به گزارش ایسنا، اسماعیل نجار در حاشیه جلسه ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی مدیریت بحران کشور گفت:مستحضر هستید که قانونگذار کلیات قوانین را تصویب کرده و بسیاری از دستورالعمل ها و آئین نامه های آن باید در ادامه تدوین و تصویب شود. با توجه به اهمیت موضوع امروز سند ملی مدیریت بحران کشور در جلسه ای به ریاست وزیر کشور و دیگر دستگاه ها و نهادهای مذکور نهایی شد و پس از تصویب برای اجرا به شورای عالی مدیریت بحران کشور ارسال می شود و پس از تائید نهایی اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به شرایط کشور ایران اظهار کرد :کشورمان کشوری حادثه خیز است و به همین دلیل ما باید همواره در برابر بحران های مختلف آماده باشیم. امکان وقوع زلزله های ترسناک در کشور ما وجود دارد و طبق آمارهای روزانه بین ۶۰ تا ۷۰ زلزله در کشور رخ می دهد که البته اکثر آنها قدرت بسیار کمی دارد. به طور متوسط هر سال یک زلزله بین ۶ تا ۶.۲ ریشتر رخ می دهد و هر ۱۰ سال هم یک زلزله با بزرگی حدود ۷ ریشتر رخ می دهد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به سیلاب هایی که سال گذشته در کشور رخ داده است، گفت:سال گذشته علاوه بر زلزله، ما شاهد جاری شدن سیلاب در ۲۵ استان کشور هم بودیم که خسارات زیادی را وارد کرد.
به گفته وی، قانون جدید مدیریت بحران دارای نگاهی فرابخشی است و می تواند کارآیی خوبی در هماهنگی دستگاه ها داشته باشد.
- 14
- 6