دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۲۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۱۲۲۸
اصناف و قیمت ها

کارشناسان بازار لوازم خانگی: تقلبی‌ها، اجناس اصل را به حاشیه برده‌اند

لوازم خانگی,صحبت های کارشناسان لوازم خانگی درباره اجناس تقلبی

روزنامه جهان صنعت نوشت: به‌ جرات می‌توان به این موضوع مهم اشاره کرد که ظهور لوازم‌ خانگی تقلبی در بازار سبب شده تا بسیاری از شهروندان برای خرید با مشکلات متعددی روبه‌رو باشند. سوال جدی و مهم اینجاست که وقتی کشور ما به عنوان یک تولیدکننده مهم در حوزه لوازم خانگی حداقل در منطقه خاورمیانه مطرح است، چرا باید خرید انواع لوازم خانگی در بازار ایران با تقلب همراه باشد؟

بسیاری از مردم خواستار خرید لوازم خانگی باکیفیت هستند، اما نتیجه آن در بعضی از مواقع، اتفاقی ناگوارتر، یعنی خرید کالای تقلبی به جای اصلی است. تشخیص کالای تقلبی از اصلی برای بسیاری از مردم کوچه و بازار بسیار سخت و در بعضی از مواقع ناممکن است. به راستی برای خرید لوازم خانگی اصلی باید چه راهکاری را اتخاذ کرد و انجام داد؟

ضمانتنامه و گارانتی ۲ عامل مهم برای تشخیص لوازم خانگی اصلی

در همین خصوص رییس اتحادیه لوازم خانگی با بیان اینکه برخی از سودجویان همچنان در بازار لوازم خانگی به دنبال فروش کالاهای خانگی تقلبی هستند، گفت: برای رفع این مشکل مهم باید سیاستگذاری انجام شود تا شاهد افزایش تعداد لوازم خانگی تقلبی در بازار نباشیم.

اکبر پازوکی با اشاره به اینکه شهروندان برای تشخیص کالای اصلی از تقلبی باید نوع گارانتی را مشاهده کنند، گفت: دریافت کد رهگیری کالا همراه چک کردن شماره سریال ساخت می‌تواند به خریداران در خرید انواع لوازم خانگی کمک بزرگی کند. اطلاعات یک کالایی مانند لوازم خانگی باید در سایت کارخانه و کمپانی سازنده موجود باشد و نباید از ذکر این نکته مهم غافل شویم که دقت در خرید انواع لوازم خانگی می‌تواند کمک بزرگی به خریداران کند تا در دام متقلبان نیفتند.

وی با حمایت از ساخت انواع لوازم خانگی در داخل کشور تصریح ‌کرد: مرغوبیت به همراه قیمت ۲ مولفه اصلی برای کارخانه‌های سازنده لوازم خانگی هستند که در اولویت‌اند، هرچند نباید مشتری‌مداری را فرموش کرد. عدم تطابق ضمانتنامه و گارانتی موجود در سایت با اصل گارانتی می‌تواند خریدار را در خرید لوازم خانگی به صورت کاملا درست راهنمایی کند و می‌توان با انجام اقداماتی موثر تعداد کالاهای تقلبی در بازار را کاهش داد ولی نمی‌توان میزان آن را به صفر رساند.

پازوکی با اشاره به اینکه راهکار مبارزه با قاچاق لوازم خانگی در ایران، تولید لوازم خانگی باکیفیت است، اضافه ‌کرد: باید به این واقعیت مهم اشاره کرد که قاچاق کالا یکی از مهم‌ترین آفت‌های اقتصاد در هر کشور است که سبب عقب‌ماندگی توسعه اقتصادی می‌شود.

رییس اتحادیه لوازم خانگی با بیان اینکه ثبات قیمت در بازار لوازم خانگی کشور می‌تواند نقش موثری استقبال مردم از خرید انواع لوازم خانگی ایرانی داشته باشد، گفت: تنوع تولید انواع لوازم خانگی در بازار می‌تواند یک راهکار مهم برای مقابله با قاچاق و توزیع کالای تقلبی باشد و این اتفاق زمانی رخ خواهد داد که خریدار به لحاظ کیفیت و قیمت برای کالاهای ایرانی به اطمینان خاطر رسیده باشد.

کیفیت ناهمگون انواع تولیدات در برندهای ایرانی

کارشناس حوزه لوازم خانگی یکی از علل مهم در گرانی بیش از حد لوازم ‌خانگی در بازار را تحریم عنوان و بیان کرد: پس از اعمال تحریم‌‌های ظالمانه و خروج برندهای معتبر تولیدکننده لوازم خانگی از کشور شاهد افزایش تعداد لوازم خانگی قاچاق و تقلبی در بازار بودیم.

احسان فدایی گفت: تعریف کیفیت لوازم خانگی از زبان دوستان و آشنایان یکی از مهم‌ترین شیوه‌های تبلیغ برندهای تولیدکننده در بازار لوازم خانگی کشور است که این روش در بازار ایران به خوبی جواب می‌دهد. وی با بیان اینکه تولیدکنندگان لوازم خانگی در ایران به دلیل اینکه محصولات تولیدی آنها کیفیت یکسانی ندارد با چالش‌‌های متعددی روبه‌رو هستند، گفت: به طور مثال کیفیت یخچال فریزر برای یک تولیدکننده ایرانی بسیار مرغوب و قابل‌ قبول است ولی برند دیگری در تولید ماشین لباسشویی و اجاق گاز سرآمد است، اما در تولیدات یخچال فریزر چندان مشتری‌‌پسند نیست. در واقع این تاکید به این معناست که اصلا الزامی ندارد همه خریدهای خود را از یک برند خاص انجام دهید. باید دریافت که هر برندی، در تولید کدام محصول ویژه‌تر کار کرده است. فدایی تاکید کرد: خدمات پس از فروش یکی از ضعف‌‌های مهم تولیدکنندگان لوازم خانگی در ایران است، در حالی که برندهای معتبر و سرشناس خارجی در اولین قدم برای توزیع لوازم خانگی در نقاط مختلف جهان در فکر ارائه خدمات پس از فروش هستند، زیرا جلب رضایت مشتری برای برندهای خارجی تولیدکننده لوازم خانگی اهمیت بالایی دارد. این کارشناس حوزه لوازم خانگی کشور اضافه ‌کرد: توزیع‌کنندگان کف بازار در صنعت لوازم خانگی برای اینکه سود بیشتری کسب کنند مایل به فروش لوازم خانگی وارداتی هستند، در حالی که باید این روند به نفع تولیدکنندگان ایرانی تغییر کند و توزیع‌کنندگان در مسیری گام بردارند که منفعت تولیدکننده لوازم خانگی ایرانی لحاظ شود.

فدایی خواستار ایجاد رقابت جدی بین تولیدکنندگان لوازم خانگی ایرانی با خارجی شد و افزود: در کالاهای به اصطلاح با دوام موضوع کیفیت همواره برای خریدار به عنوان یک اصل مهم مطرح بوده است و به نظر می‌رسد در این حوزه تولیدکنندگان ایرانی برای رقابت با رقبای خارجی باید مسیر سختی را طی کنند که انتهای این مسیر در صورت موفقیت می‌تواند منجر به صادرات انواع لوازم خانگی ایرانی به نقاط مختلف جهان شود.

  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
ویژه سرپوش