پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۵۸ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۰۰۴۳
خواندنی ها و دیدنی ها

تصاویر/ گشت و گذار در یکی از زیباترین هتل‌های جهان در هند

هتلی رویایی که در میان باغ‌های سرسبز شهر جیپور هند وجود دارد که از ترکیب سبک هندو-مغول و روکوکو ایتالیایی ساخته شده است.

شهر جیپور هند به خاطر ساختمان‌های پاستلی‌اش به شهر صورتی معروف است، اما یک هتل در این شهر وجود دارد که انگار دنیای خودش را دارد.

این هتل با طرح‌های گل‌دار یا هندسی که جیپور به آن‌ها معروف است تزئین نشده است، در عوض، این سازه دارای دیوار‌هایی به رنگ قرمز است که از کاردینال‌های کاتولیک رومی به قرض گرفته شده است و انار‌هایی با الهام از نقاشی‌های بوتیچلی و درختان نخل، نمادی از موقعیت رومی.

هتل ویلا پالادیو زمانی محل سکونت خانواده سلطنتی کانوتا بود و توسط کارآفرین ایتالیایی باربارا میولینی و طراح هلندی Marie Anne Oudejans به یک بوتیک هتل تبدیل شد. هر دو اکنون ساکن جیپور هستند.

میولینی در سوئیس بزرگ شد، در سال ۲۰۰۵ در جایی که قرار بود تعطیلات باشد به جیپور آمد و در نهایت برای همیشه ماند. او سال‌های اولیه کار خود را در حومه شهر ونیز گذراند و تحت تأثیر ارجاعات تاریخی و معماری آندریا پالادیو یکی از بزرگترین معماران ایتالیایی قرن شانزدهم قرار گرفت.

میولینی می‌خواست سبک هندو-مغول و روکوکو ایتالیایی را با هم ترکیب کند تا چیزی منحصر به فرد خلق کند.

او می‌گوید: دربار جیپور برای نزدیک به ۳۰۰ سال مرکز تولیدات لوکس هند بوده است، در حالی که ونیز برای قرن‌ها پایتخت تجملات اروپا بود. در زیبایی شناسی هر دو شهر پیچیدگی و حضور تاریخی باورنکردنی وجود دارد و هنگام گفتگو، به زیبایی با هم صحبت می‌کنند.

ساختمانی که به ویلا پالادیو تبدیل شد، داستانی کوتاه، اما خارق العاده دارد. این بنا توسط نجیب زاده کانوتا، اب‌های سینگ در سال ۱۹۶۰ به سبک میراث راجستانی، با آلاچیق‌های باز، طاق‌های گوشه دار، حیاط ها، برجک‌ها و دیوار‌های قلعه مانند ساخته شد.

میولینی می‌گوید که این سازه در شکل خوبی بود و به خوبی از آن مراقبت شده بود. این مکان حس نوستالژی ایتالیایی داشت که چگونه می‌توان با خانه‌ها و قلعه‌های متروک در مسیر‌های تاریخی روبرو شد. من می‌خواستم مداخلات ساختاری را به حداقل برسانم.

Marie Ann Oudejans، طراح هلندی ساکن جیپور که با میولینی همکاری می‌کرد، گفت: حومه شهر به من الهام بصری داده است: زنان در مزارع، شاهزاده خانم‌های سلطنتی در تزئینات و حجاب هایشان. من آن را با شور و نشاط ایتالیایی مخلوط کردم.

از آنجا، ویلا پالادیو شروع به شکل گیری کرد. برج‌های دیده‌بانی قلعه‌ای به اتاق‌های مهمان تبدیل شدند که با نوار‌های آب نباتی نقاشی شده بودند.

دکتر ویبور موکول سینگ که پروژه‌های معماری را در ایتالیا و راجستان انجام داده است، می‌گوید: جیپور سبک متمایز خود را دارد. در حقیقت پذیرش برخی معماری خارجی در اینجا چالش برانگیز است. نکته کلیدی این است که ویلا پالادیو از نظر چهره ایتالیایی است و در عین حال عمیقاً در زمین ریشه دارد.

یکی از راه‌های وفادار ماندن به میراث ویلا، مشارکت تا حد امکان صنعتگران محلی بود. میولینی توضیح می‌دهد که روکش‌ها، کوسن‌ها، فرش‌ها، لامپ‌ها و صندلی‌های هتل همگی در جیپور ساخته شده‌اند.

fararu.com
  • 17
  • 4
۵۰%
بیشتر بخوانید:
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر