جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۸۰۳۰۰۰۰۲

آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو در برابر رقبا

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر
جدیدترین گوشی‌های آنر یعنی آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو چه تفاوت‌هایی با رقبایی نظیر وان‌پلاس ۷ پرو و گلکسی اس ۱۰ ای دارند؟ 

آنر همان‌طور که پیش‌تر وعده داده بود، نهایتا ساعاتی پیش با برگزاری مراسمی اختصاصی در شهر لندن، گوشی‌های جدیدش را رونمایی کرد. دو محصول جدید، آنر ۲۰ (Honor 20) و آنر ۲۰ پرو (Honor 20 Pro) نام دارند و ضمن بهره‌مندی از مشخصاتی در حد و اندازه‌ی پرچمداران سایر شرکت‌ها، دارای قیمتی بسیار رقابتی هستند.

 

مورد مهمی که در نگاه اول تاحد زیادی جلب‌توجه می‌کند، قیمت گوشی‌های جدید آنر است. درضمن محصولات جدید زیربرند شناخته‌شده‌ی هواوی، سخت‌افزار بسیار خوبی دارند و می‌توانند به‌راحتی از پس انجام هر کاری بر بیایند. آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو که شاید استفاده از لفظ پرچم‌دار برای هردوی آن‌ها کار درستی باشد، به نمایشگر ۶.۲۶ اینچ از نوع LCD با وضوح مشابه‌هم (۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل) مجهز شده‌اند؛ این نمایشگرها نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ را ارائه می‌دهند.

 

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر

این درحالی است که وان‌پلاس ۷ پرو به‌عنوان یکی از جدی‌ترین رقبای این گوشی‌ها، به نمایشگر باکیفیتی از نوع Fluid AMOLED با اندازه‌ی ۶.۶۷ اینچ و وضوح بالا مجهز شده است و قطعا در بین تمامی گوشی‌های حاضر در این مقایسه، بهترین عملکرد را از این لحاظ از خود نشان می‌دهد. از طرفی رقبایی همچون گلکسی اس ۱۰ ای، هواوی پی ۳۰ و آیفون ۱۰ آر را داریم که هریک به‌نوبه‌ی خود از نمایشگری باکیفیت بهره می‌گیرند. جدای از آیفون ۱۰ آر، دیگر رقبای آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو به نمایشگرهایی با پنل OLED مجهز شده‌اند که توجه به این موضوع، اهمیت دارد.

 

بهره‌مندی آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از جدیدترین نسخه‌ی اندروید موسوم به اندروید ۹ پای، امری اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسید. این دو گوشی همچون تمامی رقبای اندرویدی‌شان از آخرین نسخه‌ی اندروید استفاده می‌کنند. درضمن بهره‌مندی آن‌ها از تراشه‌ی قدرتمند کرین ۹۸۰ های‌سیلیکون، این نوید را می‌دهد که آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از پس پردازش هر آنچه که فکرش را بکنید بر می‌آیند. تمامی گوشی‌های حاضر در این مقایسه، تراشه‌های قدرتمندی دارند و تنها ایراد را می‌توان به پیکسل ۳ به‌دلیل داشتن اسنپدراگون ۸۴۵ گرفت. گرچه این تراشه، همچنان تراشه‌ی قدرتمندی است؛ اما فراموش نکنیم که رقبای اندرویدی آن به جدیدترین مدل اسنپدراگون و البته کرین مجهز شده‌اند. 

 

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر

آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو در حالت پیش‌فرض به‌ترتیب ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی دارند که در نگاه اول برای بسیاری از کاربران، کاملا کافی به‌نظر می‌رسد. اما شاید برای برخی افراد، نبود اسلات کارت حافظه، نکته‌ای منفی باشد. از بین رقبای آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو، تنها گلکسی اس ۱۰ ای و هواوی پی ۳۰ هستند که امکان ارتقای حافظه‌ی داخلی آن‌ها ازطریق کارت حافظه وجود دارد؛ سایر مدل‌ها، از این امکان برخوردار نیستند.

 

اما به یکی از مهم‌ترین بخش‌های مقایسه می‌رسیم. آنر ۲۰ پرو پرچمداری است که با تمرکز ویژه بر دوربین معرفی شده و در نگاه اول حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. گرچه برای اظهارنظر دقیق در این زمینه باید منتظر ورود این گوشی به ایران و بررسی عمیق آن توسط کارشناسان‌مان بمانیم، اما این را باید گفت که دوربین آنر ۲۰ و به‌خصوص ۲۰ پرو حداقل روی کاغذ، بسیار توانمند هستند. 

 

آنر ۲۰ همچون برادر بزرگ‌ترش دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی دارد و این دو گوشی درکنار هواوی پی ۳۰ از این حیث، برترین‌های این مقایسه محسوب می‌شوند. اما ماجرا به‌هنگام دانستن مشخصات دوربین اصلی جالب‌تر می‌شود. آنر ۲۰ دوربین اصلی سه‌گانه با حسگرهای ۴۸، ۱۶ و ۲ مگاپیکسلی دارد. دوربین ۱۶ مگاپیکسلی مجهز به لنز فوق‌عریض و دوربین ۲ مگاپیکسلی مجهز به لنز ماکرو است. فایده‌ی لنز ماکرو این است که با دوربین آنر ۲۰ می‌توان از فاصله‌ی بسیار نزدیکی به تصویربرداری از سوژه‌ها پرداخت. از طرفی مدل ۲۰ پرو، به چهار دوربین ۴۸، ۱۶، ۸ و ۲ مگاپیکسلی مجهز شده است. مشخصات حسگرهای ۴۸، ۱۶ و ۲ مگاپیکسلی تقریبا همانند آنر ۲۰ است؛ از طرفی دوربین ۸ مگاپیکسلی این گوشی لنز تله‌فوتو دارد.

 

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر

اکثر رقبای این دو گوشی نیز دوربین‌های توانمندی دارند. مثلا دوربین سه‌گانه‌ی وان‌پلاس ۷ پرو، دست‌کمی از دوربین آنر ۲۰ ندارد؛ یا اینکه پیکسل ۳ با وجود بهره‌مندی از تنها یک دوربین اصلی، در عمل به‌هنگام ثبت تصاویر، به‌شدت عملکرد خوبی نشان می‌دهد.

 

آنر ۲۰ و ۲۰ پرو هردو جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون دارند و از این حیث بهتر از گوشی‌هایی نظیر وان‌پلاس ۷ پرو به‌نظر می‌رسند؛ البته با درنظرگرفتن همه‌گیر شدن هدفون‌های بی‌سیم و البته وجود انواع کابل‌های مبدل، نمی‌توان نبود جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در گوشی‌های هوشمند را نقطه‌ضعف بزرگی به‌شمار بیاوریم. دیگر اینکه آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو به‌ترتیب باتری‌هایی با ظرفیت ۳٬۷۵۰ و ۴٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت دارند؛ نکته‌ی مهم، پشتیبانی این باتری‌ها از فناوری شارژ سریع است.

 

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر

باوجود بهره‌مندی آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از سخت‌افزار قدرتمند، نباید از خاطر ببریم که این گوشی‌ها همچنان از جوانبی نظیر نمایشگر با پرچمداران تازه‌نفس بازار تفاوت دارند. با درنظرگرفتن این موضوع و البته قیمت ۵۰۰ و ۶۰۰ یورویی این دو گوشی (به‌ترتیب) تصمیم گرفتیم این دستگاه‌ها را با قوی‌ترین مدل پرچمداران دیگر شرکت‌ها مقایسه نکنیم، البته دراین‌میان از وان‌پلاس ۷ پرو فاکتور بگیرید. پس این شما و این مقایسه‌ی عمیق آنر ۲۰ و ۲۰ پرو با وان‌پلاس ۷ پرو، سامسونگ گلکسی اس ۱۰ ای، هواوی پی ۳۰، شیائومی می ۹، آیفون ۱۰ آر و گوگل پیکسل ۳.

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
ویژه سرپوش