دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۷:۲۲ - ۳۰ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۷۶۵۱
فناوری اطلاعات و ارتباطات

درهای الکامپ به روی علاقمندان گشوده شد

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات,الکامپ
بیست و سومین نمایشگاه الکامپ کار خود را از امروز آغاز کرد؛ نمایشگاهی که بزرگترین رویداد تجاری در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و کامپیوتر کشور به شمار می‌رود و بیش از بیست سال است که با حضور دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌گردد

به گزارش ایسنا، آخرین دستاوردهای صنعت الکترونیک و رایانه، اعم از سخت افزار و نرم افزار هر سال در نمایشگاه الکامپ برای علاقمندان به نمایش در می‌آید. نمایشگاهی که هر سال برگزاری آن با برخی انتقادات و البته امیدواری‌هایی نسبت به بهبود روند برگزاری‌اش نسبت به سالهای گذشته همراه می‌شود. سال گذشته الکامپ ۲۲ از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی برگزار شد اما یکی از خواسته‌های سازمان نظام صنفی رایانه‌ای از زمانی که مسوولیت برگزاری الکامپ را بر عهده گرفت، تغییر زمان برگزاری این نمایشگاه از پاییز به تابستان به دلیل مشکلات مربوط به کمبود فضا و ترافیک موجود بود که این اتفاق در الکامپ ۲۳ امسال رخ داد و بدین ترتیب این نمایشگاه از ۳۰ تیر تا ۲ مرداد برگزار می‌شود.

 

همان‌طور که ناصرعلی سعادت - رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای - اظهار کرده است، نمایشگاه الکامپ فرصتی برای حل مشکلات صنعت و ایجاد فضای توسعه اقتصادی  است. به همین دلیل در تکمیل زنجیره کارآفرینی که در سال­های گذشته با حمایت از استارتاپ­ها آغاز شد، امسال سالن اشتغال راه‌اندازی می‌شود. افتتاح فاز سوم شبکه ملی اطلاعات که از مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم است نیز در الکامپ امسال اتفاق خواهد افتاد و این پروژه در روز یکشنبه (۱ مرداد) به طور رسمی افتتاح خواهد شد.

 

راه‌اندازی سالن اشتغال (HR Market) برای نخستین بار در الکامپ ۲۳، حضور بازی‌سازها برای دومین بار و استارت‌آپ‌ها برای سومین بار از دستاوردهای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان متولی برگزاری الکامپ اعلام شده است.

 

در الکامپ ۲۲، استارت‌آپ‌هایICT برای دومین سال پیاپی حضور داشتند. تعداد این شرکت‌های نوپا که در اولین حضور خود در الکامپ بیست‌ویکم، ۸۰ شرکت بودند، به ۲۵۰ مورد رسید و مقرر شد طرح‌های برتر در پایان نمایشگاه و پس از ارزیابی داوران به نمایشگاه سبیت آلمان اعزام ‌شوند اما در این دوره و بنا بر اعلام مسوولان، توجه ویژه‌ای به استارت‌آپ‌ها در نمایشگاه شده است. حدود ۷۰۰ استارت‌آپ اقدام به ثبت‌نام کرده و حدود ۴۰۰۰ متر از کل نمایشگاه امسال در سالن ۸ و ۹ به آنها اختصاص یافته است.

 

در نمایشگاه سال گذشته در بخش خارجی و بین‌الملل سه پاویون از کشورهای چین، تایوان، کره حضور یافتند. یک هیات ۶۰ نفره از مالزی نیز از الکامپ بازدید کرد. همچنین بنا بر اعلام، سبیت آلمان که از مهم‌ترین نمایشگاه‌های IT دنیاست، با الکامپ همکاری‌ رسمی داشت. این روند طبق آنچه اعلام شده، برای الکامپ ۲۳ نیز برقرار است و قرار شده بیش از ۲۰ کشور خارج از کشورهای چین، ژاپن، دانمارک، آمریکا و روسیه حضور یابند و چند کشور نیز خود به صورت رسمی در این نمایشگاه حاضر شوند. همچنین توسط سازمان نصر، با برخی کشورهای اروپایی از جمله آلمان برای جذب سرمایه خارجی به منظور رونق تولیدات شرکت‌های داخلی رایزنی‌هایی شده است.

 

مجموع شرکت‌های حضوریافته در الکامپ ۲۲، با حضور استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های بازی‌سازی، پایون استان‌ها و سایر شرکت‌های داخلی و خارجی به بیش از ۶۰۰ شرکت رسید. حضور شرکت‌های تولیدکننده بازی‌های رایانه‌ای تحت عنوان الکام‌گیمز برای نخستین بار در الکامپ ۲۲ انجام شد و امسال نیز این بخش دومین تجربه خود را خواهد داشت و همچنین بخش مسابقات بازی‌های رایانه‌ای در سطح ملی به آن افزوده خواهد شد.  

 

طبق توضیحات رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درباره وضعیت پیش ثبت‌نام‌ها، بیش از ۶۱۱ مجموعه در مرحله پیش ثبت‌نام الکامپ بیست و سوم تقاضای خود را اعلام کردند که در مجموع با احتساب فضاهای داخلی و بیرونی ۶۳ هزار متر به ثبت رسیده است که از این مقدار ۵۸ هزار متر ریالی است و پنج هزار و ۳۰۰ متر تقاضای ارزی داده شده علاوه برآن ۸ هزار متر فضای بیرونی پیش ثبت‌نام شده است.

 

اما ادغام دو نمایشگاه الکامپ و تلکام نیز از مسائلی که هر ساله در زمان برگزاری این نمایشگاه‌ها مطرح می‌شود. طبق برخی اظهارات گفته می‌شود با توجه به محتوای تقریبا مشترک هر دو نمایشگاه و جلسه‌ای که مسئولان وزارت IC، صنعت و معدن و سازمان نظام صنفی برگزار شده، شاید این اتفاق دوباره در سال ۹۷ رخ دهد و هر دو نمایشگاه به صورتی یکپارچه در کنار هم قرار گیرند.

 

به گزارش ایسنا، بیست‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیک(الکامپ)، امسال از تاریخ ۳۰ تیر تا دوم مرداد در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پذیرای علاقمندان به حوزه فناوری اطلاعات است.

 

 

 

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش