-
«کمیته برگزار کننده بازی های المپیک و پارا المپیک ۲۰۲۰ توکیو» از سال ۲۰۱۷ مشغول جمع آوری زباله های الکترونیک است تا با بازیافت فلزات گرانبهای آنها مدال های این رویداد ورزشی را بسازد.
به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، روند جایگزین کردن گجت های قدیمی با نسخه های نو سبب شده...
-
محققان دانشگاهی با سرمایهگذاری بخش خصوصی به دانش فنی ساخت زبالهسوزهای پلاسمایی به عنوان روش پاک و سبز امحای زبالههای خطرناک و ویژه دست یافتند و به گفته آنها قرار است تا پایان امسال دو پایلوت صنعتی این دستگاه با ظرفیت یک تن در روز برای امحای پسماندهای 'صنعتی' و 'ویژه' و...
-
فعالان زیستمحیطی در حالی توانستند با استفاده از روشهای دوستدار محیط زیست فلزات پایه چون مس و قلع را بازیافت کنند که به گفته آنها این محققان در دستیابی به این نوع پسماندها باید با پیمانکارانی که بعضا اتباع سایر کشورها هستند، رقابت کنند.
ابراهیم مرشد از محققان و فعالان...
-
عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه کشور با موانعی برای بازیافت و ساماندهی پسماند الکترونیکی مواجه است، گفت: این پسماندها دارای مقادیر زیادی فلز گرانبها هستند که باید بازیافت شوند.
به گزارش مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حمید امیدوار در نشست تخصصی...
-
قطعات و مدارهای الکترونیکی از دوران ابرکامپیوتر ۲۵ تنی انیاک با ابعاد ۶۳ متر مربعی اش که در سال ۱۹۵۶ میلادی پای به عرصه وجود گذاشت تا به امروز مسیری طولانی را طی کرده اند. اما با وجود دستاوردهای فوق العاده ی دانشمندان در کوچک سازی کامپیوترها، حتی ظریف ترین نمونه های تولیدی...
-
رییس پژوهشکده محیط زیست دانشگاه اصفهان گفت: اصفهان به عنوان قطب اول صنعت در زمینه زبالههای خطرناک صنعتی باید تدبیری بیاندیشد چراکه سایت مشخصی برای دفن زبالههای خطرناک زیست محیطی در اصفهان وجود ندارد.
مهرداد فرهادیان در حاشیه اولین سمپوزیوم بین المللی بیوتکنولوژی محیط...
-
تجارت زبالههای الکترونیکی به شغلی جدید در نایروبی تبدیل شده و باعث شده گروههای مختلفی از تاجران معمولی تا شرکتهای بزرگ فراوریکننده، روزانه با صدها تن زباله درگیر باشند.
...