به گزارش فرادید به نقل از ایندیپندنت، « یک مطالعه تازه نشان داده است که آرمیدن کم تر از شش ساعت در شب میتواند در مبتلایان به بیماري های مزمن، خطر مرگ زودرس را دو برابر کند.
پژوهشگران دانشکده پزشکي ایالت پنسیلوانیا، در یک تحقيق، شرایط سلامتی ۱۶۰۰۰ فرد بالغ بین ۲۰ تا ۷۴ سال را براي ۲۰ سال پیگیری و بررسی کردند. نتیجه این پژوهش که در مجله انجمن قلب آمريکا منتشر گردید، نشان داد که در صورت خواب کم تر از شش ساعت در شب، احتمال حمله قلبی یا سکته مغزی در افرادی با شرایطی مثل فشار خون بالا یا دیابت نوع ۲، دو برابر بیش تر است. خواب ناکافی همچنين با فراموشی، اضطراب و کم حوصلگی همراه است و در کنار آن، خطر چاقی، دیابت و سختی های تنفسی هم افزایش می یابد. این مطالعه همچنين نشان داد که کم تر از شش ساعت خواب در شب در افراد مبتلا به بیماري قلبی یا سابقه سکته مغزی، امکان پیدایش سرطان را هم همراه دارد.
هولیو فرناندز مندوزا، روان شناس خواب و نویسنده اصلی تحقيق خاطرنشان کرد: « ما نمی گوییم که خواب کوتاه دلیل سرطان است. ما می دانیم که اشخاص مبتلا به بیماري قلبی احتمالاً بیش تر دچار سختی های سیستم ایمنی و گسترش سرطان میشوند . این را هم می دانیم که بین خواب و سیستم ایمنی بدن، رابطه تنگاتنگی موجود است . اشخاص محروم از خواب دارای التهاب بالاتری هستند. شواهد زيادي موجود است که نشان ميدهد اشخاص در شروع بزرگ سالی یا میانسالی که با خطر عوامل بیماري قلبی مثل فشار خون بالا یا حتی دیابت رودررو میشوند ، در ادامه زندگی، بیش تر در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند.»
یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان داد که متوسط خواب اهالی بریتانیا بین ۵. ۷۸ تا ۶. ۸۳ ساعت در شب است. ميزان سفارش شده خواب در هر شب براي بزرگسالان، بین هفت تا نه ساعت است.
تخمین زده ميشود که ۱۵ ميليون نفر در بریتانیا دست کم با یک بیماري مزمن طولانی مدت، دست به گریبان هستند.»
- 20
- 6