دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۰۰ - ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۵۹۱۶
بین الملل

همه نامزدهای دموکرات در حمله به بایدن بسیج شده‌اند

جنگ گلادیاتورها

نامزدهای دموکرات انتخابات آمریکا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

پیشتاز نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا در جبهه دموکرات‌ها، در مناظره اخیر خود بارها نام باراک اوباما را تکرار کرد، به‌گونه‌ای‌که برخی از رقبای وی گفتند وقت آن رسیده است که دیگر از دوره آخرین رئیس‌جمهور دموکرات عبور کنیم و حرف تازه‌ای بزنیم. اما چه کسی است که بیشترین ارجاع را به دوره باراک اوباما دارد؟ مشخص است: او کسی جز جو بایدن، معاون باراک اوباما نیست که هنوز در خاطرات خوش آن دوران زندگی می‌کند و بارها به‌خاطر دفاع صرف از آن دوران مورد انتقاد هم‌سنگر‌هایش قرار گرفته است. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، جو بایدن که خیلی سخت به رویکرد دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما متوسل شده و خود را فردی معرفی کرده که مدافع آن دوران است، مورد انتقاد نامزدهای پیشرویی مانند الیزابت وارن و برنی سندرز قرار گرفته است و آنها صریحا قدرت سیاسی جو بایدن را زیرسوال برده‌اند. پیشروها که وعده‌های سنگین و تقریبا به گفته کارشناسان غیرعملی می‌دهند، بر این باورند که جو بایدن فاقد برنامه تازه است و مدام رویکردهای دوران باراک اوباما را به‌عنوان راهکار خروج از دوره ترامپ مطرح می‌کند.

هر چند بایدن پیش‌تر نیز از سیاست‌های باراک اوباما دفاع می‌کرد ولی وی این‌بار بارها و بارها از نام و سوابق سیاسی باراک اوباما دفاع و از آن به‌عنوان یک سپر برای نقایص خود استفاده کرد. درباره مباحث تامین اجتماعی، مهاجرت، جنگ‌های خارجی و سایر موضوعات بایدن از تم‌های مرکزی دوره باراک اوباما برای توجیه برنامه کاری‌اش استفاده کرد.

بایدن با استناد به دوران باراک اوباما، از چهره‌های محبوب دموکرات‌ها، درصدد نادیده گرفتن اختلافات نسلی و نژادی است که هم‌اینک آمریکا را فرا گرفته و این کشور را آسیب‌پذیر کرده است. برای رای‌دهندگان او ممکن است به‌عنوان کسی دیده شود که اعتقاد دارد گذشته آنچنان هم بد نبوده، به همین منظور از گذشته دفاع می‌کند. در بحث مسائل درمان همگانی بایدن گفت همان‌گونه که الیزابت وارن از طرح «درمان برای همه» که متعلق به برنی سندرز است، حمایت می‌کند، وی نیز از اوباماکر دفاع می‌کند. او گفت: «فکر می‌کنم اوباماکر کارگر بود.» بایدن با توضیح اینکه ترجیح وی برای درمان همگانی اوباماکر است، از هزینه‌های بالای طرح مشترک برنی سندرز و الیزابت وارن انتقاد کرد و هشدار داد که برای اجرای این طرح باید مالیات طبقه متوسط افزایش یابد.

بایدن در مناظره سوم خود، ثبات بیشتری داشت و از آمار و ارقام ایراد می‌گرفت و حملات را با روحیه خوبی جواب می‌داد اما او همچنان در سیبل حملات سایر نامزدها قرار داشت. به‌رغم انتقاداتی که از وی می‌شد، هیچ‌کدام از ۹ نامزد حاضر در صحنه نتوانستند به‌طور اساسی به چهره پیشتاز دموکرات‌ها آسیبی وارد کنند. با این حال مخالفان بایدن دست‌نخورده باقی ‌مانده‌اند و پیشروها پیش از رای‌دهندگان اولیه انتخاب نهایی‌شان را مشخص کرده‌اند. برخی نامزدها استدلال می‌کنند که حزب نیاز دارد از سیاست‌های رئیس‌جمهوری پیشین پیش‌تر رفته و از آن مرحله عبور کند. بایدن اما برای رای‌دهندگان یک حس نوستالژی به‌حساب می‌آید و به همین منظور رقبایش، او را برای تغییر تحت فشار قرار داده‌اند.

رویکرد الیزابت وارن از ماساچوست در درمان همگانی مبتنی بر طرح اوباماکر است اما وی هرچند از این طرح ستایش کرد ولی گفت، به‌رغم اینکه اوباماکر به‌طور اساسی شکل درمان همگانی را تغییر داد اما باید از میراث باراک اوباما عبور کرد. وارن تصریح کرد: «سوال اساسی این است که چگونه می‌توان آن طرح را توسعه داد؟» این نامزد پیشرو قول داد که در طرح او هزینه شرکت‌های بزرگ افزایش یابد و هزینه خانواده‌های سخت‌کوش در سراسر کشور کاهش یابد. سندرز اما سخنان بایدن را درباره اوباماکر پس زد و گفت که در سیستم تک‌پرداختی، پول بیشتری برای مصرف‌کنندگان ذخیره خواهد شد، درحالی‌که شرکت‌های بیمه فقط به فکر سود خود هستند. سندرز گفت: «مردم آمریکا دوست ندارند دوبار پول بپردازند.»

در ادامه مناظره بحث‌ها کمتر دیپلماتیک بود و مناظره حول مباحث چارچوب چپ میانه شکل گرفت تا به دولت اوباما رسید. ژولین کسترو که در دولت اوباما وزیر مسکن بود، همچون خورخه راموس سابقه اخراج میلیون‌ها مهاجر در دوره باراک اوباما را زیرسوال برد و همین امر نیز موجب شد تا بایدن مجددا مورد حمله سایر نامزدها قرار گیرد. خورخه راموس، بایدن را تحت فشار قرار داد که آیا او بابت اخراج مهاجران به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری اشتباه خود را می‌پذیرد یا نه؟ بایدن اما گفت: «ما مردم را زندانی یا خانواده‌ها را از هم جدا نکردیم.

رئیس‌جمهوری آن کاری را که بهتر بود انجام داد.» اما این پاسخ راموس را قانع نکرد و وی دوباره بایدن را تحت فشار قرار داد که نقش خود را درخصوص این دیپورت‌ها بیان کند و او گفت: «من معاون رئیس‌جمهور بودم.» این پاسخ اما کسترو را بر آشفت و انتقادهایی را که پیش‌تر توسط کوری بوکر، سناتور نیوجرسی مطرح شده بود تکرار کرد. او به بایدن گفت: «هر وقت یک چیز خوب از دوران باراک اوباما مطرح می‌شود شما خود را در آن دخیل می‌دانید و می‌گویید من بودم، من بودم، من بودم. اما اگر بد باشد خود را کنار می‌کشید و می‌گویید کار رئیس‌جمهور بود.» کسترو در مناظره اخیر بیشترین نقد و حمله را علیه بایدن داشت. بایدن در پاسخ به این انتقاد تند و تیز کسترو گفت: «من در تمام آن هشت سال کنار رئیس‌جمهور ایستادم، خوب و بدش فرقی ندارد.»

صحبت‌ها و دفاع بایدن از رویکرد باراک اوباما، انعکاسی از کارزار انتخاباتی وی نیز است. او به‌عنوان یک نامزد دموکرات، خاستگاه خود را در این حزب در جبهه میانه‌روها نشان داده است اما دیدگاه‌های وی در میان سیاه‌پوستان و رای‌دهندگان قدیمی طرفدار دارد. او اما قصد دارد دیدگاه‌های خود را برای جذب سایر دموکرات‌ها توسعه دهد.

مقاومت و اصرار بایدن روی دیدگاهش باعث شده است تا برخی رقبای وی تاکتیک‌های خود را برای مناظرات دوره پاییز اصلاح کنند. پس از مناظره اول که کاملا هریس بیشترین حمله را متوجه جو بایدن کرد اما این‌بار وی سعی کرد از انتقاد تند و تیز پرهیز کند و حمله چندانی روی جو بایدن نداشته باشد. در عوض کاملا هریس تاکتیک خود را روی حمله تند و تیز به دونالد ترامپ تغییر داد و آشکارا در این مناظره تلویزیونی به رئیس‌جمهور مستقر آمریکا حمله کرد. وقتی درخصوص درمان همگانی هم بحث شد هریس گفت که اصلا امروز در مورد دونالد ترامپ صحبت نشده است.هریس در این مناظره نشان داد که قصد حمله به بایدن را ندارد اما بقیه نامزدها سعی کردند تا ورژن کامل‌تری از خود را برای رای‌دهندگان به نمایش بگذارند.

donya-e-eqtesad.com
  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش