شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۳
۱۱:۱۳ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۰۲۸۲
سایر اخبار حوادث

جزئیات جدید از بازی ۴ کودک در گودال مرگ / تصاویر

ریزش دیوار در روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار,روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار
«پسربچه تا کمر در خاک فرو رفته بود، اما به زحمت توانست خودش را نجات دهد. او باید خبر مهمی را به اهالی روستا می‌رساند: ۷نفر از هم‌بازی‌هایش زیر آوار گرفته شده بودند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کردند.» این صحنه‌ای تکان‌دهنده از حادثه‌ای هولناک است که روز یکشنبه در یکی از روستاهای اطراف چابهار اتفاق افتاد و در جریان آن ۷کودک زیر آوار گرفتار شدند و ۴نفر از آنان جان خود را از دست دادند. اما این حادثه مرگبار چگونه اتفاق افتاد؟

به گزارش همشهری، از چند روز قبل برای ساخت خانه‌ای در روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار گودالی در اطراف روستا حفر شده بود. قرار بود خاک این گودال برای ساخت خانه استفاده شود. عمق گودال به حدود ۵متر می‌رسید و از روزی که حفر شد، آنجا به محلی برای بازی کودکان روستا تبدیل شد. این روستا از امکانات اولیه هم محروم است و داشتن پارک برای کودکان آنجا رؤیایی دست‌نیافتنی بود. آنها در این چند روزی که گودال حفر شده بود همه کودکی‌هایشان را به آنجا می‌بردند و از صبح تا شب مشغول بازی بودند؛ غافل از اینکه حادثه‌ای بزرگ در راه است.

روز یکشنبه مردان روستا سرکار رفته بودند و زن‌ها هم مشغول انجام کار خانه بودند. بچه‌ها هم که این گودال برایشان حکم شهربازی را پیدا کرده بود، از صبح در آن مشغول بازی بودند. آنها ۸نفر بودند؛ ۸پسربچه ۶تا ۱۲ساله. در میان گرد و خاک گودال، کودکی می‌کردند و از سر و کول هم بالا می‌رفتند. عقربه‌ها ساعت ۱۱را نشان می‌داد که ناگهان حادثه عجیبی اتفاق افتاد. دیواره خاکی گودال که سست بود ناگهان فرو ریخت و هر ۸کودک را بلعید. در یک چشم به‌هم‌زدن همگی غافلگیر و زیر خروارها خاک مدفون شدند.

ریزش دیوار در روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار,روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار

لحظاتی بعد یکی از آنها که تا کمر در آوار فرو رفته بود توانست خودش را بیرون بکشد. پسربچه هنوز به درستی نمی‌دانست چه اتفاقی افتاده و چه بلایی بر سر ۷هم‌بازی‌اش آمده است. او وقتی به‌خودش آمد به زحمت توانست راه روستا را پیدا کند. او دوان‌دوان خودش را به چند خانه رساند و درحالی‌که بریده بریده حرف می‌زد به همه فهماند که دیواره گودال فرو ریخته و بچه‌ها گرفتار شده‌اند. اهالی روستا یکی یکی از خانه‌ها بیرون آمدند و خودشان را به محل ریزش گودال رساندند. آنها صحنه وحشتناکی را که به چشم می‌دیدند باور نمی‌کردند. ۷کودک که تا همین چند لحظه قبل مشغول بازی بودند، حالا زیرخروارها خاک گرفتار شده و سرنوشتی نامعلوم پیدا کرده بودند.

هیچ‌کس به درستی نمی‌دانست باید چه‌کار کند. یکی با دست خاک‌ها را کنار می‌زد و دیگری با خود بیل آورده بود. همه اشک می‌ریختند و ناباورانه به‌دنبال یافتن عزیزان‌شان بودند. هادی اسلام جدگال، یکی از بزرگان روستا در این‌باره به همشهری می‌گوید: حدود ۲متر خاک روی بچه‌ها ریخته بود. برای کنارزدن خاک‌ها باید دقت زیادی می‌کردیم. چون ممکن بود بیل و کلنگ به بچه‌ها که زیر خاک بودند برخورد کرده و به آنها آسیب بیشتری بزند.

همزمان درخواست کمک کرده بودیم اما هیچ‌کس به کمک‌مان نیامد و خودمان با دستان خالی به جست‌وجو ادامه دادیم. او ادامه می‌دهد: حدود ۲۰دقیقه طول کشید تا یکی یکی بچه‌ها را از زیرخاک بیرون کشیدیم. باورش سخت بود اما ۴نفر از آنها زیر آوار خفه شده بودند و ۳نفر دیگر نیمه‌جان بودند. روستای کوچک ما در چند دقیقه عزادار ۴نفر از فرزندانش شده بود. زن‌ها شیون می‌کردند و صدای ناله یک لحظه در روستا قطع نمی‌شود. او درباره سرنوشت ۳کودک دیگر می‌گوید: آنها را خودمان به درمانگاه رساندیم. حال‌شان بد بود. در آنجا کادر درمان تلاش زیادی انجام دادند تا اینکه بچه‌ها نجات پیدا کردند. اگر پسربچه‌ای که خودش را از زیرآوار بیرون کشیده و حادثه را خبر داده بود هم زیر آوار می‌ماند، شاید هر ۸نفرشان برای همیشه زیر خاک دفن می‌شدند و هیچ‌کس به درستی از حادثه‌ای که اتفاق افتاده  بود با خبر نمی‌شد.

او در ادامه می‌گوید: چند ساعت بعد از اینکه پیکر ۴پسربچه از زیر‌آوار بیرون کشیده شد، هر ۴نفرشان را به خاک سپردیم و حالا همه روستا سیاهپوش شده‌اند. اگر روستای ما محلی برای بازی‌کردن داشت، شاید هیچ وقت بچه‌ها برای بازی به این گودال نمی‌رفتند. اگر کسی به ما کمک می‌کرد، شاید می‌توانستیم آنها را زنده بیرون بکشیم. ما در روستای محرومی زندگی می‌کنیم و هیچ‌کس به وضعیت ما رسیدگی نمی‌کند.

ریزش دیوار در روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار,روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار
ریزش دیوار در روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار,روستای بنواسحاق بازار شهرستان چابهار

تشکیل تیم حقیقت‌یاب

یک روز پس از این حادثه در شرایطی که خبر آن در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود، یک تیم حقیقت‌یاب برای بررسی ابعاد این حادثه و روشن‌شدن مقصران آن تشکیل شد. با تأکید وزیر کشور و به دستور صریح حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان، علیرضا شهرکی، مدیرکل مدیریت بحران و غلامرضا گنجی، مدیرکل بازرسی استانداری به‌عنوان نمایندگان تام‌الاختیار استاندار برای بررسی ابعاد این حادثه عازم این شهرستان شدند.

استاندار سیستان و بلوچستان در دستوری صریح مدیران کل مدیریت بحران و بازرسی استانداری را مأمور کرد با حضور میدانی در محل وقوع حادثه، ضمن عیادت از مصدومین و همدردی با خانواده‌های داغدار، گزارش کامل و جامع از چگونگی وقوع این حادثه را تهیه و اعلام کنند. همچنین به‌دنبال این حادثه سرپرست آموزش و پرورش پیام تسلیتی صادر و ابراز امیدواری کرد که با تدبیر خانواده‌ها و ایفای نقش درست و بهنگام دست‌اندرکاران دیگر شاهد چنین اتفاقات ناگواری نباشیم.

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش