دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۳۱ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۱۹۵۷
جرم و جنایت

رفت و آمد پنهانی نیلوفر با دوستم روز و شبم را تیره کرده بود و ...

اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت,قتل بهرام
ساعت ۲۰ شب ۲۲ تیر ۹۱ مأموران کلانتری ۳۲ حصارک بالا از قتل مرموز پسر ۲۲ ساله‌ای به نام بهرام در خانه‌اش در خیابان عدل محله حیدرآباد، کرج باخبر شدند.

پسری که همخانه مقتول بود به مأموران گفت: بهرام پسری سربه راه و آرام بود و خانواده‌اش در غرب کشور زندگی می‌کنند. صبح با هم سرکار رفتیم و غروب که به خانه برگشتم، متوجه آثار خون و بهم ریختگی در اتاق پذیرایی شدم. بعد هم با پیکر بی‌جان دوستم در آشپزخانه روبه‌رو شدم اما نمی‌دانم چه کسی او را به قتل رسانده است، چون بهرام با کسی خصومت نداشت.

 

به دستور بازپرس شعبه ۲۱ دادسرای امور جنایی کرج، جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت و تحقیقات کارآگاهان جنایی برای رمزگشایی از قتل آغاز شد.

 

در حالی که تحقیقات پلیسی برای یافتن سرنخی از قاتل ناشناس و کشف انگیزه جنایت به بن‌بست رسیده بود مأموران دریافتند تلفن همراه مقتول در جزیره قشم در دست کسی است که از آن استفاده می‌کند. بدین ترتیب با گذشت ۴ ماه از قتل بهرام مأموران به جزیره قشم رفتند و جوان ۲۳ ساله‌ای به نام وحید را بازداشت کردند.

 

متهم در بازجویی گفت: قبلاً عاشق یک دختر گیتاریست شده بودم که به من خیانت  کرد. به همین خاطر وقتی برای دومین بار عاشق دختری به نام نیلوفر شدم می‌ترسیدم بار دیگر فریبم بدهند. به نیلوفر علاقه زیادی داشتم و تنها آرزویم ازدواج با او بود اما کم کم حس کردم او نیز به من خیانت می‌کند. بهرام – مقتول - دوست و همشهری‌ام بود. در تعطیلات نوروز که نزد خانواده‌اش رفت کلید آپارتمانش را به من داد تا به پرنده هایش آب و دانه بدهم. من هم چند بار با نیلوفر به آنجا رفتیم اما مدتی قبل حس کردم دختر مورد علاقه‌ام دیگر علاقه‌ای به من نشان نمی‌دهد. بنابراین نیلوفر را تعقیب کردم ولی در اطراف خانه دوستم بهرام او را گم کردم. فکر خیانت نیلوفر روز و شبم را سیاه کرده بود. بنابراین چاقویی برداشتم و به همراه برادر نیلوفر به سراغ بهرام رفتیم.

 

برادرش بیرون ساختمان منتظر ماند و من وارد خانه شدم. آنقدر عصبانی بودم که هر چه بهرام انکار کرد که با نیلوفر رابطه‌ای ندارد باورم نشد و او را کشتم.

 

بدین ترتیب برادر نیلوفر نیز بازداشت شد اما در برابر اتهام مشارکت در قتل گفت: وحید خواستگار خواهرم بود و آنها به هم علاقه‌مند شده بودند. اما وحید چون شکاک بود از هم جدا شدند. من فقط اسم بهرام را شنیده بودم و شناختی از او نداشتم. روز حادثه  هم در آن محل نبودم و از همه چیز بی‌خبرم. وحید در بازسازی صحنه جنایت به بیان جزئیات حادثه اشاره کرد و سرانجام در قتل عمد بهرام مجرم شناخته و با قرار بازداشت موقت به زندان فرستاده شد. برادر نیلوفر نیز از اتهام مشارکت تبرئه شد و بدون قید و شرط آزادش کردند.

 

در حالی که پرونده برای رسیدگی و صدور حکم روی میز ۳ قاضی  دادگاه عالی جنایی کرج قرار گرفته بود و اولیای دم خواستار قصاص قاتل فرزندشان بودند وحید با ارسال نامه‌ای از زندان به دادگاه ادعای تازه‌ای مطرح کرد. وی نوشت روز حادثه برادر نیلوفر به سراغم آمد و عصبانی بود. او به ماجرای رابطه پنهانی خواهرش با مقتول پی برده بود و از من خواست تنهایش نگذارم. به سراغ بهرام رفتیم و منتظر برگشت او شدیم. ابتدا من ضربه‌ای به صورتش زدم که تعجب کرد اما با دیدن برادر نیلوفر متوجه شد که موضوع جدی است. به همین خاطر قصد فرار  داشت که برادر نیلوفر مانع شد و پیش از آنکه صحبت‌مان به نتیجه برسد با ضربه‌های چاقو او را از پا درآورد.

 

برادر نیلوفر وقتی در بازداشتگاه بودیم به من وعده ازدواج با خواهرش را داد. در مسیر انتقال به دادسرا هم خانواده‌اش مرا تطمیع کردند که با قبول جنایت و کمک به آزادی  پسرشان سند ازدواجم با نیلوفر را امضا کنم. به همین دلیل دروغ گفتم و راه فرار را برای متهم اصلی باز کردم. اما برادر نیلوفر بلافاصله پس از رهایی از کشور خارج شد و به کشور استرالیا رفت. نیلوفر و مادرش هم که دیگر نگران او نبودند مرا فراموش کردند و حتی دیگر جواب تلفن هایم را نمی‌دهند. بنابراین درخواست دستگیری قاتل اصلی وحید و محاکمه او را دارم.

 

قاضی «هدایت رنجبر» -رئیس شعبه اول دادگاه کیفری (۱)کرج- پس از دریافت این نامه دستور داد متهم برای بیان دلایلش از زندان به دادگاه منتقل شود

 

 

rokna.ir
  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش