تاریخ ۵۸ساله پرسپولیس مملو از تغییر و تحولات در سطح مدیریت است. این باشگاه پیش از صدری ۳۰ مدیرعامل و سرپرست مدیرعاملی داشته و مدیرعامل پیشین مخابرات، سیویکمین فردی است که روی صندلی مدیرعاملی این باشگاه (بهعنوان سرپرست مدیرعاملی) نشسته است. مردی که از همراه اول وارد پرسپولیس شد تا پول به این باشگاه تزریق کند و پس از استعفای جعفر سمیعی، ردای ریاست را بر تن کرد. او حالا وظیفه دشواری را بر دوش دارد و در شرایطی که سرخپوشان درگیر بدهیهای فراوانی هستند و چهار جام (لیگ قهرمانان، لیگ برتر، جام حذفی و سوپرجام) را پیشرو دارند، باید به فکر پرداختی بازیکنان هم باشد. سمیعی اما با وجود تمام این شرایط چند روزی است که بهعنوان سرپرست مدیرعاملی منصوب شده و همگان منتظرند تا حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان حکم به مدیرعاملی او بدهد و یا مدیرعامل جدیدی را برای پرسپولیس منصوب کند. هرچند در همان روزهای ابتدایی صحبتهای بسیاری درباره گزینههای جانشینی سمیعی در پرسپولیس مطرح بود، اما این روزها شایعات فروکش کرده و هنوز تکلیف این باشگاه مشخص نیست. از سوی دیگر ماجرای برگزاری مزایده برای تعیین کارگزار جدید باشگاه پرسپولیس هم مزید بر علت شده تا سرخپوشان شرایط حساسی را پشتسر بگذارند.
یک عنوان بیوفا
«سرپرست مدیرعاملی» البته هرگز عنوان وفادارانهای برای هیچکس در پرسپولیس نبوده و تاریخ نشان داده هرکس در این پست مشغول بهکار شده درنهایت نتوانسته عنوان مدیرعاملی را یدک بکشد. علی پروین، نخستین فردی بود که در دوره دوم دولت اصلاحات به سرپرستی پرسپولیس رسید و مرداد ۸۲ این عنوان را به اکبر غمخوار واگذار کرد. تیرماه ۸۳ و پس از کنار رفتن غمخوار، خطیب بهعنوان دومین نفر عهدهدار پست سرپرستی مدیرعاملی در پرسپولیس شد. ۱۱ مهر ۱۳۸۸ و در میان شعارهای «مدیر سیاسی نمیخوایم، نمیخوایم» هواداران پرسپولیس، حبیب کاشانی بهمدت حدود دو سال سرپرست پرسپولیس شد و درنهایت جای خود را به محمد رویانیان داد. بهروز منتقی در شهریور ۱۳۹۳ یک بار دیگر بهعنوان سرپرست مدیرعامل پرسپولیس رسید و درنهایت سه ماه بعد جای خود را به حمیدرضا سیاسی داد. علیاکبر طاهری هم در دیماه ۱۳۹۳ سرپرست مدیرعامل پرسپولیس شد و یکماه بعد جای خود را به محمدحسین نژادفلاح داد. مهدی رسولپناه هم در ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ بهعنوان سرپرست مدیرعاملی پرسپولیس منصوب شد و درنهایت و درحالی که سرپرستها نهایتا میتوانند ۶ ماه در این پست بمانند، ۹ ماه بعد جای خود را به جعفر سمیعی داد. صدری هفتمین سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس است و شانس بسیاری برای مدیرعاملی دارد، اما شنیدهها حاکی از آن است که او تمایلی برای رسیدن به این عنوان ندارد. او به نزدیکان خود گفته در این پست ماندگار نیست و بهزودی جای خود را به شخص دیگری خواهد داد. صدری البته تمایل بسیاری برای فعالیت بهعنوان مدیرعامل دارد، اما او از نزدیکان وزیر شنیده که در این پست ماندگار نیست و به همین دلیل نیز اصراری برای ماندن ندارد. حدود دو هفته از رسمیشدن انتخاب صدری بهعنوان سرپرست مدیرعاملی پرسپولیس گذشته و هنوز خبری جدی برای تغییر او به گوش نمیرسد. اتفاقی که شاید در مقطع فعلی و با توجه به عدمتعیین مدیرعامل جدید باعث عقبرفتن اسپانسرها شود. صدری البته در این مدت تلاش کرده تا با نامهنگاری به AFC پیگیر وصول طلب کالدرون از مطالبات پرسپولیس شود، اما هنوز نتوانسته به موفقیت چندانی دست پیدا کند و کنفدراسیون فوتبال آسیا مثل دفعات قبلی و به بهانه تحریم بانکی، مطالبات سرخپوشان را پرداخت نکرده است.
مزیت بزرگ صدری
ارتباطات گسترده مجید صدری با شرکتهای گسترش ارتباطات البته مزیت بزرگی است که او دارد و امیدوار است با وارد کردن پول به باشگاه پرسپولیس، هواداران را راضی به حضور خود در این باشگاه کند. صدری که پیشتر رئیس هیات مدیره شرکت خدماتی رایتل و مدیرعامل مخابرات بوده، البته پیشتر مبلغ ۳۰ میلیارد تومان از همراه اول وارد پرسپولیس کرده و هنوز این پول را به اپراتور مذکور بازنگردانده است. صدری که امید چندانی به بقا در پست فعلی ندارد البته فعلا تصمیمی برای قرض گرفتن از همراه اول ندارد و منتظر است تا وزیر جدید ورزش و جوانان تکلیف مدیرعامل جدید پرسپولیس را تعیین کند تا درنهایت تکلیف او نیز برای ماندن در هیاتمدیره مشخص شود. در باشگاه پرسپولیس فعلا همه چیز روی هواست و هیچکس تکلیف خود را نمیداند. داخل زمین اما سرخپوشان وضعیت بهتری دارند و آماده آغاز لیگ هستند. با توجه به بسته شدن پنجره نقلوانتقالاتی این تیم و طبیعتا عدمتلاش برای جذب بازیکن خاصی از سوی این تیم، فعلا باید منتظر ماند و دید شرایط سرخها چگونه پیش میرود. صدری ماندگار است؟ دستکم خودش امیدی به بقا ندارد.
ادامه رایزنیها و سکوت کاشانی و طاهری
هرچند اعلام شده فعلا قرار به تغییرات در پرسپولیس نیست، اما برخی منابع میگویند رایزنی وزارت ورزش با گزینههای مختلف ادامه داد. ظاهرا جدیترین گزینهها برای مدیرعاملی، حبیب کاشانی و علیاکبر طاهری هستند.
به گزارش فرهیختگان، ش باشگاه استقلال رسما وارد پروسه نغییرات مدیریتی شد. درست بعد از حذف استقلال از لیگ قهرمانان و برملا شدن اختلافات درونی این باشگاه وزارت ورزش شاهد تجمع هواداران این باشگاه بود و درنهایت تصمیم گرفت زودتر به ایجاد تغییرات در بدنه مدیریت این باشگاه تن بدهد. حال این سوال مطرح است که آیا دامنه تغییرات مدیریتی از استقلال به پرسپولیس هم سرایت خواهد کرد.
هرچند اعلام شده فعلا قرار به تغییرات در پرسپولیس نیست، اما برخی منابع میگویند رایزنی وزارت ورزش با گزینههای مختلف ادامه داد. ظاهرا جدیترین گزینهها برای مدیرعاملی، حبیب کاشانی و علیاکبر طاهری هستند. در این میان نه مصاحبهای از کاشانی درمورد احتمال حضورش در پرسپولیس میخوانیم نه از طاهری. البته درمورد کاشانی خبری منتشر شد که نشان میداد او با سیدجلال حسینی کاپیتان پرسپولیس دیدار داشته و رسانهها این دیدار را به احتمال حضور کاشانی در پرسپولیس ربط دادهاند. در این میان طاهری هم سکوت کرده و فقط در ابتدای انتشار خبر اعلام کرد هربار نامش را میآورند، اما فرد دیگری برای هدایت پرسپولیس انتخاب میشود. باید صبر کنیم و ببینیم این سکوت درنهایت به چه اتفاقی ختم خواهد شد. فعلا صدری بهعنوان سرپرست مدیرعاملی مشغول فعالیت است و بعد از فسخ قرارداد با شرکت آتیه بهدنبال برگزاری مزایده و عقد قرارداد با یک کارگزار جدید است. احتمال میرود تا زمان برگزاری این مزایده و البته بازی حساس قرمزها با الهلال خبری از انتخاب مدیرعامل نباشد، هرچند وزارت ورزش نشان داده هر آن ممکن است با تغییر تصمیمها مواجه شویم!
- 19
- 5