دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۳ - ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۲۱۸۵۵
جرم و جنایت

دختر پای انتقام پدر سوخت

انتقام,اسیدپاشی
مردی پس از جدایی از همسرش، ‌کینه او را به دل گرفت و برای انتقام‌جویی نقشه قتل او را کشید اما زن جوان قرار نبود بمیرد چون اتفاق عجیبی افتاد و موجب شد تا مرد کینه‌جو نقشه قتل را به اسیدپاشی تغییر بدهد.

به گزارش همشهری، چندی قبل زنی ۳۵ساله به‌همراه دختر خردسالش سوار بر خودروی تیبای خود شد تا به خانه پدرش برود. مادر و دختر وقتی به خانه پدر رسیدند و قصد ورود به پارکینگ را داشتند ناگهان اتفاق هولناکی رخ داد؛ مردی محتویات یک ظرف را که اسید بود به روی مادر و دختر پاشید و فرار کرد. به‌ دنبال این اتفاق زن جوان فریاد کشید و در خواست کمک کرد. دقایقی بعد اهالی محل و پدر زن جوان خودشان را به او و دخترش رساندند و با دیدن وضعیت آنها وحشت کردند. طولی نکشید که اورژانس در محل حاضر شد و مادر و دختر ۵ساله برای مداوا به بیمارستان انتقال یافتند.

درخواست قصاص

وقتی گزارش این حادثه اسیدپاشی به پلیس اعلام شد، مأموران تحقیقات خود را شروع کردند تا مشخص شود پشت ‌پرده این اسیدپاشی چه‌کسی بوده است. زن جوان که از ناحیه صورت، مو و دستانش آسیب‌دیده بود، در تحقیقات گفت: تیرماه پارسال از شوهرم طلاق گرفتم و به همراه دختر ۵ساله‌ام زندگی می‌کنم. روز حادثه قصد داشتم به خانه پدرم بروم که مردی سیاهپوش به سمت من و دخترم حمله کرد و به روی ما اسید پاشید. هرچند او صورتش را پوشانده بود، اما شکی ندارم که وی همسر سابقم بوده است. چون بارها تهدید کرده بود که انتقامش را می‌گیرد. وی ادامه داد: در این حادثه دخترم هم از ناحیه دست دچار سوختگی شده و به‌ شدت ترسیده است. علاوه بر این خسارت زیادی هم به ماشینم وارد شده است. همچنین بینایی چشم راستم در این حادثه ضعیف شده و درخواست من این است که اسیدپاش دستگیر و قصاص شود.

بازداشت

مظنون اصلی اسیدپاشی همسر سابق شاکی بود که مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی، وی را دستگیر کردند. هرچند او اصرار داشت که بیگناه است، اما چون از ناحیه دست دچار سوختگی با اسید شده بود، راهی برای کتمان وجود نداشت. او وقتی شنید که علاوه بر همسر سابقش، دخترش هم آسیب‌دیده به گریه افتاد و ابراز پشیمانی کرد. متهم پس از اعتراف به جرم خود به دستور قاضی محمدرضا صاحب‌جمعی، بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی تهران، در اختیار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

گفت‌وگو

 اشتباه کردم

متهم ۴۰ساله است و دیروز در نخستین جلسه بازپرسی وقتی از دخترش حرف می‌زد به گریه افتاد و گفت که اشتباه کرده و پشیمان است.

انگیزه‌ات از اسیدپاشی چه بود؟

انتقام.  ۳‌ماه بود که همسر سابقم اجازه نمی‌داد دخترم را ببینم.

چرا به‌جای انتقام، شکایت نکردی؟

اگر شکایت می‌کردم دیگر امیدم را از دست می‌دادم؛ ‌امید داشتم  که دوباره با هم ازدواج کنیم و فکر می‌کردم اگر شکایت کنم هرگز این اتفاق نمی‌افتد.

پس چه شد که اسیدپاشی را انتخاب کردی؟

وقتی دیدم تصمیمش جدی است و نمی‌خواهد با من زندگی کند، گفتم باید هرطور شده انتقام بگیرم.  احساس می‌کردم قصد ازدواج با مرد دیگری را دارد. البته به‌خاطر مصرف مشروبات الکلی و نخوابیدن، دچار این توهمات شده بودم. به ‌همین دلیل نقشه کشیدم او را بکشم. یک چاقو برداشتم و سوار موتور شدم. رفتم و به کمین او نشستم، اما نسیم نیامد. همانطور که کمین کرده بودم  فهمیدم سیگارم تمام ‌شده است؛ به یک دکه روزنامه‌فروشی رفتم. موقع خریدن سیگار چشمم افتاد به روزنامه‌ها؛ تیتر یکی‌شان درباره قصاص بود.  همان لحظه ترسیدم و به خانه برگشتم. گفتم اگر همسرم را بکشم و مرا هم اعدام کنند، آینده دخترم تباه می‌شود. نقشه دومم اسیدپاشی بود، اما نمی‌خواستم آسیبی به دخترم برسد. (مرد جوان اسم دخترش که می‌آید به گریه می‌افتد)

دخترت را داخل ماشین ندیدی؟

نه، باور کنید ندیدم. نمی‌دانید چقدر عذاب وجدان دارم. باور کنید چند شب بود که نمی‌توانستم خوب بخوابم. انگار توهمات عجیب و غریب ‌سراغم آمد و صداهای عجیب در گوشم می‌شنیدم.

می‌دانی که مجازات اسیدپاشی هم قصاص است؟

اشتباه کردم.

از اختلافت با همسرت بگو؟

ما حدود ۱۴سال قبل ازدواج کردیم. اوایل زندگی خوبی داشتیم تا اینکه من به دام اعتیاد گرفتار شدم. چندبار همسرم به من فرصت داد. رفتم مرکز ترک اعتیاد، مواد را کنار گذاشتم و بعد صاحب فرزند شدیم اما باز زندگی‌ام را با دستان خودم تباه کردم؛ معتاد به مشروبات الکلی شدم و باز دعواهای من و همسرم شروع شد. تا اینکه درخواست طلاق داد و ما تیرماه  پارسال به‌صورت رسمی از یکدیگر جدا شدیم. تازه بعد از جدایی بود که فهمیدم زندگی‌ام را باخته‌ام. تلاش کردم تا دوباره با همسرم ازدواج کنم، اما او از همه‌جا مرا بلاک کرده بود؛ منظورم شبکه‌های اجتماعی است. نسیم دیگر حاضر به زندگی دوباره در کنارم نبود. اگر لجبازی‌هایش را ادامه نمی‌داد شاید هرگز این اتفاق نمی‌افتاد. امیدوارم او و دخترم مرا ببخشند و حلالم کنند.

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش