جمعه ۰۶ مهر ۱۴۰۳
۱۲:۰۷ - ۲۵ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۶۹۷۰
تئاتر شهر

کنسرت- تئاتر «ده سال تنهایی» اشکان خطیبی و شب موسيقی مينی ماليست‌ها برگزار می‌شود

کنسرت تئاتر اشکان خطیبی,اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر

شب موسيقي ميني‌ماليست‌ها امروز و فردا ۲۵ و ۲۶ تيرماه در تالار وحدت برگزار مي‌شود و همچنين کنسرت- تئاتر «ده سال تنهایی» به نویسندگی و کارگردانی اشکان خطیبی روزهاي اول و دوم مرداد تمديد مي‌شود و کنسرت‌نمایش طرحی نو دراندازیم، تک‌نوازی لیلی افشار، کنسرت مریم نیک‌بین و کنسرت دگره، به‌زودی در تهران برگزار می‌شوند.  

 

«شب موسیقی مینی‌مالیست» در تالار  وحدت

در شب اول اجرای اینترنوا، آثاری از لوریس چکناواریان، شوستاکویچ و دبوسی اجرا می‌شوند که عواید حاصل از هر دو اجرا به کودکان کار اختصاص داده می‌شود.

 

آنسامبل اینترنوا که از دو کوارتت ایرانی به سرپرستی بردیا کیارس و امیر باورچی و یک کوارتت اروپایی به‌ سرپرستی دارا مورگان تشکیل شده است، روزهای ۲۵ و ۲۶ تیر روی صحنه خواهند رفت.

 

اجرای شب دوم این آنسامبل روی موسیقی مینی‌مالیست معاصر تمرکز دارد. آنها قرار است آثاری از استیو رایش، مایکل نایمن و فرخزاد لایق را اجرا کنند.

 

استیو رایش از مهم‌ترین و پرکارترین مینی‌مالیست‌های دنیا به شمار می‌رود و برخی او را تأثیرگذارترین موزیسین زنده آمریکا می‌دانند. موسیقی او به‌شدت تحت‌تأثیر روابط پیچیده ریاضی است، اما در‌عین‌حال که بر مقوله‌ ریتم تمرکز دارد، بازی‌های ملودیک را هم چاشنی آثارش می‌کند تا مخاطب را به دنیای جدیدی وارد کند. مایکل نایمن هم اگرچه به‌عنوان یک آهنگ‌ساز و پیانیست مینی‌مال آثار زیادی در این حوزه دارد، اما بیشتر با ساخت موسیقی فیلم‌ شناخته می‌شود.

 

دیگر موزیسینی که قرار است آثارش در این شب اجرا شود، فرخزاد لایق است. او پزشک متخصصی است که در اولین آلبوم موسیقی‌اش با شهرام ناظری همکاری کرد و «سِفر عسرت» را منتشر کرد. در گام بعدی او هفت‌گاه معلق را منتشر کرد که حالا قرار است برخی از قطعات این آلبوم در شب مینی‌مالیست معاصر اجرا شوند.

همچنین گروه برگزار‌کننده تصمیم گرفته برای دانشجویان تخفیف ۲۵ درصدی در نظر بگیرد. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این کنسرت به سایت تیوال مراجعه کنند.

 

تمديد «ده سال تنهایی» اشکان خطیبی

کنسرت- تئاتر «ده سال تنهایی» به نویسندگی و کارگردانی اشکان خطیبی که پیش از‌ این ‌روی صحنه رفته بود، به دلیل استقبال مخاطبان برای اوایل مردادماه تمدید شد.

 

«ده سال تنهایی» عنوان کنسرت- تئاتر اشکان خطیبی در نقش کارگردان است که اولین اجرای صحنه‌ای خود را از دی‌ماه سال گذشته با گروه «راک د پن» در تالار وحدت آغاز کرد و به دلیل استقبال مخاطبان چندین سانس تمدید شد. این کنسرت قرار بود اردیبهشت‌ماه نیز اجرا شود که میسر نشد و برای روزهای اول و دوم مردادماه تمدید شد. این کنسرت - نمایش از اتفاقات حول‌و‌حوش زندگی شخصی این هنرمند تأثیر گرفته و قصه اصلی آن درباره درگذشت یکی از دوستانش است.

 

او درباره این پروژه پیش از این گفته بود: یک عشق‌فیلم تمام‌عیار که سعی دارد زوایای از‌دست‌رفته شخصیتی‌اش را در قهرمان‌ فیلم‌های شاخص سینما بیابد و خاطرات مشترکمان در فیلم، بازی‌های سال‌های دور و موسیقی متن این فیلم‌ها، به زایش این

 

کنسرت- تئاتر ختم شده است.

بردیا امیری (درامز)، نیما رمضان (گیتارالکتریک)، آرش سعیدی (گیتارباس)، سروش عدل (گیتار)، همچنین هومن نامداری (ساکسیفون) و هستی سپاسی (ویلنسل) اعضای گروه «راک د پن» هستند. آناهیتا درگاهی، پوریا رحیمی‌سام و اشکان خطیبی به‌عنوان بازیگر و تارا صلاحی و مونا شمس نیز به‌عنوان هم‌خوان گروه را همراهی می‌کنند.

 

کنسرت- تئاتر «ده سال تنهایی» روزهای اول و دوم مردادماه به همت مؤسسه «آوای دوران» و تهیه‌کنندگی رسول ترابی در تالار وحدت روی صحنه خواهد رفت.

 

کنسرت‌نمایش طرحی نو دراندازیم

کنسرت‌نمایش «طرحی نو دراندازیم» با همراهى گروه کر به رهبرى میلاد عمرانلو، مردادماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

 

مهیار علیزاده، آهنگ‌ساز، نوازنده و طراح کنسرت‌نمایش «طرحی نو دراندازیم»، درباره این برنامه به هنرآنلاین، گفت: ما در ۱۳۹۳ پرفورمنس‌کنسرت یا کنسرت‌نمایش «تکرار نامنظم بی‌تو» را یک‌بار به ‌صورت‌ مستقل و یک‌بار در قالب سی‌و‌دومین جشنواره موسیقی فجر با بازیگران سرشناس روی صحنه بردیم که موفقیت نسبی خوبی نیز به دست آورد. نمی‌توانم خود را بنیان‌گذار این شکل از پروژه‌ها بنامم، اما برای اولین‌بار کنسرت‌نمایشی به این شکل توسط من برگزار شد.

 

او ادامه داد: این‌بار عنوان «طرحی نو دراندازیم» را برای پروژه خود انتخاب کردیم. پروژه جدید با اجرای ساخته‌های من شامل «بگو کجایی» با شعری از اهورا ایمان و «نظری کن» با شعری از عراقی با صدای سالار عقیلی همراه است. همچنین چند قطعه بی‌کلام از آثارم به‌علاوه آثار ماندگارى مانند «ایران»، «خوشه‌چین» و... از سالار عقیلی نیز خوانده می‌شود. علیزاده همچنین گفت: در این کنسرت که به همراهى گروه کر ۲۱ نفره تنال به رهبرى میلاد عمرانلو اجرا می‌شود، آنسامبل به سرپرستی بهنام ابوالقاسم، شقایق صادقیان؛ فلوت، پیمان حاتمى؛ گیتار، مهیار طهماسبى؛ ویلنسل، فرشید پاتینیان؛ کنترباس، بهتاش ابوالقاسم؛ پرکاشن، امیرحسین علیرضایى؛ دستیار آهنگ‌ساز و رضا موسوى؛

 

کارگردان هنرى و طراح صحنه ما را همراهی خواهند کرد. خوشبختانه در این پروژه در تمامی زمینه‌ها، اعم از کارگردانی، طراحی صحنه، نور و... دست ما باز بوده و با فراغ بال بیشتری پیش خواهیم رفت. این نوازنده تأکید کرد: همچنین یک بخش با یک بازیگر که ترجیح می‌دهم نام آن به‌عنوان سورپرایز باقی بماند، به‌عنوان پرفورمنس با اجرای دکلمه و همراهی ارکستر خواهیم داشت که باعث تمایز این پروژه خواهد شد. درواقع این برنامه تنها یک کنسرت نیست و تمامی مسائل از قبیل گریم یا داستان کاملا متفاوت خواهند بود.

 

این آهنگ‌ساز در پایان نیز گفت: من از مدت‌ها پیش با سالار عقیلی ارتباط داشتم، اما فرصت همکاری پیش نیامد تا اینکه برای این پروژه بهترین فردی که به ذهنم رسید، او بود. این اولین همکاری ما خواهد بود. کنسرت‌نمایش «طرحی نو دراندازیم»، به کارگردانی رضا موسوی، در روزهای سوم و چهارم مردادماه به تهیه‌کنندگی حسین توتونچیان، ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

 

تک‌نوازی گیتار لیلی افشار در نیاوران

لیلی افشار، جمعه، پنجم مرداد، در فرهنگ‌سرای نیاوران کنسرت رسیتال گیتار کلاسیک را برگزار می‌کند.

لیلی افشار (آهنگ‌ساز و نوازنده‌ گیتار) پنجم مرداد در فرهنگ‌سرای نیاوران به اجرای برنامه می‌پردازد. او در این اجرا در کنار آثاری از آهنگ‌سازان معاصر، قطعاتی از موسیقی محلی مناطق مختلف ایران را اجرا می‌کند. او همچنین در مدت حضور خود در ایران، مسترکلاس‌هایی را نیز در سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته برگزار می‌کند.

 

افشار در این سال‌ها در ایران، آلبوم‌ها و کتاب‌های بسیاری نیز منتشر کرده است که از جمله‌ آنها می‌توان به «۲۴ کاپریچوی گویا»، «ساغر»، «گذار در نوا» و «مسخ» منتشرشده توسط نشر ماهور اشاره کرد. کتاب «موسیقی قرن ۲۰ و ۲۱ گیتار کلاسیک» نیز اثری است که او در آن، قطعات را با ویرایش خودش چاپ کرده تا به گیتاریست‌های ایرانی کمک کند تا دسترسی به نت خوب با چاپ خوب و شرکت معتبر برایشان راحت‌تر باشد. لیلی افشار کنسرت‌های متعددی در ایران، آمریکا، انگلستان، ایرلند، کانادا، فرانسه، دانمارک، ایتالیا، آفریقا، نیوزیلند، استرالیا و آمریکای جنوبی برگزار کرده است. او همچنین در ویگمور هال لندن، مرکز هنرهای اجرائی کندی، فستیوال موسیقی گرند تیتن، فستیوال موسیقی اسپن، مدرسه هنرهای تجسمی بنف، فستیوال موسیقی منتون و... نواخته و همچنین به‌عنوان بهترین گیتاریست کلاسیک زن برنده جایزه ارویل ایچ. گیبسن شده است. کنسرت رسیتال (اجرائی آوازی یا بدون‌کلام توسط یک نوازنده) گیتار کلاسیک لیلی افشار، جمعه، پنجم مرداد، ساعت ۲۱ در فرهنگ‌سرای نیاوران برگزار می‌شود.

 

مریم نیک‌بین در نیاوران

گروه موسیقی «ترنج»، به سرپرستی و خوانندگی مریم نیک‌بین، در فرهنگ‌سرای نیاوران روی صحنه می‌رود. گروه موسیقی ترنج، به سرپرستی و خوانندگی مریم نیک‌بین و تهیه‌کنندگی گروه فرهنگی، هنری آریا، ساعت ۲۱ روز دوشنبه، ۲۵ تیر، در فرهنگ‌سرای نیاوران، ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

 

در بخش اول این کنسرت قطعات خاطره‌انگیز موسیقی ایرانی با پیانو و صدای مریم نیک‌بین و همراهی گروه ترنج به اجرا درمی‌آیند. در بخش دوم نیز قطعات محلی با گویش‌های کردی، لری، خراسانی، جنوبی، شمالی، آذری و شیرازی با همراهی حرکات آیینی گروه مهرگان به طراحی و سرپرستی مهرنوش مهرین‌فر برای مخاطبان اجرا می‌شود. نغمه اعلامی (سنتور)، سونیا نظامی (کمانچه)، آنیتا صادقی (تار)، مارال خلیلی (دف، دایره، تمپو)، سمیرا مهرافشا (تمبک و نقاره آذری) و مریم نیک‌بین (خواننده و نوازنده پیانو) اعضای گروه اجرائی این کنسرت را تشکیل می‌دهند.

 

گروه دگره در تالار رودکی

کنسرت دگره، به سرپرستی و آهنگ‌سازی امین میراحمدی، ۲۹ تیر در تالار رودکی اجرا می‌شود.

 

به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، گروه موسیقی دِگَره، به سرپرستی و آهنگ‌سازی امین میراحمدی، موسیقی ایرانی را با نگاهی جدید در روز جمعه، ۲۹ تیر، ساعت ۲۱ در تالار رودکی به صحنه می‌برد. این گروه سعی کرده با حفظ جوهر موسیقی ایرانی در فرم اجرا، ریتم قطعات، محتوای اشعار و سازبندی نگاهی متفاوت و دگرگون‌شده به موسیقی ایرانی داشته باشد.

 

قطعه «خط پایان» که به‌تازگی منتشر شد، معرف شیوه کاری این گروه است. تمام قطعات این گروه جدید هستند و در این اجرا قطعات آهنگ‌سازان دیگر اجرا نخواهد شد. در این اجرا امین میراحمدی: آهنگ‌ساز، نوازنده تار و سرپرست، مصطفی حامدی: خواننده، حامد زندکریمخانی: عود، بیتا قاسمی: قیچک باس، سحر میرهاشمی: قانون، فردین میرزاحسینی: کمانچه، امین هنرجو: سازهای کوبه‌ای و رضا اسداللهی: سازهای کوبه‌ای، هنرنمایی می‌کنند. کنسرت دگره، ۲۹ تیرماه، ساعت ۲۱ در تالار رودکی اجرا می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت ایران‌کنسرت مراجعه کنند.

 

sharghdaily.ir
  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش