دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۱۰۱۲۲

معرفی بخشهای مختلف موزه آینده دبی

موزه آينده دبی,موزه آينده امارات,معماری موزه آیندهموزه آينده دبی ۷ طبقه دارد
از موزه آينده دبی به عنوان با شکوه ترین و زیباترین ساختمان جهان یاد میشود که موقعیت آن در دبی پایتخت گردشگری امارات می باشد و به خاطر معماری و نمای شگفت انگیزش در نوع خود بی همتاست. در این مطلب از سرپوش با بخش های مختلف موزه آینده دبی آشنا می شوید.

موزه آینده دبی

موزه آینده دبی، ساختمان بزرگی دارد و برج های بزرگ امارات، نزدیک ترین مکان به آن محسوب میشوند. نام این موزه Museum of The Future میباشد که زمان بهره برداری آن در اواخر سال ۱۴۰۰ می باشد. هزینه ی ساخت این موزه براساس آمارها، ۱۳۶ میلیون دلار می باشد.

این موزه با هدف نشان دادن آينده به جهانیان ساخته شد. ایده های مختلفی در این مکان ، پرورش داده می شود و محلی در جهت رشد همین ایده ها برای بازاریابی اختصاص داده شده است.

معماری موزه آینده دبی و بخش های مختلف آن

ابعاد موزه آينده دبی، سی هزار متر مربع می باشد و ۷۷ متر، ارتفاع دارد. حالت بیضی شکل موزه توسط ربات ها و الگوهای جدید ساخت و ساز و فولاد ضد زنگ ایجاد شده است. از ۱۰۲۴ قطعه فولادی برای محکم کاری این بنا استفاده کرده اند که هر کدامشان دارای ۱۴ کیلومتر طول و ۴ لایه می باشد. هر پنل باید براساس معماری پیچیده ساختمان و خوش نویسی آن، به صورت جداگانه از پیش ساخته و تولید می شد، درنتیجه پس از طراحی و ساخت نمونه های اولیه متعدد، فرمول مناسبی بدست آمد. بنابراین، طول دوره نصب آن بیش از ۱۸ ماه بود و هر پنل بطور جداگانه نصب میشد.

موزه آینده دبی,عکس موزه آینده دبی,موزه آینده اماراتموزه آینده دبی، بنایی سازگار با محیط زیست است

طراحی حروف عربی بر روی هر پنل به گونه ای بود که تعادل بهینه را بدون لطمه به زیبایی معماری آن بین نور طبیعی، گرمای خورشیدی و تهویه مطبوع تضمین کند. این چند لایه از ۱۰۲۴ صفحه، به نوشته ها مجوز تاباندن نور طبیعی به موزه را در روز می دهد. نوشته ها در شب، با نور LED کم مصرف و با سخنان پرطنین شیخ محمدبن راشد روشن می شود که یکی از آن جمله ها عبارتست از:« آينده به کسانی تعلق دارد که قادر به تصور، طراحی و اجرای آن هستند. چیزی نیست که منتظرش هستید، بلکه چیزی است که باید آنرا ایجاد کنید.»

بنای موزه آينده دبی با محیط زیست ، سازگاری دارد. ایستگاه این موزه با همکاری اداره آب و برق دبی، برای بنا ۴ هزار مگاوات انرژی خورشیدی تولید می کند. طراحی این موزه به گونه ای بوده که توانسته برای ساختمان های سبز در جهان، گواهی نامه پلاتینیوم و بالاترین امتیاز را دریافت کند. بیش از ۱۰۰ گونه گیاهی در اطراف این موزه وجود دارد که مجهز به سیستم آبیاری هوشمند و خودکار می باشد.

طراحی نمای بیرونی موزه آینده

طراحی ویژه موزه آینده دبی، از زیباترین ساختمان های این منطقه محسوب میشود. همچنین بر روی این دیوارها خطوط خوشنویسی حک شده است. این کلمات که درباره ی آینده این شهر است، از طرف امیر دبی حک شده است. درواقع با استفاده از قطعه های کامپوزیت، چنین سخنانی ایجاد شده است. متن این کلمات، عبارتست از:

موزه آينده دبی,معماری موزه آینده,بخش های موزه دبیموزه آینده دبی به شکل خمیده ساخته شده است تا نشان دهنده انعطاف پذیری آن باشد

آینده به کسانی تعلق دارد که قدرت تصور، طراحی و اجرای چیزی را دارند. آینده برای کسی منتظر نمی ماند، بلکه باید امروز ایجاد شود.طراحی سه بعدی موزه باعث شده که مهندسان در هنگام ساخت آن با مشکلاتی روبرو باشند. حتی گاهی هم مجبور شدند تا از فناوری پیشرفته یعنی اسکن لیزری برای مقایسه این سازه با طرح سه بعدی استفاده کنند. همچنین از ۱۴ کیلومتر لامپ برای نورپردازی این سازه استفاده کرده اند که باعث شده تا منظره شگفت انگیزی ایجاد شود.

عکس موزه آينده دبی,بخش های موزه دبی,تصاویر موزه آينده دبیارتفاع موزه آینده دبی ۷۷ متر است

بخش های مختلف موزه آینده دبی

ساخت این موزه به شکل خمیده است و انعطاف پذیری آنرا نشان می دهد. موزه آینده دبی به شکلی جدید ساخته شده تا بشر بداند که قابلیت ایجاد بناها با خلاقیت جدید وجود دارد.

موزه آينده دبی ۷ طبقه دارد. بازدیدکنندگان، مجوز بازدید از ۵ طبقه ی آن نظیر محیط زیست ، منابع فضایی و سلامت را دارند و بقیه طبقات، مربوط به بخش اداری و قسمت VIP می باشد. یکی از دو بخش این موزه برای کودکان است که با نام قهرمانان آينده شناخته میشود و بخش دیگر این موزه به اسم فناوری می باشد. محتوای این موزه در طول مدت ده سال، مجددا تغيير میکند.

نمای بیرونی موزه آینده دبی,زمان بازدید از موزه دبیدر نمای بیرونی موزه آینده دبی

* طبقه همکف:

موزه آینده دبی در بخش همکف، دارای یک لابی می باشد. شما می توانید نوشیدنی و خوراکی های مختلف را در این محل بخرید. همچنین یک ربات باریستا برای مشتریانش قهوه آماده می کند. همچنین یک فروشگاه هدیه ساخته شده است که از محصولات این فروشگاه می توان به جاکلیدی، کیف، نوت بوک و ... اشاره کرد.

* طبقه اول، قهرمانان آینده:

طبقه اول موزه آینده دبی برای کودکان ساخته شده است. کودکان کم تر از ده سال میتوانند در این بخش به اکتشاف بپردازند و با شرکت در مأموریت های مختلف، خلاقیت هایشان را نشان دهند و والدین آن ها میتوانند از طبقات دیگر این موزه بازدید کنند.

* طبقه دوم، آینده در زمان حال:

تکنولوژی های مختلف طبقه دوم موزه آینده دبی، همواره در حال تغيير هستند و به این بخش موزه تکنولوژی دبی میگویند. به عنوان مثال شما میتوانید در این بخش از موزه آینده امارات، جت های الکترونیکی، دستگاه هایی که وسایل را به صورت خودکار تحویل میدهند ، مدل هایی از وسایل حمل و نقل برقی در آینده و غیره را مشاهده کنید.

بخش های مختلف موزه آینده دبی,عکس موزه آینده دبی,تصاویر موزه آینده دبیموزه آینده دبی در اواخر سال ۱۴۰۰ به بهره برداری رسیده است

* طبقه سوم، واحه:

بخشی به نام واحه در طبقه سوم موزه آینده دبی قرار دارد که حواس مختلف شما را درگیر می کند تا ارتباطی میان جسم و ذهن بوجود آید. شما میتوانید در طبقه سوم موزه، درمان های مختلفی را براساس نیازهایتان دریافت کنید.

* طبقه چهارم، موسسه شفا:

در طبقه چهارم موزه آینده دبی، محیط زیست در الویت قرار دارد و راهنمای تور در تلاش است تا به مردم برای استفاده از ابزارهای مختلف به منظور ایجاد آینده ای بهتر و درک بهتر تغییرات آب و هوای زمین کمک کند. یک بانک DNA در این طبقه وجود دارد. ۲۴۰۰ کد از ژنتیک موجودات مختلف در این بانک نگهداری می شود که از آن ها می توان به حشرات، گیاهان، حیوانات و دانه ها اشاره کرد. علاقه مندان به بحث های ژنتیک میتوانند از این بخش ساختمان آینده دبی بازدید کنند.

* طبقه پنجم، ایستگاه فضایی هوپ:

شما میتوانید در طبقه پنجم موزه آینده دبی، آینده جهان را مشاهده کنید. یک آواتار مجازی و یک راهنمای انسانی با شما در این بازدید، وارد فضاپیما می شوند. به این بخش از موزه، برج آینده دبی، موزه زمان دبی و موزه چشم دبی نیز میگویند. صفحه های نمایشگر موجود در داخل فضاپیما، فضا را به شما نشان میدهند و همچنین چگونگی سازو کار این فضا پیما را برایتان توضیح می دهند. شما میتوانید در این بازدید، وضعیت دبی در ۵۰ سال آینده را ببینید.

ساعت کاری موزه آینده دبی,زمان بازدید از موزه آینده دبیهدف از ساخت موزه آینده دبی نشان دادن آینده به جهانیان بود

ساعت کاری و مدت زمان موردنیاز برای بازدید از موزه آینده دبی

زمان بازدید از موزه آینده دبی همه روزه از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۸:۰۰ میباشد و شما به مدت ۲ الی ۳ ساعت، زمان نیاز دارید تا بتوانید از این موزه بازدید کنید.

نحوه دسترسی به موزه آینده دبی

موزه آینده دبی در خیابان شیخ زائد دبی، منطقه بیزینس بای دبی قرار گرفته است. شما برای رفتن به این موزه با استفاده از مترو باید از خط قرمز استفاده کنید. این موزه در نزدیکی مترو برج امارات واقع شده است و اتصال آن به مترو، یک پل می باشد. پس زمانیکه از مترو پیاده شدید با چندین دقیقه پیاده روی به موزه میرسید.

قیمت بلیط موزه آینده امارات

قیمت بلیط موزه آینده دبی در وب‌سایت رسمی این موزه ۱۴۹ درهم (سال ۲۰۲۳) است. لازم به ذکر است بلیط ورودی موزه آینده دبی برای کودکان، معلولین و سالمندان اماراتی، رایگان است.

نحوه دسترسی به موزه آینده دبی,ایستگاه فضایی هوپموزه آینده دبی ابعادی به اندازه سی هزار متر مربع دارد

گردآوری: بخش فرهنگ و اندیشه سرپوش

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه

انواع ضرب المثل درباره امانت داری ضرب المثل ها ابزار ارزشمندی برای انتقال مفاهیم مهم اجتماعی و اخلاقی به نسل های بعدی هستند. انواع ضرب المثل درباره امانت داری نیز از این قاعده مستثنی نیستند و طی قرن ها، اهمیت حفظ امانت و درستی در روابط انسانی را به ما گوشزد کرده اند.

...[ادامه]
ویژه سرپوش