جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۷:۰۶ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۰۳۲۹
مجله خودرو

فیلم/ نگاهی به موتورسیکلت پرنده پلیس دبی

از زمانی که امارات متحده عربی نام خود را به عنوان یک قطب اقتصادی بر سر زبان ها انداخته، بزرگ ترین شهر آن یعنی دبی به جولانگاه شرکت های تکنولوژی تبدیل شده است. با هجوم این شرکت ها، اکنون شهر ثروتمند اماراتی ها یک آزمایشگاه بزرگ و پیشرفته برای تست جدیدترین تکنولوژی ها در شرایط واقعی محسوب می شود.

علاقه کمپانی های مختلف به حضور در امارات و شهر دبی اصلا بی دلیل نیست، زیرا مقامات و ارگان های دولتی مثل پلیس این کشور برای به کارگیری آخرین و جدیدترین فناوری ها که قبلا در جای دیگری استفاده نشده اند، تمایل زیادی از خود نشان می دهند.

میزان استفاده پلیس دبی از تکنولوژی های نوین به حدی است که گفته می شود خودروهای ناوگان آن به یکی از جاذبه های توریستی این شهر بدل شده اند! در ناوگان این ارگان انواع مدل های اسپرت و سوپر اسپرت مشغول به خدمت هستند که از جمله آنها می توان به مواردی مثل استون مارتین One-77، بوگاتی ویرون، لامبورگینی اونتادور و فراری FF اشاره کرد.

پس از خرید انواع خودروهای قدرتمند و سریع، پلیس دبی در نظر دارد از وسایل نقلیه پرنده نیز برای جابجایی و گشت زنی نیروهای خود کمک بگیرد. اولین خبرها در این زمینه، سال گذشته منتشر شد.

طبق شنیده ها، شرکتی روسی به نام Hoversurf که مقر آن در کالیفرنیا واقع شده، وظیفه ساخت موتور سیکلت های پرنده برای پلیس دبی را بر عهده دارد. با تحویل برخی از موتور سیکلت ها، پلیس دبی اینک نحوه هدایت این وسیله نقلیه جالب را به نیروهای خود آموزش می دهد.

به گزارش CNN، خالد ناصر الرازوقی رئیس دپارتمان هوش مصنوعی پلیس دبی استفاده از موتور سیکلت های پرنده را تایید کرده و افزوده که این موتور سیکلت ها بیشتر برای حضور در صحنه های جرم تدارک دیده شده و لزوما برای تعقیب و گریز به کار گرفته نخواهند شد.

در حال حاضر دو تیم ما مشغول آموزش هستند. تعداد این تیم ها افزایش خواهد یافت.

موتور سیکلت های پرنده یا به عبارت صحیح تر هاوربایک های پلیس دبی، S3 نام دارند. این هاوربایک ها توانایی نشست و برخاست عمودی را داشته و به لحاظ ظاهری تا حدودی مشابه با نمونه های حاضر در فیلم جنگ ستارگان هستند.

هاوربایک S3 از بدنه ای با جنس فیبر کربن بهره می برد. انرژی مورد نیاز چهار پیشران این هاوربایک توسط باتری ۱۲.۳ کیلووات ساعتی تامین می شود. به لطف این باتری S3 قادر است در حالت پهپاد بدون سرنشین تا ۴۰ دقیقه و با یک سرنشین تا ۲۵ دقیقه در آسمان پرواز کند. نکته نه چندان جالب توجه اینکه ۲.۵ ساعت زمان برای پر شدن باتری S3 لازم است.

هر دستگاه هاوربایک S3 برابر با ۱۵۰ هزار دلار قیمت دارد. تولید و تحویل این موتور سیکلت پرنده از سال آینده آغاز خواهد شد.

‎/digiato.com
  • 15
  • 3
۵۰%
بیشتر بخوانید:
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر