شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۲ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۵۲۸۰
صنعت و معدن

سرمایه‌گذاران خارجی طرح‌‌های صنعتی در ثلث دوم رده‌بندی شدند

۵۰ فرصت جذب سرمایه

سرمایه‌گذاری خارجی طرح‌‌های صنعتی,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,صنعت و معدن

۵۰ فرصت جذب سرمایه خارجی معرفی شد. داده‌های آماری منتشر‌شده ازسوی وزارت صمت نشان می‌دهد که حجم کل سرمایه موردنیاز برای اجرای این طرح‌ها بالغ‌بر ۸۳۷ میلیون دلار است. جانمایی طرح‌های مصوب در هیات سرمایه‌گذاری خارجی نشان می‌دهد که بالاترین تمرکز طرح‌ها مربوط به استان تهران است. استان خراسان رضوی نیز در رده دوم قرار گرفته است. در عین حال، برآوردها حاکی از این است که بالاترین رقم پیش‌بینی جذب سرمایه، به تولید خودروی سواری، تولید آلومینیوم، لنت ترمز و لنت کلاچ خودرو اختصاص دارد.

 

کارنامه جذب سرمایه‌های خارجی در ثلث دوم منتشر شد. داده‌های جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که اجرای ۷طرح جدید صنعتی با مشارکت خارجی‌ها در هیات سرمایه‌گذاری مصوب شده است. حجم سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده برای اجرای این طرح‌ها در مجموع ۲۱۴میلیون و ۷۷۱هزار دلار است که سهم حدود ۲۶ از حجم کل سرمایه‌گذاری‌های مصوب خارجی از ابتدای سال تا هشت ماه منتهی به آبان امسال را دارد.

 

وضعیت طرح‌های صنعتی، معدنی و تجاری مصوب در هیات سرمایه‌گذاری خارجی نشان می‌دهد که در هشت ماه منتهی به آبان امسال در مجموع ۵۰ طرح قرار است با مشارکت خارجی‌ها اجرا شود که به لحاظ تعداد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد ۴/ ۶درصدی داشته است. حجم کل سرمایه‌گذاری خارجی برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۸۳۷ میلیون دلار برآورد شده که نسبت به سال گذشته (دو میلیارد و ۱۰۰میلیون دلار) افت ۶۰درصد داشته است.

 

۷ طرح جدید مصوب در آبان‌ماه

گزارش جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که طرح‌های جدید مصوب در آبان‌ماه امسال قرار است در ۵ استان کشورعملیاتی شود. بالاترین رقم سرمایه‌گذاری برای اجرای این طرح ها، مربوط به «تولید فرو سیلیکو آلومینیوم» است که قرار است دراستان خراسان جنوبی اجرا شود. سرمایه پیش‌بینی شده برای اجرای این طرح ۱۷۷میلیون دلار برآورد شده است. «تولید پنل خورشیدی تک کریستالی و سلول خورشیدی فتو ولتائیک» نیز با سرمایه ۳۳میلیون و ۷۲۹هزار دلار قرار است در استان فارس اجرا شود.

 

«احداث واحد تولید غذای مسافر» (کترینگ) در استان تهران با سرمایه یک میلیون و ۹۶۳هزار دلار مصوب شده است. «تولید انواع کیت‌های آزمایشگاهی و تشخیص طبی» نیز طرح مصوب دیگری برای استان تهران است که با سرمایه ۸۴۳ هزار دلاری قرار است، اجرا شود. «اکتشاف، استخراج و فرآوری معدن گلدره استان کرمان» با سرمایه ۵۶۲ هزار دلاری، «تولید انواع سیلیکون به فرم رزین و لاستیک» با سرمایه ۳۳۷هزار دلاری و «تولید و کیت‌های آموزشی» با سرمایه ۳۳۷هزار دلاری اجرای خواهد شد.

 

دو طرح اول در استان کرمان و طرح دیگر نیز در استان زنجان عملیاتی خواهد شد. البته وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اجرای این ۷طرح جدید تابعیت سرمایه‌گذار خارجی را مشخص نکرده است.

 

کدام کشورها بیشترین مشارکت را در طرح‌ها دارند: با توجه به اینکه در ادوار گذشته تابعیت سرمایه‌گذاران مشخص بود، آنچه در جدیدترین آمارها منعکس شده، نشان می‌دهد ترکیه و چین بیشترین سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده‌اند. ترکیه توانسته در ۸ طرح سرمایه‌گذاری کند که از این میان ۳ طرح را با مشارکت سایر کشورها انجام داده است. دو طرح با مشارکت جمهوری آذربایجان و یک طرح با مشارکت آلمان. از سوی دیگر چین نیز در ۷ طرح سرمایه‌گذاری کرده است که از این تعداد، یک طرح را با مشارکت ایتالیا انجام می‌دهد.

 

کدام کشورها کمترین مشارکت را در طرح‌ها دارند: اگرچه بسیاری از کشورها در لیست سرمایه‌گذاران خارجی ایران قرار نگرفته‌اند؛ اما از میان کشورهایی که اقدام به سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ایرانی کرده‌اند، کشورهای اتریش، لهستان، قزاقستان، تایوان، عراق، سوئیس و بحرین کمترین مشارکت را در بین کشورهای سرمایه‌گذار خارجی دارند و هر یک از آنها تنها در یک طرح سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

 

بیشترین و کمترین طرح‌ها در کدام استان‌ها اجرا می‌شود: از ابتدای سال تا انتهای آبان ۵۰ طرح به تصویب رسیده که از این میان استان تهران دارای ۱۳ پروژه است. بعد از آن، استان خراسان رضوی با تصویب ۶ پروژه بیشترین طرح‌ها را در خود جای داده است. با توجه به اینکه برخی از استان‌ها پروژه‌ای را برای سرمایه‌گذاری خارجی به تصویب نرسانده‌اند و تنها ۱۶ استان طرح‌هایی را برای مشارکت با خارجی‌ها ارائه داده‌اند، در میان این ۱۶ استان، یزد، گیلان، گلستان، زنجان و لرستان، تنها یک طرح را برای مشارکت با خارجی‌ها در اختیار دارند. در مابقی استان‌ها، قزوین، کرمان و آذربایجان شرقی هر یک ۴ طرح را به تصویب رسانده‌اند.

 

 آذربایجان غربی و خراسان جنوبی نیز هر یک ۳ طرح را در اختیار دارند. استان‌های فارس، البرز، مرکزی و قم هم هر کدام دو پروژه را برای مشارکت با خارجی‌ها ارائه داده‌اند.

 

بیشترین سرمایه‌گذاری در کدام پروژه‌ها صورت گرفته است: از ابتدای امسال بیشترین سرمایه‌گذاری توسط چینی‌ها در طرح «افزایش سرمایه‌گذاری- تولید خودرو سواری» صورت گرفته که حجم آن رقمی معادل ۲۳۰ میلیون دلار است. این طرح در کرمان به تصویب رسیده است. پس از آن، طرح «تولید فرو سیلیکو آلومینیوم» با حجم سرمایه‌گذاری ۱۷۷ میلیون دلاری صورت گرفته است. این سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی به تصویب رسیده است. اما تابعیت سرمایه‌گذار این پروژه مشخص نیست. «تولید لنت ترمز و لنت کلاچ خودرو» نیز از دیگر طرح‌هایی است که حجم سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی دارد. این طرح توسط عراق انجام می‌شود و حجم سرمایه‌گذاری آن ۱۱۸ میلیون و ۷۰۹ هزار دلار است.

 

کمترین سرمایه‌گذاری در کدام پروژه‌ها صورت گرفته است: از میان پروژه‌های تصویب شده، کمترین حجم سرمایه‌گذاری خارجی متعلق به «تولید پکیج گازی-افزایش سرمایه‌گذاری» است که در استان قزوین تصویب شده و توسط ایتالیا انجام می‌شود. حجم سرمایه‌گذاری در این پروژه ۲۲۱هزار دلار است. «تولید انواع مواد شوینده و ضد عفونی‌کننده» نیز با ۲۴۵ هزار دلار سرمایه‌گذاری، از دیگر طرح‌هایی است که کمترین سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده است. این طرح در استان گلستان به تصویب رسیده و قرار است توسط قزاقستان انجام شود.

 

«تولید و تعمیر تابلوهای فشار قوی و ضعیف برق» و «تولید انواع پروفیل آلومینیوم» نیز سرمایه‌ای معادل ۳۰۰ هزار دلار جذب کرده است.

 

بر این اساس «تولید و تعمیر تابلوهای فشار قوی و ضعیف برق» در استان تهران تصویب شده و توسط افغانستان اجرا می‌شود و «تولید انواع پروفیل آلومینیوم» در استان خراسان رضوی به تصویب رسیده و افغانستان در این پروژه مشارکت دارد.

 

donya-e-eqtesad.com
  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش