دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۰۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۰۶۳۸
جرم و جنایت

تصمیم سخت در عشق گمشده و خیانت

خیانت,تصمیم سخت در عشق گمشده و خیانت

روزنامه ایران نوشت: دختر جوان وقتی فهمید شوهرش به او خیانت کرده است، زندگی برایش تباه شد و تصمیم به خودکشی و قتل پسرش گرفت و دست به اقدام تلخی زد اما زندگی بار دیگر روی خوش خودش را به او نشان داد. وقتی که نیلوفر را به مرکز مشاوره آرامش دعوت کردم، صدایش از پشت تلفن گویای حال پریشان او بود. با اینکه یک هفته از ماجرای خودکشی او گذشته بود، باز هم رمقی برای حرف زدن نداشت و اثر بی‌رحمانه قرص‌ها باعث می‌شد مابین صحبت‌هایش سکوت کوتاهی داشته باشد تا نفسی تازه کند.

وقتی به او گفتم می‌توانیم بعد از بهتر شدن شرایط جسمی‌اش باهم گفت‌و‌گویی داشته باشیم، گفت نیاز دارم که شما را ببینم. روبه‌رویم می‌نشیند، صدایش را صاف و گلویی تازه می‌کند و حکایت زندگی اش را این‌گونه بازگو می‌کند.

عاشقانه در دانشگاه

در دانشگاه رشته مدیریت می‌خواندم. دختر سرزنده و جذاب و باوقار دانشگاه که به گفته دوستانم از کمالات چیزی کم نداشتم. با اینکه دختر دردانه خانواده بودم اما لوس و ننر نبودم و همین، جذابیت من را چندین برابر کرده بود، به طوری که اکثر همکلاسی‌ها و هم‌دانشگاهی‌های پسر به دنبال تصرف قلبم بودند. اما میان آنها کسی بود که برایم متفاوت از بقیه بود، متفاوت حرف می‌زد، متفاوت رفتار می‌کرد و حتی متفاوت لبخند می‌زد. حتی پیشنهادش هم، متفاوت از بقیه بود.

راز عشق مخفیانه

 مدتی که گذشت، من و محسن مجنون‌وار دلباخته هم شدیم و برای ازدواج بی‌تاب بودیم. یادم است ۴ سال پیش رضا، دوست محسن با من تماس گرفت و گفت که می‌خواهد در مورد موضوع مهمی با من صحبت کند. من نپذیرفتم او را ببینم و تلفنی گفت که محسن عاشق دختر دیگری به نام مهسا است و فقط از سر لجبازی با او و برای اینکه به او ثابت کند که می‌تواند با دختر جذاب و ثروتمندی ازدواج کند، به تو پیشنهاد داده است. وقتی موضوع را به محسن گفتم، او گفت، رضا از سر حسادت این حرف‌ها را زده است چون قبل از من می‌خواست به تو پیشنهاد بدهد. من هم بی‌توجه به توجیه غیرمنطقی او، پذیرفتم.

ازدواج شیرین

با وجود مخالفت پدرم با ازدواجمان به دلیل اینکه محسن هنوز شغل مناسبی نداشت، ما ازدواج کردیم؛ دوران عقد بسیار شیرینی هم داشتیم. به خاطر اعتمادی که به محسن داشتم، خانه و ماشینی را که پدرم به من هدیه داده بود، بدون اینکه پدر و مادرم بفهمند به نام محسن زدم. همچنین با سرمایه‌ای که پدرم به اصرار من در اختیار محسن قرار داده بود، توانست شرکت کوچکی تأسیس کند و در مدت کوتاهی نیز پیشرفت خوبی داشته باشد.

اصرار به سقط بچه

 چند ماهی از رفتن به سر خانه‌زندگی‌مان گذشته بود که متوجه شدم باردار هستم. وقتی به محسن گفتم، به جای اینکه خوشحال باشد، شوکه شد و گفت که فعلاً آمادگی پدر شدن ندارد و باید سقطش کنم.

خیانت

همین باعث شروع اختلاف من و محسن شد. هر چه سعی کردم او را قانع کنم، نشد. حتی من را تهدید به طلاق کرد اما من مقاومت کردم. با همه جدال‌ها ماهان به دنیا آمد؛ هر چند زندگی عاشقانه قبل را نداشتیم اما تنش‌های گذشته را نیز نداشتیم. یک روز که محسن برای خرید به بیرون رفته بود، گوشی‌اش را در خانه جا گذاشت. گوشی‌اش زنگ خورد، برداشتم و دیدم چندین پیام و تماس داشته است. آنجا بود که متوجه شدم محسن با دختری در ارتباط است. از لابه‌لای پیام‌ها و چت‌هایشان متوجه شدم که چند سالی می‌شود باهم در ارتباط هستند. حتی بارها با هم به مسافرت هم رفته‌اند. یاد حرف دوست محسن، رضا افتادم که این هشدار را به من داده بود اما من باور نکرده بودم.

نفرت

مات و مبهوت بودم، نمی‌دانستم چکار کنم، منتظر محسن شدم؛ وقتی آمد فقط گوشی‌اش را نشان دادم و توضیح خواستم و او هم بدون اینکه انکار کند، پذیرفت. چه کاری می‌توانستم بکنم. همه زندگی‌ام را باخته بودم. این همه سال محسن برایم نقش بازی کرده بود و فقط از سر لجبازی با من ازدواج کرده بود. نفرت همه وجودم را فراگرفته بود.

اعتراف به عشق موازی

محسن گفت، مهسا را سالهاست که دوست دارم و اگر نمی‌توانی تحمل کنی، طلاقت را بگیر. من سرگردان و آشفته‌حال نمی‌دانستم چکار کنم. وقتی با پدرم تماس گرفتم و جریان را به او گفتم، گفت من می‌دانستم این آدم لیاقت تو را ندارد اما نپذیرفتی؛ حالا هم خودت می‌دانی با زندگی‌ات چکار کنی؛ یا درستش کن یا بسوز و بساز. از محسن خواستم به خاطر ماهان قید مهسا را بزند اما نپذیرفت. محسن فقط آمده بود که از موقعیت من برای رسیدن به مقاصد خودش استفاده کند و موفق هم شد.

خودکشی

درخواست طلاق تفاهمی دادیم و در کمترین زمان ممکن از هم جدا شدیم. مثل یک تکه‌سنگ بهت‌زده بودم و نمی‌توانستم هضم کنم که چه بر سرم آمده است. وجود ماهان هم خوشحالم نمی‌کرد. حتی شیرین‌زبانی‌هایش برایم زهر بود و گاهی کتکش می‌زدم و بعد پشیمان می‌شدم. مدتی بود به مصرف قرص‌های آرامبخش روی آورده بودم. تصمیم وحشتناکی گرفتم؛ تصمیم نابود کردن خودم و ماهان را. هر چه قرص توی یخچال داشتم در یک لیوان آب حل کردم.

در مورد ماهان تردید داشتم، نمی‌خواستم حق زندگی کردن را از او بگیرم.

بالاخره از آبی که با قرص‌های حل‌شده درست کرده بودم، خوردم. آب را به سمت دهان ماهان هم گرفتم که یک لحظه پشیمان شدم. نباید او را تنها می‌گذاشتم؛ احساس سنگینی می‌کردم. یادم نمی‌آید به ماهان از ته‌مانده آب لیوان دادم یا نه. صدای گریه‌های ماهان را که صدایم می‌کرد، می‌شنیدم. رمقی برای جواب دادن نداشتم. چشم‌هایم را که باز کردم، خودم را روی تخت بیمارستان دیدم که بعد از ۳ روز به هوش آمده بودم.

یاد ماهان افتادم و گریه‌ام گرفت. سراغش را گرفتم، خوشبختانه ماهان زنده بود و همین گریه‌های طولانی و بی‌امان ماهان باعث شده بود یکی از همسایه‌ها با اورژانس و آتش‌نشانی تماس بگیرد و با بدن نیمه‌جان من در خانه مواجه شوند.

نظر کارشناس

کارشناس مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران در این خصوص اظهار داشت: خودکشی یک رفتار روانی غیرطبیعی است که با صدمه زدن به خود به قصد مرگ صورت می‌گیرد و عموماً ریشه در افسردگی و استرس‌های زندگی بویژه هنگام مشکلات شدید مالی، اجتماعی و شکست در روابط عاطفی دارد. خشونت خانوادگی و اختلافات زناشویی از علل مهم اقدام به خودکشی در میان زنان است و قطعاً خودکشی به‌خصوص برای زنان متأهل ممکن است دارای تبعات فردی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی عمیقی باشد. بنابراین با آموزش مهارت‌های حل مسأله و تصمیم‌گیری‌های منطقی و تخلیه احساسات و هیجانات بموقع و مدیریت‌شده به زنان بویژه زنان متأهل می‌توان از این بحران پیشگیری کرد. همان چیزی که در زندگی نیلوفر خلأ آن به چشم می‌خورد، عدم تصمیم‌گیری و سازگاری با تعارضات به‌وجود آمده در زندگی‌اش بوده است به گونه‌ای که تصمیم می‌گیرد نه تنها خودش بلکه تنها امید زندگی‌اش را از زندگی محروم کند.

بنابراین برای اینکه خودکشی در جامعه و به‌خصوص در مورد کسانی که برای نوبت اول خودکشی ناموفق داشته‌اند، تکرار نشود، ضروری است سیاست‌هایی جهت پیشگیری از این امر مهم توسط سیاستگذاران به کار گرفته شود.

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش