-
فشار برای تولید تیلاپیا در ایران تنها به خاطر توجیه واردات است. در غیر این صورت گونه های بومی ایران هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ سلامت بهتر و بالاتر از این نوع ماهی است و تجربه و دانش کافی را هم برای پرورش آن در کشور داریم. ایجاد تنوع در سبد غذایی خانوار خوب است اما کیفیت...
-
ماهی تیلاپیا (Tilapia) یکی از گونه های مهاجم شناخته شده در دنیا است که با وجود جثه کوچک، به علت همه چیزخوار بودن، تکثیر زیاد، پایداری بسیار نسبت به وضعیت محیطی و کنترل دشوار، عرصه را بر گونه های بومی تنگ می کند. این ماهی در اماکن گوناگون و با انواع غذا های مختلف پرورش...
-
ماهی تیلاپیا از ارزش غذایی کمتری نسبت به ماهیان دیگر و حتی غذاهای ناسالمی مثل دونات، همبرگر گوشت و کالباس برخوردار است و موجب تشدید بیماریهای قلبی، آسم و آلرژی خواهد شد.
به گزارش تسنیم، دکتر فاطمه افضلی متخصص سلامت آبزیان و حفاظت از تنوع زیستی و پژوهشگر دوره پسادکترا...
-
در حالی که برخی از رسانه ها از ممنوعیت واردات ماهی تیلاپیا با توجه به مضرات مصرف آن و آسیب واردتش به بازار ماهیان سردآبی خبرداده بودند، رئیس سازمان شیلات پیشنهاد این ممنوعیت را سه ساله و با هدف تقویت بازار قزل آلا عنوان و مضر بودن مصرف تیلاپیا را به کلی تکذیب کرد.
حسن...
-
رئیس سازمان شیلات در نامهای از مهرفرد خواست تا واردات تیلاپیای چینی و بیکیفیت را برای حمایت ازتولیدکنندگان داخلی ممنوع کند.
به گزارش ایلنا، واردات ماهی تیلاپیا که این روزها بازار ماهی کشور را به خود اختصاص داده و به گفته برخی تولیدکنندگان ماهی بومی کشور را دچار انزوا...
-
واردات ماهی تیلاپیا از بحثهای مناقشهبرانگیز در سالهای اخیر بوده است
به گزارش مشرق، با توجه به اقبال رو به افزایش مردم به مصرف ماهی تیلاپیا، واردات این محصول غذایی روز به روز در حال افزایش است و بابت آن ارز زیادی از کشور خارج میشود.
به همین دلیل، کارشناسان...
-
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران با بیان اینکه سال گذشته ۶۰ میلیون دلار ماهی تیلاپیا وارد کشور شده است، گفت که در زمینه پرورش خاویار از دنیا بسیار عقب هستیم.
ارسلان قاسمی در گفتگو با مهر با بیان اینکه براساس آمار گمرک سال گذشته ۶۰ میلیون دلار ماهی...