« علی بختیاری» سخنگوی مدیریت بحران در گفتگو با ایلنا بیان کرد:باتوجه به وقوع بی سابقه و پرحجم بارش در منطقه غرب گیلان به خصوص شهرستان تالش، چهار شهر تالش، چوبر، اسالم و هشتپر درگیر سیل هستند.
وی افزود :بارش ها از ساعت یک بامداد امروز شروع شد و تا ساعت پنج صبح ادامه داشت، باتوجه به پیش بینی های اداره کل هواشناسی استان مبنی بر بارش باران و احتمال آب گرفتگي، از مردم در مناطق بحرانی خواستیم اقدامات لازم را برای کاهش خسارات انجام دهند.
سخنگوی مدیریت بحران اعلام کرد :به واسطه شدت بارش، رودخانه های سیلابی هنوز فروکش نکرده و سطح آب پائین نیامده است و از همین رو خدمات رسانی با مشکلاتی مواجه است.
بختیاری با اشاره به بارش سنگین باران در مناطق بالادست و سرازیر شدن سیلاب به سمت پایین دست، عنوان کرد :این حجم باران علاوه بر قطع راه های روستایی تالش، آب و برق و گاز را نیز قطع کرده است و تعدادی از منازل مسکوتی دچار خسارت شده اند. ستاد اضطراری مدیریت بحران در شهرستان تالش تشکیل شده و فعلا همه دستگاه های خدمت رساني اعم از راهداری، آب منطقه ای، توزیع برق، هواشناسی، اداره گاز، آب و فاضلاب، بنیاد مسکن و هلال احمر آمادگی دارند.
وی ۷ روستای تالش، اسالم، چوبر، جوکندان، سرآگاه، سیابیل، خرجگیل و... را جزو مناطق سیل زده دانست و گفت :آب بندان شهر تالش نیز دچار آبگرفتگی شده و در محور اسالم به خلخال با رانش مواجه هستیم. در شهرستان تالش ۱۰ نقطه رانش داریم که متاسفانه تجاوز به حریم رودخانه ها و ساخت و ساز در بستر رودخانه و آبراهه ها جهت گسترش اراضی مسکونی، باعث شده خسارات ناشی از وقوع سیل و بارندگی سنگین افزایش پیدا کند.
عکس/ پل تالش شکست
بارش باران از شب گذشته در تالش منجر به طغیان سیل شد.
معاون سیاسی فرمانداری تالش از عدم حضور شهردار انتقاد کرد
علی درمانی، معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تالش با انتقاد از عدم حضور شهردار، گفت: متأسفانه شهردار در شهر حضور ندارد و از مردم خواهش می کنم با توجه به وضعیت موجود تردد و عبور و مرور را کاهش دهند.
علی درمانی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تالش در گفتگو با ۸دی، در تشریح وضعیت سیل، اظهار کرد: باتوجه به شدت بارندگی از اولین ساعات امروز یکشنبه ۳۰ شهریور، وضعیت شهر تقریبا قفل شده است.
وی افزود: مسیر اسالم به خلخال در چند نقطه دچار رانش شده و مسدود است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تالش با بیان اینکه پل عابر تالش شکسته شده است و در قسمت پل آب نما نیز مسیر کلا قطع است.
درمانی با انتقاد از عدم حضور شهردار تالش و سفر او به تهران، گفت: متأسفانه شهردار در شهر حضور ندارد و از مردم خواهش می کنم با توجه به وضعیت موجود تردد و عبور و مرور در شهر را کاهش دهند.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان:سیل تالش راه، آب، برق و گاز را قطع کرده است/ وقوع رانش در ۱۰ نقطه
مدیرکل مدیریت بحران گیلان، هفت روستای تالش، اسالم، چوبر، جوکندان، سرآگاه، سیابیل، خرجگیل و... را جزو مناطق سیل زده دانست و اضافه کرد: آب بندان شهر تالش نیز دچار آبگرفتگی شده و در محور اسالم به خلخال با رانش مواجه هستیم.
امیر مرادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وقوع بی سابقه و پرحجم بارش در منطقه غرب گیلان به ویژه شهرستان تالش، اظهار کرد: چهار شهر تالش، چوبر، اسالم و هشتپر درگیر سیل هستند.
وی با بیان اینکه بارندگی ها از ساعت یک بامداد امروز آغاز شد و تا ساعت پنج صبح ادامه داشت، افزود: طی این مدت ۲۵۰ میلیمتر باران فقط در ایستگاه آب منطقه ای ماشین خانه در شهرستان تالش به ثبت رسیده که در چند دهه اخیر سابقه نداشته است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری گیلان، از اعلام هشدار نارنجی به مسئولان شهرستانی و دهیاری ها طی چند روز گذشته خبر داد و اضافه کرد: با توجه به پیش بینی های اداره کل هواشناسی استان مبنی بر بارش باران و احتمال آبگرفتگی، از مردم در مناطق بحرانی خواستیم اقدامات لازم را برای کاهش خسارات انجام دهند.
مرادی، با بیان اینکه در حال حاضر کل منطقه تالش زیر آب است، خاطرنشان کرد: به واسطه شدت بارندگی، رودخانه های سیلابی هنوز فروکش نکرده و سطح آب پایین نیامده است و لذا خدمات رسانی امکان پذیر نیست؛ البته از میزان بارش کاسته شده است.
وی با اشاره به بارش سنگین باران در مناطق بالادست و سرازیر شدن سیلاب به سمت پایین دست، گفت: این حجم باران علاوه بر قطع راه های روستایی تالش، آب و برق و گاز را نیز قطع کرده است و تعدادی از منازل مسکوتی دچار خسارت شده اند.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان، از تشکیل مرکز فرماندهی عملیات استان در شهرستان تالش خبر داد و یادآور شد: همه دستگاه های خدمت رسانی اعم از راهداری و آب منطقه ای و توزیع برق و هواشناسی و اداره گاز و آب و فاضلاب بنیاد مسکن و هلال احمر آمادگی دارند.
مرادی، هفت روستای تالش، اسالم، چوبر، جوکندان، سرآگاه، سیابیل، خرجگیل و... را جزو مناطق سیل زده دانست و اضافه کرد: آب بندان شهر تالش نیز دچار آبگرفتگی شده و در محور اسالم به خلخال با رانش مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه در شهرستان تالش ۱۰ نقطه رانش داریم، گفت: متاسفانه تجاوز به حریم رودخانه ها و ساخت و ساز در بستر رودخانه و آبراهه ها جهت گسترش اراضی مسکونی، موجب شده خسارات ناشی از وقوع سیل و بارندگی سنگین افزایش پیدا کند.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان، تغییرات آب و هوایی را عامل اصلی وقوع چنین حجم از بارندگی ها دانست و خاطرنشان کرد: نمی توانیم مانع از وقوع این پدیده ها شویم و تنها باید آمادگی خودمان را برای کاهش میزان خسارت جانی حفظ کنیم.
یک نفر در سیل تالش جان باخت
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تالش با اشاره به قطع ارتباط راه ۱۰ روستای بخش مرکزی و اسالم این شهرستان بر اثر سیل، گفت: یک پیرمرد ۷۵ ساله جان باخت.
- 9
- 4