شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
۰۹:۲۸ - ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۲۰۱۴۷
سایر اخبار حوادث

 مرگ دردناک پس از نجات ۴نفر

گازگرفتگی,حادثه‌ای هولناک
صدای فریادهایی که از باغ همسایه به گوش می‌رسید، خبر از حادثه‌ای هولناک می‌داد. آرمان سرگرم رسیدگی به باغش بود که با شنیدن صدا، مطمئن شد برای همسایه‌اش حادثه‌ای رخ داده است. او سراسیمه به طرف باغ همسایه دوید و این شروع ماجرایی تکان‌دهنده بود که پایان تلخ و دردناکی داشت.

به گزارش همشهری، بعدازظهر جمعه، ۳۱فروردین‌ماه بود که آرمان ۳۲ساله مثل همه روزهای آخر هفته راهی باغ‌شان در روستای خلیچیان در اطراف سنندج شد، منطقه‌ای سرسبز و کوهستانی، مملو از باغ‌های مختلف که در فاصله‌ حدودا ۱۵کیلومتری از شهر سنندج واقع است. آفتاب هنوز غروب نکرده و او سرگرم کار در باغ بود که ناگهان متوجه فریادهایی شد که از باغ همسایه‌ به گوش می‌رسید، فریادهای کمک‌خواهانه‌ای که نشان می‌داد برای همسایه اتفاق تلخی رخ داده است.

مرد جوان دست از کار کشید و دوان‌دوان خود را به باغ همسایه رساند. او وقتی به دهانه چاه آبی رسید که در باغ حفر شده بود، متوجه شد که ۴نفر از اعضای خانواده همسایه به داخل چاه افتاده‌اند و به‌دلیل گازگرفتگی قادر به خروج از آن نیستند.

پمپی که خراب شد

یکی از اهالی روستای خلیچیان درباره این حادثه می‌گوید: آن روز صاحب باغ همسایه که متوجه شده بود پمپ آب داخل چاه دچار مشکل شده، تصمیم گرفت وارد چاه شود پمپ را تعمیر کند؛ اما خبر نداشت که در اعماق چاه، گاز متان جمع شده و حادثه‌ای هولناک در کمینش است. این مرد با کمک پسرانش که داخل باغ بودند وارد چاه شد. آبی که در چاه بود، حدود ۵متر عمق داشت و مرد میانسال به آرامی وارد آن شد اما لحظاتی بعد به‌دلیل گازگرفتگی از حال رفت و داخل آب افتاد.

وی ادامه می‌دهد: پسران صاحب باغ وقتی متوجه ماجرا شدند برای نجات پدرشان به تکاپو افتادند. آنها یکی پس از دیگری وارد چاه شدند تا پدرشان را نجات دهند اما هر کدام از آنها که وارد چاه می‌شد، بر اثر گازگرفتگی بی‌حال می‌شد و داخل آب می‌افتاد. آن روز هر ۳پسر صاحب باغ به‌دنبال پدرشان وارد چاه شده، همگی دچار گازگرفتگی شدند.

تیم یک‌نفره

آرمان که به سرعت خودش را به محل حادثه رسانده بود، وقتی متوجه ماجرا شد برای نجات صاحب باغ و پسرانش دست به‌کار شد. او با کمک افراد دیگری که به محل حادثه آمده بودند، وارد چاه شد و طنابی را که در اختیار داشت به کمر نخستین فردی بست که داخل چاه بود و با کمک بقیه وی را بیرون کشید. آرمان این کار را ۳بار دیگر هم تکرار کرد و به این ترتیب بود که با فداکاری بی‌مثالش، هر ۴نفری را که بی‌حال به داخل چاه افتاده بودند، از داخل آن بیرون کشید.

حادثه دردناک

با تلاش آرمان تمام حادثه‌دیدگان از مرگ حتمی نجات یافتند و حالت نوبت او بود که از چاه خارج شود اما گاز متان چنان او را از رمق انداخته بود که برای آخرین‌بار نتوانست طناب را به کمر خودش ببندد و درحالی‌که چشمانش سیاهی می‌رفت به داخل آب افتاد. ساعت حدود ۱۷:۴۵ بود و افرادی که در محل حادثه حضور داشتند، همزمان با این اتفاق اورژانس و آتش‌نشانی را خبر کردند ولي امدادگران آتش‌نشانی وقتی به محل رسیدند که کار از کار گذشته و جوان فداکار سنندجی جانش را از دست داده بود. در این شرایط آتش‌نشانان با استفاده از تجهیزات ویژه وارد چاه شدند و توانستند پیکر بی‌جان جوان فداکار را از داخل چاه بیرون بکشند و مأموران اورژانس که در محل حضور داشتند، مرگ او را تأیید کردند. این در حالی بود که اگر همزمان با حادثه‌ای که برای صاحب باغ و فرزندانش رخ داده بود، ماجرا به آتش‌نشانی نیز گزارش می‌شد، شاید آرمان نیز مثل بقیه افرادی که جان‌شان را نجات داده بود، از این حادثه جان سالم به در می‌برد.

براساس این گزارش، پس از این حادثه، صاحب باغ و فرزندانش توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند که خوشبختانه همگی از خطر مرگ نجات یافتند و حالا زندگی‌شان را مدیون جوانی هستند که با گذشتن از جانش، جان ۴نفر از همشهریانش را نجات داد.

  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش