دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۲۰۱۰۲

معرفی دانشگاه خلیج فارس بوشهر بهمراه دانشکده هایش

دانشگاه خلیج فارس,دانشگاه خلیج فارس بوشهر,رشته های دانشگاه خلیج فارس بوشهردانشگاه خلیج فارس بوشهر در استان بوشهر واقع شده است
یک دانشگاه دولتی در شهر بوشهر، با نام دانشگاه خلیج فارس وجود دارد که زمان تأسیس آن به سال ۱۳۷۰ برمی گردد. در این مطلب از سرپوش درباره این دانشگاه توضیحاتی داده شده است.

دانشگاه خلیج فارس بوشهر

از دانشگاه خلیج فارس به عنوان یک دانشگاه دولتی و بزرگترین مرکز اموزش عالی در استان بوشهر یاد میشود. در زمستان ۱۳۷۰ آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران به استان بوشهر، سفر کرد و با ساخت این دانشگاه در استان بوشهر، موافقت کرد. لذا در مهر ۱۳۷۱ این دانشگاه، تحت عنوان دانشگاه خلیج فارس، فعالیت خود را در دو رشتهٔ مهندسی عمران و رشتهٔ مهندسی مکانیک شروع کرد.

دانشکده های دانشگاه خلیج فارس

دانشگاه خلیج فارس از ۹ مرکز تحقیقاتی و ۸ دانشکده تشکیل شده است و از امکانات دیگر آن می توان به ۵ معاونت آموزشی، فرهنگی و دانشجویی، پژوهش و فناوری، برنامه ریزی و توسعه، منابع انسانی و پشتیبانی اشاره کرد. هم اکنون ۱۰۰ رشته در این دانشگاه، دانشجو میپذیرند که ۳۱ رشته در مقطع کارشناسی، ۵۶ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۳ رشته در مقطع دکتری هستند. در ادامه با دانشکده های این دانشگاه آشنا شوید:

- دانشکدهٔ مهندسی

- دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده

- دانشکدهٔ علوم و فناوری نانو و زیستی

- دانشکدهٔ کشاورزی و منابع طبیعی

- دانشکدهٔ هنر و معماری

- دانشکدهٔ مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی

- دانشکدهٔ علوم و فناوری دریایی

- دانشکده کسب و کار

- دانشکدهٔ مهندسی جم

- دبیرستان دانشگاه

- دانشکدهٔ مهندسی:

اولین دانشکده دانشگاه خلیج فارس، دانشکدهٔ مهندسی نام داشت که زمان تأسیس آن به مهرماه سال ۱۳۷۱ برمی گردد؛ به این صورت که ۳۴ نفر دانشجو در رشته مهندسی مکانیک پذیرفته شدند و ۳۵ نفر دانشجو مشغول به تحصیل در رشته مهندسی عمران شدند.

عکس دانشگاه خلیج فارس بوشهر,دانشگاه خلیج فارس,دانشگاه خلیج فارس بوشهر,زمان تاسیس دانشگاه خلیج فارس بوشهردانشگاه خلیج فارس یک دانشگاه دولتی میباشد

- دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده:

دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده در مهرماه سال ۱۳۹۸ با تصویب هیئت امنای دانشگاه و تفکیک رشته های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر از دانشکده مهندسی و رشته های ریاضی و آمار از دانشکده علوم پایه، راه اندازی گردید و فعالیت خود را از شهریور ماه سال ۱۳۹۹ شروع کرد. از رشته های این دانشکده می توان به مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، ریاضی و آمار اشاره کرد.

- دانشکدهٔ علوم و فناوری نانو و زیستی:

در سال ۱۳۷۵ دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی ابتدا با عنوان دانشکدهٔ علوم پایه تاسیس شد و فعالیت خود را با رشته های امار، ریاضی، زیست شناسی، ژئوفیزیک، شیمی و فیزیک در رده های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری شروع کرد. هیئت امنای دانشگاه بر اساس مصوبه مهر ماه ۱۳۹۸ ضمن تجمیع و انتقال رشته های زیست فناوری، محیط زیست دریا، و شیمی دریا از دانشکده علوم و فنون دریایی با رشته های این دانشکده، تحت عنوان دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی دریایی شناخته شد. سپس در زمانیکه رشته های ریاضی و آمار از این دانشکده تفکیک شدند و با رشته های مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر، تجمیع شدند؛ دانشکده جدیدی با عنوان دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده بوجود آمد.

- دانشکدهٔ کشاورزی و منابع طبیعی:

چهارمین دانشکده ی دانشگاه خلیج فارس بوشهر، دانشکدهٔ کشاورزی و منابع طبیعی نام داشت که فعالیت خود را با ایجاد رشته تحصیلی علوم باغبانی در شهر برازجان شروع کرد. هم اکنون این دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد، ۴ رشته تحصیلی دارد و نیز در مقطع کارشناسی، دارای ۴ رشته تحصیلی می باشد.

- دانشکدهٔ هنر و معماری:

در سال ۱۳۸۴ دانشکدهٔ هنر و معماری دانشگاه خلیج فارس در مقطع کارشناسی معماری، دانشجو پذیرفت. این دانشکده با الهام از معماری قدیم بوشهر در بافت تاریخی بوشهر ساخته شده است که به محله« کوتی» معروف می باشد و کنار ساختمان عمارت« نوذری» قرار دارد.

زمان تاسیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر,رشته های دانشگاه خلیج فارس بوشهردانشگاه خلیج فارس بوشهر از مهر ۱۳۷۱ با نام دانشگاه بوشهر شروع به فعالیت کرد

- دانشکدهٔ مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی:

از مهم ترین مرکز رسمی دولتی علمی، آموزشی و پژوهشی در استان بوشهر می توان به دانشکدهٔ مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی واقع در دانشگاه خلیج فارس بوشهر، اشاره کرد. این دانشکده با هدف تربیت نیروی انسانی موردنیاز تاسیسات نفت و گاز و پتروشیمی به اموزش های تخصصی در زمینه مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی می پردازد. موقعیت این دانشکده در ضلع شمال شرقی دانشگاه خلیج فارس بوشهر می باشد.

- دانشکدهٔ علوم و فناوری دریایی:

هدف از تأسیس دانشکدهٔ علوم و فناوری دریایی در مهرماه ۱۳۹۰، تربیت دانشجویانی در زمینه های مرتبط با دریا بود. از این رو این دانشکده، فعالیت علمی خود را با پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد زیست فناوری دریا شروع کرد. اینک دانشکده علوم و فنون دریایی در بخشی از دانشکده علوم پایه واقع شده است و دانشجویان در پژوهشکده خلیج فارس و دانشکده علوم پایه از امکانات اموزشی و آزمایشگاهی استفاده میکنند.

از دانشکده علوم و فنون دریایی بعنوان یک دانشکده بین رشته ای یاد میشود که ایجاد و توسعه ی آن با همکاری سایر دانشکده ها و مرکز مطالعات دانشگاه و تفاهم نامه با مراکز تخصصی دریایی نظیر مؤسسه ملی اقیانوس شناسی، سازمان محیط زیست ، شیلات، و سازمان بنادر و دریانوردی و … هماهنگ گردیده است.

- دانشکده کسب و کار:

در سال ۱۳۹۸ دانشکده کسب و کار دانشگاه با تفکیک رشته های مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، حسابداری و اقتصاد از دانشکده ادبیات و علوم انسانی توسط هیئت امنای دانشگاه تصویب شد. هدف از تأسیس چنین دانشکده ای، ایفای نقش در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه بود و همچنین قصد داشت که در فرایند توسعه ملی و منطقه ای، مدیران کسب و کار موفق و تراز جهانی را تربیت کند.

این دانشکده اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، حسابداری و اقتصاد در مقطع کارشناسی نموده است و همچنین در دوره کارشناسی ارشد نیز دانشجویانی را در رشته های مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات و گرایش تحقیق در عملیات و رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، گرایش استراتژیک و گرایش کارآفرینی و رشته اقتصاد گرایش اقتصاد انرژی می پذیرد.

این دانشکده نیز در دوره دکتری مدیریت صنعتی، اقدام به پذیرش دانشجو در دو گرایش مدیریت تولید و عملیات و تحقیق در عملیات کرده است.

- دانشکدهٔ مهندسی جم:

از دیگر دانشکده های دانشگاه خلیج فارس بوشهر می توان به دانشکدهٔ مهندسی جم اشاره کرد که در بخش مرکزی شهرستان جم- در شهرک پردیس شهر جم قرار دارد و مشغول فعالیت در دو رشتهٔ مهندسی کامپیوتر نرم‌افزار و مهندسی صنایع است.

- دبیرستان دانشگاه:

در سال ۱۳۷۳ دبیرستان دانشگاه خلیج فارس زیر نظر دانشگاه خلیج فارس در شهر بوشهر تأسیس شد. هدف از تأسیس چنین دبیرستانی جذب و حمایت از استعدادهای برتر به خصوص در جامعه مخاطب روستایی بود و براساس آزمونی برگزار شد که توسط سازمان سنجش اموزش کشور تعيين میشود.

دانشکده های دانشگاه خلیج فارس,دبیرستان دانشگاه خلیج فارس بوشهردانشگاه خلیج فارس دارای ۹ مرکز تحقیقاتی و ۸ دانشکده می‌باشد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
ویژه سرپوش