شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۴۴ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۲۵۱۶
انتخابات ریاست جمهوری

آمار جالب انتخابات ریاست جمهوری ۹۶

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,انتخابات ریاست جمهوری 96
حسن روحانی در ۲۳ استان رای بالاتر را آورد و در ۸ استان رای بالاتر به دست نیاورده و رقابت در این استان ها را به رقیب اصلی خود یعنی سیدابراهیم رئیسی واگذار کرده ولی در انتخابات اخیر، روحانی در ۲۶ مرکز استان رای بالاتری داشت.

به گزارش عصر ایران، انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در روز جمعه ۲۹ اردیبهشت برگزار شد. یک روز بعد از برگزاری انتخابات، کاندیدای پیروز این انتخابات به طور رسمی اعلام شد و شورای نگهبان صحت انتخابات برگزار شده را تایید کرد.دوره دوم ریاست جمهوری روحانی از اواسط مرداد ماه امسال شروع می شود.

 

اخیرا وزارت کشور نتایج تفصیلی این انتخابات در سراسر کشور را اعلام کرد. انتخابات در ۳۱ استان کشورمان و حوزه خارج از کشور برگزار شد. در مجموع ۴۱ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۸۵ نفر در داخل و خارج از کشور در انتخابات شرکت کردند. در این میان ۱۷۰ هزار و ۲۹۰ نفر در خارج از کشور در این انتخابات مشارکت داشتند.

 

در ۳۱ استان کشورمان، حسن روحانی توانست رای بالاتری از اکثریت مردم ۲۳ استان کسب کند و سیدابراهیم رئیسی نیز رای بالاتری در ۳ استان به دست آورد.

 

*کارنامه روحانی در انتخابات

حسن روحانی در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهار محال و بختیاری، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، هرمزگان و یزد، رای بالاتری را نسبت به رقبای انتخاباتی خود به دست اورد.

 

روحانی در انتخابات سال ۱۳۹۲ در سه استان «چهار محال و بختیاری»، «خوزستان» و «کهگیلویه و بویر احمد» رای بالاتری را به دست نیاورد و این محسن رضایی که از هوطنان لُر و بختیاری است بود که در آن استان ها، رای بالاتری را کسب کرد. به این ترتیب حسن روحانی در سال ۹۲ در ۲۸ استان، رای بالاتری داشت و در ۳ استان در جایگاه دوم کسب رای قرار گرفت. 

 

در انتخابات اخیر ریاست جمهوری روحانی فقط توانست در ۲۳ استان رای بالاتر داشته باشد و رئیسی در ۸ استان. 

 

*مراکز استان ها به نفع روحانی

اگر چه در انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری، حسن روحانی در ۲۳ استان رای بالاتر را آورد و در ۸ استان رای بالاتر به دست نیاورده و رقابت در این استان ها را به رقیب اصلی خود یعنی سیدابراهیم رئیسی واگذار کرده ولی در برخی از همین استان ها، او رای بالاتری در برخی از این مراکز استان ها داشته است. در انتخابات اخیر، روحانی در ۲۶ مرکز استان رای بالاتری داشت. 

 

*شهرستان سمنان مرکز استان زادگاه رئیس جمهور

استان سمنان، استان است که زادگاه حسن روحانی است و شهر کوچک سرخه در غرب این استان، محل تولد رئیس جمهور مستقر است. شهر سمنان، مرکز استان است ولی شهرستان سمنان پر جمعیت ترین شهر استان نیست و این شهرستان شاهرود است که جمعیت بیشتری دارد. سومین شهرستان پرجمعیت استان سمنان، شهرستان دامغان است. 

 

در انتخابات اخیر شهرستان های شاهرود و دامغان، رای بالاتری به سیدابراهیم رئیسی داده اند و حسن روحانی رای بالاتری در شهرستان سمنان به دست آورده که ۴۹ هزار است در برابر ۳۵ هزار رای سیدابراهیم رئیسی.

 

ناگفته نماند که روحانی در شهرستان شاهرود ۵۲ هزار رای آورده است و رئیسی نیز در این شهرستان ۷۲ هزار. در شهرستان دامغان اما حسن روحانی ۲۱ هزار رای کسب کرده است و سیدابراهیم رئیسی ۳۶ هزار. 

 

بر این پایه، روحانی شهرستان شاهرود به روحانی، بیش از رای شهرستان سمنان به او بوده است ولی با توجه به ۲۰ هزار رای بیشتری که شهرستان شاهرود به رئیسی داده است، این میزان رای بالاتر باعث شده رقم کلی استان به نفع رئیسی ثبت شود.

 

*شهرستان زنجان متفاوت از اکثریت استان

حسن روحانی در استان های زنجان، سمنان، همدان و مرکزی، رای بالاتری کسب نکرده است ولی در مراکز این استان ها موفق تر از رقیب خود بوده است. مطابق اطلاعات منتشر شده روحانی در استان زنجان ۲۶۰ هزار رای به دست آورده و رئیسی ۲۹۴ هزار رای.

 

اما روحانی در مرکز استان زنجان یعنی شهرستان زنجان موفق تر بوده و ۱۲۲ هزار رای به دست آورده و رئیسی در شهرستان زنجان ۱۲۰ هزار رای از مردم گرفته است. درصد رای حسن روحانی در شهرستان زنجان نیبت به آرای صحیح و غیر باطله در حد ۴۹ درصد است و درصد رای سیدابراهیم رئیسی نیز ۴۸ درصد از کل آرای صحیح در مرکز استان زنجان.

 

* اراک در حلقه حامیان روحانی

اراک مرکز استان مرکزی است. استان مرکزی تعداد ۳۷۷ هزار و ۱۴۵ رای به سیدابراهیم رئیسی داده که رای بالاتر استان است و تعداد ۳۷۶ هزار و ۹۰۴ رای به حسن روحانی داده است. روحانی با ۲۴۱ رای کمتر، رقابت در این استان را به رقیب خود باخته است. اما در مرکز استان، این حسن روحانی است که پیروز میدان بوده و با ۱۴۹ رای کسب شده خود در برابر ۱۳۳ هزار رای رئیسی، موفق تر عمل کرده است. 

 

*شهر باباطاهر حامی رئیس جمهور مستقر

استان همدان تعداد ۴۸۳ هزار رای به سیدابراهیم رئیسی داده است و اکثریت مردم استان رای بیشتری به این کاندیدای اصولگرا داده اند. اما شهرستان همدان به عنوان شهرستان مرکز استان، رای بیشتری به حسن روحانی داده است. روحانی در شهرستان همدان تعداد ۱۷۰ هزار رای به دست آورده و رئیسی ۱۵۶ هزار رای.

 

به این ترتیب اگر چه سیدابراهیم رئیسی در استان زنجان، استان مرکزی و استان همدان، رای بالاتری داشته ولی در مراکز این استان ها یعنی شهرستان زنجان، شهرستان اراک و شهرستان همدان، رای بالاتری نداشته و حسن روحانی رای بیشتری در این مراکز استان ها داشته است. 

 

می توان نتیجه گرفت که حسن روحانی عمدتا در مراکز استان ها موفق تر بوده و هر چه از مراکز استان ها به طرف شهرهای دیگر و کوچکتر استان ها می رویم میزان رای رئیسی افزایش پیدا می کند. 

 

*همپوشانی ۴ استان و ۴ مرکز استان در حمایت از رئیسی

سیدابراهیم رئیسی در استان های خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی و قم رای بالاتری داشته و در مراکر این استان ها نیز، رای بالاتری نصیب خود کرده است. لازم به ذکر است که استان قم، فقط یک شهرستان دارد و آن هم، قم است.

 

*رای متفاوت قمی ها در سال های ۹۲ و ۹۶

-سیدابراهیم رئیسی در انتخابات ۲۹ اردیبهشت رای بالاتری در استان قم که همان شهرستان قم است به دست آورده. تعداد آرای این کاندیدای اصول گرایان در شهرستان قم ۳۵۰ هزار بوده است و تعداد آرای روحانی ۲۱۹ هزار.

 

شهرستان قم این بار متفاوت از انتخابات سال ۹۲ عمل کرده است. در انتخابات دوره قبل در استان قم ۲۰۱ هزار نفر به حسن روحانی رای دادند و او نفر اول کسب رای در این استان بود. ناگفته نماند که رای حسن روحانی در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۲ در حد ۸ درصد افزایش نشان می دهد و در مقایسه با انتخابات دوره یازدهم، قمی های بیشتری این بار و در دوره داوزدهم به روحانی رای داده اند. 

 

*خراسان جنوبی و رای متفاوت

استان خراسان جنوبی با مرکزیت بیرجند، در سال ۹۲ تعداد ۱۹۲ رای به حسن روحانی داده بود و روحانی در دوره اول ریاست جمهوری خود از این استان رای بالاتری را داشت یعنی ۴۴ درصد آرا. سعید جلیلی با ۱۰۳ هزار رای و حدود ۲۴ درصد آرا و محمدباقر قالیباف با ۱۰۱ هزار رای و ۲۳ درصد آرا در رتبه های دوم و سوم کسب رای در این استان قرار گرفتند. 

 

در انتخابات اخیر ریاست جمهوری فقط ۱۵۹ هزار از مردم خراسان جنوبی به روحانی رای دادند و رای بیشتری به سیدابراهیم رئیسی دادند که ۳۰۱ هزار رای بوده است. 

 

بیرجند به عنوان مرکز استان ۹۱ هزار رای به ررئیسی داده و این کاندیدا در شهرستان بیرجند و مرکز استان، رای بالاتری داشته که ۶۱ درصد از آرای صحیح شهرستان بیرجند است. حسن روحانی در بیرجند ۳۷.۶۵ درصد آرا را به دست آورده است.

 

*شهرستان مشهد ۵۵ به ۴۲ به نفع رئیسی

استان خراسان یکی از هشت استانی است که رای بالاتر به سیدابرایهیم داده و مرکز آن نیز  که مشهد است، رای بیشتری به رئیسی داده است.

 

در انتخابات اخیر تعداد یک میلیون و ۹۰۳ هزار نفر در خراسان رضوی به رئیسی رای داده اند و تعداد یک میلیون و ۴۳۷ هزار به روحانی. 

 

از لحاظ درصد کاندیداها به کل آرای صحیح، رئیسی ۵۶ درصد از کل آرا را کسب کرده و روحانی ۴۲ درصد آرا را کسب کرده است. 

 

اما رئیسی در شهرستان مشهد ۹۰۳ هزار رای به دست آورده که ۵۵ درصد آرای صحیح است و روحانی ۴۲ درصد. 

 

این در حالی است که روحانی در سال ۹۲ با کسب رای یک میلیون و ۳۰۰ هزاری حدود ۴۴ درصد آرای استان خراسان را به دست آورده بود و قالیباف با ۹۶۷ هزار و با کسب ۳۲ درصد آرا، در جایگاه دوم قرار گرفته بود. جلیلی نیز ۴۰۶ هزر رای(۲۴ درصد) در رتبه سوم استان. 

 

در انتخابات سال ۹۶ آرای روحانی در خراسان رضوی به تعداد ۱۳۶ هزار افزایش داشته و به یک میلیون و ۴۳۷ هزار رسیده ولی در رتبه دوم کسب آرا در استان خراسان رضوی دست یافته است. خراسان رضوی هر چند رای خود به روحانی را افزایش داده است ولی به این ترتیب به رقیب روحانی رای بالاتری داده است.

 

*رقابت تنگاتگ رئسی و روحانی در بجنورد 

سیدابراهیم رئیسی در استان خراسان شمالی و با مرکزیت بجنورد تعداد ۲۷۲ هزار رای به دست آورده و روحانی ۲۳۱ هزار رای. بر این اساس رئیسی ۵۳ درصد آرا را کسب کرد و روحانی ۴۵ درصد رای استان.

 

خراسان شمالی که در سال ۱۳۸۳ تاسیس شده، در انتخابات سال ۹۲ رای بالاتری به روحانی داده بود و روحانی با کسب ۲۲۶ هزار رای از مردم این استان، توانست ۴۷ درصد از آرای این استان را به خود اختصاص بدهد. تعداد آرای روحانی در سال ۹۶ نیبت به ۹۲ به تعداد ۵ هزار ۱۶۹ رای در این استان افزایش پیدا کرده است.

 

 

قالیباف به ۱۵۷ هزار و جیلی با ۵۲ هزار و به ترتیب با کسب ۳۳ درصد آرا و ۱۱ درصد آرا، در رتبه های دوم و سوم کسب رای این استان قرار گرفتند.

 

در شهرستان بیرجند که شهرستان مرکز استان است رقابتی نزدیک و تنگاتنگ بین کاندیدای اصول گرایان و کاندیدای اصلاح طلبان رخ داده است و در نهایت رئیسی با ۶۰ هزار و ۴۵ رای، رای نخست بجنورد را به خود اختصاص داده و روحانی با ۸۹ هزار و ۴۹۸ رای، رتبه دوم را به دست آورده است. 

 

*یاسوج و بویر احمد حامی رئیسی شدند

اکثریت مردم استان کهگیلویه و بویر احمد به حسن روحانی رای داده اند. روحانی در این استان ۱۸۷ هزار رای به دست آورده که حدودا ۵۱ درصد آرا می شود و رئیسی ۱۷۹ هزار که ۴۸ درصد است.

 

اما مرکز استان و شهرستان مرکز استان که «یاسوج» و «بویر احمد» هستند متفاوت از نتیجه کلی رای دادن استان عمل کرده اند. در شهرستان بویر احمد با مرکزیت یاسوج، رئیسی ۷۲ هزار رای آورده و روحانی ۶۴ هزار رای.

 

آرای رئیسی حدودا ۵۳ درصد کل آرای صحیح این شهرستان است و آرای روحانی ۴۶ درصد. اکثریت مردم این شهرستان که مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد است نتیجه انتخابات مرکز استان را به نفع رئیسی رقم زده اند.

 

شهرستان بویر احمد، تنها مرکز استانی است که متفاوت از به رئیسی رای داده و متفاوت از نتیجه نهایی استان عمل کرده است. 

 

در سوی دیگر، شهرستان سمنان، شهرستان اراک، شهرستان زنجان و شهرستان همدان   قرار دارند که رای بالاتری به روحانی داده ولی اکثریت رای استان سمنان به نام رئیسی به ثبت رسیده است. به هر رو تعداد ۵ مرکز استان به سیدابراهیم رئیسی رای داده اند و تعداد ۲۶ مرکز استان نیز به حسن روحانی. 

 

*رای ۷۷ درصدی سنندجی ها به روحانی

آرای برخی مراکز استان ها از جهاتی قابل تامل است. شهرستان سنندج به عنوان مرکز استان کردستان، در رای دادن به حسن روحانی در بین مراکز استان ها، رکودزنی کرده است. مطابق آمار منتشر شده ۷۷ درصد مردم شهرستان سنندج که اکثرا از اهل سنت و شافعی مذهب هستند، به حسن روحانی رای داده اند. رئیسی در شهرستان سنندج ۱۹ درصد رای آورده است. 

 

حسن روحانی در شهرستان سنندج ۱۱۹ هزار رای به دست آورده و رئیسی با ۲۹ هزار در جایگاه دوم در کسب رای از شهرستان سنندج قرار گرفته است.

 

*از شیراز تا یزد

شیراز از نظر رای دادن به روحانی، در جایگاه دوم بین ۳۱ مرکز استان کشور قرار گرفته است. شیرازی ها با ۵۷۶ هزار رای از ۷۹۴ هزار رای صحیح، حدود ۷۳ درصد(۷۲.۶) به حسن روحانی رای داده اند و در رتبه دوم رای دادن به روحانی قرار گرفته اند.

 

جایگاه سوم به شهرستان رشت اختصاص دارد با ۷۱.۶۶ درصد رای دادن به روحانی. شهرستان تهران(بدون شمیرانان و شهر ری) در رتبه چهارم است و با ۷۱.۴ درصد. در شهرستان یزد ۷۱ درصد رای دهندگان به حسن روحانی رای داده اند و در این خصوص رتبه پنجم را در کشور به نام خود ثبت کرده اند. 

 

در رتبه ششم، شهرستان تبریز قرار دارد که اکثریت مردم این شهرستان یعنی ۶۹.۳ درصد رای به نفع روحانی داده اند. 

 

*۱۸ مرکز استان چگونه رای دادند؟!

در ۱۸ مرکز استان از ۶۰ درصد و بیش از ۶۰ درصد مردم  به حسن روحانی داده اند. بالاترین درصد رای به روحانی در میان این ۱۸ مرکز استان،   به سنندج تعلق دارد و کمترین رای که ۶۰ درصد رای به روحانی است به شهرستان ایلام تعلق دارد.

 

*رای ۷۷ درصد سنندجی ها به روحانی

با استفاده از آمارهای وزارت کشور می توان نتیجه گرفت که در سنندج ۷۷ درصد، شیراز ۷۲.۶ درصد، رشت ۷۱.۶۶ درصد، تهران ۷۱.۴۴ درصد، یزد ۷۱ درصد، تبریز۶۹.۳ درصد، کرج ۶۹.۰۵ رصد، کرمانشاه ۶۷.۵۵ درصد، بوشهر ۶۶.۸ درصد، ارومیه ۶۶.۵ درصد، ساری ۶۵ درصد، اهواز ۶۴ درصد، اردبیل ۶۲ درصد، زاهدان ۶۱.۸۶ درصد، اصفهان ۶۱ درصد، قزوین ۶۰.۶ درصد، کرمان ۶۰.۱ درصد و ایلام ۶۰ درصد به روحانی رای داده اند.

 

در تعداد ۲۵ مرکز استان، بیش از ۵۰ درصد به حسن روحانی رای داده  شده است. در این میان خرم آباد با ۵۸.۹ درصد در رتبه ۱۹ رای دادن به روحانی قرار دارد و شهرستان های گرگان، بندرعباس، شهرکرد، سمنان، اراک و همدان در رده ۲۰ تا ۲۵ قرار می گیرند.

 

*کمترین رای به روحانی در قم

شهرستان زنجان با ۴۹ درصد رای دادن به حسن روحانی در رده ۲۶ مراکز استان ها در رای دادن به روحانی قرار دارد و به ترتیب شهرستان های یاسوج، مشهد، بجنورد، بیرجند  و قم در رتبه های ۲۷ تا ۳۱ قرار می گیرند. در قم تعداد ۲۱۹ هزار رای به روحانی داده که ۳۷ درصد از کل آرای صحیح این شهرستان و مرکز استان است و کمترین رای داده شده به روحانی بین ۳۱ مرکز استان کشور.

 

*بیرجندی ها، بالاتری رای را به رئیسی دادند

در شهرستان بیرجند که مرکز استان خراسان شمالی است ۶۱ درصد آرا به سیدابراهیم رئیسی اختصاص پیدا کرده و این بالاترین درصدی است که این کاندیدای اصول گرا در مراکز استان ها کسب کرده است. در رتبه دوم قم قرار دارد که ۵۹.۵ درصد رای دهندگان، به رئیسی رای داده اند. 

 

فقط یک مرکز استان وجود دارد که بالاتر از ۶۰ درصد به رئیسی رای داده است و تعداد ۴ مرکز استان داریم که بیش از ۵۰ درصد به رئیسی رای بالاتر داده اند. 

 

شهرستان مشهد با ۵۵.۵ درصد رای به رئیسی در رتبه سوم کشوری رای دادن به رئیسی قرار دارد و پس از آن یاسوج است با ۵۲.۶۷ درصد رای به رئیسی.

 

در رتبه پنجم رای دادن مراکز استان ها، بجنورد قرار دارد که ۴۹ درصد مردم آن شهرستان به سیدابراهیم رئیسی رای داده اند.

 

در رتبه های ۶ تا ۳۱ کشوری رای دادن به روحانی به ترتیب شهرستان های همدان(۴۶ درصد)، اراک،(۴۶ درصد)، زنجان(۴۱ درصد)، شهرکرد(۴۲ درصد)،

 

 سمنان(۴۰.۸ درصد)، گرگان، خرم آباد، بندرعباس، کرمان، ایلام، زاهدان، قزوین، اصفهان، اردبیل، اهواز، ساری، بوشهر، ارومیه، کرمانشاه، کرج، تبریز، یزد، تهران، رشت، شیراز و سنندج.

 

 *سنندج، کمترین رای به رئیسی

حسن روحانی در شهرستان قم فقط توانست ۳۷ درصد آرا را به خود اختصاص بدهد. قم کمترین رای را در بین مراکز استان ها به روحانی داده است. در مقابل، سیدابراهیم رئیسی در شهرستان سنندج فقط توانست ۱۹ درصد آرا را کسب کند. مطابق آمارهای موجود شهرستان سنندج کمترین رای را در بین ۳۱ مرکز استان کشورمان به رئیسی اختصاص داده است. 

 

 

 

 

 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش