جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۱۳ - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۰۳۷۷
اینفوگرافیک

اینفوگرافیک/ کرونا باعث ایجاد چه عوارضی در بدن می‌شود؟

پژوهشگران اعلام کردند که با از بین رفتن عفونت کووید ۱۹، مشکلات صحی ناشی از این بیماری پایان نمی یابد؛ چراکه با بررسی نشانگرهای بیولوژیکی بیماران درمان شده، شاهد ضعف عملکرد کبد (Liver) و آسیب های شدید قلبی و ریوی بعضی از آن ها بودند.

زمانی که بدن در معرض عفونت کووید ۱۹ قرار می گیرد، دچار التهاب بسیار شدید ناشی از مبارزه دستگاه ایمنی بدن با ویروس می شود.

واکنش های التهابی در بعضی افراد آن قدر شدید است که منجر به فیبروز ریوی "بافت همبند" می شود که کاهش تامین اکسیژن موردنیاز بدن را در پی دارد.

کووید ۱۹ همینطور اضطراب شدیدی بر قلب تحمیل می کند. متخصصان دانشگاه هاروارد می گویند التهاب ایجاد شده توسط ویروس کرونا (corona) سبب ضعف عملکرد قلب و افزایش خطر لخته شدن خون می شود.

داکتر لن هوروویتز، متخصص داخلی شفاخانه لنوکس هیل در نیویارک می گوید: «بعضی از افراد که با یک دوره شدید کووید ۱۹ مبارزه کرده اند، امکان دارد به آریتمی قلبی، نارسایی احتقانی قلب و میوکاردیت (التهاب عضله قلب) و همچنین آسیب های عصبی مثل اختلال هوشیاری، سردرد، سرگیجه و ... مبتلا شوند.»

علاوه بر این، ویروس کرونا بطور مستقیم به کلیه ها حمله می کند. مطالعات نشان داده این ویروس با اتصال به یک نوع گیرنده بر روی سلول ها به اسم ACE2 به بدن نفوذ می کند. این گیرنده نه تنها در سلول های قلب و ریه (Lung)، بلکه در کلیه ها نیز یافت می شود.

پژوهشگران دانشگاه جان هاپکینز نیز تأکید می کنند که استراحت طولانی مدت در بستر میتواند عواقب جدّي برای بدن داشته باشد و منجر به تحلیل عضلات و ضعف استخوان ها شود.

به گفته کارشناسان حوزه صحت، هرچند بسياري از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بهبود می یابند، ولی به علت اینکه ماهیت این بیماری و عوارض طولانی مدت آن هنوز بدرستی درک نشده، بهتر است که با جدّي گرفتن نکات پیشگیرانه، هیچ وقت به آن مبتلا نشویم.

اینفوگرافیک در مورد عوارض کرونا در بدن

برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگتر اینجا را کلیک کنید.

  • 15
  • 4
۵۰%
بیشتر بخوانید:
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش