گفتگو با راحله منظوری مربی اسبق تیم ملی کیک بوکسینگ بانوان؛ صدایی به رسایی شکستن یک بانوی مربی
در این وانفسا دیو مشکلات چنان دژی مستحکم در برابرشان قد علم کرد، همین امر بهانه ای شد تا به سراغ یکی از مربیان با سابق تیم های ملی کیک بوکسینگ برویم و با او به گفتگو نشینیم.
خالی از لطف بیو گرافی مختصری از وی داشته باشیم، راحله منظوری از همان دوران طفولیت هنر های رزمی را در مکتب کاراته شیرزاد آغاز کرد راه او ادامه یافت تا در سال ۷۸ کیک بوکسینگ ماوایی برای زندگی ورزش او شناخته شود.
این شما و این هم گفتو گویی متفات با یک مربی نام آشنای هنر های رزمی .
راحله منظوری با اشاره به همه گیری کرونا گفت: دوران پاندمی کرونا را میتوانم به دشوار ترین دوره ورزشی ام تعبیر کنم.
از یک سو درخواست های مکرر شاگردانی که سالها برای رسیدنشان به این جایگاه زحمت کشیده بودم و رفته رفته آمادگیشان تحلیل می رفت و از سوی دیگر سختی های خاص برگزاری کلاس های بانوان در پارک ها و اماکن عمومی دشواری های خاص خود را داشت.
وی در پاسخ به این سوال که فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی با توجه به اینکه شما از مربیان با سابقه این فدراسیون هستیدچه کمکی در این رابطه به شما داشته گفت:فدراسیون پایمان را نگیرد! گرفتن دستمان پیشکششان،در دوران مدیریت محمد نوحی سه دوره سر مربی تیم ملی کیک بوکسینگ بانوان بودم، حقوق که نگرفتم برای یکی از اعزامها نیز فقط پاسپورت سر مربی گم شد تا شخص دیگری در معیت تیم باشد. با این ناملایمات بود که کلا از فدراسیون ورزش های رزمی قطع امید کردم.
فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی همان حلقه مفقوده ورزش رزمی است.
سر مربی اسبق تیم ملی فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی در خصوص نامیدن این فدراسیون به عنوان حلقه مفقوده تصریح کرد: فدراسیون نگاهی وارونه به مربیان داردبجای اینکه بدنبال تامین مالی، حمایت بیمه ای و ... باشد مربیان را به مثابه ماشین درآمد زایی می نگرد این مجموعه هیچ برنامه حمایتی که ندارد مدام به دنبال برگزاری دوره های مختلفی با هدف کسب درامد از این قشر زحمت کش هم هست.
مربی سابق تیم ملی که سابقه برگزاری بیش از ۲۰دوره مسابقات، آزمون و آموزش در کارنام دارد، افزود: دراین دوران سخت هیچ کس سراغی از مربیان نگرفت در حال حاضر هم برای اجاره سالن تمرینی با اعداد نجومی روبرو هستیم و هیچ نهاد یا متولی در ورزش یاری رسان مربیان نیست!
نایب رییس سابق کیک لایت بوکسینگ از خداحافظی و جدا شدن از این سبک و فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی و نقل مکان به فدراسیون کاراته با عنوان رییس بانوان شیتوریو بودکای خبر دادو افزود: در حال حاضر با این سبک در حال فعالیتم و فدراسیون کاراته را به عنوان خانه دوم برگزیده ام .
دارنده دان شش فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی به داشتن مدارک درجه یک داوری و مربیگری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر متاسفانه باشگاهی که در اکادمی انقلاب را به دلیل کرونا تعطیل شد و تنها در یک باشگاه خصوصی واقع در شهرک غزب که از نظر فضا، کفاف شاگردانم را نمی دهد مشغول فعالیت هستم.
البته در تلاش هستم تا مجموعه ای فرا خور شاگردانم تهیه کنم.
منظوری با اشاره به به تلاش برای حضور در مسابقات آسیایی و جهانی دارای رنکینگ با مجوز شورای برون مرزی گفت: در تلاش هستیم تا بتوانیم در اولین دوره های آسیایی و جهانی مسابقات دارای رنکینگ با ترکیب کامل تیم حضور یابیم.
مربی خوشنام هنر های رزمی گوشه چشمی به دخترش تانیا حاجی داشت و گفت: سالها تلاش کرده ام که ثمره زندگی ام با استفاده از تجربیاتم بتواند در میادین جهانی و بین المللی تانیا حاجی پرچم کشورمان رابه احتزاز درآورد.
رئیس بانوان سابق هیات ورزش های شمالغرب در خاتمه گفت:امیدوارم بزوردی مسوولین به درک بیشتر خاص بودن ورزش های رزمی به عنوان ورزش ارزان در توسعه سلامت جامعه توجه بیشتری داشته باشند و بزرگترین سهامدار ورزش همگانی از حمایت بیشتری برخوردار شود، در شرایط فعلی مربیان بخصوص بانو در این شرایط به سختی خواهند شکست!
باید اشاره کنم در تمام مدتی در هیات مشغول بودم علاوه بر این که حقوقی نگرفتم برای سر کشی باشگاه ها هم هزینه آژانس و بنزین ماشین با خودم بود.
وی در خاتمه گفت:جا دارد از شاگردان و حامیان معنویم یاد کنم و تشکر داشته باشم این عزیزان عبارتند از خانم ها عسل مصور رحمانی، علیا خزل، نسترن ناد علی، سمانه غضنفری، پریا سلیمی، تارا حاجی یوسف، پریسا ناصری ، نسترن افشاری
- 13
- 4