شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳
۱۷:۵۱ - ۰۹ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۴۴۹
تئاتر شهر

از نمایش «زندگی بدون زندگی» در کانادا تا چند خبر دیگر

فیلم زندگی بدون زندگی,اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر
نمایش فیلم «زندگی بدون زندگی» در جشنواره‌ی مستقل کانادا، ویژه برنامه‌ی ۳۵ با حضور یک عضو هیات انتخاب، اجرای موسیقی نمایش در تالار محراب و... از جمله خبرهای سینما و تئاتر است.

فیلم «زندگیِ بدونِ زندگی» به کارگردانی کاوه معین فر و تهیه کنندگی جعفر محمدی به بخش رقابتی فیلم‌های اول جشنواره‌ی یک روزه‌ی مستقل کانادا راه یافت.

 

به گزارش ایسنا، طبق اعلام روابط عمومی فیلم، این فیلم در بخش فیلم های بلند ساخته اول کارگردانان جشنواره فیلم های مستقل کانادا که در ماه ژانویه ۲۰۱۸ در مونترال برگزار می‌شود، با چهار فیلم  از کشورهای آمریکا، کانادا و فرانسه رقابت می‌کند.

 

«زندگی بدون زندگی » در اولین حضور خارجی خود در جشنواره فیلم توکیو به نمایش درآمد و در دومین حضورش در جشنواره کن مدیترانه‌ای فرانسه جایزه دیپلم افتخار بهترین فیلم را کسب کرد.

 

عباس عطایی، امیر وزّان و مرجان صادقی بازیگران اصلی این فیلم هستند که در خلاصه داستان آن آمده است: «ساتیار مدرس موسیقی است و پدرش به سرطان مبتلا شده و در میانه مرگ و موسیقی این زندگی است که جریان پیدا می کند.»

 

بوشهر با هفت نمایش صحنه‌ای میزبان فجر استانی

جهانشیر یاراحمدی رییس انجمن هنرهای نمایشی استان و دبیر سومین جشنواره فجر استانی بوشهر از برگزاری این رویداد در تاریخ ۱۶ تا ۲۱ دی ماه با حضور هفت نمایش خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرای نمایشی ؛ جهانشیر یار احمدی گفت: در این جشنواره هفت نمایش صحنه ای اجرا خواهد شد. سه نمایش از تهران، دو نمایش از استانها و دو نمایش از تولیدات استان بوشهر.

 

وی سه نمایشی که از تهران در این جشنواره حضور خواهند داشت را نمایش «گل» نوشته وکار یاسر خاسب، نمایش «نوای اسرار آمیز» نوشته امانوئل اشمیت و کارگردانی ساقی عطایی و نمایش «بوی خواب» نوشته محمد چرمشیر کار سهراب سلیمی معرفی کرد.

 

وی افزود: کار یاسر خاسب در بیشتر کشورها اجرا شده و مورد تحسین قرار گرفته است. بوی خواب نیز توسط یک گروه کاملا حرفه‌ای تولید شده و بازیگرانی همچون اصغر همت،شهره سلطانی و قاسم زارع در آن بازی می‌کنند.

]

وی دو نمایش از استانها که در جشنواره فجر استانی بوشهر اجرا می شوند را نمایش«سرگذشت چند غریق به استشهاد دار و درخت» کار مهرداد علی پور و علی شفیعی از گچساران و نمایش «بادبان و دریا را باد برده است» کار مصطفی محمدی و هوشنگ عزیزی از چهارمحال و بختیاری معرفی کرد.

 

یاراحمدی تصریح کرد: علاوه بر این دو نمایش از استان بوشهر نیز در این جشنواره حضور خواهند داشت. نمایش «رییس» نوشته و کار شیما جواد پور و نمایش «موسیو ابراهیم» کار علیرضا کوشک جلالی دو نمایشی هستند که در جشنواره حضور دارند.

 

وی گفت: علاوه بر اجراهای صحنهای،برنامه های جنبی دیگری نیز خواهیم داشت که طی روزهای اینده اعلام خواهیم کرد.

 

یاراحمدی با تشکر از دکتر ماحوزی مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان به خاطر همراهی و همدلی و حمایت از تئاتر در این استان افزود: دوری همواره جغرافیایی ما از پایتخت باعث شده که تنها عده‌ی کمی ، نمایش های تولید شده در سطح حرفه‌ای کشور را در تهران ببینند.این جشنواره فرصت خوبیست که نمایش‌های تولید شده را در بوشهر به معرض دید عموم بگذاریم. به همین خاطر این جشنواره به نوعی یک کلاس آموزشی به شمار می آید و جامعه تئاتری از آن استقبال می کنند.

 

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: مسوولان تئاتر کشور از روند برگزاری جشنواره در ادوار گذشته رضایت کامل داشتند. امیدوارم دوره‌ی سوم نیز بتوانیم به بهترین شکل ممکن این جشنواره را برگزار کنیم.

 

جشنواره فجر استانی بوشهر از  ۱۶ تا ۲۱ دی ماه در مجموعه تئاتر شهر بوشهر برگزار خواهد شد.

 

ویژه برنامه «سی و پنج» درباره انتخاب آثار جشنواره فجر

سری جدید برنامه اینترنتی «سی‌ و پنج» با اجرا و سردبیری فریدون جیرانی، دوشنبه ۱۱ دی در بیست و یکمین قسمت ویژه برنامه‌ای درباره آثار راه یافته به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر خواهد داشت.

 

 فریدون جیرانی در بیست و یکمین قسمت از برنامه «سی و پنج»، به موضوع انتخاب فیلم‌ها برای حضور در سی و ششمین دوره از جشنواره فیلم فجر می‌پردازد و میهمان این برنامه پس از اعلام اسامی فیلم‌های جشنواره توسط هیات انتخاب معرفی خواهد شد. این برنامه ساعت ۹ شب دوشنبه (۱۱ دی ماه) به صورت زنده روی سامانه‌ تی‌وی‌نت tvnet.ir)) پخش می‌شود.

 

در تالار محراب چه خبر است؟

موسیقی-نمایش «افسانه‌های خلیج» با نویسندگی، طراحی و کارگردانی شایان افکاری تا سی‌ام دی‌ماه در تالار اصلی محراب میزبان علاقه‌مندان موسیقی و نمایش است.

 

در این پروژه نمایشی که از روز جمعه هشتم دی‌ماه دوره‌ی اجرای آن آغاز شده است، تماشاگران شاهد اجرای حرکات بر روی قطعاتی از: دارکوب، داماهی، کاکوبند و مجید سالاری هستند؛  مرتضی میرمنتظمی شایان افکاری را به عنوان مشاور همراهی می‌کند.

 

گویندگان متن در افسانه‌های خلیج عبارتند از: محسن بهرامی، شبنم درویش،احمد ساعتچیان، احسان کرمی، ناهید مسلمی، تینا هاشمی.

 

اجراگران این پرفورمنس؛ محمد آقا علی‌اکبری، دلارا ادراکی، محمد بهمن‌زاده، سامان توحیدی، علی جمال‌زاده، رویا رضایی، سمیه زنجانی، سینا ساعتیان، سینا شجاعی، حامد شهبازی، ثنا عباس‌پور و نسیم مقدم هستند.

 

شایان افکاری دراماتورژ؛ سیاوش برازنده دستیار اول کارگردان؛ محسن اقبال و علیرضا اسدی دستیاران دوم و سوم کارگردان؛ مهدی عمادی و زهرا عرب‌نژاد به‌عنوان عکاس؛ ثمین سالک، پارسا تاک و سمیه زنجانی به‌عنوان گریمور؛سامان توحیدی در جایگاه مدیر صحنه؛ مهشید جوادی طراح لباس؛ وحید اسدزاده،محمد بابایی و مهسا اختیاردار مسئولیت تبلیغات موسیقی-نمایش «افسانه‌هایخلیج» را عهده‌دار هستند.

 

گفتنی است؛ اجراهای نمایش «افسانه‌های خلیج» از روز جمعه هشتم دی‌ماه آغاز شده است و تا سی‌ام دی‌ماه ۹۶ هر روز از ساعت ۱۹:۳۰ در تالار محراب به نشانی: خیابان ولیعصر، تقاطع خیابان امام خمینی به روی صحنه می‌رود.

 

 

برپایی جشن تولد بهرام بیضایی در تالار مشاهیر تئاتر شهر

همزمان با سالروز تولد استاد بهرام بیضایی نویسنده و کارگردانتئاتر کشورمان ، جلسه نمایشنامه خوانی «آرش» به کارگردانی هادی سروری در تالار مشاهیر تئاتر شهر برگزارشد.

 

به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، جلسه نمایشنامه خوانی «آرش» به کارگردانی هادی سروری در حالی روز جمعه هشتم دی ماه در تالار مشاهیر تئاتر شهر برگزار شد که گروه اجرایی این اثر نمایشی بعد از پایان این برنامه به صورت نمادین برای سالروز تولد استاد بهرام بیضایی نویسنده این اثر جشن تولدی را برگزار کردند.

 

هادی سروری کارگردان جلسه نمایشنامه خوانی آرش پس از پایان برنامه ضمن قدردانی از حضور مخاطبان در این اجرا از تماشاگران درخواست کرد تا در کنار گروه اجرایی در جشن تولد نمادین استاد بهرام بیضایی حضور داشته باشند.

 

در این جلسه نمایشنامه خوانی شیرین صمدی، علیرضا جلالی تبار و هادی سروری به عنوان نقش خوان حضور خواهند داشتند.

 

«من یه زنم صدامو میشنوین؟» تمدید شد

به گزارش روابط عمومی نمایش من یه زنم صدامو میشنوین؟، این نمایش به دلیل استقبال تماشاگران و علاقمندان به تئاتر تمدید شد.

 

نمایش من یه زنم صدامو میشنوین؟ به مدت سه روز برای روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه (۱۰، ۱۱ و۱۲) تمدید شد.

 

نمایش من یه زنم صدامو میشنوین روایتگر داستان زندگی چند زن است که هرکدام داستان خود را روایت می کنند.

 

من یه زنم ، صدامو می شنوین ؟»، کاری از گروه تئاتر پراکسیس به نویسندگی و کارگردانی کاملیا غزلی است که از روز ۱۳ آذرماه هرشب ساعت ۱۹ در سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه می رود وتا ۱۳ دی ماه هم ادامه دارد.

علاقمندان به تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.

 

فیلم کوتاه «ویلاهای آن‌سوی دریاچه» به زودی آماده نمایش می‌شود

فیلم کوتاه «ویلاهای آن‌سوی دریاچه» به کارگردانی عماد خدابخش به زودی آماده نمایش می‌شود.

 

«ویلاهای آن‌سوی دریاچه» به عنوان دومین ساخته عماد خدابخش در مقام کارگردان بعد از فیلم کوتاه «صبح روز بعد» است و از داستانی به همین نام نوشته سیامک گلشیری از مجموعه داستان «رژقرمز» که توسط نشر چشمه منتشر شده، اقتباس شده است.

 

این فیلم کوتاه در آخرین مراحل تدوین توسط پویان شعله‌ور قرار دارد و پس از آن برای صداگذاری به حسین قورچیان سپرده خواهد شد. عماد خدا بخش به عنوان تدوینگر؛ تدوین ۳۵ فیلم کوتاه داستانی و چند فیلم بلند سینمایی را برعهده داشته و تندیس بهترین تدوین از جشن خانه سینما و جشنواره فیلم کوتاه تهران برای فیلم کوتاه «زونا» از تازه‌ترین موفقیت‌های او بشماره می‌آیند.

 

در خلاصه داستان فیلم کوتاه «ویلاهای آن‌سوی دریاچه» آمده است: نیمه شب کنار دریا چه‌ای دو مرد به طور اتفاقی از راز هم با خبر می‌شوند.

 

دیگر عوامل این فیلم کوتاه ۱۷ دقیقه‌ای عبارتند از: کارگردان: عماد خدابخش، فیلم‌نامه اقتباسی: عماد خدابخش، بر اساس داستان «ویلاهای آن‌سوی دریاچه» نوشته : سیامک گلشیری، بازیگران: کمال هاشمی و مجتبی فلاحی، مدیرفیلم‌برداری: سینا کرمانی زاده، صدابردار: علی ذوالفقاری، تدوینگر: پویان شعله‌ور، صداگذار: حسین قورچیان، طراح صحنه: حامد اصلانی، دستیاریک کارگردان و برنامه ریز: شروینه دیدنده، گروه کارگردانی: کوثر احمد آخوندی و سید محمودجاویدی، منشی صحنه: تهمینه بهرام علیان، عکاس: هدیه لطفی، مدیرتولید: سمیرا قربان نژاد، مدیرتدارکات: احمد ودادی، دستیار تدارکات: فرهاد سید صدری، گروه فیلم‌برداری: مجتبی حسین زاده، سید حسام اطیایی،  حمیدرضا لزیری، حمیدرضا رحیم حیدری و محمدرضا بادامچی، دستیار صدابردار: مجید صداقت، طراح گریم: نجمه لشگری، دستیار صحنه: امین چادنگی، سینه موبیل: محمدحاج بروجردی، تدارکات: علیرضا درودیان، تهیه کننده : الهام عادلی، تهیه شده در انجمن سینمای جوانان ایران.

 

 

 

 

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش