شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۴
۱۴:۳۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۰۱۴۵
حوادث

فیلم/ خودکشی ناکام مرد جوان در ایستگاه هفت تیر تهران

خودکشی مرد جوان در ایستگاه هفت تیر تهران ناکام ماند.

دیده بان ایران | ساعت ۱۱:۳۰ صبح روز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه صدای داد و فریاد در ایستگاه متروی هفت‌تیر پیچید. قطار وارد مترو می‌شد و پسر جوانی وسط ریل پریده بود.

ویدیویی که در شبکه های اجتماعی وایروال شده نشان می دهد اقدام یک مرد جوان برای خودکشی در ایستگاه مترو هفت تیر تهران با تلاش شهروندان و متقاعد کردن وی، ناکام ماند.

توضیحات مترو درباره خودکشی یک جوان در ایستگاه هفت تیر

شرکت بهره‌برداری مترو تهران، درباره حادثه ایستگاه شهدای هفتم تیر اطلاعیه‌ای صادر کرد.

مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد، راهبر قطار شماره ۵۱۷ مترو تهران حوالی ظهر چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در حال ورود به سکوی شرقی ایستگاه شهدای هفتم تیر بود که متوجه ورود غیر مجاز یک مسافر به حریم ریلی شد. وی با دقت و هوشیاری بالا، توانست به‌موقع قطار را متوقف و از وقوع یک حادثه دلخراش جلوگیری کند.

پس از این اتفاق، کارکنان ایستگاه بلافاصله وارد عمل شدند و این شهروند را به فضای ایمن منتقل کردند. این حادثه موجب توقف پنج‌دقیقه‌ای قطار از ساعت ۱۱:۵۳ تا ۱۱:۵۸ در سکوی شرقی ایستگاه شهدای هفتم تیر شد.

شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه ضمن قدردانی از اقدام به‌موقع راهبر قطار و تلاش کارکنان ایستگاه، بار دیگر از شهروندان درخواست می‌کند با رعایت قوانین ایمنی، از ورود به حریم ریلی خودداری کنند. همچنین در صورت مشاهده افراد نیازمند کمک یا کسانی که قصد ورود به حریم ریلی را دارند، موضوع را به کارکنان ایستگاه اطلاع دهند یا دکمه توقف اضطراری در سکو را فعال کنند تا از بروز حوادث ناگوار پیشگیری شود.

افزایش ۵۱ درصدی آمار خودکشی در ایران

بر اساس آمارهای رسمی آمار خودکشی در ایران در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۳۹۵ (یعنی در طول ۷ سال.) حدود ۵۱ درصد افزایش داشته است.

حمید پیروی -نایب‌رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران- ۱۹ شهریور سال گذشته در همایش روز جهانی پیشگیری از خودکشی اعلام کرد سال ۱۳۹۵ در ایران ۷۹ هزار و ۱۰۲ نفر اقدام به خودکشی کرده بودند.

عوامل مختلفی در میل، تصمیم و اقدام به خودکشی تاثیر دارند، از مسائل اقتصادی تا اختلالات روانشناختی. پیروی ضمن تاکید بر این‌که سلامت روان در این مورد تعیین‌کننده است، اضافه کرد: عواملی مانند مسکن، شغل، دسترسی به خدمات آموزشی، دسترسی به خدمات بهداشتی و درمان و... نیز در این مسئله اثرگذار هستند.

didbaniran.ir
  • 15
  • 2
۵۰%
بیشتر بخوانید:
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر