سربازان گمنام امام زمان
سربازانی که به هیچ کسی ظلمی نخواهند کرد بی پناهان را مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار نمی دهند و نخواهند داد
کسی که سرباز گمنام آقا امام زمان را بشناسد پس باید خودش نیز سرباز گمنام او باشد یا خود او - چون اگر غیر این باشد دیگر او گمنام نیست.
چرا می گویند گمنام؟
چون حتی سرباز واقعی امام زمان حق ندارد مقام خود یا دیگر همکارانش را فاش کند . چون آنوقت ما مردم از او طلب بابیت آقا می کنیم و از او درخواست شفاعت می کنیم . در سوره بقره (آیة الکرسی) مقام شفاعت را خدا در مقام خود می داند و نیز کسانی که او تعیین فرموده . پس این چیزی غیر از بت بودن یا باب بودن برای سرباز گمنام آقا به ارمغان نمی آورد. پس بهتر است گمنام باشد و حرفی در این مورد نزند.
کسی نمی تواند آقا امام زمان را دیده باشد و آنقدر سفیه باشد که بگوید من ایشان را در مقامش دیدم چون دگر امکان ندارد ایشان توجهی به او داشته باشند چون آنوقت ایشان در غیبت نیستند که آن شخص دیده باشدش . مگر اینکه او سرباز امام زمان باشد واگر سرباز اوست پس گمنام است چرا دیگر به ما انسانهای نا محرم فاش کند .
سربازان گمنام امام زمان ( عج ) به نيروهاى مخلص و جان بركف اطلاعاتى و امنيتى كشور و وزارت اطلاعات گفته مى شود . بواسطه كينه توزي و عداوات دشمنان قسم خورده نظام كه چشم سرافرازي اين كشور را ندارند و هميشه بفكر ضربه زدن به مردم ايران بودند وجود سربازاني گمنام و از جان گذشته بمنظور : كار اطلاعاتى ، تجسس ، كسب اخبار سرّى ، كشف مجهولات ، دشمن يابى و و ابزار و شيوه آن نيز بيشتر اوقات امورى است كه به كارگيرى آنها در شرايط عادى براى هر كسى جايز نيست لازم و ضروري بوده است . اسلام با جديت تمام بر اخلاق نيك نيروهاى اطلاعاتى در نظام اسلامى تاءكيد فراوان دارد و آنها به مناسبت وظايف حساسى كه در نظام اسلامى به عهده دارند ، بايد متصف به صفات و ملكات خاصى باشند تا حسن انجام اين وظايف را بر آنها ممكن سازد . چنانكه امير مؤ منان صلوات الله عليه در عهدنامه خويش به مالك اشتر ، به اين امر سفارش د كرده ، مى فرمايد : ( فَوَلِّ عَل ى اُمُورِكَ خَيْرَهُمْ ، وَ اخْصُصْ رَسائِلَكَ الَّتى تُدْخِلُ فيها مَكائِدَكَ وَ اَسْرارَكَ بِاَجْمَعِهِمْ لِوُجُودِ صالِحِ الاَْخْلا قِ ) كارهايت را به بهترين ماءموران خويش بسپار و نامه هاى محرمانه ات را كه حاوى طرحها و اسرارت مى باشد ، در اختيار كسى بگذار كه داراى جامعترين و اساسى ترين اصول اخلاقى باشد از خوصيات بارز اين سربازان گمنام همين بس كه بگوئيم آنها افرادي : ۱- خدا ترس و فروتن ۲-راستگو و وفادار ۳-امانتدار و حق گو ۴ - نسبت به حيثيت و آبروى مردم حساس ۵- با تقوا و خودساز ۶- عدم دلبستگي به دنيا و تعلقات آن ۷- كم سخن و پركوشش۸- بي ريا و گمنام بودن آنهاست ..و خدمات و انجام وظيفه آنها در معرض ديد و نگاه مردم نيست و به طور طبيعى كسى از خدمات و كارهاى خوب آنها قدر دانى و سپاسگزارى نمى كند ، اين موضع او را ناراحت و غمگين نميسازد و ميداند كه همه تلاش و خدمات صادقانانه و خالصانه انها در محضر خداوند و امام زمان جعج - است و اجر و پاداش آنها محفوظ است و ضايع نمى گردد.