سه شنبه ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۱:۵۹ - ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۰۱۰۴
امنیتی و دفاعی

سردار سنایی‌راد: به موازات مذاکرات، نیرو‌های مسلح ما دست به ماشه و آماده‌اند

سردار سنایی‌راد,معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: به موازات مذاکرات، نیرو‌های مسلح ما دست به ماشه و آماده‌اند که هرگونه تهدید احتمالی را جواب بدهند و میدان پشتیبان دیپلماسی است. آنچه اتفاق می‌افتد تصمیم و اراده نظام است و لذا نیرو‌های مسلح از جمله سپاه هم حتماً پشتیبان دیپلماسی هستند که بتوانند اهداف نظام را دنبال کنند و خطوط قرمزی که توسط نظام تعیین شده، توسط سربازان سیاسی ما دنبال می‌شود و لذا نوعی هم‌افزایی و انسجام را به شکل عمومی در کشور داریم و سپاه هم در این قضیه از تیم مذاکره‌کننده به عنوان یک ظرفیت متعلق به نظام حتماً حمایت می‌کند و پشتیبانی می‌کند و دست آنها را هم در برابر حریفی که به هر حال به قدرت ما سر میز مذاکره توجه دارد، پر نگه می‌دارد.

به گزارش ایلنا، سردار رسول سنایی‌راد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوم اردیبهشت سال ۵۸ گفت: واقعیت این است که سپاه با پیروزی انقلاب اسلامی به صورت خودجوش تشکیل شد و با توجه به اینکه اینکه برخی از انقلاب‌ها با کودتای داخلی یا مداخله خارجی به سرانجامی نرسیده بود از همین رو سپاه برآمده از دغدغه مردمی بود که برای حفظ و صیانت از انقلاب این تجربه را داشتند؛ لذا اصل پاسداری و سپاه برمی‌گردد به سال پنجاه و هفت که دو گروه و نهاد مردمی یکی کمیته انقلاب اسلامی و دیگری سپاه بود.

سپاه از یک نیروی مردمی و خودجوش به یک سازمان گسترده و قدرتمند در جمهوری اسلامی تبدیل شده

وی ادامه داد: در دوم اردیبهشت پنجاه و هشت در واقع اساسنامه‌ای نوشته و تنظیم شد و چند گروهی که با عناوین نزدیک به عنوان سپاه پاسداران انقلاب و گارد انقلاب بودند، تجمیع شدند.

وی ادامه داد: بر اساس آن اساسنامه که با دستور حضرت امام بود، سپاه شکل و قواره سازمانی رسمی خودش را پیدا کرد و امروز از یک نیروی مردمی و خودجوش تبدیل شده به یک سازمان گسترده و قدرتمند در جمهوری اسلامی و دارای بازتاب قدرت در منطقه و فراتر از منطقه است. به هر حال این نهاد انقلابی برآمده از مردم در مواجهه با تهدیدات، این هنر را داشت که از تهدیدات فرصتی برای قدرتمند شدن و ایفای نقش و فراهم کردن الزامات آن در عرصه‌های دفاعی تا فرهنگی بسازد، یعنی مجموعه‌ای که نه تنها قدرت سخت دارد، بلکه قدرت نرم هم دارد و این یکی از ویژگی‌های سپاه است. همانطور که به هر حال روحیه پاسداری در کنار سازمان سپاه، با هم در هویت این سازمان به چشم می‌خورد. ما نمادی به عنوان روز سپاه در دوم اردیبهشت داریم و هم روز پاسدار را در روز میلاد حضرت سید الشهداء، یعنی سوم شعبان داریم.

سپاه با هویت ترکیبی سخت و نرم نهادی برای همه فصول شده است

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: این نشان می‌دهد که این هویت، هویت ترکیبی سخت و نرم است و امروز سپاه نه تنها در عرصه پاسداری به عنوان بازوی نظامی مطرح است، بلکه در عرصه سازندگی با قرارگاه خاتم الانبیاء و با قرارگاه بقیه الله در عرصه نرم کار فرهنگی انجام می‌دهد و با رسیدگی به محرومین و کار‌های امدادی که چه مستقیم و چه از طریق بسیج انجام می‌دهد، تا مقابله با جنگ نیابتی دشمنان ما و سرکوبی داعش توسط نیروی قدس و عمق بخش فرهنگی که توسط بسیج انجام می‌دهد، نهادی برای همه فصول شده است؛ لذا امروز عرصه سربازی سپاه توسعه یافته و گستره آن در طول و عرض جغرافیایی کشور و در عرصه‌ها و صحنه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و نظامی است.

سنایی راد درباره آمادگی سپاه در مقابل جنگ‌های ترکیبی گفت: همانطور که عرض کردم، سپاه بر اساس تهدیدات فرصت‌سازی کرده همانطور که در میدان جنگ، قدرت نظامی سپاه از یک گروه چریکی جنگ شهری به یک مجموعه منظم و مقتدر برای دفاع از مهاجمی مثل ارتش بعث توسعه پیدا کرد که متکی به حمایت قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه بود. امروز در مواجهه با جنگ ترکیبی هم ما چنین وضعیتی داریم. خوشبختانه هم فهم به موقع از جنگ ترکیبی در مجموعه سپاه اتفاق افتاده و هم ابزار و الزامات مواجهه با این جنگ فراهم شده است.

دشمنان اگر تصور ضعف در ما داشته باشند، به ما رحم نمی‌کنند

 سنایی‌راد تصریح کرد: مزیت‌هایی هم که سپاه دارد اعم از نیرو‌های جوان و دارای تحصیلات عالیه و دانش روز تا نیرو‌های شجاع، مجرب، آبدیده در عرصه مقابله با تهدیدات گوناگون، خوشبختانه ظرفیتی در سپاه پدید آورده که در این عرصه هم می‌توانیم بگوییم به عنوان پیشرو و پیش‌برنده مطرح است و آمادگی‌های لازم را در مواجهه با جنگ ترکیبی و حتی طراحی عملیات آفندی و تهاجمی علیه جامعه هدف را دارد.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا درباره رزمایش‌های سپاه گفت: رزمایش‌ها برای اهدافی انجام می‌شود یکی از این اهداف افزایش آمادگی و تمرین است و دیگری هم برای اصلاح محاسبات غلط دشمن. چون واقعیت این است که دشمنان ما اگر تصور ضعف در ما داشته باشند، به ما رحم نمی‌کنند و لذا بخشی از رزمایش‌ها برای دادن پیام به دشمنان بوده و هست. همانگونه که برای داخل و دوستان منطقه‌ای ما پیام آرامش است.

دشمنان دست به شرارت بزنند با سیلی سخت مواجه خواهند شد

وی ادامه داد: در واقع دشمنان اگر بخواهند دست به شرارت بزنند با سیلی سخت مواجه خواهند شد و امروز سپاه هم اراده مقابله با دشمن و هر گونه تهدید و شرارت را دارد و هم خوشبختانه از ابزار و آمادگی بالایی برخوردار است. همچنین دارای نیرو‌هایی است که از سطح بالای آموزش برخوردار هستند و در کنار سخت‌افزار و تجهیزاتی که در اختیار دارند، دارای روحیه جهادی هستند که آنها را در صف مدافعان جهادی نظام قرار می‌دهد؛ لذا این رزمایش‌ها در واقع به نوعی پیام اقتدار نظام هستند که نشان می‌دهد بازوی قدرتمندی مثل سپاه و ارتش و سایر مجموعه‌های دفاعی و امنیتی کشور به مثابه سدی در برابر هر گونه تهدید و تجاوز احتمالی هستند.

به موازات مذاکرات، نیرو‌های مسلح ما دست به ماشه و آماده‌اند

وی درباره ارزیابی‌اش از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: انجام مذاکرات را از دیپلمات‌ها بپرسید، فقط همین را بگویم که به موازات مذاکرات، نیرو‌های مسلح ما دست به ماشه و آماده‌اند که هرگونه تهدید احتمالی را جواب بدهند و میدان پشتیبان دیپلماسی است. آنچه اتفاق می‌افتد تصمیم و اراده نظام است و لذا نیرو‌های مسلح از جمله سپاه هم حتماً پشتیبان دیپلماسی هستند که بتوانند اهداف نظام را دنبال کنند و خطوط قرمزی که توسط نظام تعیین شده، توسط سربازان سیاسی ما دنبال می‌شود و لذا نوعی هم‌افزایی و انسجام را به شکل عمومی در کشور داریم و سپاه هم در این قضیه از تیم مذاکره‌کننده به عنوان یک ظرفیت متعلق به نظام حتماً حمایت می‌کند و پشتیبانی می‌کند و دست آنها را هم در برابر حریفی که به هر حال به قدرت ما سر میز مذاکره توجه دارد، پر نگه می‌دارد.

  • 14
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش