتی اگر نتوانند در لیست انتخاباتی حضور داشته باشند اما در ایجاد شکاف و تفرقه در جریان اصلاحات تلاش کنند. اشتباه این طیف اصلاح‌طلب‌نما این است که تصور می‌کنند با چنین اقداماتی می‌توانند از اصلاح‌طلبان پیروز در انتخابات‌ها به‌ویژه شورای شهر مزایایی دریافت کنند اما نمی‌دانند مشی اصلاحات تناسبی با باج و رشوه دادن ندارد که اگر چنین بود جامعه طی سال‌های اخیر با رأی خود آنها را بر مسند تصمیم‌گیری نهادهای مختلف اعم از مجلس و شورای شهر نمی‌نشاند.

برخی اصلاح‌طلب نماها تصور می‌کنند حضور حداکثری هم‌طیفانشان در شورایاری‌ها تضمینی برای پیروزی در انتخابات شورای شهر ششم است و در این راستا با مخالفان اصلاحات همنوا شده و برنامه‌ریزی گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند که انتشار شایعات غیر واقعی مانند بازداشت عضو شورای شهر تهران یا طرح ادعای کهنه تکذیب شده مبنی بر انتصاب‌های قومی در شهرداری تهران و انتصاب پسرعموی عضو شورای شهر در شهرداری و... ازجمله تخریب‌هاست. یکی از دلایل تخریب اعضای شورای شهر منفت‌طلبی برخی گروه‌هاست. بی‌تردید تجربه، توانمندی و مهارت از اصول همیشگی اصلاح‌طلبان در مقوله جذب نیرو برای اشتغال است چرا که رضایتمندی جامعه هدف آنهاست و تمایلی ندارند تا با انتصاب‌های خویشاوندی و قومیتی اعتماد مردم را خدشه‌دار کنند. ترجیح منافع شخصی و گروهی به منافع ملی آفتی است که برخی بدان دچار هستند و اینگونه می‌اندیشند حال که نتوانستند پیروز انتخابات باشند باید منفعتی برای خودشان دست و پا کنند که ایجاد شکاف یکی از این ترفندهاست. این افراد منفعت‌طلب در زمان قالیباف خود را شاگرد و همراه او معرفی می‌کردند اما با تغییر حال و هوای شهرداری اکنون از حمایت‌ها و همراهی‌های خودشان با قالیباف اعلام برائت می‌کنند و به یکباره چنان خود را اصلاح‌طلب نشان می‌دهند که گویی در رده پس از رهبران جریان اصلاحات جا دارند.

رفتار رئیس و نایب رئیس الگوی بهشت‌نشینان

بی‌تردید ضربه اصلاح‌طلب‌نماها به جریان اصلاحات بیش از دیگران است؛ آنها وامانده از رسیدن به اشتغال و منافع اقتصادی و سیاسی شورای شهر، زمین مبارزه‌ای ترسیم می‌کنند تا به اعضای شورا که در حزب یا جریان آنها قرار ندارد لطمه بزنند البته نباید فراموش کرد خود اعضای شورای شهر از این رفتارها راضی نیستند و بارها توصیه به اخلاق و ممانعت از اختلاف‌افکنی می‌کنند. برخی اعضای شورای شهر مانند رئیس و نایب رئیس شورای شهر ترجیح می‌دهند تا در برابر تخریب سیاسی خود و اعضای این شورا سکوت کنند تا شاید نوسیاسی شده‌ها درک کنند که شورای شهر، زمین بازی سیاسی نیست و اعضای شورا تمام وقت خود را معطوف به حل مشکلات و آبادانی شهر می‌کنند. باید بدانیم اکنون وظیفه همه دلسوزان دعوت مردم به حضور در انتخابات شورایاری است تا بهشت‌نشینان با کمک آنها بتوانند سازندگی‌‌های زیادی در تهران داشته باشند.

armandaily.ir
  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش