دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۱۰۰۳۸

بیوگرافی سيد احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی (+ تصاویر)

فرزندان سید احسان خاندوزی,زندگی نامه سید احسان خاندوزی,احسان خاندوزیسيد احسان خاندوزی فارغ التحصیل دکترای اقتصاد دانشگاه علوم و تحقیقات می باشد
سید احسان خاندوزی در ایران، در سمت پژوهشگر و سیاست مدار اصولگرا به فعالیت می پردازد. او هم اکنون در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان عضو هیئت علمی محسوب میشود.

چکیده ای از بیوگرافی سید احسان خاندوزی

نام:سید احسان خاندوزی

زاده:۲۳ شهریور ماه ۱۳۵۹

زادگاه:گرگان

ملیت:ایرانی

سمت:پژوهشگر و سیاستمدار اصولگرای ایرانی، وزیر امور اقتصادی

بیوگرافی سید احسان خاندوزی

تاریخ و محل تولد سیّد احسان خاندوزی در ۲۳ شهریور ماه ۱۳۵۹ و در گرگان می باشد.

فرزندان سید احسان خاندوزی,زندگی نامه سید احسان خاندوزی,احسان خاندوزیسید احسان خاندوزی یکی از مخالفان تصویب گروه ویژه اقدام مالی در ایران بوده‌است

تحصیلات سید احسان خاندوزی

سید احسان خاندوزی در دانشگاه علوم و تحقیقات، موفق به دریافت مدرک دکترای اقتصاد شده است.

ازدواج و فرزندان سید احسان خاندوزی

در سال ۱۳۸۴ دکتر سید احسان خاندوزی متاهل شد و زندگی مشترکی را تشکیل داد. این زوج اکنون ، صاحب دو فرزند پسر می باشند.

سوابق دکتر سید احسان خاندوزی

دکتر سید احسان خاندوزی در کارنامه خود، پیش از این که در سمت وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت مردم انتخاب شود؛ از سوابق زیر برخوردار شده بود:

- مدیرکل امور اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی

- مدیر گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی در تهران

- عضو هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت

- کارشناس کمیسیون اقتصاد کلان و بازرگانی مجمع تشخیص مصلحت نظام

- مدیریت مجموعه مالی هانتن

- ریاست فراکسیون تولید و کسب و در کار در مجلس

- عضو هیأت مقررات زدایی و تسهیل محیط کسب و کار در وزارت اقتصادی

- دبیر شورای اقتصادی صدا و سیما

- عضو هیأت اندیشه روز با حکم وزیر اقتصاد وقت

- عضو شورای تحقیقاتی سازمان مالیاتی کشور

- کارشناس کمیسیون تلفیق مجلس شورای سالامی

- مدیرعامل شرکت دانش بنیان حسنا در پژوهشکده دانشگاه صنعتی شریف

دیدگاه های سید احسان خاندوزی,تحصیلات سید احسان خاندوزی,فعالیت های احسان خاندوزیسيد احسان خاندوزی تاکنون چندین کتاب تالیف و منتشر کرده است

انتخابات مجلس و حضور سید احسان خاندوزی

سید احسان خاندوزی از حوزه انتخابی تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس بمنظور نمایندگی مردم، به عنوان نامزد یازهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. شورایی که برای ایجاد لیست وحدت از سمت اصولگرایان، شکل گرفته بود؛ نام وی را به این لیست افزود. شاید تخصص اقتصادی و شاخصه سنی سید احسان خاندوزی، یکی از دلایل قرارگرفتن نامش در لیست اصولگرایان بود. در نهایت او توانست از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر با کسب ۸۰۱ هزار و ۶۹۶ رأی، بعنوان نفر هفتم به مجلس شورای اسلامی راه یابد.

سیّد احسان خاندوزی در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ به عنوان وزیر امور اقتصادی و دارایی پیشنهادی دولت سیزدهم توسط سید ابراهیم رئیسی به مجلس معرفی شد و در ۳ شهریور ۱۴۰۰ با ۲۵۴ رای موافق، ۲۵ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد گرفت.

اقدامات کوتاه مدت خاندوزی برای اقتصاد ایران

سید احسان خاندوزی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ شمسی برای رهایی کشور از وضعیت درهم اقتصادی، اقداماتی را ارائه داد:

* ارتقای نقش وزارت اقتصاد در حوزه سیاست گذاری اقتصاد کلان

* بازگشت ثبات به اقتصادکلان

* کاهش نوسانات قیمتی و ارزی

* تلاش به حمایت از بازآرایی عملکرد اقتصاد ایران به منظور خنثی سازی تحریم ها

* فروش اوراق از طریق مولد سازی داریی ها

دیدگاه های سید احسان خاندوزی,تحصیلات سید احسان خاندوزی,فعالیت های احسان خاندوزیسيد احسان خاندوزی پژوهشگر و سیاستمدار اصولگرا ایرانی است

کتاب های سید احسان خاندوزی

از کتاب ها و آثارهای منتشر شده ی سید احسان خاندوزی می توان به عناوین« درس های آخرین موج خصوصی سازی»،« مدینه عادله:مقدمه ای بر نظریه عدالت اقتصادی در قرآن» و« شاخصی برای عدالت» اشاره کرد.

نکات مثبت دکتر خاندوزی به بورس ایران عصر ۱۴۰۰

سید احسان خاندوزی به توسعه پایدار و تامین مالی بنگاه های کشور و توسعه بورس در اقتصاد ایران ، اهمیت ویژه ای میدهد. در واقع درصورت حمایت دولت از بازار سرمایه، اقتصاد ایران از اقتصاد بانک پایه فساد زا به اقتصاد سرمایه پایه شفاف تبدیل میشود.

توجه به اعتماد سازی در بازار بورس، از نظر سید احسان خاندوزی بسیار مهم بود؛ این مسأله دچار تغییرات شدیدی در ۱۱ ماه پایانی دولت گردید و در بورس کشور، یکی از بدترین زمان ها را رقم زد. دکتر خاندوزی، به نقش آفرینی بورس در تولید و تامین مالی بنگاه ها تأکید بسیاری دارد.

ارتقای بورس در اقتصاد ملی و تامین مالی تولید، نوعی الزام محسوب میشود و مقامات دولت نباید بی اعتمادی را رواج دهند. طبق اظهارات سید احسان خاندوزی در مصاحبه هایش، باید با حذف قيمت‌گذاري دستوری و کاهش قيمت‌گذاري غیر ضروری، رقابت قیمتی را در بورس انرژی و بورس کالا دنبال کرد. یکی از ۴ بورس کشور به نام بورس انرژی و بورس کالا میباشد که این بورس در فهرست استراتژیک ترین سهام بازار سرمایه کشور قرار گرفته است و احتمالا اقتصاد ایران به نقش آفرینی این ۲ بورس در ۴ سال آينده، تا حد زیادی بستگی دارد.

تحصیلات سید احسان خاندوزی,فعالیت های احسان خاندوزی,فرزندان سید احسان خاندوزیسید احسان خاندوزی از طرفداران رصد حساب‌های بانکی است

دیدگاه های سید احسان خاندوزی

>> مخالفت با تصویب FATF:

سید احسان خاندوزی در ایران، از مخالفان تصویب گروه ویژه اقدام مالی محسوب میشد. طبق گفته ی او، بررسی و تصویب گروه ویژه اقدام مالی تا زمان برقراری تحریم ها هیچ دردی را دوا نمی کند؛ حتی برآورده کردن خواست های گروه ویژه اقدام مالی تا زمان برقراری تحریم ها، حیات اقتصادی ما را تحت شرایط تحریمی سخت تر قرار می دهد. اجرای کامل الزامات گروه ویژه اقدام مالی و تصویب این دو لایحه باقی مانده به لحاظ موضعی و در این ایام خاص، تصمیم قابل دفاعی نیست. همچنین طبق اظهارات سید احسان خاندوزی، بحث FATF در موضوع اقتصاد امروز کشور، یک موضوع بسیار کم اهمیت محسوب میشود. این اشتباه است که برخی بر آن بطور دایم تأکید دارند و به صحبت درخصوص گروه ویژه اقدام مالی می پردازند.

>> سیاست تخصیص ارز بر مبنای دلار ۴۲۰۰:

سید احسان خاندوزی درباره ی سیاست تخصیص ارز بر مبنای دلار ۴۲۰۰ چنین گفت:سیاست تخصیص ارز بر مبنای دلار ۴۲۰۰، دربرگیرنده ی ابعاد فساد آلود و مخاطره آمیزی میباشد و باید این سیاست حذف شود. درصورت حذف ارز ترجیحی، این ارز با نرخ ارز بازار ازاد در ارتباط نیست. این دو با پارامترهای اقتصادی و تجربه های گذشته در رابطه نیست و باید به بررسی آن ها در دو حوزه جداگانه پرداخت. برای این که ارز ترجیحی، حذف شود؛ نیازی نیست که نرخ در بازار غیررسمی، تغيير کند. چنانچه ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شود؛ موجب واقعی تر شدن طرف تقاضای ارز می شود. بنابراین حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به سیاست ارزی کشور، ارتباطی ندارد.

>> رصد تراکنش های مالی:

از طرفداران رصد حساب های بانکی می توان به سید احسان خاندوزی اشاره کرد. طبق گفته ی او، رصد حساب های تجاری و غیر تجاری و ارتباطشان با کدهای ملی اشخاص از ملزومات رصد کل تعاملات اقتصادی به شمار می رود. در واقع رصد حساب ها مقدمه اخذ عادلانه و دقیق مالیات بر عایدی سرمایه ( CGT) خواهد بود و اگرCGT به درستی اجرا شود؛ نوبت به مالیات بر مجموع درامد افراد( PIT) می رسد. وی طرفدار وصول مالیات از سود سهام و سپرده بانکی است.

فعالیت های احسان خاندوزی,فرزندان سید احسان خاندوزی,زندگی نامه سید احسان خاندوزیسید احسان خاندوزی در یازهمین دوره انتخابات مجلس برای نمایندگی مردم، نامزد شد

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش