-
گروهی از دانشمندان در تلاش برای مهار پلاسمای فوقداغ و پایدار مورد نیاز برای تولید همجوشی هستهای، از یک روش بدیع استفاده کردهاند: استفاده از سس مایونز.
به گزارش انتخاب به نقل از یورونیوز، دانشمندان سس مایونز را در یک ماشین کرهگیری ریختند و آن را در حال چرخش قرار دادند...
-
همجوشی هسته ای چیست؟
همجوشی هسته ای زمانی رخ می دهد که دو هسته با هم ادغام می شود تا یک هسته ی جدید تشکیل دهد. در فرآیند “همجوشی هسته ای” هسته های سبک مثل هیدروژن، دوتریوم و تریتیوم با یکدیگر همجوشی داده شده و هسته های سنگین تر و مقداری انرژی تولید می شود. این فرآیند در...
-
شرکت "توکاماک انرژی" مستقر در بریتانیا به تازگی نتایج جدیدترین آزمایشها و یافتههای خود را منتشر کرده و ادعا کرده است که فاصلهای با بهرهگیری تجاری از انرژی همجوشی روی زمین ندارد.
به گزارش ایسنا ، شرکت خصوصی توسعه انرژی همجوشی "توکامک انرژی"(Tokamak Energy) اخیراً...
-
روشی برای بهینه سازی همجوشی هستهای کشف شد.
پژوهشگران با کشف یک روش جدید و متحول کننده اکنون میتوانند همجوشی هسته ای را ایمن تر و با ثبات تر کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، همجوشی هسته ای بسیار چالش برانگیز است، زیرا در واقع تلاشی برای تکرار فرآیندهای...
-
محققان MIT از طریق همجوشی ورقههای کوچک گرافین یک ساختار شبکهای بسیار سخت و متخلخل ایجاد کردند که بر اساس مدل سازیها ۱۰ برای سختتر از فولاد بوده و تنها ۵ درصد چگالی آن را دارد.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان از سالها قبل میدانستند که وقتی کربن در...
-
پیچیده ترین پروژه علمی تاریخ بشر که برای نمایش قابل اتکا بودن گداخت هسته ای در حال تاسیس است، حالا به میانه راه رسیده است.
در این پروژه که «راکتور آزمایشی گداخت هسته ای بین المللی» یا ITER نام دارد، چندین کشور پیشرفته تلاش دارند با استفاده از فرایند همجوشی به همان شکلی که...
-
اخیراً دانشمندان تأسیسات ملی احتراق و علوم فوتونی (NIF) در آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور موفق شده اند قوی ترین پرتو لیزر دنیا را ایجاد کنند.
دلیل ساخت این لیزرهای پر توان، ایجاد شرایطی مشابه با هسته خورشید است تا بتوان فرایند همجوشی هسته ای را ایجاد کرد و با مهار انرژی تولید...
-
محققان موفق به تولید سوخت پلاسمای جدیدی شده اند که قدرت همجوشی قابل توجهی دارد و یک منبع عظیم سوخت پاک به حساب می آید.
به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، محققان دانشگاه MIT روشی جدید یافته اند تا سوخت پلاسما را چنان گرم و متراکم کنند که قدرت همجوشی زیادی دارد.
این...
-
محققان دانشگاه گنتا واقع در بلژیک توانستند با استفاده از ابرهای تولید شده از فلز مایع، گرمای حاصل از یک جریان دمایی شدید را منعکس کنند.
به گزارش ایرنا از ساینس دیلی، امروزه انرژی حاصل از همجوشی تنها یک ایده جاهطلبانه است. محققان تلاش خود را برای ساخت رآکتورهای همجوشی...