-
صاحب جزيره مصنوعي ميشود. خبري که هشت شهريور رسانهاي شد و از امضاي تفاهمنامهاي صحبت به ميان آمد که به واسطه آن تا دو سال آينده جزيرهاي با ابعاد ۵۰۰هزار مترمربع در کنار کشتي يوناني، شهر زيرزميني کاريز... خودنمايي خواهد کرد تا بهانهاي باشد براي جذب گردشگر؛ جزيرهاي با...
-
مرجان های دریایی که در برابر گرما مقاوم هستند، توسط محققان استرالیایی تولید شدند.
گرمایش زمین باعث نابودي بسياري از مرجان های دریایی و به خطر افتادن حیات بسياري از موجودات جهان شده و پژوهشگران برای غلبه بر این مشکل مرجان های مقاوم دربرابر گرما تولید کرده اند.
به...
-
وجود ساحل مرجانی، ماسه ای، صخره ای و شنی و موج های چند متری در دریای عمان( سواحل مَکُّران) محدوده آبهای ساحلی چابهار و کنارک با قابلیت های زیست محیطی بالا فواید زيادي براي گسترش گردشگری دریایی در این منطقه دارد و مسافران در این فصل از سال بيش ترین بازدیدها را داشته اند...
-
گرم شدن کره زمین موجب تخریب گسترده بسیاری از گونه های حیات در دریاها و اقیانوس ها شده، اما پهپادها می توانند تا حدی به بازسازی این گونه ها کمک کنند.
به گزارش مهر به نقل از دیجیتال ترندز، یکی از ساختارهای مهم در حال تخریب در اقیانوس ها آب سنگ ها هستند. آب سنگ ها باریکه...
-
به اعتقاد یک زیست شناس دریایی که در زمینه نابودی اکوسیستمهای مرجانی در نقاط مختلف جهان تحقیق میکند، کودکان امروز شاید آخرین نسلی باشند که صخرههای مرجانی را با این عظمت و شکوه میبینند.
به گزارش ایسنا، دیوید اوبورا، رئیس گروه تخصصی مرجان در "اتحادیه بینالمللی حفاظت از...
-
محققان استرالیایی در پژوهشهای اخیر خود دریافتند که مرجانهای ضخیم ،مرجانهای قارچی شکل و مغزی شکل، اسیدهای آمینه تولید کرده و از این طریق با عارضه رنگباختگی و سفید شدن مقابله میکنند.
به گزارش سیناپرس، مطالعات اخیر پژوهشگران نشان میدهند که بعضی صخرههای مرجانی خاصیت...
-
سرپرست مرکز اقیانوسشناسی چابهار با بیان اینکه شکوفایی جلبکی (کشند قرمز) هر ساله از اواخر خرداد آغاز میشود و تا اواخر شهریور ادامه دارد، گفت: روش "رسپاشی" تنها منجر به کنترل رشد جلبک میشود، نه کاهش آن و بعد از مدتی رشد جلبک مجددا آغاز خواهد شد.
به گزارش ایسنا، کشند...
-
رییس مرکز اقیانوسشناسی خلیجفارس با اشاره به نقش جنگلهای مانگرو و تپههای مرجانی در اکوسیستم دریایی استان بوشهر گفت: این اکوسیستمها به دلیل مجاورت با تاسیسات نفتی در معرض تهدید قرار گرفتهاند، به گونهای که درختان مانگرو به دلیل جادهسازی قطع شدند.
به گزارش ایسنا، جنگل...
-
مطالعه محققان استرالیایی نشان می دهد، صخره های مرجانی در جریان گردبادهای گرمسیری، قدرت امواج بزرگ را قبل از برخورد به ساحل کاهش می دهند.
به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی تک تایم، افرادی که خشم یک گردباد گرمسیری را تجربه کرده اند می دانند که این گردباد چقدر می تواند به...
-
گروهی از محققان پی برده اند روند سفیدشدگی شدید مرجان ها امروزه ۵ برابر بیشتر از سه دهه قبل است.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ساینس نیوز/science new، محققان دانشگاه جیمز کوک استرالیا با انجام تحقیقی بین سال های ۱۹۸۰ و ۲۰۱۶ بر روی ۱۰۰ منطقه تپه های مرجانی در مناطق...
-
به گزارش ایرنا از نیچر، این جلبکها مانند هر گیاه دیگری برای رشد خود به دی اکسید کربن و نور نیاز دارند. با افزایش میزان دی اکسید کربن محلول در آب رشد آنها نیز سرعت بیشتری مییابد. بهگونهای که به سرعت گسترش مییابد و پاکسازی این جلبک از کف دریاها امکانپذیر نیست.
...