چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۵۸ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۱۷۱۱
سایر اخبار حوادث

معجزه در زاینده‌رود؛ سقوط ۲ دختربچه به زاینده‌رود و نجات از مرگ

غرق شدن در زاینده رود, چم‌خرم در استان چهارمحال و بختیاری
در جریان ۲حادثه مختلف که در تعطیلات اخیر در اصفهان و چهارمحال و بختیاری رخ داد، ۲دختربچه خردسال به زاینده‌رود سقوط کردند اما درحالی‌که در یک‌قدمی مرگ بودند، نجات یافتند.

به گزارش همشهری، نخستین حادثه بعدازظهر جمعه در حوالی روستای ساحلی چم‌خرم در استان چهارمحال و بختیاری رخ داد. آن روز اعضای خانواده‌ای برای تفریح به ساحل زاینده‌رود رفته بودند که دختربچه ۵ساله آنها، دور از چشم پدر و مادرش برای بازی به کنار زاینده‌رود رفت و در چشم بر‌هم‌زدنی به داخل آن سقوط کرد.

جریان آب در روزحادثه آنقدر شدید بود که دختر خردسال را با خود برد و اعضای خانواده‌اش که متوجه این حادثه شده بودند، هر‌چه تلاش کردند، موفق نشدند او را نجات دهند. آب پیکر نحیف دختربچه را با خود می‌برد و پدر و مادرش فریادزنان درخواست کمک می‌کردند. در این میان دختربچه برای لحظاتی به اعماق رودخانه فرو می‌رفت و ثانیه‌‌هایی بعد به سطح آب برمی‌گشت اما شدت جریان آب در آن قسمت از رودخانه به‌ حدی بود که بدون تجهیزات، عملیات نجات امکان‌پذیر نبود.

یک معجزه

جایی که حادثه در آنجا رخ داده بود، محلی مناسب برای قایقرانی و تورهای رفتینگ بود. آن روز باشگاه زرین‌رفتینگ که در چهارمحال و بختیاری فعالیت می‌کند توری برای اعضایش برگزار کرده بود و عباس‌ ریاحی، مدیر باشگاه در داخل یکی از قایق‌های بادی مراقب اوضاع بود که متوجه جسمی روی آب شد.

او در گفت‌وگو با همشهری می‌گوید: حدود ساعت ۴بعدازظهر بود که با شنیدن فریادهای کمک‌خواهی و دیدن جسمی روی آب، متوجه ماجرا شدم. بلافاصله با قایق به سمت دختربچه که روی سطح آب شناور بود رفتم. اما ناگهان او به اعماق رودخانه رفت و گمش کردم. با این حال ناامید نشدم و به جست‌وجو ادامه دادم. لحظاتی بعد دوباره او را دیدم که به روی سطح آب آمده بود. به طرفش رفتم و وقتی رسیدم، دستم را دور کمرش حلقه کردم و او را از آب بیرون کشیدم. دختربچه از حال رفته بود و چون از قبل دوره‌های امدادی را سپری کرده بودم، نبضش را گرفتم.

نبض دختربچه هنوز می‌زد. اما بدن نحیفش اجازه احیای قلبی نمی‌داد. برای همین تلاش کردم بدنش را به سمت پایین بگیرم و همان لحظه آبی که وارد ریه‌هایش شده بود، خارج شد او ادامه می‌دهد: پارو زنان به سمت ساحل رفتم. به یک باغ رسیدم که خانواده‌ای داخل آن بودند. دختربچه را روی سطح زمین منتقل کردم و همان لحظه یکی از اعضای خانواده‌ای که در باغ بودند و دکتر بیهوشی بود، به کمک آمد.

او به آرامی دختربچه را ماساژ قلبی می‌داد و من هم تنفس مصنوعی می‌‌دادم تا اینکه ناگهان دختربچه به‌هوش آمد و قلبش ضربان گرفت. وقتی پدر و مادرش سراسیمه به ما رسیدند، باورم نمی‌شد که دختربچه بیشتر از ۲۵دقیقه در داخل رودخانه غوطه‌ور بوده و زنده مانده است. آن روز با چشمانم معجزه را دیدم و دقایقی بعد تیم‌های هلال‌احمر و اورژانس رسیدند و او را که از مرگ حتمی نجات پیدا کرده بود، به بیمارستان منتقل کردند و در این میان اشک شوق خانواده‌ دختربچه از زنده ماندن جگرگوشه‌شان صحنه‌ای بود که هرگز از خاطرم نخواهد رفت.

حادثه مشابه

حادثه‌ای که برای دختر ۵ساله رخ داد، یک روز بعد و این بار در اصفهان تکرار شد. عصر شنبه بود و دختر خردسالی به همراه اعضای خانواده‌اش برای تفریح به حوالی پل خواجو رفته بودند که دختربچه از پله‌های پل سر خورد و به داخل رودخانه سقوط کرد.

در همان لحظه برادر نوجوانش که شاهد این حادثه بود برای نجات او به رودخانه پرید اما جریان آب هر دوی آنها را برد. مادر خانواده که شاهد این حادثه بود سراسیمه وارد رودخانه شد که او نیز در جریان آب گرفتار شد و سرانجام پدر خانواده برای کمک به آنها به رودخانه پرید و توانست همسرش را نجات دهد.

این در حالی بود که مردمی که شاهد حادثه بودند نیز به کمک آنها شتافتند و توانستند ۲فرزند خردسال خانواده را که جریان آب با خود برده بود، از رودخانه بیرون کشیده و از مرگ حتمی نجات دهند.

براساس این گزارش، با ورود به فصل گرما، معمولا حاشیه رودخانه‌ها و ساحل دریا مقصد تفریحی بسیاری از خانواده‌هاست و در این میان بی‌توجهی به نکات ایمنی و عدم‌مراقبت از کودکان خردسال ممکن است حوادث تلخی را رقم بزند که عواقب دلخراشی را به همراه داشته باشد.

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش