دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۰۸:۰۶ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۰۲۶
اینفوگرافیک

اینفوگرافیک/ علائم کرونا در کودکان چیست؟

محققان مؤسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران، با توجه به تحقیقات انجام‌شده، به این پرسش پاسخ داده‌اند که علائم ابتلا به کووید-۱۹ در کودکان چیست؟ شایع‌ترین علامت‌های ابتلا در کودکان تب، سرفه، گلودرد، گرفتگی بینی، عطسه و آبریزش بینی است. در این اینفوگرافیک با علائم و نشانه‌های ابتلای کودکان به ویروس کرونا بیشتر آشنا می‌شوید.

اینفوگرافیک در مورد علائم ابتلا به کرونا در کودکان

دکتر بابک الیاسی، متخصص بیماری های کودکان در این خصوص می نویسد:

کروناویروس (Coronaviruses) جدید، بیشتر در بزرگسالان سبب بیماری می شود و مرگ و میر در اشخاص بزرگسال بیشتر است، ولی کودکان از ابتلا به این ویروس در امان نیستند.

در کودکان امکان دارد علایم خیلی خفیف باشد، فقط به صورت تب خفیف و سرفه. گاهی امکان دارد فقط علائم گوارشی مثل اسهال یا استفراغ بروز کند. بنابراین تشخیص و شک ابتلا در کودکان دشوار تر هست.

علایم روتین و معمول و بارزی که در بالغین مثل سرفه (cough) و تب و بدن درد و نفس تنگی می بینیم، در کودکان الزاماً دیده نمی شود.

در اوایل دیده می شد که در کودکان در صورت ابتلا، شدت بیماری خفیف تا متوسط است ولی متأسفانه در هفته های گذشته موارد شدید منجر به مرگ در اطفال نیز دیده شده است.

در صورت عدم رعایت نکات لازم، کودکان هم در معرض ابتلا به این ویروس مرگبار هستند. لذا حتماً توصیه های بهداشتی را رعایت کنید:

تا امکان دارد کودکتان را از منزل بیرون نبرید.

به محض وارد شدن به منزل پیش از در آغوش کشیدن کودک، کامل دستها را بشویید.

کوچک ترین علامتی مانند تب خفیف، اسهال «ممکن است» نشانه کرونا باشد. پس آنرا جدّي بگیرید.

در صورت بروز هرکدام از علایم زیر با پزشک تماس بگیرید و مشورت کنید:

تب خفیف با گذشت سه روز

تب بالا

اسهال خفیف دو روز متوالی

اسهال شدید

استفراغ مکرر، درد شکم

سرفه بدون تب بیش از سه روز

سرفه شدید

بی حالی

نکته آخر در توصیه به والدین این است که کودکشان میتواند ناقل بیماری شود، بیماری خفیف بگیرد ولی اشخاص دیگر خانواده را مبتلا و در آنها بیماری شدید ایجاد شود.

کودکانی که بیماری زمینه ای مثل بیماری آسم، نارسایی کلیه (Kidney)، مبتلا به بدخیمی، بیماری خونی هستند در صورت شروع سرفه و یا تب، سریعاً باید توسط پزشک ویزیت شوند.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: موسسه ملی تحقیقات سلامت، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران

isna.ir
hamshahrionline.ir
  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش