چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۸:۱۷ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۱۲۹
اینفوگرافیک

اینفوگرافیک/ اطلاعاتی درباره ویروس آنفولانزای خوکی جدید در چین

محققان چینی نوع جدیدی از ویروس آنفولانزای خوکی را شناسایی کرده اند که استعداد تبدیل شدن به یک همه گیری جهانی را دارد.

یورونیوز نوشت: چین که بعنوان کانون اصلی شیوع کووید- ۱۹ شناخته شده است، در واکنش به نگرانی ها در مورد شیوع یک ویروس جدید، احتمال خطرناک بودن آنرا کم عنوان کرد.

ویروس کرونا (corona) که اولین بار در ماه های پایانی سال پیش در شهر ووهان کشور چین گزارش شد، تا به حال بیش از ۱۰ میلیون نفر را در سرتاسر دنیا آلوده کرده است. بر اساس گفته تعدادی از پژوهشگران، احتمالا این ویروس از یک جانور به انسان منتقل شده است. یک بازار فروش حیوانات زنده وحشی در ووهان در شیوع این ویروس مورد توجه قرار گرفته است.

ولی در اتفاقی جدید و بر اساس مطالعه ای که اوایل این هفته در مجله علمی «مقالات فرهنگستان ملی علوم آمريکا» به چاپ رسیده است، پژوهشگران در چین نوعی ویروس آنفولانزای خوکی را کشف کردند که داری تمام خصوصیات اساسی نشان دهنده سازگاری بالا برای آلوده کردن انسانها است.

این ویروس جی۴ نامیده شده است که شباهت های ژنتیکی با یکی از ویروس های آنفولانزای گروه A معروف به «ان یک اچ یک» N1H1 دارد.

با این حال ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین روز چهارشنبه یک ژوئیه (۱۱ تیر) اعلام‌کرد که خطر این ویروس کم است. او افزود که «چین بر این بیماری نظارت دارد، در صورت نیاز هشدار خواهد داد و بموقع با آن مقابله می کند.»

این تحقیق توسط پژوهشگران دانشگاه های چین و مرکز پيش‌گيري و کنترل بیماری چین صورت گرفته است.

پژوهش ها در این خصوص در سطح وسیعی طی سال های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸ از طریق ۳۰ هزار نمونه برداری از مخاط بینی خوک ها در مراکز نگهداری از این حیوانات در ۱۰ استان چین و نیز در برخی از بیمارستان های دامپزشکی انجام شد که امکان ایزولاسیون ۱۷۹ مورد ویروس آنفولانزای خوکی را فراهم کرد.

طبق این تحقیق حدود ۱۰.۴ درصد افرادی که در تماس با خوک ها بودند آلوده به ویروس جی ۴ شدند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین در اینباره اظهار‌کرد: «این متخصصان نتیجه گرفته اند که اندازه نمونه ذکر شده در گزارش اندک است و نمی تواند نماینده گروه بزرگ تری باشد.»

پژوهشگران می گویند که ویروس جی ۴ میتواند به بدن انسان انتقال یابد ولی هیچ مدرکی مبنی بر انتقال این ویروس از انسان به انسان هنوز وجود ندارد.

اینفوگرافیک در مورد ویروس آنفولانزای خوکی جدید در چین

etemadonline.com
  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش