دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۰۷ - ۱۳ دي ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۰۰۰۶۳۵
جرم و جنایت

محاکمه داماد به اتهام ۳ جنایت

اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت,قاتل

پرونده مرد جنایتکار که با هجوم به خانه مادرزنش همسر، مادرزن و یکی از آشنایان خانوادگی را به قتل رسانده بود برای رسیدگی در اختیار قضات دادگاه کیفری کرج قرار گرفت.

 

 در این جنایت که بعدازظهر ۲۷ تیر ۹۰ رخ داد، مأموران کلانتری ۲۴ کمالشهر با اطلاع از جنایت خونین راهی محل حادثه شدند. آنها پس از ورود به خانه با مرد جوانی روبه رو شدند که چاقویی در دست داشت و با لباس‌های خون آلود به مأموران حمله کرد اما او در عملیات ضربتی مأموران دستگیر شد.

 

در ادامه نیز اجساد ۲ زن و یک مرد به نام‌های شوکت۴۷ ساله، و دختر ۲۵ ساله‌اش سحر و پسر ۲۶ ساله‌ای به نام مسعود پیدا شد که به دست داماد خانواده کشته شده‌ بودند. با انتقال پیکر بی‌جان قربانیان به پزشکی قانونی شهرستان کرج، «هادی»- ۳۴ ساله-به اداره آگاهی انتقال یافت و تحت بازجویی قرار گرفت. وی در حالی که ادعا می‌کرد تحت تأثیر موادمخدر یا روانگردان نبوده و در سلامت کامل عقلی دست به جنایت زده است، گفت: آنها را کشتم چرا که همسرم با مسعود رابطه پنهانی داشت و مادرزنم هم از دخترش حمایت می‌کرد.

 

وی ادامه داد: هفت سال پیش ازدواج کردم و هیچ مشکلی نداشتیم. من کارمند یک شرکت خودروسازی هستم و زندگی‌مان معمولی و آرام بود تا اینکه ۲ سال پیش رفتار همسرم ناگهان تغییر کرد.  چرا که او نسبت به من و زندگی‌مان دلسرد شده بود. به همین خاطر سعی کردم روش زندگی با او را تغییر دهم اما افسوس که بی‌نتیجه بود.

 

سحر پنهان کاری می‌کرد و سال گذشته ناگهان خودکشی کرد ضمن اینکه حاضر نبود انگیزه‌اش را بگوید اما می‌دانستم اتفاقی افتاده که من از آن بی‌خبرم تا اینکه چند ماه قبل هنگام اسباب‌کشی در کنار برادرزنم، دوستش را دیدم که شنیده بودم ازدواج کرده و از کرج رفته است. وقتی برخورد صمیمی او را با همسرم دیدم مشکوک شدم. پس از آن روز همسرم به هر بهانه‌ای قهر می‌کرد و به خانه مادرش می‌رفت. هر بار هم فامیل را واسطه می‌کردم تا او را به خانه برگردانند اما دلش به زندگی نبود. وقتی برمی گشت باز هم پنهان کاری می‌کرد. به همین خاطر کنجکاو شدم تا سر از کارش در بیاورم. یک شب مهمان داشتیم که برای همسرم پیامک آمد.

 

پیامی صمیمی از شماره‌ای ناشناس. پیامک‌ها تا صبح ادامه داشت و گوشی همسرم پر از پیام‌های عاشقانه بود اما به محض اینکه با آن شماره تماس گرفتم پیام‌ها قطع شد و کم کم فرستنده پیام‌ها با شماره خواهرزنم تماس برقرار کرد. پس از آن مطمئن شدم خانواده همسرم، فرستنده پیام‌ها را می‌شناسند و با او در ارتباط هستند تا اینکه پی بردم مدت‌هاست مسعود در خانه مادرزنم می‌ماند و با برادرزنم شراکتی یک طباخی باز کرده‌اند.

 

وی ادامه داد: همان موقع خیلی شفاف به مادرزنم گفتم که به خاطر مسعود زندگی‌ام خراب شده و او را می‌کشم. هنوز تردید داشتم و نمی‌خواستم خون بیگناه ریخته شود تا اینکه آن روز قرار بود همسرم کار بانکی انجام دهد اما خبری نشد. به تلفن همراهش هم جواب نمی‌داد و وقتی به بانک سرزدم گفتند نیامده است، مشکوک شدم و به خانه مادرزنم رفتم اما در را باز نکردند. تلفن‌شان را جواب نمی‌دادند. سپس سراغ خواهرزنم رفتم. نگران بودم و همراه او به خانه مادرش رفتیم و این بار آنها در را باز کردند اما مادرزنم در راه پله سعی کرد مانع ورودم شود ولی با چاقویی که لابه‌لای لباسم پنهان کرده بودم او را زدم و به طبقه دوم رسیدم که همسرم را دیدم که قصد فرار داشت او را هم با چاقو زدم. وقتی چشمم به مسعود افتاد به او نیز حمله کردم چون دیگر مطمئن بودم که آنها همدست هستند و زندگی مرا نابود کرده‌اند.

 

در حالی که متهم در بازسازی صحنه جنایت به بیان جزئیات ماجرا پرداخت خواهرزنش با رد اظهارات وی گفت: ۱۰ سال پیش پدرمان ناپدید شد و مسئولیت زندگی برعهده مادرمان بود. در این سال‌ها برادرم با دوستش در کرج مغازه طباخی داشتند و او بیشتر اوقات به خانه ما رفت و آمد داشت اما ادعاهای دامادمان دروغ است و مادر و خواهرم قربانی بدبینی و سوءظن‌اش شدند. بنابراین درخواست اشد مجازات او را داریم.

 

بدین ترتیب پرونده این جنایت هولناک با صدور کیفرخواست از دادسرای کرج به دادگاه فرستاده شد. قاضی «هدایت رنجبر» رئیس شعبه یکم دادگاه کیفری (۱) کرج و ۲ قاضی مستشار، پس از بررسی محتویات پرونده و کیفرخواست صادره از دادسرا، دستور تعیین وقت دادرسی و تشکیل پرونده شخصیتی متهم را صادر کردند. ضمن اینکه قرار است محاکمه این جنایتکار به زودی آغاز شود.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش